|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
7.2.2010 15:42:24   
lučka 25
lana, jaz sem mela samo bodile na preklop in so mi bili zakon. Jaz sem jih mela par 56, čeprav sem mela k sreči še sposojene 50 za prve d va tedna. Drugače pa boš zdaj dajala po 2 bodija na preklop gor (tko sem jaz počela na začetku, ker je blo 10 dni bolj hladno zaradi dežja, kljub poletju. Tko da, tudi če malo večjega korenjaka rodiš maš spodaj bodi 56, čez pa nr. 62. Je pa 10 bodijev kar dovolj. So pa res bodiji bolj komot kot benkice user posted image

sempre* in Goldy, vidim da je govora o pomoči naših fantov. Jaz mislim, da je in mi še veliko odtehta. Na začetku j večinoma kar on kuhal (res da je en teden za vsako stvar spraševal, skoraj kolikog soli naj da v krompir za pire user posted image ). Zdaj pa vsak dan pripravi zajtrk za vse 3, zloži iz pomivalca, skuha kavico, ses tudi večinoma on, kdaj tudi pospravi. Ko sva bli v B na provokacijah je sa od sebe naredil generalnega v stanovanju. Edino več bi lahko porihtal malo, ampak on bi se z njo le crkljal, pa igral za hranit pa previjat je pa mami baje najboljša (vsaj tako on pravi) user posted image

No jaz sem pa danes stestirala glavno varovalko, sem mal prala pa sušilca zakurblala, da vidim če bo zdržalo in je. Če pa že ne bi, sem pa vsaj upala, da bo ta vikend dežuren kakšen mlad žrebec user posted image
Zlikala sem pa tud KUP perila user posted image , kar odlašam pa odlašam, pol se pa nabere.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
7.2.2010 20:56:51   
Goldy
lučka - naš tudi sesa (skoraj vedno), velikokrat da prat, obesi cote, lika, zloži v pomivalca, da ven, skoraj vedno pomiva okna. Tudi kuha, čeprav me tudi veliko sprašuje, kako, koliko tega ali onega. Samo naredi pa.user posted image  Ko sem rodila, je želela tašča pridet in rihtat zadeve, pa ni pustil. 2x je šel po kosilo k mojem očetu, drugače je kuhal sam. Če jaz rihtam zjutraj tamalo, on naredi zajtrk, ali pa obratno. Če kam gremo vsi skupaj, večino jaz pakiram za s seboj, on pa zrihta Aljo. Je pa res včasih slabovidenuser posted image , tako kot pravi semper*, ampak še vedno super in ne morem drugega, da ga pohvalim. Tudi Aljo previja, hrani, se igra z njo, crtlja, v glavnem ni da ni. Škoda, ker je veliko zdoma....user posted image

Mi smo uživali na abrahamu. Aljo so žulili po rokah. Skozi je bila nasmejana, super pridna. Nikogar se ni bala, očke so ji pa švigale vsepovsod. user posted image  Od vseh ljudi, ji je najmanj všeč babica - moja tašča.user posted image  Ko jo zagleda, se začne kremžit in jokat in potem v  jok še moja tašča. Pa saj bo!!!!!

Nočko!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
7.2.2010 22:14:51   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No jaz sem pa danes stestirala glavno varovalko, sem mal prala pa sušilca zakurblala, da vidim če bo zdržalo in je. Če pa že ne bi, sem pa vsaj upala, da bo ta vikend dežuren kakšen mlad žrebec user posted image
Zlikala sem pa tud KUP perila user posted image , kar odlašam pa odlašam, pol se pa nabere.user posted image

Ja, vidiš, če bi že prvič prišel kak tak žrebec, danes ziher ne bi zdržalo user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa tudi danes, čeprav mojega ni bilo doma, zlikala kar medtem, ko se je mali valjal po tleh. Je kar šlo, tako da bom ukinila polnočno likanje user posted image

No, vidite, malo čez mojga udriham, pol pa prijetno preseneti - je danes zrihtal kosilo, naročil pice in solato user posted image

Se*, upam da vaša rožica ostane zdrava user posted image . Zobkov še ni? Lahko, da so vzrok. Naš se pa že ful dolgo tok slini, da je noro, pa ne duha ne sluha o tretjem zobku. Mamica pa tako firbčna, kateri bo ven prilezel. Sem zadnjič na dojenček/novorojenček spraševala, kako so otrokom zobki ven lezli, ker po knjigah naj bi bili naslednji zgornji enici, pa so mamice svašta pisale ... od tega, da so bili tamaučki nekaj časa "vampirčki" (imeli dvojke, enic pa ne) in še vse možno user posted image user posted image user posted image

Goldy, lepo, da ste uživali in da je bila Alja pridna. Če mi ne bi bili bolančkani, bi danes tudi šli na RD user posted image  Tako smo pa že debel teden nonstop noter, meni se počasi že meša user posted image  Danes je naš mali spet ful kašljal, mogoče zato, ker včeraj pol nisem naštimala marele user posted image  Tako, da danes sem tudi to že zrihtala, mogoče bom malo kasneje še enkrat pogrela vse skupaj.

Imam še eno vprašanje. A ste mogoče opazili, da tamaučki od takrat, ko ste začeli z GH rabijo kaj več pit? naš je hotel bit danes kar naprej priklopljen, pa kar nekaj je tečkal, pa zaspal za 20 minut (no, to je bilo itak samo 2x čez cel dan), pol pa spet na joško ... Mi je šele popoldan potegnilo, da je mogoče žejen. In res, popil je skoraj 1 deci čaja. Sem mu ga že pred časom kuhala, pa ga je zavračal, tako da sem ga zdaj kar dolgo res samo dojila. No, poleti ga je tudi pridno pil, ko je bilo vroče. Kako pa kaj dajete piti otrokom? Klemen iz stekleničke ni hotel, po žlički je bilo super fajn, še boljše pa kar iz šalčke user posted image  Je tolk mahal zraven od navdušenja, da sem sproti vse polivala user posted image  Imam sicer eno flaško s tistim, kajpavemkakosereče, da sam pije, pa če se nauči iz šalčke, je verjetno še bolj fajn, al kako?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
8.2.2010 9:32:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Ja, vidiš, če bi že prvič prišel kak tak žrebec, danes ziher ne bi zdržalo user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  To pa siguro user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
8.2.2010 9:35:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Imam še eno vprašanje. A ste mogoče opazili, da tamaučki od takrat, ko ste začeli z GH rabijo kaj več pit? naš je hotel bit danes kar naprej priklopljen, pa kar nekaj je tečkal, pa zaspal za 20 minut (no, to je bilo itak samo 2x čez cel dan), pol pa spet na joško ... Mi je šele popoldan potegnilo, da je mogoče žejen. In res, popil je skoraj 1 deci čaja. Sem mu ga že pred časom kuhala, pa ga je zavračal, tako da sem ga zdaj kar dolgo res samo dojila. No, poleti ga je tudi pridno pil, ko je bilo vroče. Kako pa kaj dajete piti otrokom? Klemen iz stekleničke ni hotel, po žlički je bilo super fajn, še boljše pa kar iz šalčke user posted image  Je tolk mahal zraven od navdušenja, da sem sproti vse polivala user posted image  Imam sicer eno flaško s tistim, kajpavemkakosereče, da sam pije, pa če se nauči iz šalčke, je verjetno še bolj fajn, al kako?

Ja, naša veliko več pije. Vsakič ji ponudim, ko poje GH ( pa ponavadi samo malo pocuclja, včasih ap tudi veliko pije), potem pa spet čez kake pol ure do ene ure. Pa vsakič predno gre spat (edino zvečer) ali gremo ven. Popije p odvisno od dneva. 100-200 ml. Pije iz flaške (pa saj ej nanjo itak navajena), smo pa probal tudi iz lončka z ustnikom pa še ni pogruntala. Bo trba spet mal probat.a

Neposredna povezava do sporočila: 2780
8.2.2010 9:38:27   
lučka 25
Naša madam pa se sedaj postavlja na vse 4 pa se guga na kolenuih in rokah. Se ji tako fino zdi, da kar cvili. user posted image

Zdaj greva pa po dedija, (ja ker očka more met tud med praznikom trening, no vsaj zvečer ga ne bo mel user posted image ), potem pa v mesto pogledat, k mamo Prešernov smenj. Bodo kočije pa stojnice, pa plesi, lajnarji,... Ja to ej pa to, če si iz KR, Prešernovega mesta user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
8.2.2010 9:41:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

lučka - naš tudi sesa (skoraj vedno), velikokrat da prat, obesi cote, lika, zloži v pomivalca, da ven, skoraj vedno pomiva okna. Tudi kuha, čeprav me tudi veliko sprašuje, kako, koliko tega ali onega. Samo naredi pa.user posted image  Ko sem rodila, je želela tašča pridet in rihtat zadeve, pa ni pustil. 2x je šel po kosilo k mojem očetu, drugače je kuhal sam. Če jaz rihtam zjutraj tamalo, on naredi zajtrk, ali pa obratno. Če kam gremo vsi skupaj, večino jaz pakiram za s seboj, on pa zrihta Aljo. Je pa res včasih slabovidenuser posted image , tako kot pravi semper*, ampak še vedno super in ne morem drugega, da ga pohvalim. Tudi Aljo previja, hrani, se igra z njo, crtlja, v glavnem ni da ni. Škoda, ker je veliko zdoma....user posted image

Mi smo uživali na abrahamu. Aljo so žulili po rokah. Skozi je bila nasmejana, super pridna. Nikogar se ni bala, očke so ji pa švigale vsepovsod. user posted image  Od vseh ljudi, ji je najmanj všeč babica - moja tašča.user posted image  Ko jo zagleda, se začne kremžit in jokat in potem v  jok še moja tašča. Pa saj bo!!!!!

Nočko!!

Viš mava fine pomagače. Pa saj so pridni. Jaz pravim, da j treba bit za vsakos tvar, ki ti jo kdo naredi al pa pomaga, hvaležen.

A tvoja pa joka, ko vidi babi oz. tvojo taščo, pol pa še ona v jok. Ja vidiš, to pa ni fletno.
No pri nas pa naša "joka", no bolj jamra, po ta novem ko je v varstvu in pridem jaz domov z rekreacije. Hoče v naročje pa kar mal se krega name pa hoče pojokcat, kot češ kam si šla user posted image  Pol pa se potož, pa hit al k eni al pa drugi babi nazaj v naročje, pa pol k dediju, pa pol k men, pa k očiju,.....si jo pol podajamo kot ne vem kaj user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
8.2.2010 10:23:52   
Sempervivum
Dobro jutro in dober dan user posted image

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
8.2.2010 16:24:28   
lana70
Punce, en nasvet...prvič odkar sem noseča, imam tak svetlo rjav izcedek !!!!! Paniko delam pa zato, ker do sedaj res nisem imela niti kaplje ničesar, nobenih težav, nič, nič....a se kateri sanja kaj bi to bilo??user posted image Boli me ne nič, tamala brca.

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 2784
8.2.2010 17:52:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Punce, en nasvet...prvič odkar sem noseča, imam tak svetlo rjav izcedek !!!!! Paniko delam pa zato, ker do sedaj res nisem imela niti kaplje ničesar, nobenih težav, nič, nič....a se kateri sanja kaj bi to bilo??user posted image Boli me ne nič, tamala brca.

lahko, da se ti je odluščil čep. In lahko še vseeno kar nekaj časa traja, da ti odteče voda. Ne vem, ker se ne spoznam na to. Malo pobrskaj kaj piše o tem. Pa nič bat, jaz sem rodila tako, kot če bi ti čez dober teden, pa je bilo vse O.K Upam, da te nisem prestrašila, ker to ni bil moj namen. Ampak to mi je edino na pamet padlo.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 8.2.2010 17:53:29 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
8.2.2010 18:20:02   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

lahko, da se ti je odluščil čep. In lahko še vseeno kar nekaj časa traja, da ti odteče voda. Ne vem, ker se ne spoznam na to. Malo pobrskaj kaj piše o tem. Pa nič bat, jaz sem rodila tako, kot če bi ti čez dober teden, pa je bilo vse O.K Upam, da te nisem prestrašila, ker to ni bil moj namen. Ampak to mi je edino na pamet padlo.

...na ta čep sem tudi jaz pomislila, sam ker ga pri prvem porodu nisem opazila, nimam pojma, kako to zgleda......user posted image , hm...ne bi imela nič proti, da grem za Rim...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
8.2.2010 18:49:12   
Goldy
lana - tako kot pravi lučka - lahko se ti je odluščil čep. Jaz tudi nisem imela nobenega izcedka celo nosečnost,potem pa taka rjava sluz. Mislim, da je bil čep. Jaz sem rodila dobrih 14 ur zatem. Sem bila pa en teden pred rokom. Kolikor sem pa brala lahko pa še traja in traja - odluščitev čepa ne pomeni nujno, da boš kar rodila.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
8.2.2010 18:55:20   
Goldy
No, mi smo šli tastu voščit za RD, ki ga ima jutri in ne vprašajte. Tak jok in stok naše Alje. Moja tašča ji sploh ni všeč. user posted image  Pol pa bolj ko je jokala, bolj je rinila v njo, pa zakaj jokaš, pa zakaj, pa saj sem tvoja babi....pol še pa svakinja.user posted image  Sem zarobantila, naj gredo stran, da se otrok malo privadi, pa še zbudila se je. Pa še kasnje ni hotela k babi za dalj ko 2 minuti. Se je tašča kar odločila, da pride še ta teden za cel dan na obisk - sem to že nekaj krat predlagala, ko jamra, da male nič ne vidi.

Včeraj je bilo pa na abrahamu 85 ljudi in so si jo kar podajali, pa se niti nakremžila ni, skozi se je smejala. Saj ne vem, kaj si naj mislim no...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
8.2.2010 18:59:19   
Goldy
semper - ku, ku!user posted image

lučka - seveda mora mal potožit, ko prideš domov. Fino, da se vsepovsod malo crklja. Saj naša nikjer drugje ne joka, samo pri babi.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
8.2.2010 20:19:30   
Sempervivum
Zanimivo, Goldy user posted image  Ljudje, ki jih prej Alja sploh ni poznala vs. babi-tašča user posted image  Človek res ne ve, kaj bi si mislil. Vprašanje, če bo en dan pri vas kaj pomagal. Bo pa mogoče pomagala tebi user posted image  Naš pa mojo taščico (ki je sicer zelo v redu) dostkrat ful grdo gleda, pa noče se ji nič smejat user posted image  Pa tudi pri drugih najprej debelo gleda, pol se pa hitro začne nasmihat. Pol je pa tašča vsa razočarana, zakaj se ji nič ne smeji user posted image  Je pa zadnjič mojmu fotru kar zajokal. Foter ga je bil ful vesel, pa je preveč vanj začel rint, tamali pa (še nikoli doslej in po tistem tudi še nisem tega doživela) v jok user posted image  Tako da, ja, človek mora imeti kar pravilelen pristop. Jaz se tega do zdaj, ko imam otroka nisem toliko zavedala ....

Lana, čimprej se nam (zares) pridruži!!!!!

Ostali, dajte kaj napisat no user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
8.2.2010 20:39:03   
Kruce Fiks
Halo! No končno me je spustilo skozi! Mi ta škatla ne pusti nič napisati...
Lanči naša a bo treba dihat? user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 2791
8.2.2010 20:41:52   
Goldy
Sempervivum - ja, je zanimivo.user posted image  Saj po mojem ne bo samo en dan, bo zdaj večkrat začela hodit.user posted image  Če misliš "pomagala" - po mojem ne bo nič. Jaz bi rada, da se ona poigra z njo, gre na sprehod, da jaz kaj naredim, samo po mojem bom mogla zraven viset, ker se bo naša drugač kr drla. user posted image

Jaz sem pa že prej bila pozorna, da nisem recimo rinila v otroke, ko smo kam prišli. Mi2 imava takšnega krščenca, za katerega so bili ok samo domači in babi in dedi. Jaz mu nisem bila preveč simpatična, moj že, ko je vedno take frise poku, njegova starejša bratca sta se pa vedno vesila po meni.

Kr mi2 se pogovarjava. Ne vem, a se vse odvajajo, al kaj???user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2792
8.2.2010 20:42:43   
Goldy
kruce - helouu, kakšno škatlo pa imaš ti to.....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
8.2.2010 20:42:58   
sonček33
Jaz se ne odvajam, vama pa ne sledim :)

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 8.2.2010 20:43:19 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
8.2.2010 20:45:01   
Goldy
sonček - user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
8.2.2010 20:47:57   
sonček33
Goldy, vidiš, pri nas je pa ravno obratno. Tašča živi spodaj ... in ko pride gor se mali kar trest začne, tako jo je vesel... in ko odhaja, se dobesedno obesi na uno varovalno ograjo in joka kot dež, s tavelikimi krokodiljimi solzami..ker on bi šel z njo dol

in jaz sem včasih prav žalostna zaradi tega...user posted image , čeprav je po svoje fajn...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
8.2.2010 20:48:20   
Kruce Fiks

kruce - helouu, kakšno škatlo pa imaš ti to.....

Ma Firefox mi ne odpre pogovornega okna da bi kaj napisal. Sem moral en drug brskalnik naštimat da lahk zdaj pišem. Vsake toliko časa ga kaj piči.
Danes je prišla na vrsto za obnovo otroška soba. Tu je največ škode! Laminat bom kar zamenjal, ko smrdi ko hudič, ma ne vem kaj naj naredim z omari. Te niso vključene v zavarovanje. Predvsem spodnji deli smrdijo po sajah ko hudič. Ima kera kako čarobno formulo, kako pregnati to ven z lesa (furnirja) Dvomim da se bo zluftalo.....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
8.2.2010 20:50:03   
sonček33
Ojej, Kruce,  težko se bo znebiti tega vonja.  Hudič je to.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
8.2.2010 21:06:49   
Sempervivum

Kr mi2 se pogovarjava. Ne vem, a se vse odvajajo, al kaj???user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jaz se ne odvajam, vama pa ne sledim :)

A verjameš, sonček, da sem ravno nate pomislila, pa te hotela malo izzvat user posted image
Sicer pa nimava kakih globokih debat user posted image user posted image user posted image  Malo čvekava, ko najini pridni otročički spijo user posted image

Kruce, žal nimam nobene pametne ideje ...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
8.2.2010 21:22:30   
Goldy
Kruce - mislim, da boš vonj od saj težko spravil iz lesa. Je res user posted image . Še dobro, da si taka tavžentrožca, da veliko sam postoriš.user posted image

sonček - saj naša se je tudi danes držala mojega očeta in ni hotela it z mano domov.user posted image  Eh, mislim, da so to obdobja. Saj je men fajn, ko govori mam, mama in mene želi, samo po drugi strani pa ni fajn. Saj razumeš. Tak je to, vsak medalja ima dve plati.

semper - a ne, ko najina sončka pridno spita. Moj je spet na terenu, tako da obešam cote (no, da si ne bom vedno las umivalauser posted image ) in visim tu gor, bi še na FB poškilila, pa mi spet ven meče.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.