|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
8.2.2010 21:36:36   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper - a ne, ko najina sončka pridno spita. Moj je spet na terenu, tako da obešam cote (no, da si ne bom vedno las umivalauser posted image ) in visim tu gor, bi še na FB poškilila, pa mi spet ven meče.

No, jaz pa malo jem (se nisem mogla upret, ko mam ravno svež kruh spečen), malo kvačkam, malo gledam Bruce Willisa na TV. Ko sva že lih na vezi - a se mogoče spomniš, kako je bilo s kakanjem, ko je Alja z GH začela? Bi bila drugače vesela, če bi mi tudi še kdo drug odgovoril! Moj sonček je danes ponoči od 2 zjutraj (midva sva šla pa okrog enih spat) pa do zjutraj skoraj non stop jokal in se matral user posted image  Imel je čist napet trebušček, jaz sem ga ful masirala, pa ni nič pomagalo, se je šele danes popoldan pokakal. A je to mogoče od banane??? Kruce, mogoče mi lahko ti pomagaš, k tvoja frajla že sama banano je user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.2.2010 21:46:46   
Goldy
Moram reči, da naša zdaj, ko je na GH bolj pogosto kaka - tudi 3-4x dnevno, medtem, ko prej ni. Jo pa banana in korenček zapirata, vendar ne drastično, da potem sploh ne bi kakala, ampak, da je bolj kompaktno blato. Je pa res, da mogoče na začetku uvajanja GH ni tako pogosto kakala in se je črevo kasneje navadilo na GH. Ja pa zelo prdela ob začetku uvajanja GH.
A reveža, zdaj še to muči?user posted image

Pridna, da kvačkašuser posted image , jaz sem znala samo že tako dolgo nisem, da sploh ne vem, če bi še vedelala kako. Pa štrikala sem tudi, pa klekljala....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.2.2010 21:47:29   
lučka 25
Kruce, ja to ej pa res hudič. ne vem kako bi ti lahko pomagala s kakšnim nasvetom, ampak tega vonja se boš težko znebil iz lesa.

Goldy in Sempre*, jap sta pravi čvekici. Jaz berem redno, napišem pa ponavadi pol za vse naprej in nazaj user posted image

Sempre*, moja je tudi zadnjič zajokala pri mojmu očiju, ker je mel očala gor, ko ji je kuhal kašico, pa je tako čudno izpod čela pogledal, da je kar jokat začela.

Goldy, jap je res bolje da se ne rine preveč v otroke. Jaz tudi v vrtcu najprej vsakega otroka (ko se prvič srečava) posebej pozdravim, pa malo se z njim poigram, pogovorim, pa kakšen drug osebni kontakt naredim, kot pa da bi ga takoj v naročje tišala. Če pa otrok že v štartu pokaže, da mu to ni problem, potem pa ni panike. In tako delam tudi v osebnem življenju. Je pa Neža kar imela težave na začetku pri tašči, dokler se j ni navadila, ker ona ima navado da takoj vanjo rine, pa vpije pa kar krohota se. No ja, se je tudi tašča spremenila in ma zdaj mal bolj umirjen pristop.

Sonček, no naša madam pa joka le za očijem, še posebej če sva sami, pa na računalniku čez cel ekran vidi njegovo sliko. Za mano pa še ni jokala. user posted image  Me tud včasih kar mal stisne.

Reby, pa kakšno odvajalo ti to piješ, da se tako izogibaš RR? user posted image

Pa ostale, a ste tudi na odvajanju? user posted image

Pri nas je pa sedaj po cel dan slišat ata, ata, ata in pa teta, teta, teta  in to v vseh možnih intonacijah (od alta do soprana) user posted image .
Pa sedaj se že prime za mene in se potegne gor na kolena, men se zdi to tako hitro. Al pa samo zato, ker potem vem, da gre čas čoisto prehitro naprej.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
8.2.2010 21:47:46   
Goldy
Kaj pa če bi mu dala malo donata, ali pa kakšno slivovo kašico?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
8.2.2010 21:51:08   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Moj sonček je danes ponoči od 2 zjutraj (midva sva šla pa okrog enih spat) pa do zjutraj skoraj non stop jokal in se matral user posted image  Imel je čist napet trebušček, jaz sem ga ful masirala, pa ni nič pomagalo, se je šele danes popoldan pokakal. A je to mogoče od banane??? Kruce, mogoče mi lahko ti pomagaš, k tvoja frajla že sama banano je user posted image

Živ!
Naša nima kakšnih problemov z zaprtjem, je toćna ko urca, če pa ne jo pa v stolček - gugalnik posedemo pa ga koj nardi. Se pa še večinoma doji in je samo en obrok GH. Hja jaz bi ti v takem primiru morda svetoval dost piti. Je pa ravno včeraj ženička pri večerji fižol tud jedla in je bila kar kriza od 5 zjutraj naprej. Nismo več vajeni....

Matr, 4 mesce stara otoška bo torej šla k hudičuuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.2.2010 21:52:48   
lučka 25
Sempre*, pri nas je bilo tudi kar nekaj težav pri uvajanju GH, ampak ker je prej naša hodila tudi po 5x na dan na blato user posted image , sem se po eni strani oddahnila, da je šla "samo" 3x, ko smo začeli z banano. Zdaj poje vsak dan eno banano in jabolko s piškotom za malico in tako hodimo sedaj 1-2x na dan na blato. Je pa tako kot je rekla Goldy, probaj slivovo kašico, ki odpira. Če boš že dajala donat, je po moje dobro da je topel in da gredo res vsi mehurčki ven (npr. zvečer natočiš v kozarec, zjutraj ponudiš), samo ne vem kako je to pri tako majhnih otrocih. Našo odpirajo tudi npr. bučke.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.2.2010 21:54:15   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

A veš da sem prej to razmišljala, samo sem mislila da je stara 5 mescov. user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.2.2010 21:54:28   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sempre*, pri nas je bilo tudi kar nekaj težav pri uvajanju GH, ampak ker je prej naša hodila tudi po 5x na dan na blato user posted image , sem se po eni strani oddahnila, da je šla "samo" 3x, ko smo začeli z banano. Zdaj poje vsak dan eno banano in jabolko s piškotom za malico in tako hodimo sedaj 1-2x na dan na blato. Je pa tako kot je rekla Goldy, probaj slivovo kašico, ki odpira. Če boš že dajala donat, je po moje dobro da je topel in da gredo res vsi mehurčki ven (npr. zvečer natočiš v kozarec, zjutraj ponudiš), samo ne vem kako je to pri tako majhnih otrocih. Našo odpirajo tudi npr. bučke.

In kam to hodte?user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
8.2.2010 21:55:18   
Kruce Fiks

A veš da sem prej to razmišljala, samo sem mislila da je stara 5 mescov. user posted image

Karolina jih ima 5 ja, ma je mizar zamujal z izdelavouser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
8.2.2010 21:56:39   
lučka 25

In kam to hodte?user posted image

Kar v deželo Pampers user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2810
8.2.2010 21:57:19   
Sempervivum

Kaj pa če bi mu dala malo donata, ali pa kakšno slivovo kašico?

Ja, če bo hudo, bom. Ampak saj se je danes pokakal še za včeraj. Meni je ravno zato nenavadno, ker naš je do sedaj res KAR NAPREJ kakal. Skoraj vsaka zamenjana plenička je bila pokakana, ne pretiravam. Zdaj, ko pišeš, da je Alja bolj prdela, razmišljam, da je možno tudi to. AMpak mi je nenavadno, saj zato nisi celo noč buden user posted image

Kvačkanje ... na netu je tooooook lepih stvari user posted image  Ful rada kvačkam, samo časa ni ... Pa ponavadi nekaj samo začnem, dokončam pa ob svetem nikoli user posted image  Bomo videli, če bo tokrat kaj drugače. Aja, sem pa bolj intenzivno spet s tem začela, ko sem bila na bolniški in nisem smela ven user posted image

Lučka ... prideš, napišeš in greš ... user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
8.2.2010 22:01:00   
lana70

Halo! No končno me je spustilo skozi! Mi ta škatla ne pusti nič napisati...
Lanči naša a bo treba dihat? user posted image

hm, ne vem...pojma nimam, če bo kaj iz tega user posted image , kaj bi pa lahko drugega bilo? Res sem presenečena, ker nisem imela celo nsoečnost nič, nobenega izcedka, ma nič nič.

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 2812
8.2.2010 22:01:48   
Sempervivum

Se opravičujem user posted image  Se vam je odprlo user posted image  Preden sem jaz en post naklofala, ste imeli že celo debato user posted image  Hvala za nasvete!

Neposredna povezava do sporočila: 2813
8.2.2010 22:03:18   
lučka 25

user posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo mi še pri uvajanju GH 1 mesec jemali kaplice Bio Gaia po nasvetu P, pa se je prebava tudi zaradi tega malo uredila.
Je pa tudi tako, kot je rekel Kruce, sedaj mora otrok več piti (naša pije prekuhano vodo).

Neposredna povezava do sporočila: 2814
8.2.2010 22:12:03   
Kruce Fiks
Pri nas pijemo čaj, vendar samo če so one kapljice prot krčem notri, pa topel mora biti.

Lana tudi po mojem je bil čep, kar pa menda ne pomeni kaj dosti, razen da bo pred rokom. Jao, se že veselim!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
8.2.2010 22:14:26   
Sempervivum

Drugače pa smo mi še pri uvajanju GH 1 mesec jemali kaplice Bio Gaia po nasvetu P, pa se je prebava tudi zaradi tega malo uredila.
Je pa tudi tako, kot je rekel Kruce, sedaj mora otrok več piti (naša pije prekuhano vodo).

Ja no, če si pa bila odsotna user posted image
Zanimivo, da razmišljam v pravi smeri ... včeraj sem pogruntala tole s pitjem (tudi pokakal se je danes po čajčku), danes pa sem mu hotla dat BioGaio, pa sem pol pozabila. Ful hvala, Lučka, res si mi zelo pomagala user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
8.2.2010 22:18:36   
Goldy
Semper - donat je treba "preluftat" predenj se ga da. Naša se ful ustraši, ko prdne (ponoči) in začne jokat....user posted image

lana - tudi jaz nisem imala celo nosečnost nobenih izcedkov nič...in ko je bil krvav izcedek sem rekla, da je čep in je bil.

lučka - naša tudi pije prekuhano vodo, sam noče velik, mal več kot deci mogoče spije. user posted image  Samo je že bolje, kot je bilo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
8.2.2010 22:25:09   
lučka 25

Ja no, če si pa bila odsotna user posted image
Zanimivo, da razmišljam v pravi smeri ... včeraj sem pogruntala tole s pitjem (tudi pokakal se je danes po čajčku), danes pa sem mu hotla dat BioGaio, pa sem pol pozabila. Ful hvala, Lučka, res si mi zelo pomagala user posted image

NO sam da pomagam, pa če tud na hitrco. o

Neposredna povezava do sporočila: 2818
8.2.2010 22:25:16   
lučka 25

Semper - donat je treba "preluftat" predenj se ga da. Naša se ful ustraši, ko prdne (ponoči) in začne jokat....user posted image

lana - tudi jaz nisem imala celo nosečnost nobenih izcedkov nič...in ko je bil krvav izcedek sem rekla, da je čep in je bil.

lučka - naša tudi pije prekuhano vodo, sam noče velik, mal več kot deci mogoče spije. user posted image  Samo je že bolje, kot je bilo.

Mi smo tudi kar nekaj časa rabili, da je začela piti. Prelomnica je bila, ko sva bili v B na provokacijah, kjer je blo noro vroče in je že zaradi tega pila (in to po minimalno 300 ml prekuhane vode na dan). Zdaj pa samo nadaljujemo s tem. Je pa tudi odvisno kaj je. Če je meso, potem je bolj žejna.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
8.2.2010 22:28:41   
lučka 25
Sem pa čist pozabila povedat, kaj se nam je zgodilo danes. Še dopoldan sem z malo in dedijem lepo vozičkala. Popoldan a hočmo it mi trije lepo spet ven na sprehod pa....prazna guma na vozu. Je počla zračnica oz. sem nekaj povozila. Kaj čem če je bil pa v KR tak dren in ni blo še časa gledat kaj je na tleh. Še dobro, da mamo en šenkan voziček (tak na marela sistem), res da star in ves majev, ampak sva rekla da za kdaj, ko bo sila al pa za na morje po kampu bo pa dober. No, pa je že danes prav prišel. Ves čas sva se smejala user posted image , je rekel moj, če bo kdo kaj vprašal, da bo rekel, da tega mamo pa samo za praznike in posebne priložnosti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
8.2.2010 22:49:20   
lana70

Lana tudi po mojem je bil čep, kar pa menda ne pomeni kaj dosti, razen da bo pred rokom. Jao, se že veselim!

..ma sploh ne bi bilo slabo...jutri imam pregled pri moji G, pa bom videla, kaj bo povedala....

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 2821
9.2.2010 7:57:08   
mojsonček
Jutro!

Ma... sem imela za vas okusno skodelico vroče čokolade s smetano in pod njo cel roman... in sej je vmes naša fračefelka zbudila (sva skupaj v tavelki postelji)... prilezla do mamice, pritisnila na gumb... in je šlo vse v maloro... jst sm sam čukasto pogledala, ona mi je pa podarila tko prisrčen zobati nasmeh, da sem se tut jst sam še nasmejalauser posted image  zdele se je zamotila z igračo jst vas pa sam brzinsko pozdravim pol se pa posvetim moji čebelciuser posted image

pa da ne bo pomote, jst se nč ne odvajam od RR sam cajta mi zmer zmanjka, k mam tolk šihtnega za porihtatuser posted image

vas pridem še pogledat, oblubm...

aha... čokolada je še zmer tuki, če pritisne paste...user posted image

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
9.2.2010 9:22:16   
Sempervivum
Mojsonček, hvala za jutranjo dozo. Tale je taka, oreng kalorična bomba za lažji dan user posted image  Je že vedla tamala, kaj mora pustit user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

pa da ne bo pomote, jst se nč ne odvajam od RR sam cajta mi zmer zmanjka, k mam tolk šihtnega za porihtatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro dober dan,
ni lepo da si zaspan,
bodi vedno nasmejan
pa bo zate srečen dan ...

No, kdo poje tole pesmico user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
9.2.2010 9:36:47   
Reby

Dobro jutro dober dan,
ni lepo da si zaspan,
bodi vedno nasmejan
pa bo zate srečen dan ...

No, kdo poje tole pesmico user posted image

Neca Falk user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
9.2.2010 9:56:05   
Reby
Dobro jutro babike!
A mi gre dobr odvajanje od rok, a ne? user posted image

No, pa gremo po vrsti....

Goldy - a potem praviš, da vaša pupa čekira našga fanta user posted image  In vse najboljše Alji za 8 mesecev user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

Semper - vidim, da ste še kr bolančkani boščeki. Upam, da se čimprej pozdravite in da boste lahko kmalu vozičkali user posted image  user posted image  user posted image . Mi smo bli včeraj v stari LJ, pa ni blo nč fajn, preveč mrzlo...
Mi, odkar jemo GH, še večkrat kakamo user posted image  Pijemo pa vodo, čaj (čez dan komarčkov, zvečer za lahko noč - yeah right user posted image ), pa kakšen Hippov sokec zmešan z vodo.
Ajsi - vse najboljše Maksu za 9 mesecev user posted image  user posted image  user posted image  Ma, kam gre cajt user posted image
anci banci - super, da ste popravili kožo in da si bolj mobilna. Mi tut nč ne spimo oz. se zbujamo še vedno po 4x na noč user posted image  Za poroko pa ti dam nasvet, čim manj komplicirat, bolš bo user posted image  Aja, sej ne komplicirata vidva user posted image  Mi2 sva se tut na prostem poročila.
lučka - čas za poroko se vedno najde. Mi2 sva vse tok na hitrco nardila, da še zdej ne morem verjet user posted image  Super za spanje in malo čebljačko, aja, pa še za zibanje, res je prava športnica tale vaša Neža. Naš tud že en teden dni redno čeblja, vriska in kriči.
sonček - krasen otročiček in prekrasna tortica, njami, njami...
Seki - ne verjamem za trebušček, že prej ga nisi nč mela...  Pa čestitke za prvi zobek user posted image
lana - bodijev rabiš kakšnih 10, nič več, ker se malecka itak ne umaže, razen če se fino pokaka user posted image  So pa fajni bodiji na preklop, jaz sem imela samo te. Smo pa na začetku nosili št. 50 H&M (veliki smo bili 50) in so mu bili še skoraj preveliki.
A je šel čep?
kruce - tale dim je ena velika j***. Vem, ko mi je nečakinja zažgala kruh v mikrovalovki, ma nismo spravl ven tistga vonja ful dolg, pa smo mikrovalovko stran vrgl.

Nč, dobla obisk, se pol še kej javim user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.