Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No jaz sem pa danes stestirala glavno varovalko, sem mal prala pa sušilca zakurblala, da vidim če bo zdržalo in je. Če pa že ne bi, sem pa vsaj upala, da bo ta vikend dežuren kakšen mlad žrebec Zlikala sem pa tud KUP perila , kar odlašam pa odlašam, pol se pa nabere. Ja, vidiš, če bi že prvič prišel kak tak žrebec, danes ziher ne bi zdržalo Jaz sem pa tudi danes, čeprav mojega ni bilo doma, zlikala kar medtem, ko se je mali valjal po tleh. Je kar šlo, tako da bom ukinila polnočno likanje No, vidite, malo čez mojga udriham, pol pa prijetno preseneti - je danes zrihtal kosilo, naročil pice in solato Se*, upam da vaša rožica ostane zdrava . Zobkov še ni? Lahko, da so vzrok. Naš se pa že ful dolgo tok slini, da je noro, pa ne duha ne sluha o tretjem zobku. Mamica pa tako firbčna, kateri bo ven prilezel. Sem zadnjič na dojenček/novorojenček spraševala, kako so otrokom zobki ven lezli, ker po knjigah naj bi bili naslednji zgornji enici, pa so mamice svašta pisale ... od tega, da so bili tamaučki nekaj časa "vampirčki" (imeli dvojke, enic pa ne) in še vse možno Goldy, lepo, da ste uživali in da je bila Alja pridna. Če mi ne bi bili bolančkani, bi danes tudi šli na RD Tako smo pa že debel teden nonstop noter, meni se počasi že meša Danes je naš mali spet ful kašljal, mogoče zato, ker včeraj pol nisem naštimala marele Tako, da danes sem tudi to že zrihtala, mogoče bom malo kasneje še enkrat pogrela vse skupaj. Imam še eno vprašanje. A ste mogoče opazili, da tamaučki od takrat, ko ste začeli z GH rabijo kaj več pit? naš je hotel bit danes kar naprej priklopljen, pa kar nekaj je tečkal, pa zaspal za 20 minut (no, to je bilo itak samo 2x čez cel dan), pol pa spet na joško ... Mi je šele popoldan potegnilo, da je mogoče žejen. In res, popil je skoraj 1 deci čaja. Sem mu ga že pred časom kuhala, pa ga je zavračal, tako da sem ga zdaj kar dolgo res samo dojila. No, poleti ga je tudi pridno pil, ko je bilo vroče. Kako pa kaj dajete piti otrokom? Klemen iz stekleničke ni hotel, po žlički je bilo super fajn, še boljše pa kar iz šalčke Je tolk mahal zraven od navdušenja, da sem sproti vse polivala Imam sicer eno flaško s tistim, kajpavemkakosereče, da sam pije, pa če se nauči iz šalčke, je verjetno še bolj fajn, al kako?
|