lučka 25
|
mojsonček, no kaj potem rečemo? A naslednji teden v četrtek? Midve se lahko pripeljeva do R ali L, kakor vama s sončkom paše. Za lokal pa vidve določta, ker sem jaz zadaj že čisto zadaj, kar se iče dobrih lokacij, edino še v Matička kdaj zavijem, pa še tega al so že al pa podo podrli? sonček, pa tebi, a naslednji četrtek ustreza? Pa najbolje da dopoldan, a ne? Goldy, no lepo da sta šli z Aljo malo v inozemstvo. Moja pa še ne more, ker še nima nobenega dokomenta (pa ga bo treba zrihtat, še dobro da sem se spomnila). Itak pa jaz baje rabim pisno dovoljenje, da greva čez mejo, ker se jaz drugače pišem, ali pa vsaj rojstni list obi, ja vi pa res nimate miru z RA. Glede spanja pa sem že jaz hotla malo omenit, da ste kar pozni. Samo je to tako občutljiva zadeva, ker če nisi v tem si lahko pameten. Ampak probat pa ne bo greh. Nekaj dni bo težko, potem pa bo šlo, samo en obupat. Glede hranjenja v stolčkupa naj bi veljalo nekako pravilo, da naj bi ga začeli uporabljeti, ko se otrok sam vsede in ne že prej, tudi ko že nekako sam sedi brez opore. Meni hranjenje v naročju ni odveč, tako celo več poje in res je, se ne igra, rogovili,.... lana, čestitke še tu in oba s Krištfom dobrodošla med nami. Kruce, kako kaj napreduje obnova? Pa saj naslednji teden p baje že spet začneš delat, pa bo zneslo do takrat? Bumo, ma mi mamo zgleda res srečo, ko tako dobro je GH. Je šele sedaj zaživela in šele z GH se ji je uredila prebava. Upam, da bo tudi pri vas kmalu tako. Glede lupinice je pa tako, mi jo imamo še kar, ker je še dovolj prostorna kljub vsem tem debelim oblačilom. Pa tudi ne mislimo jo dati prej v avtosedež dokler bo še lupinica prav.
|