|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
18.5.2010 21:08:58   
Bonnie_RR
Bcljka... Imam že shranjeno cifro. user posted image
Aja, btw: tale FORUM  je drugače namenjen prav objavam o rojstvih - če želite, da še ostali izvedo za rojstvo naših malih zakladkov...user posted image

način poroda... Če sem čist iskrena, pojma nimam. user posted image Moram naslednjič vse podrobno vprašat, kako in kaj.
Na začetku user posted image sem upala, da bom lahko tokrat rodila naravno, potem sem se pač navadila na misel, da mi CR ne uide, sedaj sem spet malo zmedena...user posted image user posted image

sluz... Gajka, ja, tud meni je G rekla, da bi mogoče lahko šlo za delček čepa, lahko pa zgolj za obilnejši izcedek (tega imam tako že skoz povečanega). Po pregledu je rekla, da ne vidi nič posebnega, se pa telo že pripravlja. Karkoli že to pomeni...user posted image user posted image

Moj user posted image je pa zdej čist nekam presran postal. Mi je danes že ene 3x rekel, da bi bilo fajn že vse pripravit, če bo treba kam letet, da ne bo imel problemov...user posted image

zoja... Škoda, da obrat ni uspel. Bolelo je pa mene tud, potem se je pa še fajn razbolelo...user posted image Kaj češ, vsaj poskusili ste.
Glede CR pa je moja izkušnja v CE takšna: en dan prej te sprejmejo, naredijo popis, pregled in CTG. Tisti dan sem dobila še kosilo, potem se je začel "post", od 9h zvečer pa tud za piti nisem več dobila. Zvečer in zjutraj sem se morala stuširat z dezinfekcijskim gelom, navsezgodaj zjutraj pa sem šla potem na CTG in ob 9h v operacijsko (klistir in britje ni bilo potrebno). Dvajset_ minut kasneje se je že rodil moj sinko, slabo uro zatem pa sem se zbudila na intenzivni.
V prvo sem rodila v splošni narkozi. Sedaj sem malo razmišljala tudi o spinalni, pa bom zdej počakala naslednji pregled in se o vsem še malo pogovorila z G.

meymey... Verjamem, da te je presenetilo, pa super, da nisi nič prerezana. Še enkrat čestitke! user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 18.5.2010 21:12:27 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
18.5.2010 21:22:38   
nikcaa
meymey -super da se nam oglasis direkt iz porodnisnice....user posted image
use,use lepo ti zelim......user posted image   user posted image

MAJ gre pa proti koncu... hm... katera bo naslednjauser posted image user posted image ?
mi postavljamo laminat.. se malo pa do konec....user posted image user posted image user posted image

koncno smo docakali soncka in imela sm pralni dan....
use (skoraj) sm oprala, pa tud zlikano je ze... bravoooo jst....user posted image user posted image

jutri lepo use dam na mesto, tako kot mora bit.... pol pa počasi se potovalkico napravim...
paaa...lahko....gremoooooooooo user posted image user posted image

tako, fanj se mejte....user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
18.5.2010 21:26:07   
Zoja83
Bonnie_RR kdaj si pa dobila datum? jst mam pri svoji G v petek CTG, sam kolegica mi je pa svetovala naj kr v Trbovlje pokličem, pa povem, da bi rada pri njih rodila, da oni potem sami datum dajo...sm čist zmedena...me zanima, če čakajo, da se spontano začne, ali ti ga prej določijo?
Lahko noč user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
18.5.2010 21:38:03   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

Bonnie_RR kdaj si pa dobila datum? jst mam pri svoji G v petek CTG, sam kolegica mi je pa svetovala naj kr v Trbovlje pokličem, pa povem, da bi rada pri njih rodila, da oni potem sami datum dajo...sm čist zmedena...me zanima, če čakajo, da se spontano začne, ali ti ga prej določijo?
Lahko noč user posted image

Nič, G je malo na koledar pogledala in mi dala datum 2 dni pred rokom (sem pa kasneje izvedela, da je ona takrat delala). user posted image Zdej mi je pa razlagala, da nekje 3 tedne pred rokom ona pokliče v P in se zmeni za datum (nekej en teden pred rokom naj bi se ga delalo).
Js prvič nisem imela nobenega znaka začetka poroda (zjutraj me je po CTG-ju edino sestra vprašala, če sem kaj čutila - ne, menda naj bi bil zaznan popadek ali dva). 

Pojma nimam,kakšna je drugače sedaj praksa. Po mojem je tud od P do P različno...

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
19.5.2010 8:35:14   
Bubika26
Meymey čestitke za Tomija user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
19.5.2010 9:56:11   
Maxica
Jutro. Tudi jaz sem imela pregled včeraj. Otroček normalno velik, obrnjen na glavo, edino mi je rekel ginekolog, da je že malo manj plodovnice, pa meril je pretoke v plodovnici (nekaj takega, ne vem, še v nobeni nosečnosti mi ni user posted image ), ampak je rekel, da je vse še v mejah normale. Kile plus 10, pritisk ok, v laboratoriju pa tudi tokrat nisem bila.
Naslednji pregled imam čez 14 dni, 1.6.2010, ko bo tudi CTG prvič.
Čep se je meni odluščil v prvi nosečnosti, ene tri dni pred porodom, ampak je bilo to res ful ful sluzi.
Hehe, je pa tudi mene prav mal presenetil porod od Meymey, sem hitela pripraviti torbo za v porodnišnico, generalno počistila kopalnico in spalnico, danes imam pa v načrtu še kuhinjo in dnevno sobo, pol pa lahko grem rodit. user posted image
Kiya, uživajte z malo pikico doma. user posted image
Napotnice za rešilca naš ginekolog tudi ne daje. Sem ga že v prvi nosečnosti spraševala okrog tega, pa je rekel, da so porodnišnice zdaj tako blizu, da si tik tak tam, če je pa kaj "resnega", te pa tako morajo peljati, ne glede na napotnico.
Gibi - ginekolog me je opozoril nanje, 10 naj bi jih bilo v 12 urah. No, naš user posted image  je kar gibčen, tako da če se mu dovolj posvetim, jih gotovo naštejem še več kot 10.
Bcljka, da ne boš ti še svojega poroda prespala. user posted image  Sem ti kar mal fovš, ker tako fajn spiš, no, saj pri meni je zadnje dni tudi malo boljše, upam, no, da se ne hvalim prehitro.
Nikita, upam, da kmalu zrihtate s posteljico, presneto, so pa res neresni.user posted image
Zoja83, škoda, da ni uspel obrat, pa upam, da se vseeno dobro izide vse skupaj.
Ajde, gremo v akcijo, sesalec in krpe za prah, hir aj gov. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
19.5.2010 10:48:16   
gajka
Evo še mene s pregleda. Sem imela še en hiter UZ. user posted image Dečva je obrnjena z glavo navzdol, noge in tudi roke (?) ter ritko pa mi tišči pod desna rebra (no, to sem že sama ugotovila user posted image ). Po merah naj bi prehitevala za dober teden, ocenjena teža je 2800-2900 g (pri 35t2d), ampak na tele UZ mere jaz po svojih izkušnjah ne dam kaj veliko. Plodovnice je še ogromno, posteljica še nezrela, skratka kar se tega tiče, vse OK. user posted image Izvidi krvi in urina b.p. user posted image Sem pa preventivno, ker je ta prvi mulo prehiteval za 2 tedna, dobila že napotnico za P in tudi za rešilca (tega se kliče samo pri krvavitvi ali pa odtekanju vode pred 37. tednom; se je menda treba tega kar fejst držat, ker po novem zelo radi komplicirajo in hitro postaneš samoplačnik, če pač sploh pridejo pote, če nisi nujen primer). Naslednji pregled imam 2.6., bo pa takrat tudi moj prvi CTG.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
19.5.2010 11:00:14   
Aninchy
Hejla!

meymey - čestitkeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni še vse umirjeno, včeri zvečer me je ful križ bolel in trebuh mi je otrdeval od zgoraj dol, tak da sem misla, da te noči ne bom preživela doma, ampak sem se potem spomnila, da sem za kosilo jedla zelje in fižol, tak da sem se samo nasmejala sama sebi in zaspala! user posted image No, ko sem se ponoči zbudila za na wc, me ni nič več špikalo, tako da sem ugotovila, da je res bilo samo napihovanje, ali pa lažni popadki... Moj user posted image bi me pa že tk kr v P peljal...user posted image

Jst še tud nimam nič pripravljeno za v P, imam seznam potrebščin naliman tle zraven računalnika, če bi me slučajn presenetilo, da česa ne pozabim! user posted image Za oblačila za domov mi je tako vseeno, neki mi bojo že prinesli, da ne bom šla naga domov, za user posted image pa imam že vse pripravljeno na obešalniku, tako da user posted image samo zagrabi in prinese.user posted image Čeprav sem prvorodka si neki ne delam panike, če me preseneti, bom fuuul vesela, ker nočem bit čez rok, ko je tisto čakanje res nadležno...

lep dan!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
19.5.2010 11:03:34   
naraščaj
Hojla,

sem že iz sprehoda in kavice ter nakupa iz trgovine.

danes imamo z vrtcem pohod za naše čmrle in sem mogla it neki za malico pripravt user posted image . Spali smo dans mal boljš, čeprav bcljka, teb in ostalim, ki lepo spite sem kr fouš za takšno spanje. Kaj bi dala za to.
Drugač pa se mi danes ne da nč delat.

Jutr grem s sosedo do enga bioenergetika v MB, ker peljem tamalo zarad alergij na KM. Ona ga ful hvali, ker ma ful + izkušnje z njim. Ker so namreč izvidi od tamale pršli spet +, sem rekla, da nimam kaj zgubit, če probam še s tem. Sem ful skeptična kak bi nej to pomagal, ampak kot sem rekla, slabš ne more bit. PA rekla mu bom, nej še spanje poštima user posted image user posted image user posted image . Mal za hec mal za user posted image res.

Napotnice za rešilca: tut jst nisem doblaž ne zdej ne prvič

Zoja83, škoda, da ni uspel obrat, probat pa ni blo gre

Nikita: joj tole s poslco je pa res groza. Podkuri jim

Ostalim, pa user posted image  za uspešne preglede
Meymey, a še v P nimaš mira. Delaš za službo, da maš comp tam??? user posted image  Ne, lepo da se nam oglaisiš in super, da nisi nč šivana. Še enkrat čestitke.

Danes nimam nč v planu - se mi nč ne ljubi.

Se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
19.5.2010 11:20:42   
innes4
Ojla user posted image

Dons je pa en tolk lep sončn dan, me kar napolne z energijo ko skozi okno opazujem park obsijan s sončkom user posted image

Kiya, super da je tvoja pikica Julija že doma, velik cartanja vam želim user posted image user posted image

Zoja, škoda k ZO ni uspel user posted image pa si kaj razmišljala glede CR..bi rajš imela splošno narkozo, al spinalno?

stvari za v P
...jest mam že pripravljen v eni mali torbi, mam res minimalno stvari, še osnovno kozmetiko sem si kupila v malih embalažah, da zasede čim manj prostora user posted image gor na torbi mam pa še prilepljen listek s seznamom tistih stvari, k jih ne morm že zdej not dat (mobitel, polnilec, digitalec,...)

Dons je bla zjutrej pri men na user posted image od user posted image brata punca in je rekla, da je ona ful neučakana in je kupla darilo za user posted image in da ne more zdržat in čakat, da se rodi, tako da mi ga je dala kar dons...dobila sem tisto pestunjo/sling, točno tega k sm si želela user posted image user posted image user posted image
Jest sem bla tolk vesela.
Pa včeraj sva dobila na posojo še banjico in stojalo, tako da zdej mava pa res vse...samo še čakamo kdaj nas bo naš mali user posted image pripravljen spoznat. Jest si tut tolk ne bi želela bit čez rok, tko da glih zarad tega ker si ne želim, mislm da bom user posted image No, ampak enkat bo že prišel...če sm dobrih 8 mesecev lahko čakala, bom pa še par tednov, an user posted image

Jutri pa pregled, komaj čakam, da vidmo kaj bo rekla gin. pa da vidmo našga pikca, če še uživa notr user posted image

Lep sončen dan vam želim user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil innes4 -- 19.5.2010 11:21:16 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
19.5.2010 11:25:05   
dvojčica6
hejhej nosečke in mamiceuser posted image user posted image user posted image

meymeyuser posted image user posted image user posted image pozdrav nazaj v P - kolk lepo da te niso rezaliuser posted image je verjetno tut mal Tomi pomagal k je mal prezgodaj prišel neuser posted image

js tut še na delu... pa upam, da ne bo kot pri meymey kaj povezano user posted image user posted image mam plan rodit po PDPuser posted image

Včeraj je že prišel moj dragi sušillc in se že ponosno sveti v kopalnici zraven pralnega, če mi bojo danes še elektriko uštimali bom lahk že sama prala in sušilauser posted image user posted image user posted image

Zoja83 sem mislila nate včeri... škoda k ni ratalo, ampak še vedno je možnost da se superman sam od sebe obrne a ne? Dej mal zaupat v njega, konec koncev je le supermanuser posted image user posted image

gajka - a te na tisti strani ko ti tišči rit gor kaj peče? Mene ful, ampak sem tudi bolj majhna, pa je s tem tudi povezano verjetno...

Zdej te dni se ubadam s tem kaj še rabim... pa se seznam noče končat: blazinice za dojenje, termometer, voziček, 70% alko, sterilni zloženci, higienski komplet... pa samo 10 tetra plenic sem nabavla in bom verjetno morala dokupovati... ma sem imela kak mesec nazaj bolj voljo kupovat pa ni blo šoldkov, zdej pa volje niuser posted image
Termometer za telesno temperaturo je verjetno najboljši tisti za uho al kako žeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
19.5.2010 11:39:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

Termometer za telesno temperaturo je verjetno najboljši tisti za uho al kako žeuser posted image user posted image user posted image

Za tako majhne user posted image  jaz ponavadi uporabljam elektronske za v ritko. V uho moraš res natančno namerit, pa še so odstopanja.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
19.5.2010 11:55:03   
ivy@
oila

evo jst sm tud dons pršla iz porodnišnice iz ZOja,tudi pri meni žal ni uspelo user posted image ,samo da sem jst šla tja že v petek in sm mela terapije zgledajo pa tkole:

ob desetih zjutri ti pripopajo en obliž na bušija,od tega obliža ful ful glava boli in morš zraven jest še lekadole.ob dvanajstih spet dobiš mejhno rumeno tabletko.(naj povem da so te obliži za mehčanje maternice) ob šestih spet tabletko,ob polnoči tabletko,in ob šetih zjutri ob polnoči pa obliž dol.ta terapija traja 3 dni pri meni so jo podalšal za en dan in ko sem šlka včeraj na obrat ga ni mogu obrnit.

najprej je mislu da mam napet trebuh in da me je strah pol so pa ugotovil da mam premal plodovnice,bolelo je pa kot pri norcih,še zdej me na dotik ful boli.sploh se mi je pa otročiček zasmilu,kako je mogl bit njemuuser posted image

no uglavnem,potem so me hotl še enkrat dat na obračanje v petek ampak sem odklonila,ker je doktor reku da je možnosti 50: 50 HVALA LEPA! vem da sm se pravilno odločla in mi ni žal,ker je prevelko mučenje zame in za otročička pa še use babice so mi rekle da sm se prou odločla,edino zdravnikom očitno ni blo prav,pomoje se gre njim bolj za te njihove procente,da jih 80% kao obrnejo,mojga pa pač niso,ker je očitno preveč trmastuser posted image

jutr mam pregled pr svoji in se bom pomenla z njo,mislm pa da bom kr zahtevala CR,če se sam nebo obrnu.še to prejokala sem toook kt pomoje nism v treh letih,pomoje so tud mal krivi hormončki,ampak zdej sm doma in vam neznbam povedat koook sem veselauser posted image

tko da zdej morm sam pozitivno razmišlat in upat,da se bo sam obrnu,če se pa ne bo,bomo pa že nekak,not še noben ni
ostauuser posted image

meymey-čestitke za tomija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kiya-tebi tudi čestitke za malo julijo,zdej se pa lepo cartajte doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

Neposredna povezava do sporočila: 4613
19.5.2010 11:55:31   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
gajka - a te na tisti strani ko ti tišči rit gor kaj peče? Mene ful, ampak sem tudi bolj majhna, pa je s tem tudi povezano verjetno...

Ne, peče nič, samo malo nadležno je, ko se čisto pod rebra našpona, pol pa se moram malo v drugo stran nagnit, da ne boli.
Termometer je pa po mojih izkušnjah najbolj fajn digitalen z gibljivo konico. Ga lahko uporabljaš v ritki ali pa klasično. Oni za uho menda niso najbolj natančni in tudi pri pediatru svetujejo merjenje v ritki ali pod pazduho.

Neposredna povezava do sporočila: 4614
19.5.2010 12:02:26   
gajka
Jaz sem pa pravkar zaključila projekt pranja tkanin na vozičku. user posted image Sem včeraj cel voziček razmontirala (je bil od septembra, ko se mulo ni več hotel vozit v njem, kar v garaži parkiran, pa se je ful prahu gor nabralo poleg umazanije od uporabe user posted image ), ogrodje bom še na servis poslala (naj malo podmažejo zadeve, da bomo potem spet za dobro leto imeli mir, pa še en del morajo zamenjat), vse ostalo pa se zdaj zunaj na sončku suši. Ampak tole pranje vozička je pa res user posted image , pa upam, da bom vse skupaj tudi uspela nazaj sestavit. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
19.5.2010 12:17:39   
suzy85
hej! sicer ne spadam v vašo temo, ampak vas tu in tam počekiram, da vidim, če je bonnie še 2 v 1 user posted image

opazila sem, da ste se pogovarjale o ZO. tako kot ste rekle - ZO je pri vsakem zdravniku drugačen. no, tule vam prilepim mojo izkušnjo in moje mnenje - govorim za Porodnišnico Celje

ZO je pri vsaki ženski drugačen. zagotovo pa vem , da če ženska nanj ni psihično pripravljena, bo sam postopek bolel in le malo možnosti je, da bo uspel. govorim iz lastnih izkušenj.
ko mi je G na sredo popoldne povedala, da moram naslednje jutro na ZO, sem bila čisto fertik. 100% sem, da če bi mi ZO res izpeljali že naslednji dan, ne bi uspel. tako pa me je G naročil čez 1 teden in mi postopek lepo razložil. cel teden sem brala o ZO in sem bila res tudi psihično pripravljena. nosečnica mora biti med postopkom sproščena, ker drugače otežuje delo G, saj čez trebušne mišice ne more do otroka.
ZO so mi naredili v porodni sobi na porodni mizi, na kateri sem imela noge malo višje kot glavo, da se je obrnila navzgor. G je začel z rokami malo krožiti po trebuhu, nato pa je z masažo dvignil ritko iz moje medenice. počasi je začel potiskati v pravi smeri in kar naenkrat sem sama čutila obrat
G je bil cel postopek zelo prijazen. skoz sma se pogovarjala, tudi o vsakdanjih stvareh - da me je zamotil. celo uro po ZO sem bila še priklopljena na CTG, da so videli, če je vse vredu.
vem, da mnogo žensk pravi, da jih boli, ampak je res finta samo v sproščenosti. tudi če greste na navadno masažo in boste držale mišice napete, bo masaža bolela. če pa ste sproščene, pa ne boli.
v vsakem primeru pa ZO traja največ 15 min, ker dlje ne poskušajo. če se obrne v tem času, se, na silo pa niti ne poskušajo. v tem času se vidi ali se bo obrnil ali ne.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
19.5.2010 12:29:15   
Zoja83
innes4 super za pestunjo user posted image user posted image  za CR bi pa rajši bedela, tk da če bo šlo bom zahtevala spinalno user posted image  sem pa drugače čist razočarana...user posted image  žalostna, ker ni ratalo, ampak je**ga, jst sm nardila, kar sem lahko, zdej je pa superman na vrsti...me pa že nekaj dni križ boli čist pr trtici, pa non-stop krči, ampak nič rednega user posted image  jst sm magnesol kr nehala jemat, ker sem pri pušenjaku prebrala, da ga itak nima smisla jemat, ker ti zavira krče  user posted image  dans zjutraj sma bila še z user posted image  aktivna user posted image user posted image  se počutim že kot ena 50-letnica, ko sam na srede seksa user posted image
ivy@ škoda za ZO-sem mislila nate in držala pesti, da vsaj pri tebi rata user posted image
gajka sem sama tud prala košaro, pa jo je moj razstavil/sestavil in je par šravfov ostalo-če rabiš kakega-sporoči user posted image
suzy85 sama sem imela skor dva tedna časa, da sem se nanj psihično pripravljala, saj sem se sama odločila zanj in sem bila sproščena, tako da ni fora samo v tem...pri meni je bilo bolj to, da je mali čist v križu (posteljica zadaj), že mal spuščen in pač ni šlo...sem šla polna optimizma v P, tudi zdravnik je bil super in se je skoz pogovarjal z mano, mi je bilo vse razloženo...me pa veseli, da je pri tebi ratalo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zoja83 -- 19.5.2010 12:33:36 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
19.5.2010 12:36:09   
innes4
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

se počutim že kot ena 50-letnica, ko sam na srede seksa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se tok nasmejala. Ta je dobra Zoja user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
19.5.2010 12:42:27   
ivy@
suzy85-to je vse res kar si napisala med ZOjem moraš biti sproščen,tudi jaz sem bila 4 dni tam in vem da me ni bilo strah,bila sem sproščena,ampak pri meni je bilo malo plodovnice in je zato obrat težji in pa veliko bolj boli.to so mi tudi babice povedale in da je zelo malo vrjetno da bi ga v drugem poskusu obrnili.

zoja83-res škoda da obrat ni uspel,ampak kaj češ očitno jim tko paše,med tem časom,ko sem bila v P so imele še 3 punce obrate in so usi uspeli,ampak veš kaj vse je za nekaj dobro,morava zdej sam pozitivno razmišlat,mogoče se pa sam obrne,UPAJMO.drugače pa ko bom mela čas ti prilepim sem gor vaje za obračanje otročička samo jih moram spet najti na netu,pa probaj.jst bom tud še to probala.pa tudi ena babica mi je to v P svetovala,samo se pa res moraš držat kar piše nesmeš pretiravat.
se bom do jutr potrudla pa ti prilepimuser posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
19.5.2010 13:04:16   
Zoja83
ivy@ hvala, ampak ni treba-sem že sprobala user posted image  tist, ko je bcljka pripela user posted image  na vse štiri, pa z rito sem/tja, pa po vseh štirih plazit,... tudi akupunkturno točko smo stimulitali cel teden (moji bogi mezinčki), ampak se ne da...pač ni usojeno...mogoče je pa tako boljše user posted image

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
19.5.2010 13:04:40   
bubal
Za začetek čestitke novopečenim mamicam user posted image in veliko lepih trenutkov z vašimi štručkami!
Mi danes malo belimo...jaz bolj komandiram in "pametujem" user posted image , druzga itak ne morem, ker me VSE boli in peče. Ponoči sploh ne spim, tako da zgledam že kot zombi user posted image , bogi otrok se me bo še ustrašu  user posted image . Upam, da se bo kaj kmalu spustila nižje, da bom vsaj malo spala...Tko me pa vse boli in peče pod rebri, križ, vezi v dimljah, da ne govorim o "popadkih", pa še zgaga paše zraven...in sem v kompletu TEČNA, najraje bi šla že kar v P ...takrat se oglasi moj user posted image in z mirnim tonom reče: Lubica vse je vredu, dihaj, dihaj... tok je prijazen, da me včasih že prav user posted image in mu rečem: Rajš me pel v P, jaz ne morem več! user posted image Ja, take mamo...
Bodite fajn in prvoščite si kako ledeno ...hmmm, paše.

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
19.5.2010 13:09:37   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hej! sicer ne spadam v vašo temo, ampak vas tu in tam počekiram, da vidim, če je bonnie še 2 v 1 user posted image

Suzi moja, kako si kaj? Še smo v enem kosu, ja, čeprav sem se v soboto oz. nedeljo KOOOOMAAAAJ privlekla domov (p.s. na njeni poroki sem v soboto uživala user posted image )...
Se ti javim kaj te dni, da malo počvekava...user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
19.5.2010 13:10:40   
suzy85
glede ZO sem imela optimalne pogoje, zato sem tudi pisala v takšnem načinu. je pa povsem drugače pri user posted image , ki nosijo nižje, ki imajo malo plodovnice... ma tudi če damo vse naravne ovire na stran se ZO zelo razlikuje od P do P. v kranju te npr. zadržijo par dni, v Ce si noter samo 2-3 urce, pa je to to. tudi pri zdravnikih je velika razlika. ko sva z bonnie primerjali ZO, sta se izvajala z povsem različnimi prijemi.

kljub temu da je bil ZO pri nekaterih neuspešen, upam, da bo porod in okrevanje po njem toliko lažje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubal)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
19.5.2010 13:11:38   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Suzi moja, kako si kaj? Še smo v enem kosu, ja, čeprav sem se v soboto oz. nedeljo KOOOOMAAAAJ privlekla domov (p.s. na njeni poroki sem v soboto uživala user posted image )...

pokliči, pa greva na kavico in kakav! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4624
19.5.2010 13:13:04   
Bonnie_RR

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

pokliči, pa greva na kavico in kakav! user posted image

Itak. user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?