|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
28.1.2010 21:37:06   
obayifo
lučka, superca, fino ste tole odpravl, si se dobr odločila user posted image

ja, naš mali se proti jutru, ko se začne prebujat, obrne na trebuh in pol še potegne urco al pa dve na trebuščku. budila ga ne bom - če bi ga hotla obrnt, bi se zihr zbudu. je pa res, da pol skos hodm gledat, če gre hrbet gor in dol user posted image

ma pa zadne dni vsak dan bol rdečo kožo pod obrvmi in dons je blo že čelo in še mal po lasišču. se morm mal pozanimat, kaj bi to blo...

za bolančke user posted image user posted image user posted image , nej gre hitr tole mim

http://www.elitecakedesigns.com.au/images/Birthday%20Cakes/Hi-5-cake.jpg

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.1.2010 22:32:12   
Sempervivum
Obi, hvala za tortico - a je res že 5 mesecev mimo user posted image  Bom morala jaz počasi že torto izbirat za 6 user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
29.1.2010 0:08:18   
mojsonček
Dons pa bl fejstbukam pa sm sam poškilila sm gor...

LUČKA supercauser posted image user posted image user posted image  da ni alergije na KML... joooj, kolk vama privoščim... pa nama z Zoji tutuser posted image

REBY naša je en cajt sam na trebuhu spala, k so jo tko krči matral pa je rekla dohtarca, da ni panike... super, da je Tomi že boljš... ti pa bejž spat, če maš priliko!user posted image

SEMPER boljš wiiiijat ane?

OBI Enej pa že petko obrnu... čestitke user posted image  o madona gre cajt... upam, da tisti rdeči flekci izginejo čim prej...

SEKI nobene nove fotke ni na FB!!!! sem vse pregledala... lajr, lajr pents on fajruser posted image

MIŠKA upam, da kmalu spet nafilaš baterije... jst sm bla letos že 2x v savni, je tko pasal po dooolgem času... upam, da tut tebi rata čim prej mal odklopa...

SONČI a Lovro bo pa kmalu svečko pihau... user posted image user posted image user posted image  a se kej potepata po tem mrazu?

Mi smo tut v klubu smrkajočih in kihajočih pa še kašljajočih... zaenkrat v blagi obliki... upam, da se vsaj poslabša ne... pri nas že vsi spijo... grem še jst...

mirno nočko...

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2578
29.1.2010 6:40:41   
Bumo
jutro,
user posted image user posted image user posted image jaz tud pošiljam pikapoke
bubekom, pa da čimprej ozudravijo.
Pa user posted image user posted image user posted image darilca slavljencem,hih,
so vsi na neke iste datume venprišli. Lani je tud v ponedeljek dopolnila user posted image 6 mesecev.
Goldy...si me do solz nasmejalauser posted image user posted image
Mi smo kar ok. Malo sicer napenja skoraj vsaka stvar, ki jo pojeuser posted image ,
zelenjave sploh noče dol požretuser posted image ,jabolčka in hruške ji naredijo celo štalo in potem ma drisko...ma, saj bo, sam že zdaj vidim, da bo tale frčafela ful izbirčnauser posted image
pusek vsem

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
29.1.2010 8:37:58   
Reby
Dobro jutro!

Tomi časti tortico za 5 mesecev, mamica pa kavico user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2580
29.1.2010 8:47:28   
Reby
Sem včeraj zvečer imela že vse napisano, pa me je ven vrgl, potem pa nisem več pisala od jeze.
Bumo - tudi vam čestitke za 6 mesecev user posted image  user posted image  user posted image . Čas kr leti. Pri nas tut ne maramo zelenjave, pol pa delam kombinacije še s sadjem. Ne vpraši, včeraj sem zamešala cvetačo in krompir s hruško user posted image
mojsonček - kok sem se nasmejala vaši gverilki user posted image
sonči - joj, se spomnim lanskih stavnic zate in Zvezdico. Nisi se pol nč javla user posted image
Zvezdi - vse najboljše user posted image
Obi - čestike za 5 mesecev user posted image  user posted image  user posted image

In kar je najvažnejše, da je naša Nežika dobro prestala provokacije, to je pa res lepa novička user posted image Povišan utrip je pa po mojem ziher posledica menjave okolja in vročine v bolnici. Vse bo ok user posted image

Se*, Semper, Obi - sej ni nč narobe, če je na trebuščku, jaz sem mislila zarad povštrčka, ki gre tolk navzgor, če je na ravnem, ni panike. Se morm pa pohvalt, da ornk spimo že 3 dniuser posted image , samo 1x se ponoč zbudimo, sam problem je, ker je mamica  navajena nespanja in gledam ko čuk user posted image
Semper - upam, da je Klemen danes bolje. Midva ponoči nisva sesala, sem mu pa zjutraj tulk ven potegnila, da je še celo cevko smrkelj napolnil, joj joj. Sem mu z brizgo najpej, potem pa še 2x s sprejem.

< Sporočilo je popravil Reby -- 29.1.2010 8:49:34 >

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
29.1.2010 10:55:30   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sem včeraj zvečer imela že vse napisano, pa me je ven vrgl, potem pa nisem več pisala od jeze.

Nč bit huda, sej veš, da škodi lepotiuser posted image

Bumo - tudi vam čestitke za 6 mesecev user posted image  user posted image  user posted image . Čas kr leti. Pri nas tut ne maramo zelenjave, pol pa delam kombinacije še s sadjem. Ne vpraši, včeraj sem zamešala cvetačo in krompir s hruško user posted image
Čestitke tudi od mene za sončico LANOuser posted image  Nč hudga, če so kombinacije bl user posted image , glavno, da je Tomiju všečuser posted image
mojsonček
- kok sem se nasmejala vaši gverilki user posted image

sm dodala še dokazno gradivo, zakaj ne pridem več do kompa user posted image

sonči
- joj, se spomnim lanskih stavnic zate in Zvezdico. Nisi se pol nč javla user posted image
Zvezdi - vse najboljše user posted image

Ja, vse najboljšeeeeeeeeeeeeee!
Obi
- čestike za 5 mesecev user posted image  user posted image  user posted image

to sm pa že voščila al kukouser posted image  lahk še enkrat, ni panike... cmoka Eneju

In kar je najvažnejše, da je naša Nežika dobro prestala provokacije, to je pa res lepa novička user posted image Povišan utrip je pa po mojem ziher posledica menjave okolja in vročine v bolnici. Vse bo ok user posted image

Se strinjam!

Se*, Semper, Obi - sej ni nč narobe, če je na trebuščku, jaz sem mislila zarad povštrčka, ki gre tolk navzgor, če je na ravnem, ni panike. Se morm pa pohvalt, da ornk spimo že 3 dniuser posted image , (mi tuuuut)samo 1x se ponoč zbudimo, sam problem je, ker je mamica  navajena nespanja in gledam ko čuk user posted image jst sm šla učer ob pol 3 spat...user posted image  mene pa bolj skrbi dejstvo, da je bolje odkar ji ne delam mlečne kašice z aptamilom za alergike... in sem pol zguglala, da je otrok lahko tut na tega občutljivuser posted image  kličem v alergološko za kak nasvet pa se jih ne da priklicat.... itak, petek... ko se bomo teh petkov še veselile, ko bo treba v službo... sm navohala, da boš mogoče kej zalaufala sama, če se ne vrneš v službo... superca, upam, da ratauser posted image

Semper - upam, da je Klemen danes bolje. lupčka lepotkotu Klemnu Midva ponoči nisva sesala, sem mu pa zjutraj tulk ven potegnila, da je še celo cevko smrkelj napolnil, joj joj.  user posted image user posted image  tut nam se je to že zgodilouser posted image  čeprav sem v tist nastavek dala vatko, da to prepreči... Patrik me je sam čukast gledal, nč mu ni blo jasno... je mislu, da k potegnem z usti pol kr pogoltnem kar navlečem user posted image Sem mu z brizgo najpej, potem pa še 2x s sprejem.

GOLDY kako je pupika, kej boljš? sm tut tebe navohala, da se pripravlja akcija v bližnji prihodnosti user posted image user posted image

SONČI a se potepata z Lovrom?

pa še tole sem hotla delit z vami... men se zdi super zadeva, daš not krhelj sadja in otrok tko fino vse pogrize in pocuza brez da bi mamo fršlok ruknu ob vsem tistem zaletavanju, ko otrok odgrizne prevelik košček hrane...

user posted image

se še beremo...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.1.2010 10:56:31   
mojsonček
mislm haloooouser posted image user posted image user posted image

lupčka Tomiju za petko in hvala mamici za kofiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2583
29.1.2010 11:43:36   
Serendipity

Se*, Semper, Obi - sej ni nč narobe, če je na trebuščku, jaz sem mislila zarad povštrčka, ki gre tolk navzgor, če je na ravnem, ni panike. Saj sem tudi mislila, da po moje ni fanike zaradi povšterčka in spanja na trebušku.  Se morm pa pohvalt, da ornk spimo že 3 dniuser posted image , JUPI! samo 1x se ponoč zbudimo, sam problem je, ker je mamica  navajena nespanja in gledam ko čuk Uh, se boš še hitro nazaj navadila na nočni spanec

Tomi, Lana & Enej - ČESTITKE ZA 5 / 6 / 5 mesečnice!

user posted image

mojsonček - superca stvar je tole! Thanks! Bo v načrtu nabave. Občasno podržim Zarji krhelj jabolke, pa ga napade tako kot da je najbolj slastna stvar na svetu, jaz se pa sekiram, če ga slučajno kje pregrize. Tudi pri vas super za spanje! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 29.1.2010 11:44:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.1.2010 12:03:15   
Sempervivum
Hvala vsem za pikepoke in objemčke in lepe želje user posted image  Danes naš mali še kašlja, ampak bomo že. Saj je logično, da ne bo ves čas zdrav ko dren ... vseeno je dobre volje, tako da me ne skrbi preveč. Je tašča že rekla, da bo letos ful kamilic posadila user posted image  Ne vem pa, če greva lahko ven user posted image

Čestitke še vsem ostalim, ki praznujejo user posted image

Mojsonček, super, da si delila tale pripomoček z nami! Bo sigurno prav prišlo user posted image

Pozdravčka!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
29.1.2010 12:55:07   
obayifo
Tomi in Lana, vse najlepše

mojsonček, jaz tut sumim, da so se začel tile fleki pr Eneju zarad aptamila ADC, sicer spi, sam koža mi pa ni všeč. bom probala dons mal načrpat pa nardit z mojim mlekom, če bo šlo. sicer pa sam z vodo, ampak za tist pa vem, da je bljak. tist za sadje se mi pa dopade.

je pa mali tolk z veseljem hruško mlatu, pa kr še bi pa še.. žlico lovil, sva komej nehala. čez 2 ure so ble pa težave...

Neposredna povezava do sporočila: 2586
29.1.2010 14:03:13   
Goldy
Ojla!

Vsem hvala za pikepoke! Je že bolje, vseeno pa sva še danes notri, ker ni bilo nič sončka. Naši frajli včasih pasiram hrano s paličnim, včasih pretlačim z vilicami. Danes ji skuham polento in zelenjavno juhico in je tako davila s polento - da je bruhala na koncu.user posted image

pa jaz ne vem, a sem zmešana, al kaj. Zjutraj pometem, pobrišem, prejle gledam po tleh in imamo tak, kot da ne bi pometala.user posted image  Alja pa vsako smetko obrne, itak.user posted image

mojsonček - jah, bomo šli v postopek, ja. Samo sem ugotovila, da moram najprej M dobit.user posted image

semper - če Klemen nima vročine, lahko gresta ven. No, če ni res ful mraz, ali pa da piha.

Reby - mi smo tudi 3 dni nebeško zaspali in spali, včeraj pa je bilo že za odtenek slabše. me prav zanima kako bo danes, ko grem na vaje. Prideta tast in tašča pazit Aljo. Ko vedno tašča pravi, ah jjo bomo že ugnali. Ko bo frajla začela histerično jokat in se dret mam, mamaaa! Sicer se pam oramo navadit.

lučka - sperca za Nežo!!!!user posted image

obi - eh, talo vas pa zeza, kaj!user posted image

bumo - sej nazaj če gledam je smešno, samo takrat mi pa ni bilouser posted image

miška - user posted image  za tvoja dva poba in da se mal zrelaksiraš, pa magari za 2 urce....

sonči - vi boste pa že kar svečko pihal. Vauuu!

Na, ker ni bilo dost kosila, bo pa pametnem kužku uho pojedla!user posted image Se pa frajla skoraj že sama vsede!

Tomi, Lana & Enej - ČESTITKE ZA 5 / 6 / 5 mesečnice!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
29.1.2010 14:19:23   
Reby
Se* - a ti ji daš že tut sveže jabolko, jaz še nisem probala, vedno skuham?
obi - a si dala Eneju svežo hruško? Mi smo dosedaj sveže jedli samo banano...
Semper - jaz v tem mrazu ne bi šla ven, sej ga lahko fino zadekaš, ampak diha potem ta mrzel zrak in lahko gre še na pljučka. Je ravno od sestrične tamali fasal pljučnico na ta način in je revček v bolnici. Jaz doma enih 2-3 x na dan prezračim za 5-10 minut, da je skoz svež zrak v hiši.
Goldy - bogica Alja, kaj ji mami kuha user posted image  Pa super za sedenje. A že imate kakšen zobek?
mojsonček - enkratna zadeva, bomo ziher nabavl user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.1.2010 14:49:14   
obayifo

ne ne, vse kuhano, razen banane. te mu dam pa zelooo malo, ker je začel precej bolj gosto kakat in ga ne bi rada še zapirala

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
29.1.2010 15:07:14   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

ne ne, vse kuhano, razen banane. te mu dam pa zelooo malo, ker je začel precej bolj gosto kakat in ga ne bi rada še zapirala

Aaa, sem že mislila, da svežo. Naš nima problemov s kakanjem, pa poje tudi celo banano user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
29.1.2010 15:10:30   
Serendipity
Uvajanje gh - najprej sem ji skuhala jabolko - no way, je sam ven bljuvala, zdaj ji ga surovega nariban in ga zmaže v sekundi. Jedla je že tudi banano, kuhan korenček (le-ta je HIPP-ov, ker doma narejenega ni marala...), sem ji danes dala melono + jabolko - zakon! Hurško sem ji pa tudi skuhala pa ji je ok. Bučke so ji tudi všečne. Drugače uvajam po nekem feelingu. Zaenkrat nimamo  težav... user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.1.2010 15:29:45   
lučka 25
No, da vsaj malo pokomentiram. Smo se danes naspali, ko je spala 20h-7.30 in to v kosu. user posted image  Kaj ne bo, ko pa zdaj 4 dni ni mogla.

Reby, jaz sem Neži vedno dajala sveže sadje, ampak smo ga itak začeli uvajati šele pri 6 mescih, kar je bistvena razlika kot pri starosti Tomija. Jaz bi na tvojem mestu tudi še kuhala sadje. No Neža tudi nima težav pri banani, vsak dan poje skoraj celo banano in 1-2 jabolka, pa ni nič zaprta. Ravno prav. Nič ne kompliciram user posted image

obi, no sem dobila zdaj kar nekaj odgovorov v bolnici glede teh alergij. Če je le nekaj pikic pri novi hrani okoli ust, še ni panike, je večja težava če j to po telesu. Glede na to, da Enej tako kaka kot je Neža včasih, bi mu jaz kar več banane dajala, ker s tem se je šele Neži blato zgostilo in je začela kakat samo še 2x na dan.

Goldy, kako mi je pa to s polento znano. Naša je tudi prvič štrajkala in hotla jest. Najprej se je kar davila, pri 3 žlici bruhnila, 4 žlice pa ni bilo več, ker je mami vse skupaj stran vrgla.user posted image

mojsonček, pa vaša princeska je že prava telovadka in pa hekerka. user posted image  Upam, da se nama kmalu pridružita v svetu kravjega mleka. Tisto za sadje sem pa že videla in lahko samo potrdim, da je res super zadeva.

Semper*, ma kaj pa jaz vem. Jaz bi kak dan ostala notri, sploh zdaj ko je minus. Drugače pa šal čez usta da ne bo tako mrzel zrak.

sonček, še malo pa bo prva svečka. idiš, kot kaže nama z Nežo uspeva boj proti tem alergijam. No je rekla P, da naj z jajcem in piščancem kar še lepo počakava, da naj zdaj počasi uvedemo mleko, da za to dvoje se nam pa še ne mudi. Čez 4 mesce mava pa tako in tako kontrolo še za ostale alergije.

Bumo, jaz sem mela srečo, da je Neža z veseljem jedla vse po vrsti, samo polento ne. Je pa res, da jaz bi na tvojem mestu kar malo jabolčka dala v zelenjavo, pa otroku ponavadi baje lažje steče tudi okus po zelenjavi. Pa mislim, da je dobro, da kmalu uvedeš bučke, ki so malo sladke, pa bolj gladke oz. redke, niso tako goste kot n.pr. korenje, cvetača,... in potem vsako novo zelenjavo mešaš z bučkami. Tako sem jaz naredila in se je lažje navadila na vsak nov okus.

miška, probaj čim prej narediti malo odklopa, ker to j res balzam za dušo in telo. Že nam pri enem čmrlju, kaj šele pri 2.

Se*, naša tudi noče spati na trebuhu. Spi na boku in zadnje čase včasih tudi na hrbtu. Ko je pa budna je pa itak samo na trebuhu.

ajsi, enkrat pa bo test samo pozitiven user posted image

Kar se tiče M, jaz sem že dobila 2. In k sreči že na 30 dan, upam da tako ostane, ker če bodo spet na 50-60 dni se mi bolj slabo piše.

Drugače pa naša madam od včeraj dalje sedi samostojno, brez oporeuser posted image . Ji daš igeačo pred njo in se igra. 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.1.2010 15:31:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Uvajanje gh - najprej sem ji skuhala jabolko - no way, je sam ven bljuvala, zdaj ji ga surovega nariban in ga zmaže v sekundi. Jedla je že tudi banano, kuhan korenček (le-ta je HIPP-ov, ker doma narejenega ni marala...), sem ji danes dala melono + jabolko - zakon! Hurško sem ji pa tudi skuhala pa ji je ok. Bučke so ji tudi všečne. Drugače uvajam po nekem feelingu. Zaenkrat nimamo  težav... user posted image

Ti kar lepo uvajaj po filingu in sledi otroku. To se najbolj obnese. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2593
29.1.2010 15:45:14   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

obi, no sem dobila zdaj kar nekaj odgovorov v bolnici glede teh alergij. Če je le nekaj pikic pri novi hrani okoli ust, še ni panike, je večja težava če j to po telesu. Glede na to, da Enej tako kaka kot je Neža včasih, bi mu jaz kar več banane dajala, ker s tem se je šele Neži blato zgostilo in je začela kakat samo še 2x na dan.
Drugače pa naša madam od včeraj dalje sedi samostojno, brez oporeuser posted image . Ji daš igeačo pred njo in se igra. 

aja, mogoče nism povedala... prejšn teden se nam je kakanje čez noč čist spremenilo. dva dni nič, potem pa gosto kot npr pasiran fižol brez vode :) barva pa še kar bol zelena kot ne. in zdej kaka 1x na dan-dva.
je pa mel mal pikic okol ust po jabučku, po tejle kašici z aptamilom so pa cela lička rdeča in pikasta, pa še bradica zraven. po telesu pa ni panike.

user posted image za sedenje

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
29.1.2010 18:33:59   
Reby
Evo, pa smo probali sveže jabolko user posted image  Upam, da ne bo kake štale. Sem pa kupila v Mercatorju Bio jabolka in so res ful okusna, že dolgo nisem jedla tako dobrih.
lučka - jeeeee za sedenje. Tale vaša Neža je res ena napredna pupa user posted image  Nč komplicirat, ja, tako je prav user posted image  
Seki - a si ji dala tut svežo melono? Njami, jaz mam ful rada, sem celo nosečnost jedla melone, po mojem bo Tomiju tut pasal user posted image  Mi mamo tut Hippov korenček. Sem kupla bio korenček in skuhala, pa je bil tako grenek user posted image  Po mojem bi morala kupiti baby korenček, samo ga nisem vidla.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
29.1.2010 19:02:24   
Bumo
pupe, hvala za čestitke, Lučka thnx za nasvet!! Bomo dali bučke user posted image
lep petkov vecer....kao da gremo kam ven full žurat, pa pivo pit kot takrat, ko smo folikle nabiraleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
29.1.2010 19:19:24   
Serendipity
Reby - mu je bila fina, kaj? Surovo melono sem na ribežu (tistem steklenem) naribala, je bil kar izziv, se je lomila ampak je bilo vredno. Sem pa jaz tudi jih celo nosečnost jedla kot za stavo. Mmmm.. si kar grem po nekaj rezin user posted image Hm, za korenček sem pa jaz tudi premišljevala, da bi bebi korenček bil boljši...

Bumo - hehe, zdaj mamo prav posebne žurke - previjanje, kopanje, zizanje, nočno vstajanje in padec v posteljo z mislijo na pivo user posted image user posted image user posted image user posted image

obi - user posted image

lučka -jupi za sedenje! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 29.1.2010 19:20:16 >

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
29.1.2010 21:46:12   
Sempervivum
No, midva sva se kar odločila it na sprehod, saj vročine nima, ampak mulc ni zaspal user posted image  To se mi je zgodilo do sedaj mogoče 3-krat user posted image  Sem ga tako lepo rukala, ravno prav, pa me je ves čas ali gledal ali pa so mu učke švigale okrog user posted image  Jaz sem pa mislila, da bo vsaj ene 2 urci odšlafal user posted image

Goldy, a ti pa že o naslednjem postopku razmišljaš? Ful fajn. Upam, da rata. Pa Lučka je dobila M, to so pa res same lepe novice user posted image  Bravo Neži za sedenje user posted image  A pri 7 mesecih se to zgodi? Super, bomo kmalu tam, glede na to, kok gre hitro čas. Sonček33, a pri vas boste res že praznovali? Lovrotu (gospa profesor, prosim popravite me, če narobe sklanjam) že sedaj vse najnaj user posted image

Joj, takele maherce ste ve že za GH? Jaz pa nimam pojma user posted image  Nam je reku P, da naj z banano in jabolkom (surovim) začnemo, okrog 11-ih, za naprej pa nimam pojma? Mah, saj verjetno res potem kar dobiš en občutek kaj in kako. Mene je bilo tudi malce strah, kako bom tole materinstvo furala - 1000 vprašanj sem imela, ampak res kar not padeš in zadeva laufa. Upam, da bo z GH tudi tako.

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

pa jaz ne vem, a sem zmešana, al kaj. Zjutraj pometem, pobrišem, prejle gledam po tleh in imamo tak, kot da ne bi pometala.user posted image  Alja pa vsako smetko obrne, itak.user posted image

kako zelo te razumem ... story of my life (odkar sem poročena) user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2598
29.1.2010 22:13:55   
sonček33
sonček33, M. je danes začel plezat po stopnicah... stvari na višje lege pa tudi jaz premikam sam mamo bolj nizke omare, to bo še fino

Ajsi... ja zanimivo postaja... ves čas igra kdo je hitrejši... in nekam čudno se mi zdi, da je zmeraj hitrejši L.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
29.1.2010 22:31:35   
sonček33
Joj, takele maherce ste ve že za GH? Jaz pa nimam pojma Nam je reku P, da naj z banano in jabolkom (surovim) začnemo, okrog 11-ih, za naprej pa nimam pojma? Mah, saj verjetno res potem kar dobiš en občutek kaj in kako. Mene je bilo tudi malce strah, kako bom tole materinstvo furala - 1000 vprašanj sem imela, ampak res kar not padeš in zadeva laufa. Upam, da bo z GH tudi tako.

Brez skrbi, semper.
Menda je fajn začet z zelenjavo, ker se sicer otrok hitro navadi sladkega okusa sadja in je potem z zelenjavo več težav. Ampak saj pravim, nasvetov je več kot preveč. Vsaka po svoje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.