naraščaj
|
Hojla, kak gnilo vreme. Sam mal sem se pa le prešetala . sem šla na kavo k mamci. Tja me je peljal moj, nazaj pa peš , ker je lih tok zdržal deš, ko sem prišla domov se je pa že vsipal, no zdej spet ni dežja, bo pa čez pet minut IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR železo... Js sploh ne vem za vrednosti. Jemati moram pa 15ml legoferja 2x na dan. Enako otrdevanje... Spet bolj prisotno... Vsak dan in to po intervalih z bolečino kot pred M, sam me sam lažni popadki hecajo . Zdej ne grem tok hitr not kot prvič, ker vem kak zgleda ta prav kg... +10 Tut jst, ravno sem se zjutraj tehtala in sem tam tam pritisk navzdol... Je tud pri meni prisoten in ga od prej nisem vajena. Men tut pritiska, sam ko pa še hodim (sprehod<) pa mam tak zbadajoč občutek, kot, da mi en nože not rine v nožnco spanje... Na srečo spim ko klada celo noč - še za na wc se sploh ne zbujam več... Si skoz ponavljam, da zdej si to še lahko privoščim in morem izkoristit priliko... Tole ne bom komentirala Bonnie, očitno naša dva čmrla rabta vedno popravni izpit , upam, da ne bo zmer tako. Oz, gledamo lahko s te strani, da si gre prvič teritorij ogledat. Jaz bom tut kr atija posla z njo (če bo htel it), če ne pa naj gre z babi, ker bo ona tut šla Mi tut nismo nogometni navdušenci - no vsaj jst ne , moj pa tut kajpretirano ni glasen. IZVIRNO SPOROČILO: gajka ivy@ - upam, da vseeno pride tistih 10% možnosti na plan in da se bo pravilno obrnil v tem času! tut jst Ines, pa ti tut mislš v maj pobegnt. Kaj je zdej to. držim pesti, za tko lepo darilo. Eno al drugo Gajka, ti si tut tak kaliber kot jst, s tem, da mi še te srajce že celo nosečnost pegla moja mami. Sem tak lenuh ratala. Zdle je blo v planu po tleh pomit (posesala sem že), pa sem bluzla po netu za parcelami - bolj pomembno Zoja, dobr, da sise javla, če ne bi tiralico poslal za tabo Nč grem mal mojo leno rit premigat Čao