|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
18.5.2010 1:57:33   
krtkova
user posted image user posted image user posted image čestitke meymey za Tomija!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
18.5.2010 5:35:54   
tukaj
Dobro jutro vsem,

danes pa že od treh nisem več spal in sem se kar odločila in vsatal, ko je šel lubi v službo, bom pa pred pregledom še kaj opravila.

Častim eno user posted image .

Junijski otroci so očitno res že na pohodu - sedaj pa bom počasi tudi jaz pripravila torbo za v porodnišnico - čeprav imam rok med zadnjimi, a nikoli ne veš.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
18.5.2010 8:10:40   
čeb Maja
Jutrooo,
še en kofe za nas malo ta kasne user posted image Kolk je lep dan danes...

Jaz sem bila že pri zobarju, sem čakala do konca nosečnosti, da zrihtam zdaj pa imam še to.
Še en datum mi je dala 1.6., če bom še 2v1 pol pridem user posted image

Tko zdej pa mal likat...

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
18.5.2010 8:47:30   
nikcaa
Kiya--user posted image user posted image user posted image uzivaj ob svoji strucki........user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
18.5.2010 8:56:48   
Maxica
user posted image user posted image user posted image O Meymey, iskrene čestitke za malega fantka korenjaka. user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
18.5.2010 9:07:32   
nikita*
kiya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko cartanja. Pa ravno danes zjutraj, ko sem tamalo v vrtec pelala sem o tebi razmišljala, če imaš Julijo že doma. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem uradno nastopila porodniško user posted image

< Sporočilo je popravil nikita* -- 18.5.2010 9:08:30 >

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
18.5.2010 9:21:55   
mamimo
Ojla!

Najprej čestitke meymey in eno user posted image za Tomija!

Mi smo pa tudi že donošeni user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa počasi lahko pride. Ampak naj imajo majčice prednost...

Napotnica za rešilca: meni je ni dala, je rekla, da če je nujno, te morajo peljat v najbližjo porodnišnico...

No, toliko za zdaj. Gremo uživat na sonček!

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
18.5.2010 9:28:40   
ziva1
meymey čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , veliko cartanja vam želim

Me je kar stisnalo, ko sem prebrala, da je prvi junijček že zunaj, jaz upam, da bo moj ostal do konca notri :), ker imamo še doma veliko za postoriti, nimam še nič pripravljeno, tudi kupljenega še nimam vsega, tako da bom počasi že morala vse pripraviti za nujni primer, čeprav imam rok šele konec junija :), se tolažim s tem, da je moj bebi še vedno na ritki in da še ni čas za roditi.

Papirje pa sem že zrihtala, dobila pa sva dve kopiji, eden za mene in eden za mojega, napotnico imam pa samo za P, tako da ne vem kako je s tem rešilcem, pa sej ga ne rabim, me bo že moj peljal, drugače če pa nimaš prevoza, pa imaš popadke ali pa ti odteče voda, pa mislim, da je to nujen primer, in da bi moral priti rešilec po tebe, oooo tole zdravstvo.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
18.5.2010 9:33:34   
tejalea
Kiya - super, da sta doma. Lepo se rihtajta in uživajte!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
18.5.2010 9:37:00   
ajdameti
Pri nas nobenga sončka user posted image  upam, da bo kasneje kaj bolš.

meymey - ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA TOMIJA! user posted image

kiya - VELIKO PRIJETNIH TRENUTKOV Z MALO JULIJO DOMA user posted image

bcljka - čestitke za obletnico, čeprav malo z zamudo!

čeb Maja - mravljinci...včeraj ko sem bila na akupunkturi je bila zraven mene user posted image  s temi težavami in ji je še nekaj več iglic zapičila, da ji bo pomagalo. Upam, da čim prej mine!

Danes sem pa spet tako zaspana, da se mi prav nič ne da. Ampak moram nujno oprat še cotke, ki sem jih včeraj kupila za iz porodnišnice. Pa za likat se je nabralo user posted image  jaz pa tako lena.

ginekolog - mi lahko svetujete za kakšnega dobrega ginekologa iz okolice Celja, v Laškem je žal odšla in je čista štala in verjetno še kar nekaj časa bo...zato grem na lov za novim/novo

Pozdravček

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
18.5.2010 9:39:12   
dvojčica6
waw punce kjira novica - meymey, če lahk  to že bereš ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej smo vedeli, da boš hitra, ampak spet tolko hitra user posted image user posted image user posted image Javi kaj kako ste dali skozi in pa seveda čimveč lepega cartanja z najnovejšim Slovencem Tomijem user posted image user posted image user posted image

Kiya user posted image user posted image user posted image tut vama čimveč cartanja pa da bi se mala še naprej tako lepo redila...

Jp... mi smo tudi danes uradno donošenčki, tako da od zdaj naprej pač ni več presenečenje... čeprav mam jaz še ful reči za zrihtat in bi me kar presenetlo, če bi blo kej... zdej bo po moje kakšna Aninchy, innes4 al pa Zoja83 na vrsti user posted image

napotnico mam

bcljka priden ta tvoj možuser posted image

Zdej sm opazila, da od tistih treh k so mele PDP 9.6. sam še Kety vztraja... ali pač ne? Kety - javi se! user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
18.5.2010 9:43:44   
soncnizarek25
lep pozdrav iz sončne gorenjske:)

končno se spet malo oglašamuser posted image

meymey:
Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Bodi vedno naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

čestitkeuser posted image

kiya tudi tebiuser posted image  ker ste prišli domov, uživajtauser posted image user posted image

danes smo nastopili porodniško, sedaj pa lahko samo čakamo kdaj pride naš sončekuser posted image .
čeprav lahko še malo počaka, ker nimam še nnič pripravljeno, ker smo še v gradnji in bi bilo lepo da je do konca maja vse nared.
imam pa danes čuden občutek, me boli cel trbuh in vse mi tišči navzdoluser posted image  upam da ne bo kaj.

uživajte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
18.5.2010 10:02:03   
čeb Maja
Prav morm napisat pa se nasmejat... ko sem včeraj zvečer prebrala od meymey sporočilo, sem se na rit vsedla, kr panikaaa ooo kaj a že, a si nor mal, pa ne še pa jaz nimam še vse pripravljeno oooo
In vidim, da nas je vse zbodlo user posted image Po moje se danes lika, pere, pospravlja. Otročki migajo, trebuhi tiščijo, vse špika user posted image user posted image user posted image

Mene je tut vrglo user posted image

Sem danes mojmu zjutri ko je vstal (včeri je že spal ko sem brala) prvo stvar pred dobro jutro rekla: Ta star zdej pa ni več heca, junijka je rodila včeri (Kiya sej tut tebe štejem, da ne boš mislila, da te pozabim), začel se jeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem mal pomirjenak vidim da nisem edina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
18.5.2010 11:42:59   
top10
meymey user posted image user posted image user posted image , želim vam veliko lepih trenutkov in čimveč prespanih noči!

kiya tudi tebi želim, da čimprej pridobite na kg...user posted image

napotnico bom jutri verjetno zvedla kaj več, ko imam pregled. Moje počutje je drugače super, nič ne tišči. Upam, da tako ostane! Bomo pa videli kaj bo jutri pokazal pregled in CTG.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
18.5.2010 13:29:36   
bcljka
dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

mi je spet ratal spat 14ur v kosu user posted image , o budilko za na faks sm umes ugasnla user posted image  res se mi ob torkih ne da na te vaje, in seveda sm suvereno jih spet prespala... zdej sm vsaj spočita ker učeri sm tko zehala cel dan da je blo grozn user posted image

skratka, upam da danes nobena ne rodi... lepo po vrsti, prvo majčice, potem šele me... user posted image

grem na masažo, potem pa delat... ja, delat... no sej bom samo sedela in se smehljala pa pobirala zdravstvene kartice in napotnice... ni neki težkega, pa pomoje bom bla na internetu, čeprou si bom sabo uzela za učit... user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
18.5.2010 14:18:43   
soncnica 3
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

user posted image   Kiya - 19.3. JULIJA
user posted image   Štajerka26 - 22.4. EVA in LIA
user posted image   Meymey - 17.5. TOMI (49cm, 2885g)

Čestitke vsem mamicam, ki že imate svoje štručke user posted image user posted image user posted image user posted image ob sebi!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede napotnice za P - tudi meni je niso dali ne prvič in ne zdaj, nam je pa zdravnica v materinski šoli povedala, da če ti prične odtekati plodovnica in če vemo, da je otroček že prav obrnjen z glavico navzdol, da potem praviloma ne more izpadet popkovica, tako da tudi ni potrebno hitenje in transport leže... Če pa ne vemo položaja otročka oziroma, če ima medenično vstavo, da takrat je pa bolje pripeljat se leže (ja no, nekdo drug te mora, ha, ha, ha)

< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 18.5.2010 14:26:23 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
18.5.2010 15:54:56   
nikita*
bcljka: sem na istem kot si bila ti nekaj tednov nazaj. 29.3 sva z user posted image naročila posteljo za naju. Dogovorili smo se da jo dostavijo 12.5. Ker sem imela prejšni teden zelo pestro, sem danes pa le poklicala v Lesnino, kje je posteljauser posted image user posted image . Sej ne da me je skor kapuser posted image user posted image user posted image . Dobavitelj zatrjuje, da sploh ni dobil naročilauser posted image user posted image Sem čist zatrokirala. Jutri kličem poslovodjo in zahtevala dodatni popust, pa da mora bit postelja drug teden pri nas. Če ne bom tudi jaz *****
Zdaj pa točno vem kako si se ti počutila.

Zdaj pa grem zimske obleke v škatle pakirat in kaj letnega ven privlečt user posted image user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
18.5.2010 17:25:18   
Bonnie_RR
Js sm pa danes malo mešanih občutkov s pregleda...

Sm slabokrvna in doma je že zaloga Legoferja (user posted image user posted image user posted image - se še psihično pripravljam na začetek jemanja), naš bejbi se je na presenečenje vseh (obe z G sva kar debelo še enkrat pogledali UZ, če je to resuser posted image ) obrnil na glavo, vendar ima eno tako čudno pozo, da se mi je kar zasmilil (aja, ovira je moja pregrada). Preden sem šla na pregled sem imela še en tak čuden izcedek (sluz v nekih koščkihuser posted image ) - G me je sicer pregledala, naj ne bi bilo nič posebnega, baje se telo pripravlja, isto je s krči v spodnjem delu trebuha, glede gibov (ne vem, če sem omenila, da je zadnje dni pri nas bolj mirno - sicer pobinca, ampak občutno manj) pa moram biti malo pozorna, da jih naštejem vsaj 10 na dan. No, vseh zadev je bilo toliko, da mi je čist iz glave padlo vprašati glede štetja, pa še česa...user posted image
Naslednjič naj bi se zmenili vse okrog poroda (še vedno je govor o CR), mi je pa vsaj ene 2x ponovila, da če se kakorkoli kaj prej začne, pa moram pač prej v P. user posted image Mislim, da si bom za vsak slučaj kar kmalu pripravila vse za odhod, ker imam en tak čuden občutek, da bi znalo biti kaj prej...user posted image

Naslednji pregled: 02.06.

Kiya...
Čestitke za napredovanje male Julije, sedaj pa se le dobro nacartajte še za nazaj... user posted image

nikita... Upam, da se uspeš vredu zmenit glede dobave.

bcljka... Tebi grem pa zdejle poslati ZS.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
18.5.2010 17:32:25   
tina2806
cestitke meymey!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in bravo tomi!!!! user posted image user posted image user posted image

pa user posted image tudi juliji! user posted image user posted image

jaz pa vas obvescam da sem bila vceraj na pregledu - kontrola rasti in moj user posted image raste kot mora, po reglcih user posted image . ima ze 2200 g in je ze z glavo navzdol (drzim pesti da tako ostane). jaz pa sem se cisto zaprta, kar je tud super. naslednji pregled + ctg 2.6.

pa opravicujem se vam za nesodelovanje na rr - odkar sem doma sploh nic nisem doma! user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
18.5.2010 17:52:35   
tukaj
Evo nas pa smo doma. Na ultrazvoku nas je naš malček nasmejal - se je kremžil, spal, vlečil palec in poljubljal svojo rokico - na koncu pa se je še lepo nasmejal in smo ga celo lepo slikali.

Obrnjen je na glavico, vse je v bistvu ok - le malenkost je baje premajčken, a kaj čemo - tudi mamica ni ravno velika, ati pa tudi ne, tko da naš palček že ve.

Glede spola, sedaj nismo več mogli preveriti, ker se itak ni več videlo - je premalo prostora. Mogoče bo res punčka, kot so rekli prej, a tudi če bo fantek, bova povsem enako vesela.

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
18.5.2010 18:19:04   
bcljka
nikita* - upam da čimprej zrihtaš s posteljco... user posted image

Bonnie_RR - zdej mi ni jasn, a boš mela CR al boš normalno rodila?

če slučajno kateri nisem odgovorila na ZS nej me spomne, ker mislm da sem vsem, ampak sm to počela v dveh delih, pa loh da sm kkšno pozabla (čeprav dvomm) user posted image

tiste k ste mi dale tud svoje št. vas mam že v telefonu, za ostale mam pa na listku napisan da ne bi slučajno pozabla pravo ime-nick, mojga user posted image  sm pa tud že podučila kje more objavt novico in da jo more odebelit ter pobarvat v rdeče user posted image user posted image user posted image  ... se mi dozdeva da se res že bližajo naši porodi...

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
18.5.2010 18:44:24   
Zoja83
Živjo!

Jst dans ne bom na veliko prekomentirala, ker sem preveč utrujena...
Sem imela zjutraj ZO, najprej skor dve uri čakala na CTG, potem pa UZ+obrat. Je pa imel zdravnik ene tri mlade študente zraven, da sem bla res sproščena user posted image  UZ vse vredu, težki smo že okoli 3335g, potem pa je poskusil obrat. Prste mi je zaril čist noter pod medenico in to boli!!! sem se zelo trudla bit sproščena, pa ni imelo nobene veze. Je rekel dr., da je že preveč zasidran na ritki in da niti ne bo poskušal več user posted image  Tako, da zdaj bom pač CR, sicer v LJ rojevajo na rito, ampak meni se zdi mali že zdaj zelo velik in se ne bom šla naravnega poroda. Pač NE UPAM (pol pa še kak vakum fašem user posted image  ne hvala)...Drugače me pa še zdaj boli, sploh ko hodim in sedim...ampak bi še vseeno šla enkrat, pa tudi če bi bilo samo 10% možnosti, da se obrneuser posted image  kaj še? drugače že fejst otrdeva trebuh, pa tudi lažni popadki so včasih, ampak nič rednega user posted image
meymey žal nisem videla, ker so meli ravno kosilo, ko sem bla konc user posted image
kiya uživajte v cartanju in vso srečo naprej! (danes je bila ena v 30.tednu na CTG, pa čist prestrašena, ker ji je voda odtekla in sem ji povedala za vaju, da sem jo malo pomirila) user posted image
pa še eno vprašanje-kako je zdej z CR-kdaj ti dajo datum? nekaj sem slišala, da kak teden do 10 dni pred rokom-če bo tako, bom nasl.teden že mami user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
18.5.2010 18:50:48   
naraščaj
Hojla,

pa vas tri dni skup ne uspem prebrat in omentirat. Pa za začetek sam tole, kaj več pa .....

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6

ufa... glede očetovstva - a moraš met s sabo v P potrdilo o očetovstvu?Midva sva ga v sredo urejala, pa nama ni dala nobene kopijeuser posted image user posted image user posted image Tiste k ste to že dale enkrat skoz - kako je s tem??

Jaz sem sicer en izvod dobila, sam je rekla, da ga ne rabim met s seboj, ker so matičarji o tem že obveščeni (oni pošljejo njim).

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Zapestnica oz. zaponka na modrcu - prvič nisem potrebovala nobene oznake, na kateri strani se je mali nazadnje dojil. Enostavno je bila vedno pač ena malo bolj prazna (od predhodnega obroka), druga pa boleče polna in na otip kot kamen. Ni bilo težko uganit, katera stran je na vrsti! user posted image
Enako je blo pr men.

meymey, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
in gajka super se ujema s tvojmu sporočilom ob prbližno isti uri.
Sem od sile tut jaz šla kr plenice še zlikat in coteke za user posted image . so ble že oprane in zložene, samnisem jih pa še zlikala No danes sem jih. Pa za user posted image  sem prpravla torbo. Jutr pa bom še zase in da vidim kaj še rabim. Morm še dudo sterilizirat pa nastavke za dojenje in prpravt, da bo moj vedel kje je.
kiya, user posted image user posted image user posted image user posted image Super, da je Julija doma!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa fajn se crkljajte user posted image
bcljka... Tebi še pošljem ZS.

Nč, šibam tamala me kliče - je naškoljki  - rit obrisat user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
18.5.2010 18:53:57   
gajka
Bonnie_RR - pri meni se je bleda sluz v koščkih, malo "gumijasta", pojavila 1 dan pred porodom oz. odtekom vode. Še danes mislim, da so bili to koščki čepa... user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
18.5.2010 20:27:34   
meymey
user posted image hej. Na hitro - Lp iz P
Si morate predstavljat moje presenecenje ko mi je odtekla voda. Skozi sem dala 3 smene v porodni, brez epiduralne se na wc vec ne grem he he. Nisem bila prerezana juhej!
Osebje v lj p je fenomenalno.
Zraven mene pa spi najlepsi fantek na svetu! :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?