|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
21.5.2010 9:05:51   
nikita*
Nič novic še o zojiuser posted image

Sem samo prišla pogledat, če je kaj novega. Zdaj pa grem veselo na delo. Soba še ni urejena, tako da bomo imeli pester vikend.

Pri nas ni pa ne duha ne sluha o sončku. Samo čakam, če bo dež začel padat.

Uživajte

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
21.5.2010 9:27:19   
ivy@
jutro,ja se nam kar približuje...včeraj sem bila pri svoji g in sem ji povedala kaj je bilo na obratu,rekla je da lahko probam naravno in potem če ne bo šlo cr.vprašala sem jo kakšne so možnosti,da grem direkt na cr pa je rekla,da to delajo samo na jesenicah v lj in kranju pa ne,tako da sva se zmenili da nslednjič,ko imam pregled bova pogledale kakšne so možnosti za normalni porod(z ritko naprej)user posted image

vprašala sem jo kakšne so možnosti,da se sam obrne pa je rekla da manj kot 10%user posted image
no in jst upam na teh 10% pa da bi vse potekalo normalno.upam samo da user posted image počaka še na naslednji pregled in da pogledamo kako bomo šli rodit.

čez vikend bom pa probala narest če teh par vaj,ki sem jih najdla na netu,upam da bo kaj pomagalo.
držte pesti!!user posted image

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
21.5.2010 9:28:40   
ivy@

pozabla napisat,naslednji pregled 3.6.

Naš sonček David,rojen 1.6.2010,nas pazi tam gor med zvezdicami!!Počivaj v miru moj sonček,radi te imamo!!

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
21.5.2010 9:30:24   
Bonnie_RR
Tud js preverjam, če je že kakšen user posted image prihitel na svet, pa vidim, da še ni nobenih novic...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ivy@)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
21.5.2010 9:40:55   
gajka
ivy@ - upam, da vseeno pride tistih 10% možnosti na plan in da se bo user posted image pravilno obrnil v tem času! user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
21.5.2010 9:58:14   
gajka
Btw. danes imam uradno zadnji delovni dan! Pa ne vem, a se naj veselim ali ne, ker bom še nekaj časa delala od doma... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
21.5.2010 10:11:12   
čeb Maja
ivy@ - upam, da te preseneti žabica in se obrne user posted image user posted image user posted image

gajka - jaz tudi še mal poštukam službo od doma, sem pa uradno od 19.5. na porodniški. Od doma gre tolk lažje kot če si tam primoran sedet 8 ur...
Je pa res da me ne mučijo preveč - odvisno kakšno delo imaš.

Jaz pa čakam Zojoooo, da se kej oglasi...

bašem med pa čajčke... user posted image user posted image user posted image Upam, da neha bolet grlo in prehlad čudežno izgine...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
21.5.2010 10:43:47   
ajdameti
Ojla user posted image ...me en dan ni, pa berem, da ful dogaja...tudi jaz držim pesti, da bo šlo vse lepo skozi, če že mora.
Spet slabo spala, pa kup likanja me še vedno čaka, ker sem včeraj skor cel dan zabušavala. Sem mogla avto na optiko peljat, pa na akupunkturo, potem sta pa še kolegici iz LJ prišli v Celje da se še vidimo preden rodim in smo kofetkale dokler niso city centra zaprli user posted image  Je pasalo malo odklopit!
Danes moram nujno vse zlikat ker gremo čez vikend k meni domov na notranjsko (dokler sem še v enem kosu)...planov da se mi trga...tako, da moram danes res vse pripravit.
bodiji - lušni ni kaj, samo naša femili tud ni tako nora na fuzbal tako, da jih ne bomo nabavli
oblačila iz porodnišnice - če bo tako hladno še naprej bomo mogli celo garderobo zamenjat user posted image  tole vreme je že prava katastrofa...sploh ne vem več kaj so šlape, kratke hlače....skratka upam, da bo kmalu kaj poletja!!!!

Grem likat pa pospravljat...

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
21.5.2010 10:51:28   
bcljka
nisem nč prebrala, sm sam preletela ker šibam na faks... Zoja me ni prosila za številko, tko da bo najbrž kkšni drugi sporočila...

druzga smsja pa ni nobenga... sicer me pa vedno kr zmrazi k ga dobim, k loh da kkšna rodi user posted image

(odgovor članu ajdameti)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
21.5.2010 10:58:58   
nikcaa
en hiter pozravček... user posted image

danes pa dan za pospravljanje... sesanje...likanje....
upam da bom mela voljouser posted image nacrt je biu dober, če bo pa uspesno speljan se boljsseuser posted image

uciraj sm sla spet pokukat mojo tamalo necakinjo.. pa mal pocartkat...
wiii... tako cudno drzat tako mikino strucko....user posted image user posted image user posted image

jst mam stracke koncno use na mestu... kozmetika pa mi se vedno manjkauser posted image no, ma bomo tudi to postimali...

uzivajtee... PA PAuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
21.5.2010 11:06:36   
čeb Maja
Zdej ste mi tolk slabo vest naredile, da grem jaz tut likat user posted image
Pa torbo morm naštimaaaaaaaaat!!!!! AAAaaaaaa

pa keglove vaje delite - da vam mal vrnem slabe vesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
21.5.2010 11:41:05   
innes4
Ojla user posted image

Nisem za nazaj še nič prebrala, tko da bom mal kasnej, pa poj komentiram user posted image

No jest sem dons mela pregled v porodnišnici. Sm mela ctg, poj pa UZ pri enmu gin.k me je tut spodej pregledov in sem že za dva prsta odprta user posted image . Reku je, da kej dolg več nebomo čakal, nej gre mali kr ven, če mu not več ne paše. Pa k mi je dal roko not, je reku, da čut glavo, da je ful nizko, že čist v štartu mali. Poj sm pa ful zakrvavela, pa je reku, to je normalno, če se vam bo zdel, da preveč krvavite, pa pridte nazaj user posted image user posted image halo user posted image in kako nej vem, kaj je za njih preveč? Sm se odločla, da če bom popoldan še krvavela, da bom šla lepo nazaj se pokazat. Ker krvi je blo ful, kt prvi dan menstruacije...
No že od pregleda naprej, mam pa skos trd trebuh (že dve uri), pa še ful me boli...toj pomojm od pregleda, an user posted image
Reku je pa še, da v pondelk zjutrej pridem na pregled, če že ne bom rodila..

No, pa da se še pohvalim, dons mava s user posted image obletnico (6let) user posted image user posted image
V nedeljo ma pa user posted image rojstni dan, tko da mogoč mu bom pa user posted image dala za darilo user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
21.5.2010 11:44:17   
gajka
Jaz še pa vedno upam, da bo ta mičkane cunje in tetra plenice kakšen škrat ponoči speglal... user posted image Pa kar odlašam s tem in imam 1001 izgovor, ker drugače peglam samo od mojega srajce, to je pa tudi vse. Od ta prvega sem jih speglala samo pred 1. uporabo, potem pa nikoli več. Pa saj, če daš zadeve v sušilca, najbrž vse klice pocrkajo od vročine... user posted image Ker meni pa peglanje res prav nič ne diši!
Kar pa se torbe tiče, je še nimam spakirane. Pa ravno danes sem izvedela, da so včeraj eno sovaščanko pošibali v P, ker ji grozi predčasni porod, je pa v 25. tednu... user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
21.5.2010 11:45:54   
Aninchy
Hej hoj!

Jst tud še vedno v enem kosu, bi pa, priznam, že kr šla mal rodit... Itak je tako bedno vreme, da za kaj druga mi ni... user posted image
No, po kosilu letim v Celje po bodije, upam, da niso že vse razprodaliuser posted image user posted image No, sej jst tud nisem glih nogometna navdušenka, ampak moj user posted image in sploh tast (!!) sta pa čist nora! In ko bo prva tekma, bom malemu oblekla bodi, pa bojo po moje vsi kr dol popadal! user posted image user posted image Če bom lohk tih tak dolg cajta...user posted image

Zdej grem pa jest... Aja, pri nas vreme tud v k*** user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
21.5.2010 11:47:20   
gajka
innes4 - ja pol pa tebi tudi srečno, če res že odhajaš v Rim! user posted image Pa glej, da nam boš sporočila in nas ne boš pustila vseh firbčnih kot naša Zoja83user posted image  

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
21.5.2010 11:47:52   
Aninchy
innes4 - wiiii kk sem vesela za tebe! user posted image user posted image user posted image Upam, da bo šlo hitro! - No, pa bo očitno velka in suha zmagala user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za obletnico! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
21.5.2010 11:52:04   
Zoja83
eto mene-sm vidla, da sm vas čist razburila user posted image  ponoč zelo slabo spala, pa ni blo nič-izcedek je še, križ tud boli...ampak še 2v1
sem pravkar s pregleda, popadkov ni blo nobenih, sem bila pa zadnjič pri svoji G user posted image  grem v nedeljo v Trbovlje user posted image user posted image  če ne že prej, bom nasl.teden zagotovo mami user posted image  zdej morm sam ugotovit, kako si zapolnit preostali čas, ki ga bom preživela še 2v1!
bcljka cifro pa le daj, če slučajno meymey ne bo dosegljivauser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
21.5.2010 12:09:02   
čeb Maja
iness4 - ooo ful fajn, je že čist v nizkem štartu. ja če pa krvaviš pejt rajš pogledat, ti je tvoj G mal pomagal, da boš hitreje pestvala.
Držim pesti, če boš šla, da bo hitro in vse bp user posted image user posted image user posted image

zoja - končno user posted image smo te vse čakale
Ma uživaj te dni, počivaj, pejt na kofe, pejt s svojim na večerjo, s kolgicam na torto, sam ne pospravljat user posted image

gajka - bravo jaz, speglala že 5 planičk user posted image user posted image user posted image pa sem se mogla it mal usest. Če srečaš tega škrata k ponoč pegla, ga še k meni pošlji. Po moje jaz tut zadnjič likam, sem prvorodka pa še mal kompliciram in mora bit vse speglano in lepo. je pa po moje res, da v sušilcu čist vse pocrka. Itak pol ko zložiš cunje (če jih takoj ko jih ven vzameš) so še vroče pa jih zuni omare pustiš, da se še ohladijo in nima kaj bit.

Aninchy - sej ti maš pa tut že rok počasi a ne... Si že ful naveličana?

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
21.5.2010 12:22:25   
tukaj
Srečno vsem, ki si ste že na poti v RIM. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem končno zlika vse, kar sem oprala - sedaj pa se lotim malo spalnice, da jo pospravim, čeprav mi sploh ne diši. Uživajte.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
21.5.2010 12:29:05   
naraščaj
Hojla,

kak gnilo vreme. Sam mal sem se pa le prešetala . sem šla na kavo k mamci. Tja me je peljal moj, nazaj pa peš user posted image , ker je lih tok zdržal deš, ko sem prišla domov se je pa že vsipal, no zdej spet ni dežja, bo pa čez pet minut

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR
železo... Js sploh ne vem za vrednosti. Jemati moram pa 15ml legoferja 2x na dan.
Enako

otrdevanje... Spet bolj prisotno...user posted image
Vsak dan in to po intervalih z bolečino kot pred M, sam me sam lažni popadki hecajo user posted image . Zdej ne grem tok hitr not kot prvič, ker vem kak zgleda ta pravuser posted image

kg... +10
Tut jst, ravno sem se zjutraj tehtala in sem tam tam

pritisk navzdol... Je tud pri meni prisoten in ga od prej nisem vajena.
Men tut pritiska, sam ko pa še hodim (sprehod<) pa mam tak zbadajoč občutek, kot, da mi en nože not rine v nožnco user posted image

spanje... Na srečo spim ko klada celo noč - še za na wc se sploh ne zbujam več... Si skoz ponavljam, da zdej si to še lahko privoščim in morem izkoristit priliko...user posted image
Tole ne bom komentirala user posted image

Bonnie, očitno naša dva čmrla rabta vedno popravni izpit user posted image , upam, da ne bo zmer tako. Oz, gledamo lahko s te strani, da si gre prvič teritorij ogledat. Jaz bom tut kr atija posla z njo (če bo htel it), če ne pa naj gre z babi, ker bo ona tut šla

Mi tut nismo nogometni navdušenci - no vsaj jst ne , moj pa tut kajpretirano ni glasen.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ivy@ - upam, da vseeno pride tistih 10% možnosti na plan in da se bo user posted image pravilno obrnil v tem času! user posted image
tut jst

Ines, pa ti tut mislš v maj pobegnt. Kaj je zdej to. držim pesti, za tko lepo darilo. Eno al drugo

Gajka, ti si tut tak kaliber kot jst, s tem, da mi še te srajce že celo nosečnost pegla moja mami. Sem tak lenuh ratala. Zdle je blo v planu po tleh pomit (posesala sem že), pa sem bluzla po netu za parcelami - bolj pomembno user posted image

Zoja, dobr, da sise javla, če ne bi tiralico poslal za tabo user posted image

Nč grem mal mojo leno rit premigat

Čao

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
21.5.2010 13:10:45   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

Aninchy - sej ti maš pa tut že rok počasi a ne... Si že ful naveličana?

Jp, jst mam od danes še točno 14 dni do PDPja, ampak mi je kasnej rekla G, da bo še mal prej, zdej se pa nč ne zjasne... Se mi je pa trebuh že tok dol spustu, da morm pazit kok se usedem, da ga ne zmučkamuser posted image user posted image user posted image No, sej tk hudo glih ni, ampak morem pa sedet z nogami čist narazn, kar mi je kr mal smešno...user posted image Vsi mi govorijo, da kak teden še maksimalno, ampak to je zdej tko... user posted image

Nč, grem mal proti Celju pogledat...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
21.5.2010 13:34:08   
bcljka
evo me iz faksa... dons sm bla bl hitra... so mi pa neki prestavl in sm mogla zarad teka izpustit dekompresijo user posted image

drgač sm pa uradno od danes na porodniški, je tud pršla odločba, ampak jo morm it še iskat na pošto, ker zvonc ne dela in seveda pol ne slišm poštarja... user posted image  me je pa mami klicala da piše da mam porodniško do 20.9.2010??? namest do 20.5.2011... zdej pa ne vem, a je ona kej narobe vidla al so se zmotl, al kako je s tem... morm it iskat pa da vidm, drgač pa v pondelk še enkrat na CSD... ful mi je čudn k mi je tm pregledala papirje pa je rekla da je vse kul in tm piše 20.5.2011... user posted image

innes4 - good luck!, pa sporoči k bo!!! bom skos čekirala telefon!

drgač pa punce, ne skrbet, tud če dobim sms ponoč bom takoj objavla (bom že odškrtnla tisto minuto spanja)... računalnik je itak skos pržgan, telefon mam pa zravn glave... user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
21.5.2010 13:34:36   
bcljka
aja, Zoja83, maš na ZS user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
21.5.2010 13:43:33   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

me je pa mami klicala da piše da mam porodniško do 20.9.2010??? namest do 20.5.2011... zdej pa ne vem, a je ona kej narobe vidla al so se zmotl, al kako je s tem... morm it iskat pa da vidm, drgač pa v pondelk še enkrat na CSD... ful mi je čudn k mi je tm pregledala papirje pa je rekla da je vse kul in tm piše 20.5.2011... user posted image

Do 20.9. si na porodniškem dopustu. Potem si pa doma za nego in varstvo otroka. Tako da nič se bat, boš doma do 20.5.2011. Saj si tudi tako označila, k si oddala vlogo. Razen, če bo po treh mesecih tvoj koristil nego in varstvo.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
21.5.2010 13:43:48   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

evo me iz faksa... dons sm bla bl hitra... so mi pa neki prestavl in sm mogla zarad teka izpustit dekompresijo user posted image

drgač sm pa uradno od danes na porodniški, je tud pršla odločba, ampak jo morm it še iskat na pošto, ker zvonc ne dela in seveda pol ne slišm poštarja... user posted image  me je pa mami klicala da piše da mam porodniško do 20.9.2010??? namest do 20.5.2011... zdej pa ne vem, a je ona kej narobe vidla al so se zmotl, al kako je s tem... morm it iskat pa da vidm, drgač pa v pondelk še enkrat na CSD... ful mi je čudn k mi je tm pregledala papirje pa je rekla da je vse kul in tm piše 20.5.2011... user posted image

innes4 - good luck!, pa sporoči k bo!!! bom skos čekirala telefon!

drgač pa punce, ne skrbet, tud če dobim sms ponoč bom takoj objavla (bom že odškrtnla tisto minuto spanja)... računalnik je itak skos pržgan, telefon mam pa zravn glave... user posted image

ja porodniško maš sam 3 mesece, potem pošljejo novo odločbo za nego in varstvo otroka, ker porodniško lahko koristi samo mati( razen izjem) dopust za nego in varsvo pa lahko katerikoli od staršev. zato sam 3 mesece!!!

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?