|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
19.5.2010 14:38:26   
Kety
Čao,

kaj sem zasledila...Meymey je rodila. ČESTITKEEEEEE! Ojoj, a pol sem pa že jaz kao na vrsti ali kaj??

Dvojčica6, ti nas maš pa na broju user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, jaz se tudi že počasi pripravljam, user posted image  se je že spustil in glavica je že zasidrana, tko da me občasno že prav boli spodaj. Nekako si upam računat na to, da bo tudi naš že majček. Vsekakor sporočim.

Neki sem površno brala glede ZO. Jaz se tega nisem šla, čeprav je bil moj prvi otrok tudi v medenični vstavi in moram rečt, da je porod potekal BP. Sicer bolj dolgo, ampak je bilo vse ok. Mali je bil težak 3.600g in velik 51cm, obseg glavice 37cm. Sama sem bolj drobne postave, visoka sem 170cm in pri porodu sem bila težka 68kg, pol veste, da me ni veliko skupaj. Jaz sem se čisto prepustila zdravnikom in jim 100% zaupala in je šlo. Tko, da če se kateri user posted image  ne obrne in če ni res neki hud razlog za dogovorjen CR, naj poskusi rodit po naravni poti. Meni ni žal, pa je bilo zame prav tako prvič vse novo in vsega me je bilo strah. Ok, sem bila ful rezana, to je avtomatsko, ampak hočem rečt, da ni bilo panike. Upam, da tudi vam uspe!!!

No, tokrat imam tudi srečo in se je pravi čas obrnil. Zdej se ne bi mogel več, tudi če bi hotel. Moj trebuh je majhen, kot ena žogica. No, mi je pa tudi G v ponedeljek pomerila user posted image  in pravi, da bo suhec. Ocenila je težo na dan PDP in sicer 2900g. Ne vem ali drži ali ne. Vsekakor raje rodim lažjekategornika. Zredil se bo že potem ko bo na svetu user posted image .

Srečno vsem!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
19.5.2010 15:22:54   
bcljka
oj!

meymey - user posted image user posted image za javljanje iz P user posted image

dons sm spet spala do 13h user posted image user posted image user posted image sam za razliko od prejšnjega dneva k sm bla v postli že ob 23h sm šla dons spat ob 3:30 ker sm se učila user posted image še ta pondelk en izpit pa pol še nasledn in to je to... res upam da me user posted image ne prehiti user posted image no sej men ne bo!!! user posted image

sicer sm pa lih od frizerja ker se grem jutr fotkat in mam že dons frizuro user posted image user posted image user posted image to noč ne smem preveč spat da jo ne potlačm user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
19.5.2010 15:59:49   
naraščaj
bcljka, hvala za cifro. Si jo grem kr shrant.
Blagor teb za tako spanje.

No na pohod  s tamalo pa ne grem, ker je mal dlje, kot sem jaz sprva misla in dans se tako čudno počutim,kot, da bom zakuhala (kiham, šmrkam, grlo peče) za povrh pa me še glava boli. Da pa to ni vse pa itak, mam trebuh kot kamen in to nonstop, ko pa ni trd pa mam notranje akrobacije - raztegovanje in pretegovanjeuser posted image . Največji problem bi bil pa WC, ki ga na poti neb mogla met s sabo user posted image

Mislim, da grem mal počivat, ker popoldne pa že dolg nisem mela tkole miru

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
19.5.2010 18:55:26   
nikcaa
naj vam sporočim, da sm danes zjutraj postala ponosna teta mali princeski Janaji..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa tudi pokukat sm jo že šla...user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
19.5.2010 19:44:21   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

naj vam sporočim, da sm danes zjutraj postala ponosna teta mali princeski Janaji..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa tudi pokukat sm jo že šla...user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
19.5.2010 21:25:23   
ajdameti
Pa še en večerni pozdravček...izkoriščam 5 min miru, ker ta mala (no ne več dolgo :)) že spi! Danes je bilo končno malo več sončka, sem tudi jaz voziček razstavla in oprala. Je kar dolgo čakal na to, glede na to, da se naše prvo dete ni kaj prida vozilo. Pa tud torbo sem si do konca pripravila...kar ne morem verjet, da sem tako pridna.
zoja83 - glede ZO in medenične vstave...jaz prvič ZO sploh nisem imela, ker je bila biba vedno v istem položaju. Sem pa rodila po naravni poti, po nasvetu kolegice zdravnice, da če se le da je to bolje kot CR. Rodila sem v LJ in sem bila kljub morda daljšemu porodu zelo zadovoljna z ekipo...vsi so bili zelo prijazni in so me spodbujali. So mi pred tem izmerili medenico in glavico in ker je bila medenica večja kot glavica naj ne bi bilo težav. Si pa seveda rezan, ampak je to veliko hitrejše okrevanje kot pa CR. Odločitev je pa seveda tvoja. Držim pesti, da bo šlo čim lažje skoz user posted image
Termometer - jaz sem do sedaj uporabljala kar tistega za v uho in sem bila zelo zadovoljna. Itak je pa pri majhnih otrocih tako, da je vročina šele vročina nad 38, to pa vsak termometer pokaže če je prisotna.
bcljk - jaz sem ti tud fouš ker lahko tako dolgo spiš...kaj bi dala za eno tako noč...uživaj še naprej! pa tudi jaz ti bom poslala ZS za tvojo telefonsko, če se nam slučajno kaj prej zgodi. Res lepo ker se tako trudiš!

Sladke sanje! 

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
19.5.2010 21:42:39   
tukaj
Dober večer,

danes sem uspešno opravila še en izpit - torej še samo dva. user posted image

Grem počivati, ker me je vožnja kar utrudila. Se javim zjutraj - dobim namreč že zgodaj obisk prijateljice in njene majhne hčerkice.

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
19.5.2010 22:11:35   
bcljka
hvala k ste mi tok fouš zarad spanja... ampak jst že skos tok rada in velik spim... no, če se le da... če mam obveznosti to nekak ne gre user posted image sm se lih z mojo mami pogovarjala in je rekla da ona je mene dojila 1x ponoč in zato sm tud od začetka spala v svoji sobi, ker sm tok spala... ko bubica tud po 12 ur... user posted image user posted image user posted image k bi le to spanje prenesla še naprej... hm...

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Bcljka, da ne boš ti še svojega poroda prespala.

to so mi rekl že za poroko... pa je nisem user posted image user posted image user posted image tko da upam da tud poroda ne bom user posted image

tukaj user posted image user posted image user posted image

no, jst se grem pa zdej učit... noro user posted image user posted image user posted image ampak kaj čš... če je treba je treba...

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
19.5.2010 22:40:05   
čeb Maja
čer,

zdaj pa najprej čestitke:
- nikcaa... za nečakinjo
- tukaj... za izpit

Danes smo imele pa vse pralni dan za vozičke- jaz sem ga tudi danes spucala, sicer sem na roke oprala samo notranji del košare - podlogo pa oblogo. Zunanjega blaga nisem nič snemala dol, ker je itak nov vozek pa niti ni prašen ker je bil pospravljen pa se mi je zdel brez veze. Tam kjer bo pa v stiku z otročkom je pa oprano.

Danes sva šla zrihtat očetovstvo - en izvod je že v materinski.

Merjenje vročine - kako pa se izmeri to v ritko? Jaz tega še nikol nisem bila deležna (vsaj ne da bi vedela user posted image ) niti še nikol nisem videla kako to gre. A to kr v danko malo porineš al ... user posted image user posted image user posted image

bcljka - dobro se uči, pa da v pon razturaš. Ej zakaj si šla spet k frizerju - a zanč ni blo dobr????
Jaz bi šla pa na pedikurooooo, pa se kr ne odpravim...

Torbo morm naštimat zase... pa sej mam še čas... user posted image

Pa še neki sem hotla povedat pa sem pozabila user posted image jutri....

Lahko nočko user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
19.5.2010 23:05:25   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

bcljka - dobro se uči, pa da v pon razturaš. Ej zakaj si šla spet k frizerju - a zanč ni blo dobr????

je blo že OK... sam jutr se grem slikat v studio... pa da bom lepa... user posted image user posted image user posted image sicer bo pa itak trebušček v središču pozornosti tko da frizura niti ni tok pomembna user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
19.5.2010 23:29:38   
čeb Maja
bcljka - ooo ful fajn, fotosešn user posted image
Uživaj, pol pa kakšno pokaž, da vidimo buškota.

user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
20.5.2010 7:49:34   
misar
dobro jutro

kuham kavico user posted image user posted image user posted image user posted image

evo javljanje po par dneh.

najprej čestitke meymey za sinčka...ja si bila pa hitra, ni kaj  user posted image

v torek sem imela pregled, G pravi, da ima naš korenjak cca 2500g, da zna do konca dobit še kako kilco. plodovnice je dovolj in je bistra, posteljica še povsem opravlja svoje delo. torej vse BP in nič ne kaže na prehitevanje user posted image . no kar naj naš malček še malo počaka, ker mami ima še zadnji izpit za opravit. to posledično pomeni, da nimam še NIČ konkretno pripravljeno za prihod.

Spanje: jaz tud spim super user posted image user posted image komot bi spala ene 10 ur v kosu, če bi se naša frčafelca s tem strinjalauser posted image zgaga me ne peče več, mal si trebuh podložim (ker je res tini mini in na boku mam občutek, da mi visi user posted image v luftu) in že spim ko polhekuser posted image

krči: si pa moram danes pod mus kupit magnezij/donat, ker me vsak dan proti jutru krči grabijo v nogeuser posted image

bolečine v križu: rešujem z rednim gibanjem, je pa res, da če hodim več in dlje časa, me potem bolijo medenične kosti in  mam občutek tiščanja navzodl

zatekanje: ne duha ne sluha o temuser posted image ŠE...

evo to bi bilo na kratko user posted image user posted image vse

lep dan in pridno se cartajte

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
20.5.2010 8:22:39   
Bubika26
Držim pesti zate bcljka v ponedeljek za PREDZADNJI izpit.user posted image  
Držim pesti zate misar za ZADNJI izpit.user posted image
Čestitke Tukaj za opravljen izpit.user posted image (še 2 )

Drug teden: - u sredo 26.5. mam pregled + CTG. Komaj čakam.
                   - moram it k FRIZERJU in populit obrvi (ja, men to kozmetičarka dela-na vsake 2 t :-))
                   - na CSD uredit očetovstvo
                   - pripravljena mora bit TORBA ZA V PORODNIŠNICO in KOMPLET ZA TAMALGA
                   - LEKARNA in MULLER še čakata

In to je pol to, ready-steady-go! user posted image user posted image user posted image                    

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
20.5.2010 8:27:15   
Bam Bam
Iiii... kakšen fantastičen razlog za javljanje :) Prvi junijčki že pohitevajo...

Meymey iskrene čestitke za pobeka. Želim vama veliko zdravja in predvsem cartanja! Srečno!
Pa seveda vse lepo tudi prvim deklicam, ki se jim je zelooo mudiloo - Štajerka in Kiya vse lepo z vašimi princeskami!

Evo, jaz sem zaman upala, da bom imela na porodniškem dopustu več časa za "čveka-čveka" , saj sem si doma obdržala mojega prvorojenca, da ga razvajam dokler je še edini center pozornosti. Ker "Bog si ga vedi" kako bo potem. Pa menda bomo uigran tim... mah jaaaa, sploh ne dvomim :)
Poleg tega bi me sedaj še vse moje babuške rade videle s trebuščkom preden grem v Rim, torej sledijo vsakodnevna kafetkanja.... pa se sploh ne pritožujem, da ne bo pomote :)... Bolj se pritožuje tista torba, ki čaka, da jo pripravim za v porodnišnico, pa neopran voziček, pa nezlikane plenice. In na koncu dneva seveda moje telo, ki mi vse letanje vrača z zateklimi tačkami, pa s špikanjem v križu, krči v nogah, tiščanju narazen (ne navzdol) :P in z otrdevanjem trebuha. Ampak kaj čmo... "takle mamo" zdaj na koncu...

Najprej moram zaslišat Gajko - lepo prosim, če mi poveš kam boš peljala voziček na servis? Jaz sem razmišljala, da bi ga odpeljala kar h kakšnemu "kolesarju". Bi blo fajn malo zavore in diske preverit, k v hribih živim :P :)

Bonnie in Zoja, če sem prav zasledila, se obema obeta CR??? No, tudi sama imam že datum in priznam, da nisem čisto nič navdušena na sekcijo. A sta dobili kakšna navodila za pripravo? Jaz pridem tja en dan prej, da pregledajo kri, urin in posnamejo CTG in grem domov. Pa ta dan prej lahko jem samo krompir in žgance... nobenega sadja in zelenjave, da me ne bo po CR napenjalo. No, na dan D pa pridem ob 6ih tešča... toliko vem zaenkrat. Ima katera še kak dodaten napotek?

Bcljka, uspešen fotošuting ti želim! Potem bi pa tudi jaz rada videla kakšno profi trebuščkasto slikico.

No, par besed iz naših krajev.

Bodite mi v rožicah te zadnje tedne s trebuščki! Cmok...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
20.5.2010 8:34:20   
Bubika26
CR- včeraj je kolegica rekla, da je njen tamali bil do zadnjega pregleda CTG obrnjen na rito (2 dni pred PDP), je mela že vse zmenjeno za CR, ko je mela PDP pa so na UZ vidli, da se je obrniluser posted image  Ni pa hodla na ZO.

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
20.5.2010 8:54:37   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam
Najprej moram zaslišat Gajko - lepo prosim, če mi poveš kam boš peljala voziček na servis? Jaz sem razmišljala, da bi ga odpeljala kar h kakšnemu "kolesarju". Bi blo fajn malo zavore in diske preverit, k v hribih živim :P :)

Imam GT3 od Peg Perego in ga bom kar na njihov servis v Trzin peljala (http://www.mami.si/si/veleprodaja-in-servis-d3.shtml) oz. ga bo moj danes na poti iz službe tja dostavil. Oni bodo vsaj lahko en originalen del brez problema menjali (nekaj nosilec za sprednje kolo vibrira). Samo podmazanje pa najbrž lahko vsak bicikl-serviser uredi. user posted image

Ko se je ravno pojavilo nekaj debate o termometrih in merjenju temperature pri malčkih - tule je ena fina brošurica z naslovom Moj otrok ima vročino, ki si jo kar shranite (bo še najbrž prav prišla user posted image ):
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 20.5.2010 9:02:48 >

(odgovor članu Bam Bam)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
20.5.2010 9:32:09   
tukaj
Dobro jutro,

kavice vam danes ne rabim več kuhati, ker ste že vse pridno pokonci. Moj obisk je že odšel, ker je majčkena postala zaspana. Joj kak so lušni ti mali palčki - no je stara že eno leto in že pridno hodi in čveka. Pravi mali sonček.

Sedaj pa spet malo delat za naslednji izpit.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
20.5.2010 10:59:28   
misar
prej sem pozabila še napisat kdaj mam naslednji pregled: 8.6.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
20.5.2010 11:16:24   
mumu
čao punce, a se me mogoče katera spomne user posted image ?

Skos sem tolk preokupirana z vsemi moćnimi stvarmi, da sploh nisem nič spremljala kaj se dogaja z vami. Vem samo to, da mi je ta nosečnost minila tako hitro, da sploh ne vem kdaj je šla mimo mene. V torek 25.5. imam napovedan CR za našega škratka pa nimam še čisto nič pripravljenega user posted image user posted image user posted image , ker smo imeli zadnej tri tedne tako gradbišče doma da mi je slabo ko samo pomislim da sem bila tako neumna in da sem si za konec nosečnosti prišparala renovacijo stanovanja (kopalnica, fasada in terasa). K sreči imam danes zadnjega majstra, ki bo namontiral še vrata v kopalnico user posted image

vidim, da ne bom edina junijka, ki bo svojega junaka rodila preje kot je bil rok, ISKRENE ČESTITKE VSEM MAMICAM, KI SO ŽE POVILE SVOJE ŠTRUČKE.

No pa je pršu majster in moram nehat, upam, da se bom čez 14 dni kaj bolj pridno oglašala.

lep dan vam želim

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
20.5.2010 12:24:45   
nikita*
Da se vam na hitro javim.

Včeraj sem imela pregled in ctg, vse je bp. user posted image se v trebuščku počuti odličnouser posted image . Naredila mi je tudi bris za streptokok B. UZ mi ni delala, razen sondo mi je postavila gor, da sem se prepričala, če je glava res spodaj, ker včasih k mi kolca, čutim kolcanje čisto zgoraj pod levo rebro. Pa je glavica še vedno tam k mora biti. Je rekla, da lahko da se mu ritka trese k kolca in ker sem jaz v takem položaju to čutim čisto zgorajuser posted image user posted image .

Fotokopirala mi je tudi izvide za tox, ker jih baje moraš imeti s sabo v porodnišnici.  Ker drugače naše user posted image pošiljajo da prinesejo te izvide.  Dobila sem napotnico za v porodnišnico.

Preglede imam zdaj že vsak teden, tako da naslednji je 26.5.2010 CTG

Danes se pri nas začne akcija beljenje in priprava sobe. Tako da že dva dni v škatle pakiram, da bova lahko belila in urejala.
user posted image user posted image

En lep pozdravček vsem

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
20.5.2010 12:25:55   
innes4
Ojla user posted image

Evo mene iz pregleda. Sm mela spet CTG, pa je mogla sestra user posted image vsakih pet minut mal premikat, pa rukat, da bi se zbudu user posted image No pa sem omenila tut svoji gin., da sicer čutim 10 gibov na dan, ampak se moram prov potrudit, da jih naštejem...se mi res zdi, da je ful bolj miren kot je bil prej. Ko mi je nardila UZ, je rekla, da ona vidi dosti gibov (ampak ko jih ona gleda, jih jest sploh ne čutim user posted image ). Poj pa mi je rekla, da naj grem kar jutri zjutraj ob 8h v porodnišnico, da mi še tam naredijo kak CTG in pa pregled, pa da se bodo oni odločili kako naprej...a bom še prišla do svoje gin.na pregled, al ne, pa al mi bodo sprožili al kako...me pa ni nič strah, ker bom jutri itak že 38 tednov dopolnila, tko da če bojo rekl, da bo user posted image zunaj bolš, naj pa pride, ga bomo zelo veseli user posted image user posted image

Nič to je zaenkrat to, zdej pa grem jest juhico user posted image mi mamo spet sončka, super user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
20.5.2010 12:39:25   
dvojčica6
Pozdrav!
še js da se malo javim... berem da ste vse ful pridne: razturate izpite, perete vozičke... js ga še vedno nimam bajdvej... glede na to kolk cajta se že ukvarjam s tem, je res norouser posted image user posted image user posted image U glavnem bravo vsemuser posted image user posted image user posted image

zdej počasi hodim malo majevke špijoniratuser posted image in so res že nestrpne za it rodit, nobeni ni prav da je čez rok... me zanima al bom tut js tko čakala, ker bi pa rada po roku rodila - zdej si to želim, da bo vse jasnouser posted image user posted image user posted image Sicer sem že zdaj kot nilski slon - da, da to je križanec med nilskim konjem, slonom in nosečnico... Ampak drgač pa mi ni hudga... spala bi tut js do jaja če ne bi še v službo hodila... sej grem dostikrat kar popoldne odspat še kako urco če se le da... pa apetit je še vedno prevelik... včeri ni blo ene sladke reči za pojest v hiši... je mojuser posted image pretaknil vse kot pa niti kruha z marmelado ni mogel spraskat vkupuser posted image user posted image user posted image jejej... vagam se pa itak sploh ne več, odkar sem prišla na okroglih 20 plusauser posted image user posted image user posted image

Keti ... user posted image user posted image user posted image le glej da ne uideš še ti ja!

bcljka
fajn se naštimajuser posted image user posted image user posted image

nikcaa user posted image čestitke
Bubika26 in bcljka js bi tut frizerjaaa... foušijauser posted image mam narastek pa za postrižt sm... pa še pred porodom če se bo dalo

mumu pol boš naslednji teden že mamica... kaj že veste kaj boste meli?

Nič, js grem nazaj zabušavat -beri: delatuser posted image bodte pridneuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
20.5.2010 13:46:17   
gajka
dvojčica6 - da ne boš šla po stopinjah od meymey, če ne boš pustila službe pri miru! user posted image Pa en vozek pa že izberi, no! Da ne boste pol user posted image v šajtrgi okrog vozli. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 20.5.2010 13:47:49 >

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
20.5.2010 14:14:47   
čeb Maja
gajka - user posted image user posted image user posted image

Ej jaz mam pa danes en tak čuden dan... vse me neki matra, kr trebuh me boli nooo, pa ves je neki trd. pa spala nisem pa... Baah user posted image
Ne bi šla še rodit... user posted image

nikita* - jaz pa kolcanje na čutim na levi strani trebuha - tam ima hrbet. Sem mu tut ful kolca, tam po sigurno 3x na dan. Kolcanje pa čutim šele zdaj, zadnje 2-3 tedne, prej nisem nič čutila.
Mi vse pravijo, da tistim ki se jim je v buškotu kolcal, da se jim tut pol k ven pride. Boščki...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
20.5.2010 14:15:07   
Zoja83
Ojla!
Punce jst bom pa mogoče že dans šla...držite pesti user posted image
Sem šla že dans ene trikrat odvajat (včeraj pa ene šestkrat), trebuh se je spustil, križ že nekaj časa boli, pa krči se stopnjujejo (upam, da ne nehajo, bolijo pa še ne), pa ne vem, mam tud eno sluz čudno, ampak ne na hlačkah, sam ko se obrišem user posted image ...prej je bla čist prozorna, zdej je pa že mal na zeleno potegnalo user posted image  upam, da je to to, ampak se nič ne veselim še...jutri mam itak CTG, tk da bomo vidli...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?