Bam Bam
|
Iiii... kakšen fantastičen razlog za javljanje :) Prvi junijčki že pohitevajo... Meymey iskrene čestitke za pobeka. Želim vama veliko zdravja in predvsem cartanja! Srečno! Pa seveda vse lepo tudi prvim deklicam, ki se jim je zelooo mudiloo - Štajerka in Kiya vse lepo z vašimi princeskami! Evo, jaz sem zaman upala, da bom imela na porodniškem dopustu več časa za "čveka-čveka" , saj sem si doma obdržala mojega prvorojenca, da ga razvajam dokler je še edini center pozornosti. Ker "Bog si ga vedi" kako bo potem. Pa menda bomo uigran tim... mah jaaaa, sploh ne dvomim :) Poleg tega bi me sedaj še vse moje babuške rade videle s trebuščkom preden grem v Rim, torej sledijo vsakodnevna kafetkanja.... pa se sploh ne pritožujem, da ne bo pomote :)... Bolj se pritožuje tista torba, ki čaka, da jo pripravim za v porodnišnico, pa neopran voziček, pa nezlikane plenice. In na koncu dneva seveda moje telo, ki mi vse letanje vrača z zateklimi tačkami, pa s špikanjem v križu, krči v nogah, tiščanju narazen (ne navzdol) :P in z otrdevanjem trebuha. Ampak kaj čmo... "takle mamo" zdaj na koncu... Najprej moram zaslišat Gajko - lepo prosim, če mi poveš kam boš peljala voziček na servis? Jaz sem razmišljala, da bi ga odpeljala kar h kakšnemu "kolesarju". Bi blo fajn malo zavore in diske preverit, k v hribih živim :P :) Bonnie in Zoja, če sem prav zasledila, se obema obeta CR??? No, tudi sama imam že datum in priznam, da nisem čisto nič navdušena na sekcijo. A sta dobili kakšna navodila za pripravo? Jaz pridem tja en dan prej, da pregledajo kri, urin in posnamejo CTG in grem domov. Pa ta dan prej lahko jem samo krompir in žgance... nobenega sadja in zelenjave, da me ne bo po CR napenjalo. No, na dan D pa pridem ob 6ih tešča... toliko vem zaenkrat. Ima katera še kak dodaten napotek? Bcljka, uspešen fotošuting ti želim! Potem bi pa tudi jaz rada videla kakšno profi trebuščkasto slikico. No, par besed iz naših krajev. Bodite mi v rožicah te zadnje tedne s trebuščki! Cmok...
|