Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity mojsonček - ? - že 2x! Mene ravno danes ponoči že tretjič in boli ko Se tale endometriza po mojem spet fino dela Sem se komi pobrala zjutri. IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity mišika - super mami si. Pa to kar double supermami! Podpišem Goldy - si me nasmejala s svojo štorijo, sem si te prav živo predstavljala Semper - welkom tu d klab Kar se tiče povštrčka, naš spi še kr na boku in celo na trebuh se obrne in spi na trebuhu na tem povštrčku, tak da o spanju na hrbtu ni duha ne sluha Ta povštrček je baje primeren za tiste, ki polivajo. Kava je bla pa dans svetovna. ajsi - prakticiramo marelo . Ne vpraš, ko se mali zbudi, kako gleda, kaj je to za eno čudo nad postlco. sonček - zgleda, da bo Lučka prišla z lepimi novičkami, ker se še ni javila Kako naš Lovrek? Dej mi povej, kolikokrat na dan si mu špricnila noter fiziološko. Jaz mu na vsake 2 urce noter špricnem po 5 ml. Ga dam na bok in mu z brizgo v eno not špricnem, da pri drugi ven prteče, potem pa sesalc laufa. Madonca, kaj mu vse ven potegnem. Je pa priden, ful pusti, ker zdej vedno zraven vzklikam super, bravo in ploskam obi - a veš, da sem jaz tut razmišljala, da bi šla samo za 4 ure v službo, če bomo dobil vrtec, če ne sem pa gledala takšne male zasebne vrtce, so mi lušni, sam po mojem je cena tut lušna... Uff, mam kr odpor pred staro službi in šefom, najbrž tudi ti Super, da Enej lepo napreduje, sem ful vesela mojsonček - hitro poročat, kako je blo na plavanju. kruce - lepo, da sem pogrešana. Sicer pa se malo odvajam od RR, če se bom javlja 2x na teden, bo dovolj. Sem prav obsedena s tem kompom, grem sama seb na živce.
|