lučka 25
|
No, da vsaj malo pokomentiram. Smo se danes naspali, ko je spala 20h-7.30 in to v kosu. Kaj ne bo, ko pa zdaj 4 dni ni mogla. Reby, jaz sem Neži vedno dajala sveže sadje, ampak smo ga itak začeli uvajati šele pri 6 mescih, kar je bistvena razlika kot pri starosti Tomija. Jaz bi na tvojem mestu tudi še kuhala sadje. No Neža tudi nima težav pri banani, vsak dan poje skoraj celo banano in 1-2 jabolka, pa ni nič zaprta. Ravno prav. Nič ne kompliciram obi, no sem dobila zdaj kar nekaj odgovorov v bolnici glede teh alergij. Če je le nekaj pikic pri novi hrani okoli ust, še ni panike, je večja težava če j to po telesu. Glede na to, da Enej tako kaka kot je Neža včasih, bi mu jaz kar več banane dajala, ker s tem se je šele Neži blato zgostilo in je začela kakat samo še 2x na dan. Goldy, kako mi je pa to s polento znano. Naša je tudi prvič štrajkala in hotla jest. Najprej se je kar davila, pri 3 žlici bruhnila, 4 žlice pa ni bilo več, ker je mami vse skupaj stran vrgla. mojsonček, pa vaša princeska je že prava telovadka in pa hekerka. Upam, da se nama kmalu pridružita v svetu kravjega mleka. Tisto za sadje sem pa že videla in lahko samo potrdim, da je res super zadeva. Semper*, ma kaj pa jaz vem. Jaz bi kak dan ostala notri, sploh zdaj ko je minus. Drugače pa šal čez usta da ne bo tako mrzel zrak. sonček, še malo pa bo prva svečka. idiš, kot kaže nama z Nežo uspeva boj proti tem alergijam. No je rekla P, da naj z jajcem in piščancem kar še lepo počakava, da naj zdaj počasi uvedemo mleko, da za to dvoje se nam pa še ne mudi. Čez 4 mesce mava pa tako in tako kontrolo še za ostale alergije. Bumo, jaz sem mela srečo, da je Neža z veseljem jedla vse po vrsti, samo polento ne. Je pa res, da jaz bi na tvojem mestu kar malo jabolčka dala v zelenjavo, pa otroku ponavadi baje lažje steče tudi okus po zelenjavi. Pa mislim, da je dobro, da kmalu uvedeš bučke, ki so malo sladke, pa bolj gladke oz. redke, niso tako goste kot n.pr. korenje, cvetača,... in potem vsako novo zelenjavo mešaš z bučkami. Tako sem jaz naredila in se je lažje navadila na vsak nov okus. miška, probaj čim prej narediti malo odklopa, ker to j res balzam za dušo in telo. Že nam pri enem čmrlju, kaj šele pri 2. Se*, naša tudi noče spati na trebuhu. Spi na boku in zadnje čase včasih tudi na hrbtu. Ko je pa budna je pa itak samo na trebuhu. ajsi, enkrat pa bo test samo pozitiven Kar se tiče M, jaz sem že dobila 2. In k sreči že na 30 dan, upam da tako ostane, ker če bodo spet na 50-60 dni se mi bolj slabo piše. Drugače pa naša madam od včeraj dalje sedi samostojno, brez opore . Ji daš igeačo pred njo in se igra.
|