Dobro jutro babike! A mi gre dobr odvajanje od rok, a ne? No, pa gremo po vrsti.... Goldy - a potem praviš, da vaša pupa čekira našga fanta In vse najboljše Alji za 8 mesecev Semper - vidim, da ste še kr bolančkani boščeki. Upam, da se čimprej pozdravite in da boste lahko kmalu vozičkali . Mi smo bli včeraj v stari LJ, pa ni blo nč fajn, preveč mrzlo... Mi, odkar jemo GH, še večkrat kakamo Pijemo pa vodo, čaj (čez dan komarčkov, zvečer za lahko noč - yeah right ), pa kakšen Hippov sokec zmešan z vodo. anci banci - super, da ste popravili kožo in da si bolj mobilna. Mi tut nč ne spimo oz. se zbujamo še vedno po 4x na noč Za poroko pa ti dam nasvet, čim manj komplicirat, bolš bo Aja, sej ne komplicirata vidva Mi2 sva se tut na prostem poročila. lučka - čas za poroko se vedno najde. Mi2 sva vse tok na hitrco nardila, da še zdej ne morem verjet Super za spanje in malo čebljačko, aja, pa še za zibanje, res je prava športnica tale vaša Neža. Naš tud že en teden dni redno čeblja, vriska in kriči. sonček - krasen otročiček in prekrasna tortica, njami, njami... Seki - ne verjamem za trebušček, že prej ga nisi nč mela... Pa čestitke za prvi zobek lana - bodijev rabiš kakšnih 10, nič več, ker se malecka itak ne umaže, razen če se fino pokaka So pa fajni bodiji na preklop, jaz sem imela samo te. Smo pa na začetku nosili št. 50 H&M (veliki smo bili 50) in so mu bili še skoraj preveliki. A je šel čep? kruce - tale dim je ena velika j***. Vem, ko mi je nečakinja zažgala kruh v mikrovalovki, ma nismo spravl ven tistga vonja ful dolg, pa smo mikrovalovko stran vrgl. Nč, dobla obisk, se pol še kej javim
|