Sempervivum
|
Reby, sem te zavohala, ja Takoj sem se nate spomnila, ko sem vidla kupe novozapadlega snega Super, da ste jih skupinsko napeli sosedu Pa očitno maš fajn sosede, k imate take skupinske udarne akcije Tašča ... kokr je smotano, jaz taki ženski ne bi puščala otroka. Bi se probala pač drugače organizirat. Če bi šlo, seveda. Jaz sem pač taka, da do neke normalne mere toleriram marsikaj, če gre pa čez, pol si pri meni opravil. Se še vedno spomnim tiste šminke, k si pisala Pa Tomija, kok je bil pol bogi. Saj je težje, vem, če nimaš pomoči drugih, ampak taka pomoč ... ni pomoč Ne vem, saj mogoče bom tudi jaz še kaj takega doživela, pa bom potem drugače reagirala ... Samo mene bi to pol ful žrlo, kaj mu tisti čas dela, pa pol se,m rajši doma, kot pa da grem ven vsa v skrbeh in živčna. Sem bila živčna, že ko sem tole tvoje sporočilo brala Punce in Kruce, a mi napišete prosim, kako pripravie kašice za zvečer ... pliiiiiiiis. Bomo začeli še s tem, ker smo hudi lakotniki. Patronažna je danes prišla, povedala ni nič kaj takega, razen tega, da si ji mamice otročkov, ki so pri našem P že govorile, da naj bi po njegovem otrok do 1 leta jedel jabolko in banano Saj drugače ga ful hvalijo, ampak tole je pa cvetka, kaj pravite? Kopali - čebričkali smo tamalega vsak dan, dokler ni zbolel. Zdaj ga niti ne kopamo niti ne umivamo. No, enkrat vmes sem ga malo na hitrco umila, pa enkrat sva ga tudi na hitro počebričkala. Komaj čakam, da bo spet v redu, da spet nadaljujemo v ustaljenem ritmu. Lučka, kasneje, ko bo naš mali že prevelik za čebriček in bo že toplo, te bom verjetno še enkrat malo zaslišala glede tuširanja. K mi ni prav najbolj jasno, kako bomo tole izvajali Se*, fajn, da imaš že na zalogi nekaj odgovorov za take glupe ljudi Ni vredno komentarja ... Glede spanja podnevi: naš mali je spal samo v vozičku. Šla sva pa po kosilu. Sicer NIČ. In zdaj je ravno to ne-vozičkanje problem Odkar smo uvedli GH (dopoldan, tam nekje med 10 in 11 uro) greva pol še v spalnico na joško in ponavadi zaspi. Pol urce, urico, redko več. Pa po našem kosilu to ponovim, ampak ne zaspi vedno. Je pa zato vsaj zvečer tok zaspan, da praviloma zaspi tam do pol devete ure. Ob pol 8 začnemo z umivanjem/kopanjem, potem ga oblečem v pižamico, prej še malo namažem z olivnim oljčkom (ne vedno), malo se hecamo, žgečkamo, pol je pa že čist fertik. Sledi dojenje: na eni joški ob lučki, potem jo pa ugasnem in sva v temi, dokler ne zaspi/neha vlečt. Potem ga samo še v posteljico prestavim. Vmes še kupčka podirava - no, samo dvignem ga, ne matram ga dolgo, ponavadi se zbudi, ampak zaspi nazaj. Ledenka, tok zgodaj je že sedel Pa Lučka, tudi pri vas imate eno rekorderko Pa kaj delate mamice s temile svojimi otročički No saj naš bi tudi najraje sedel, ampak samostojno pa še ne gre. Predvidevam, da bo tako kot z valjanjem - ko mu je prvič ratalo, potem je ves čas samo še to počel Goldy, tvoja tašča je pa po tistmu sistemu narejana - nekaj bi, ampak nič ne bi za to naredila. Moja mami je mal taka. Mah, se bo že porihtalo, če pa ne pa nič. Se ni vredno sekirat. Mogoče bo pa res spomladi čist drugače. Saj trenutno smo vsi že malo navelilčani vsega, pa ta sneg, bolezni, tema zgodaj, nič sončka ... depresivno. Tudi jaz komaj čakam pomlad ... Joj, sem se pa razpisala ... tko na hitro je to to Drugače pa tudi jaz vse že pozabim, kot sonček, pol moram pa nazaj gledat, pa ziher sem še kaj hotela in mi je ušlo. Vsem želim čimmanj skrbi in veliko lepih trenutkov! Sej moj je tudi ful smotan zadnje dni ...
|