|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
12.2.2010 17:20:41   
Goldy
Saj ne smem reči, moja je dobra, pošlje zelenjavo, sadje...tudi ne vtika se veliko, samo teli obiski, so mi pa zlezli vrh glave. user posted image  Ker kr joka, kolk bi tamalo rada videla, pa da jo ne pozna, ker se ne vidimo dovolj, samo naredila pa ne bi nič v tej smeri. Me včasih prime, da bi seuser posted image . V glavnem mi bi morali biti kar pri njih. Je pa imela že med nosečnostjo nekaj cvetk - skoraj 4 tedne sem bila že pred porodom v bolnici, pa so me prišli 1x obiskat, ali 2x. Ko sem pa rodila, je pa celi žlahti povedala, da bomo zdaj kar pri njih, ker sama ne bom mogla za dojenčka skrbet (šivana pa to), moža pa ni veliko doma.user posted image  Moža je skoraj kap, ko je to od strica izvedel. Pa sploh ni bilo nobenega govora o tem.
Oprostite, sem se mora skihat.

Dejmo kakšno bolj fletno reč.user posted image  Moj mi je ža Velentinovo kupil spodnje perilo, tako s srčki, pa pikapoloncami....user posted image Še razmišljamo, ali bi se šli v nedeljo kopat (imamo še ene karte za porabit..) ali bi bili kar doma in šli pogledat pustno parado in na tortico.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
12.2.2010 18:54:10   
Sempervivum
Reby, sem te zavohala, ja user posted image  Takoj sem se nate spomnila, ko sem vidla kupe novozapadlega snega user posted image  Super, da ste jih skupinsko napeli sosedu user posted image  Pa očitno maš fajn sosede, k imate take skupinske udarne akcije user posted image  
Tašča ... kokr je smotano, jaz taki ženski ne bi puščala otroka. Bi se probala pač drugače organizirat. Če bi šlo, seveda. Jaz sem pač taka, da do neke normalne mere toleriram marsikaj, če gre pa čez, pol si pri meni opravil. Se še vedno spomnim tiste šminke, k si pisala user posted image  Pa Tomija, kok je bil pol bogi. Saj je težje, vem, če nimaš pomoči drugih, ampak taka pomoč ... ni pomoč user posted image  Ne vem, saj mogoče bom tudi jaz še kaj takega doživela, pa bom potem drugače reagirala ... Samo mene bi to pol ful žrlo, kaj mu tisti čas dela, pa pol se,m rajši doma, kot pa da grem ven vsa v skrbeh in živčna. Sem bila živčna, že ko sem tole tvoje sporočilo brala user posted image

Punce in Kruce, a mi napišete prosim, kako pripravie kašice za zvečer ... pliiiiiiiis. Bomo začeli še s tem, ker smo hudi lakotniki.

Patronažna je danes prišla, povedala ni nič kaj takega, razen tega, da si ji mamice otročkov, ki so pri našem P že govorile, da naj bi po njegovem otrok do 1 leta jedel jabolko in banano user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj drugače ga ful hvalijo, ampak tole je pa cvetka, kaj pravite?

Kopali - čebričkali smo tamalega vsak dan, dokler ni zbolel. Zdaj ga niti ne kopamo niti ne umivamo. No, enkrat vmes sem ga malo na hitrco umila, pa enkrat sva ga tudi na hitro počebričkala. Komaj čakam, da bo spet v redu, da spet nadaljujemo v ustaljenem ritmu.

Lučka, kasneje, ko bo naš mali že prevelik za čebriček in bo že toplo, te bom verjetno še enkrat malo zaslišala glede tuširanja. K mi ni prav najbolj jasno, kako bomo tole izvajali user posted image

Se*, fajn, da imaš že na zalogi nekaj odgovorov za take glupe ljudi user posted image  Ni vredno komentarja ... Glede spanja podnevi: naš mali je spal samo v vozičku. Šla sva pa po kosilu. Sicer NIČ. In zdaj je ravno to ne-vozičkanje problem user posted image  Odkar smo uvedli GH (dopoldan, tam nekje med 10 in 11 uro) greva pol še v spalnico na joško in ponavadi zaspi. Pol urce, urico, redko več. Pa po našem kosilu to ponovim, ampak ne zaspi vedno. Je pa zato vsaj zvečer tok zaspan, da praviloma zaspi tam do pol devete ure. Ob pol 8 začnemo z umivanjem/kopanjem, potem ga oblečem v pižamico, prej še malo namažem z olivnim oljčkom (ne vedno), malo se hecamo, žgečkamo, pol je pa že čist fertik. Sledi dojenje: na eni joški ob lučki, potem jo pa ugasnem in sva v temi, dokler ne zaspi/neha vlečt. Potem ga samo še v posteljico prestavim. Vmes še kupčka podirava - no, samo dvignem ga, ne matram ga dolgo, ponavadi se zbudi, ampak zaspi nazaj.

Ledenka, tok zgodaj je že sedel user posted image  Pa Lučka, tudi pri vas imate eno rekorderko user posted image  Pa kaj delate mamice s temile svojimi otročički user posted image  No saj naš bi tudi najraje sedel, ampak samostojno pa še ne gre. Predvidevam, da bo tako kot z valjanjem - ko mu je prvič ratalo, potem je ves čas samo še to počel user posted image

Goldy, tvoja tašča je pa po tistmu sistemu narejana - nekaj bi, ampak nič ne bi za to naredila. Moja mami je mal taka. Mah, se bo že porihtalo, če pa ne pa nič. Se ni vredno sekirat. Mogoče bo pa res spomladi čist drugače. Saj trenutno smo vsi že malo navelilčani vsega, pa ta sneg, bolezni, tema zgodaj, nič sončka ... depresivno. Tudi jaz komaj čakam pomlad ...

Joj, sem se pa razpisala ... tko na hitro je to to user posted image  Drugače pa tudi jaz vse že pozabim, kot sonček, pol moram pa nazaj gledat, pa ziher sem še kaj hotela in mi je ušlo.

Vsem želim čimmanj skrbi in veliko lepih trenutkov! Sej moj je tudi ful smotan zadnje dni ...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
13.2.2010 9:04:02   
Reby
Dobro jutro!

A mate kej za pusta hrusta? user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
13.2.2010 9:23:07   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Punce in Kruce, a mi napišete prosim, kako pripravie kašice za zvečer ... pliiiiiiiis. Bomo začeli še s tem, ker smo hudi lakotniki.

Jaz sem nabavila od Milupe riževo kašico, Hippove gres kašice za lahko noč (mešam z mlekom), pa od Hippa neke kosmiče z banano in breskvijo ma ful rad.
Po 6. mesecu bom pa nabavla Keksolino, Frutolino, Medolino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2904
13.2.2010 9:25:10   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro!

user posted image

na to sikco se pa morm oglasi.....kako lepega backa Jona ima naša Rebyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
13.2.2010 10:21:03   
Goldy
semper - naša je zvečer Hippove kašice za lahko noč, pa gris od Babylove, pa kašice od Mullerja. Vse ima zelo rada, razen od Babylove gris-banana. So pa to vse kašice, ki se mašajo z vodo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
13.2.2010 10:21:55   
Goldy
Reby - kakšen bacek Jon! Oh!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
13.2.2010 10:39:41   
Sempervivum

Dobro jutro!

user posted image

Kakšen krof bi se najdu user posted image  
Lušten Tomi user posted image  Si miskli, kakšno toplo kapico mi je mami gor dala user posted image  Pa tako meeeehka je user posted image

Hvala za odgovore user posted image  A sama pa nobena nič ne pripravi? Lučka???

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
13.2.2010 10:39:42   
miska73

Jst delam to en mal po svoje.
Imam od Alnature (DM) riževe in prosene kosmiče.
Delam pa kašico na mojem izčrpanem mleku (mml).

Naredim naslednje razmerje (za 2 obroka):
30 g kašice + 100 ml vode + 200 ml mml
potem pa to kašico razredčim še z nekaj mojega mleka, da je lepo tekoče za v flaško.

Na embalaži piše, naj se za 4 mesečnike dela v razmerju pol vode pol mleka.
Potem za 6 mesečnike pa samo na mleku.

Sem pa nabavla te kašice, ker mam ogromno mleka in ga porabim tudi za kašice.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
13.2.2010 10:46:32   
miska73
Reby za pohrustat je tale tvoj maneken.
Kje si to nabavla?

Neposredna povezava do sporočila: 2910
13.2.2010 10:50:28   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kje si to nabavla?

Poišči na FB-ju ArtbyAB user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
13.2.2010 10:57:27   
miska73

Kje si to nabavla?

Poišči na FB-ju ArtbyAB user posted image

Našla Art ByAb user posted image
... a si kostumček backove mame tud nabavla ;-)

http://art-byab.blogspot.com/

< Sporočilo je popravil miska73 -- 13.2.2010 11:00:36 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
13.2.2010 14:52:27   
ledenka
kak dober bacek user posted image user posted image user posted image

kašice - jaz kupujem kar mlečne (Holle, Milupa), bom vprašala našo P, če lahko počasi začnem pripravljat jedi s kravjim mlekom - kak ges, riž na mleku itd.

M. ima spet vneto uho, v torek smo nehali z AB, včeraj ga je ponovno dobil... in smo spet obsojeni na noter za kak teden user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
13.2.2010 15:13:11   
obayifo
enostavno se moram pohvalt: user posted image časti frizerja in grem po 15ih letih k frizerju!!! on bo mel pa malega tačas user posted image user posted image

semper*, kašice tut mi delamo kr kuplene zaenkrat, sm glih včerej kupila hippovo za lahko noč, sam mal me skrbi, k so jabučka not, bomo probal, če smo že prerastl občutljivost. drgač ma pa rad hippovo riževo, prej je jedu pa od alnature riževe kosmiče al z mojim mlekom al pa z aptamilom adc, ki mu pa ni bil v redu. kok je fino, k počas lahko mlečne zadeve jemo user posted image
sm si včerej en krof prvoščla, pa zaenkrat še ni nobenih težav. pa vseen ne bom več.
drgač pa lahko skuhaš riž, proseno kašo al pa polento (vse razkuhaš), pa pol še mal s paličnim ukašiš in daš mlek not, da ni pregosto. al pa če pogledaš nasvete tukaj: http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978731,1978738#msg-1978738

reby, luškan bacek

tašča pa tut pr nas jamra, da je mali ne pozna, pa smo ji nevemkolkrat rekl, da nej kej pride, pa se še ni zgodl, nazadnje je bla ona tukej, ko je mel mali mesec in pol.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
13.2.2010 15:15:04   
obayifo
ledenka user posted image za M, naj bo hitr mim

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
13.2.2010 18:34:33   
lučka 25
Najprej, Reby, pa kako je  lušten tvoj Tomi. za pojest. Neža pa je bila tigrica user posted image

Hvala za odgovore user posted image  A sama pa nobena nič ne pripravi? Lučka???

Ali je polento narejeno na Allernovi, zdaj bo kmalu na Aptamilu. Koruzni zdrob ji ne sede, ker se preveč čutijo pikice.  Drugače pa ji največkrat naredim od Alnature (DM) gproseno kašico.
Zdaj pa sem za probo kupila od Millupe eno kašico že z dodanim adaptiranim mlekom, ker ji že počasi uvajamo namesto  Allernove za alergike, navadno adaptirano mleko Aptamil.
Bom pa čez čas spet probala narediti gres, pa koruzni zdrob.

Neposredna povezava do sporočila: 2916
13.2.2010 18:54:08   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: obayifo
drgač pa lahko skuhaš riž, proseno kašo al pa polento (vse razkuhaš), pa pol še mal s paličnim ukašiš in daš mlek not, da ni pregosto.

Ojla!
Tud pr nas tako pacamo zadeve, pa kaj vmešamo notri....
No zdaj smo na pireju z Aptamilom + ta teden špinačka, jutri bo pa že cvetača prvič padla. Zanimivo, smo probali ene kupljene futke jo je tako rukalo in take friske je pokala da smo kar opustili - ne mara.

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
13.2.2010 19:16:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

drgač pa lahko skuhaš riž, proseno kašo al pa polento (vse razkuhaš), pa pol še mal s paličnim ukašiš in daš mlek not, da ni pregosto.

Ojla!
No zdaj smo na pireju z Aptamilom + ta teden špinačka, jutri bo pa že cvetača prvič padla. Zanimivo, smo probali ene kupljene futke jo je tako rukalo in take friske je pokala da smo kar opustili - ne mara.

Enako je bilo pri nas. Smo samo 1x probali, se je isto kar rukala, pačila, jokala. Lačna je bila kot ne vem kaj, bili smo nekje na terenu in nisem mela nič drugega samo to kašo s krompirjem in bučkami, sadno pa je še nakako prej pojedla.  Je vseeno pojedla, ker je bila lačna, ampak ji ne dam več tega.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
13.2.2010 19:21:20   
Sempervivum

Ojla!

Kruce, a ni tole bolj za kosilo?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
13.2.2010 20:11:29   
sonček33
Pikapoke za M.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
13.2.2010 21:09:36   
lučka 25

Ojla!

Ja je bolj za kosilo. Ampak polento, riž, proseno kašo (vse zmiksano) lahko ponudiš tudi poleg zelenjave.
Zdaj boš najprej uvajala zelenjavo, potem ji boš počasi dodala zgoraj našteto in nekje po 7. mescu sem jaz začela dodajati tudi meso (ti boš začela s piščancem in puranom, mi pa ne smemo, ker ma alergijo na piščanca, pa ji dajem kar teletno, pa probala sem tudi goveje meso, pa je dobro sprejela).

Neposredna povezava do sporočila: 2921
13.2.2010 21:10:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikapoke za M.

Jaz tudi user posted image ........user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
13.2.2010 21:29:26   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ojla!

Ja je bolj za kosilo. Ampak polento, riž, proseno kašo (vse zmiksano) lahko ponudiš tudi poleg zelenjave.
Zdaj boš najprej uvajala zelenjavo, potem ji boš počasi dodala zgoraj našteto in nekje po 7. mescu sem jaz začela dodajati tudi meso (ti boš začela s piščancem in puranom, mi pa ne smemo, ker ma alergijo na piščanca, pa ji dajem kar teletno, pa probala sem tudi goveje meso, pa je dobro sprejela).

Hvala Lučka, pa seveda tudi vsi ostali user posted image . Za kosilo me sploh ne skrbi, mamo doma krompir, pa ful domače zelenjave (korenček, cvetačo, buče, grah ...), tako da sploh ni problem. Danes sem mu namreč dala krompir, pretlačen skupaj z vodo, pa malo svojega mleka noter, je papcal kot za stavo user posted image  Bolj me skrbi večerja, k mi nekako ne gre čist, kaj se daje. Sej vem, da lahko kupim že pripravljeno, pa bi vseeno kaj sama naredila. Zdej sem pa čist zmešana od teh kašic ... žitna, riževa, zdrobova ... user posted image  A to mora bit obvezno taka za dojenčke, ali lahko tudi npr. kupim navadne ovsene kosmiče, jih zmeljem, pa potem skuham v vodi???? Pa polenta, a to je tista za otroke? Pa riž, a morajo biti to nujno riževi kosmiči (sem gledala npr. Holle, demeter) ali je lahko tudi navaden riž ??? Jaz bi čimbolj bio dajala, zdej pa ne vem, če bi to bilo OK. Pa potem dam še malo sadja noter, ali kako? Uh, sem vprašanj natrosila ... bom res vesela kakšne izkušnje že izkušenih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kak dober bacek user posted image user posted image user posted image

kašice - jaz kupujem kar mlečne (Holle, Milupa), bom vprašala našo P, če lahko počasi začnem pripravljat jedi s kravjim mlekom - kak ges, riž na mleku itd.

M. ima spet vneto uho, v torek smo nehali z AB, včeraj ga je ponovno dobil... in smo spet obsojeni na noter za kak teden user posted image

Ledenka, pikepoke tudi od mene!

Midva sva pa danes po dooooolgem času spet vozičkala ... ali čem rajši napisat plužila po plundri user posted image  Sam je bilo tako luštno! Bolj ali manj je mali sicer švigal z učki sem in tja, očitno je tudi on že pozabil, kaj je to vozičkanje user posted image  Ampak je bil ful priden, nil ni tečkal. Je ležal čist pri miru, samo učke je premikal. No, sej prav dosti se v košari niti ne more premikat user posted image  Samo, dokler ga še stlačim noter, bova še kar tole prakticirala ... pol bo pa itak že kmalu pomlad user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
14.2.2010 9:50:18   
Sempervivum
Dobro jutro user posted image

Danes ne bo kave, danes bomo za zajtrk spili sveže iztisnjen pomarančni sok user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2924
14.2.2010 10:45:01   
Bumo

obi - mi mu damo večerjo po kopanju. Je pa res, da ga kopam mogoče samo 2-3x na teden, drugače ga pa vsak dan umijem. A vsi vsak dan kopate otročke?

Mi kopamo 3x na teden.

hej pupe,
hvala še tukaj za čestitkeuser posted image
Glede kopanja, mi kopamo vsak dan zmeraj ob isti uro (+/- pol ure, pač odvisno kako se mala drži še gor) kopamo pa v večini s samo z vodo, milimo 1x tedensko cel telešček,
rokice umijme na koncu kopanja z milom vsak dan ritko vsaka dva dni.
Potem pa vecerja in spanckat. Ampak vecerni obrok pa gre na dudo, ker je tako ze zaspanckana od tople vode in vsega, ji z zlicko gre bolj slabo v tek.
Mamo tudi HIPPOve "gute nacht" kasice ampak ji pač zmešam tako ,da gre pit s cucljom za gris. Me pa zanima kaj je z onimi HIPPOvimi kašicami, ko so v kozarčkih za lahko noč...
piše, da je notri gluten pa glih ne vem, če bi ji to dajalauser posted image tud, če bi z žličko bolj zavzeto jedla mala ob večerih...

Reby,Seka......Tomi in Zarja sta pa za cela polupčakt, kaka cukra sta!!!!
Nič ,grem krofe pečt...včeraj se mi ni dalouser posted image
pozdravček

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.