lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Uh sonček, ti pa si jih nekaj spisala ... še za nazaj in za jutri, ane IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj, takele maherce ste ve že za GH? Jaz pa nimam pojma Nam je reku P, da naj z banano in jabolkom (surovim) začnemo, okrog 11-ih, za naprej pa nimam pojma? Mah, saj verjetno res potem kar dobiš en občutek kaj in kako. Mene je bilo tudi malce strah, kako bom tole materinstvo furala - 1000 vprašanj sem imela, ampak res kar not padeš in zadeva laufa. Upam, da bo z GH tudi tako. Brez skrbi, semper. Menda je fajn začet z zelenjavo, ker se sicer otrok hitro navadi sladkega okusa sadja in je potem z zelenjavo več težav. Ampak saj pravim, nasvetov je več kot preveč. Vsaka po svoje. Ja, sej, to sem tudi jaz njemu rekla, pa mi je odgovoril, da je po okusu to še najbolj podobno materinemu mleku, samo konsistenco spremenimo. Češ, da ni dvojne spremembe - okus in konsistenca naenkrat, kar pa velja za zelenjavo. Boljš, da ne kličem še patronažne, bo spet drugače rekla Saj res, sem vas hotla vprašat, če ste klicale patronažno, preden ste začele z GH? Meni je rekla, da jo lahko pokličem ... V zvezi z FB in slikicami te pa čist razumem ... dandanes najstniki čisto vse izbrskajo ... kar je treba in kar ne. jaz sem jo poklicala. Čist tko, da vidim kaj bo povedala. Pa je tudi ona rekla, da naj raje začnem z zelenjavo, ker če začneš s sadjem zna pomem zavračati zelenjavo.
|