lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Da še jaz povem prigode z mojo taščico. Kot sem že zadnjič napisala, se z Aljo neki ne štekata najbolje. Že ene parkrat sem ji rekla, da naj kdaj pride ka nam. Ko gre svakinja na šiht jo na pripelje in potem odpelje. Lahko se igrata, gresta na sprehod, jaz kaj naredim, Alja se jo bo pa navadila, ker jo bodo do poletja nekaj tedno tudi pazili. In je bil odgovor, da pride spomladi. Ob Aljinem nedeljskem izpadu joka, je pa rekla, da pride že kar ta teden, nakar me kliče v sredo in pove, da je zdaj preveč snega...in da bo prišla marca, ko bo imela svakinja terapije. Mož je pop . Je rekla, da ne more tasta pustit samega, on mora kurit doma, ker je na olje predrago. Ker lahko bi drugače zraven prišel. Ji je rekel moj mož,da naj ne govori več, da ima takooo rada vnukinjo, če je ne more pridet obiskat. Včeraj pa me tašča kliče in pravi, če pridemo v nedeljo na obisk. Halooo! Smo ravno bili v ponedeljek na kosilu. Narazen smo ene 20 min vožnje. Mi gremo k njim na kosilo, p pa tudi tako kdaj, oni pa redko k nam. Vedno je ful izgovorov. In sedaj bodo spet nakupili igrač za Aljo, ker bomo potem kao večkrat prišli na obisk. Ene tašče so premalo zraven, pa bi potem kko ste skupaj rade videle, da se otrok obnaša kot da sta 24 ur na dan skupaj. Moja tašča pa bi bla najraje vsak dan pri nas, pa mam k sreči tako dobrega tasta, da ji to dovoli samo 2x na teden. Pa smo doma stran slabih 10 minut hoje. Za moje pojme preblizu. Moja starša pa prideta 1x na teden, ko jo merkata, pa ob sobotah gremo dopoldan v mesto na tržnico pa na kavo (kar pa je že vsa leta mojega življenja, se pravi tradicionalno). e pa res, da ko moja mami spusti kako cvetko ji mirne duše povem in ona potem upošteva, tašča pa potem še boj to ponavlja. Nova cvetka od tašče je pa ta, da se je ona odločila, da bo moj ati in ne oči, ker oči se težko izgovori, pa bo Neža lažje govorila ati zadnjič sem samo popravljala, ja oči je pa na treningu, ja oči je pa..... naslednjič ko bo spet, pa bom rekla, dda bo oon oči, pa konec. pa še enkrat poudarjam, dokler ni bilo Neže, je bila to zlata tašča, ker se res ni vtikala, pa komandirala. Naju je res pustila pri miru, sem šla lahko mirno z njo na kavo, pa see pogovarjala.... Ko pa je prišla Neža, je pa začela že vse komandirat kako in kaj boo doma,.... še dobro da sva že prejj živela skupaj, ker bi nama še ona diktirala kako opremit stanovanje
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 12.2.2010 15:43:10 >
|