naraščaj
|
Čer, dans je pa bil en tak siten dan. Tamala se je že zbudla ko osa, posledično bla nerodna, ko 100 . Ob 9ih sva šli v MB k tismu bioenergetiku in je bla taka gužva (ful poznanih z mojga konca), da sva čakali dobri 2h, pol se je pa naša začela tok dret, da ni mogel nč nrdit. In tako sva meli zablojen dan. Pol sva vsaj spali popolne, sam se je spet zbudla bolj kot ne tečna in nerodna. Za povrh, se je zgleda prehladila v mehur,ker ji je v 2h 4x mal ušlo v hlačke . Pa sej ni čudn kakršno je vreme , žnudrava pa je itak ful odkar je v vrtcu, ponoč je tut neki pokašljevbala. Vglavnem do 3h zjutri nisem spala skor nč, sem misla, da bom kr kam šla, ker me je ful šraufal, pa trebuh bolel, bit trd. No pol sem pa uspela zaspat celo do 7ih in tamala tut se je pol po 3 umirila. IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja zdaj pa najprej čestitke: - nikcaa... za nečakinjo - tukaj... za izpit Se pridružujem lepim željam. bcljka - dobro se uči, pa da v pon razturaš. Jaz bi šla pa na pedikurooooo, pa se kr ne odpravim... Jaz tut morm it!!!!!!! Torbo morm naštimat zase... pa sej mam še čas... Tut jst je še nism, kr odlašam Sej bi še kej mogla pokomentirat, pa mam tok prazno glavo, da sploh ne vem kaj sem prebrala. Opazla sem, da vas bo kr neki melo CR. Vsem želim čimhitrejše okrevanje. Zoja83, pa ti to resno misliš, da boš v maj pobegnla. Če ti/vama je tko namenjen pa good luck in jav se. bcljka, tole je pa kr hudo . Sem kr mojga poklicala in sva se prov nasmejala (da boste vsi v stilu) nočka