Bonnie_RR
|
Js sm pa danes malo mešanih občutkov s pregleda... Sm slabokrvna in doma je že zaloga Legoferja ( - se še psihično pripravljam na začetek jemanja), naš bejbi se je na presenečenje vseh (obe z G sva kar debelo še enkrat pogledali UZ, če je to res ) obrnil na glavo, vendar ima eno tako čudno pozo, da se mi je kar zasmilil (aja, ovira je moja pregrada). Preden sem šla na pregled sem imela še en tak čuden izcedek (sluz v nekih koščkih ) - G me je sicer pregledala, naj ne bi bilo nič posebnega, baje se telo pripravlja, isto je s krči v spodnjem delu trebuha, glede gibov (ne vem, če sem omenila, da je zadnje dni pri nas bolj mirno - sicer pobinca, ampak občutno manj) pa moram biti malo pozorna, da jih naštejem vsaj 10 na dan. No, vseh zadev je bilo toliko, da mi je čist iz glave padlo vprašati glede štetja, pa še česa... Naslednjič naj bi se zmenili vse okrog poroda (še vedno je govor o CR), mi je pa vsaj ene 2x ponovila, da če se kakorkoli kaj prej začne, pa moram pač prej v P. Mislim, da si bom za vsak slučaj kar kmalu pripravila vse za odhod, ker imam en tak čuden občutek, da bi znalo biti kaj prej... Naslednji pregled: 02.06. Kiya... Čestitke za napredovanje male Julije, sedaj pa se le dobro nacartajte še za nazaj... nikita... Upam, da se uspeš vredu zmenit glede dobave. bcljka... Tebi grem pa zdejle poslati ZS.