Maxica
|
Jutro. Tudi jaz sem imela pregled včeraj. Otroček normalno velik, obrnjen na glavo, edino mi je rekel ginekolog, da je že malo manj plodovnice, pa meril je pretoke v plodovnici (nekaj takega, ne vem, še v nobeni nosečnosti mi ni ), ampak je rekel, da je vse še v mejah normale. Kile plus 10, pritisk ok, v laboratoriju pa tudi tokrat nisem bila. Naslednji pregled imam čez 14 dni, 1.6.2010, ko bo tudi CTG prvič. Čep se je meni odluščil v prvi nosečnosti, ene tri dni pred porodom, ampak je bilo to res ful ful sluzi. Hehe, je pa tudi mene prav mal presenetil porod od Meymey, sem hitela pripraviti torbo za v porodnišnico, generalno počistila kopalnico in spalnico, danes imam pa v načrtu še kuhinjo in dnevno sobo, pol pa lahko grem rodit. Kiya, uživajte z malo pikico doma. Napotnice za rešilca naš ginekolog tudi ne daje. Sem ga že v prvi nosečnosti spraševala okrog tega, pa je rekel, da so porodnišnice zdaj tako blizu, da si tik tak tam, če je pa kaj "resnega", te pa tako morajo peljati, ne glede na napotnico. Gibi - ginekolog me je opozoril nanje, 10 naj bi jih bilo v 12 urah. No, naš je kar gibčen, tako da če se mu dovolj posvetim, jih gotovo naštejem še več kot 10. Bcljka, da ne boš ti še svojega poroda prespala. Sem ti kar mal fovš, ker tako fajn spiš, no, saj pri meni je zadnje dni tudi malo boljše, upam, no, da se ne hvalim prehitro. Nikita, upam, da kmalu zrihtate s posteljico, presneto, so pa res neresni. Zoja83, škoda, da ni uspel obrat, pa upam, da se vseeno dobro izide vse skupaj. Ajde, gremo v akcijo, sesalec in krpe za prah, hir aj gov.