obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naš se je danes spet 5x zbudil, grrr, od tega sva samo 1x dojila, ostalo mu nisem dajala jest, ampak samo prestavila in pobožala. tut mi smo se dons zbujal na dve urce, kot da bi vedu, da je treba k dohtarju... sam pr nas ne pali obrnt in pobožat, tut duda redko vžge, je treba glih na joško IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček V kakšno sončno jutro smo se dons zbudili... škoda le, k je zunaj tak mraz... tut mi skupinsko kihamo in smrkamo učeraj smo šli vseeno ven in je spala k polhek v vozičku, dons pa ne vem, če je pametno izzivat usodo... zjutraj, k jo mam v stolčku, ko grem pod tuš, čist zbezlja, ki me vidi brez modrca... OBI aha... še neki... glede aptamila ADC... pri nas je bil definitivno to krivec, da smo imeli nenehna prebujanja in jok ponoči... koža brez flekcev in izpuščajev, v črevesju pa žurka... zdej imam doma Allernovo, ki je btw nagravžna... bogi naši otročki... jst k tamali nardim mlečno kašico se po prvi žlički kr strese no, pr nas se je pa zdele pokazal sončke, mali pa spi.. včerej sva šla za pol urce ven s kengurujčkom, ker vozička ne bi mela kje porivat. pa mi je blo škoda ne izkoristit dneva. mogoče bova šla danes spet. sej vem, da ga odsvetujejo, sam po moje bol 15 minut kengurujčka, kot pa sploh nič ven. ja, brez modrca tut mene naš ne sme videt mi smo bli danes pri alergologu, nardil so kožne teste (ampak samo za KML in jajca) in naj bi blo kao kar v redu. rekel je, da naj probam nardit kašico z navadnim aptamilom, namest z ADC, ker lahko da mu ta ne odgovarja. in če bo reakcija, nej probamo allernovo. jajca pa pred enim letom ne, niti rumenjaka. jaz naj počas uvajam v svojo prehrano mlečne izdelke enga na teden (samga mleka še ne) in pr njegovih 6 mescih začnem s kuhanim rumenjakom in pol počas jajca, kot da bi njemu uvajala. izpuščaji pa naj ne bi bli od alergije, tako da morm poklicat P in jo vprašat, kaj nardit. zdej grem pa hitr en piškotek pojest, k ma mleko v prahu not pa počas bo kakšna pica s sirom padla bom pa vidla, kaj se bo zgodilo, k bom začela jest gluten... bolančki, hitr se pozdravte, zunej je sonček! upam, da bo šou mraz kmal mim in bomo res lahko začel uživat na zraku.
|