|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
20.5.2010 14:22:05   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

nikita* - jaz pa kolcanje na čutim na levi strani trebuha - tam ima hrbet. Sem mu tut ful kolca, tam po sigurno 3x na dan. Kolcanje pa čutim šele zdaj, zadnje 2-3 tedne, prej nisem nič čutila.
Mi vse pravijo, da tistim ki se jim je v buškotu kolcal, da se jim tut pol k ven pride. Boščki...

ja čeb Maja imaš prav, da se jim kolca, potem tudi po rojstvu. Ampak sem brlala, da če se jim v trebuščku kolca, da je to dobro, ker ima živčni sistem dobro razvit. Samo ene user posted image kolcane ne zaznajo al ga ne čutijo.

Pečejo se čevapčiči, hrenavke, bučke,....piknik time user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
20.5.2010 14:30:02   
čeb Maja
zoja83 - ooo sliši se kot, da gre zares... Držim pesti!!! Sem šla pogledat kdaj imaš PDP - 6.6. - se pravi si kaj 37t/3d?
Bomo imele še eno majevsko junijko...user posted image user posted image user posted image za srečo
Javi se kej, da vemo kako je s tabo...

nikita* -  a res, to nisem vedla za živčni sistem, no naš ma pol dobro razvitega, ker men se velikokrat trebuh ''maje''.
Kosilo pa pri meni musakaaaa, sem si jo tolk zaželela danes.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
20.5.2010 14:40:41   
dvojčica6
go Zoja83 in superman!! držim pesti, če si želiš že v Rim...user posted image

gajka ... user posted image user posted image upam da ne... glede obojegauser posted image user posted image user posted image v smeri vozeka se celo neki premika... danes al jutri sprovamo še enga favorita al gre v naš tinimini prtljažnik in če bo vse ok, bomo meli voz! ma vam javim in poslikam ko ga dobim že sam zato k sm vam tolk jamrala zarad njegauser posted image user posted image

čeb Maja mmmm musaka... sem jo že v nedeljo delala, pa se jo tudi danes ne bi branilauser posted image user posted image pa nikita* tale piknik tudi ne zgleda švoh... joj, nehajte s to hrano! js mam danes ješprej na jedilniku, sej je dober, ma meso je mesouser posted image user posted image user posted image

naše dete tudi kolca, kar pomeni da pije, ne?... upam, da tudi kaj lula - bomo videli jutri al je bil mehur tolko velik, ker se ni polulal al je kaj druzga... držte pesti da bo vse ok, mene kar mal stisne vsake tolko... ok, over and out za zdaj...

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
20.5.2010 14:49:44   
gajka
čeb Maja - našemu ta prvemu mulčku se je v trebuhu ful kolcalo in je res, da je veliko kolcal še, ko je že na ta svet prišel. Tale pupa, ki pa se zdaj notri skriva, pa nič ne kolca... user posted image

Zoja83 - ja, če gre pa zares, pa ti želim hiter porod. Aja, ti imaš CR... V glavnem, naj vseeno hitro mine, če že odhajaš... user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
20.5.2010 15:08:08   
majkl
pozdravček junijkam
najprej
MEYMEY - ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA TOMIJA
KIYA - VELIKO PRIJETNIH TRENUTKOV Z  JULIJO

Evo me lih iz Mullerja-kupla še par stvari za otročka: plenice, podloge, termometer za v vodo,...
Drugače pa sušim posteljnino, kovter in povšter (kupila preko Galeba), čaka me še gora cunjic za zlikat, oprano imam pa že vse

Tko da: še torbo pripravim za v porodnišnico (bolj zaradi tega, ker je moj že mal paničen, ko mu razlagam, da junijke že rojevajo) in to je to.

Gajka:si mi dala idejo s Peg Perego servisom vozička. Jaz sem ga dobila od sestrične, pa so ''amortizerji'' že mal bogi.

Pregled: jaz sem bla v ponedeljek pri moji G.-in mi je naredila CTG. Rekla je, da mi bo v 38 tednu naredila vaginalni pregled in to je to. Zdej pa vsak teden CTG. Edino mal me skrbi, ker je do sedaj skoz govorila, da je otroček nadpovprečno velik. In sem mislila, da bo tokrat tut še naredila ultrazvok.

Spanje:katastrofa- slabše ne bi moglo bit. Pol sem pa čez dan čist munjena in za nikamor.

zoja83: držim pesti

Če je kera za kakšno druženje na sončku v Ljubljani naj se javi

držte se, .....

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
20.5.2010 16:27:56   
tukaj
zoja83 - držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image

Sem ravno malo likala stvari, sedaj pa si moram malo odpočit, so mi noge zopet zaotekle.

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
20.5.2010 16:31:02   
bridget3
Ojoj, težko bom vse pokomentirala, ker sem precej v zaostanku na forumu user posted image

ČESTITKE Meymey za sinka in Kiyi vse lepo doma s hčerkico!

TIŠČANJE BEBIKE: tudi meni včasih deluje, kot mi bo nekaj "ven padlo"; to se kaže takrat, ko dalj časa sedim in vstanem - potem se kar čisto spodaj za trebuh primem, ker me malce zaboli in potem prvih par korakov delam skrčena, kot babica hodim, potem pa je kmalu normalno stanje.

Tudi meni tišči rito na zgornjem delu trebuha in takrat me "zaboli" oz. je zelo neprijetno, ker se zeeeelo razteguje v meni.

OČETOVSTVO: mi2 greva ju3 to uredit - bomo videli, kakšna je praksa v MB (ali to rabim s sabo v P ali moram koga kaj klicat ali nič ... user posted image ) - kot kaže se to razlikuje v CE in LJ, pa da vidimo še MB ... potem rabimo še ostale regije in bomo videli, kakšno je povprečje v naši mali državi glede iste stvari ...

Pregled: danes sem bila na pregledu; mali je še vedno v legi "pripravljenosti",
zdaj moram začet štet gibe,
železo imam 113, malce pada tole, ampak nimam še nič za zvišanje železa (bo drugič spet preverila in če bo spet padlo, mi bo dala nekaj)...
KG: malce se je začudila mojim kg, ker sem jih v 2 tednih pridobila preveč, ampak pravi, da jih ni nikjer videti - zato sumi na zadrževanje vode ... verjetno tudi zato zatekam ... 
nasveti: omejitev soli, noge v zrak ... A ŠE KAJ LAHKO NAREDIM? Kako lahko lepše "odvajam vodo" iz telesa??? user posted image  

No, zdaj pa grem malce noge dat v luft user posted image

Lp vsem.

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
20.5.2010 16:38:15   
bcljka
ohoj ohoj ohoj!

Zoja83, ines4 - počakita na junij user posted image

končno sm pršla dam! morm povedat da so fotke svetovne user posted image user posted image user posted image men so čist hude... sva jih nrdila neki čez 500, pa sva jih potem 50 zbrala k jih bo obdelu user posted image tko da takoj k jih dobim dam kkšno za pokukat... v roku enga enga tedna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bubika26

Držim pesti zate bcljka v ponedeljek za PREDZADNJI izpit.  

hvala!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Bam Bam

Poleg tega bi me sedaj še vse moje babuške rade videle s trebuščkom preden grem v Rim, torej sledijo vsakodnevna kafetkanja.... pa se sploh ne pritožujem, da ne bo pomote :)...

tud mene zdej množično okupirajo... prej pa nč user posted image ampak jst sm povedala da sm od 1.6. dalje na voljo, ker do takrat nimam časa... pol so pa loh z mano 24ur na dan dokler ne rodim, da mi ne bo dolgčas user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Fotokopirala mi je tudi izvide za tox, ker jih baje moraš imeti s sabo v porodnišnici.  Ker drugače naše pošiljajo da prinesejo te izvide.  Dobila sem napotnico za v porodnišnico.

fotokopirala? jst mam pa kr originalne user posted image sej tm jih itak ne rabjo, majo zabeležen...

IZVIRNO SPOROČILO: majkl

Če je kera za kakšno druženje na sončku v Ljubljani naj se javi

jst se javm... sam to itak že veš user posted image

nč, zdej si grem pa neki skuhat ker sm samo zajtrk jedla... bizi dan, ni kej user posted image

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
20.5.2010 17:19:07   
Zoja83
to je za popi**** so bli že redni na 7 min, potem pa na 15 min, pa na 5min...kot da si norce dela user posted image zdej sem se odločla, da grem na mal daljši sprehod, da vidim če bom kaj pospešla...je bil pa zadnji pred dobre pol ure...user posted image boli pa podobno kot pr menzi, ko se začne, sam me zdej bolj kot ne sam križ, trebuh pa skoz trd user posted image  

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
20.5.2010 17:47:45   
nikita*
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: nikita*

Fotokopirala mi je tudi izvide za tox, ker jih baje moraš imeti s sabo v porodnišnici.  Ker drugače naše pošiljajo da prinesejo te izvide.  Dobila sem napotnico za v porodnišnico.

fotokopirala? jst mam pa kr originalne user posted image sej tm jih itak ne rabjo, majo zabeležen...

Meni jih je fotokopirala, ker imam G v Novem mestu, rodila bom pa v Ljubljani. A veš meni ni več nič jasno, 5 let je minilo kar sem prvo user posted image pa so zdaj druga pravila. No važno da ne bo treba mojemu še v Nm letet, ko bom rodila user posted image

zoja83: srečno in držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikita* -- 20.5.2010 17:57:49 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
20.5.2010 20:25:18   
bcljka
mi smo mogl zamenjat obleko user posted image  za iz P... poglejte kaj je najdu moj user posted image  ...  ampak copatki bodo pa roza user posted image
user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
20.5.2010 20:28:43   
nikita*

mi smo mogl zamenjat obleko user posted image  za iz P... poglejte kaj je najdu moj user posted image  ...  ampak copatki bodo pa roza user posted image
user posted image

Tudi jaz sem ju že kupila, sicer ne bo za iz porodnišnice. So pa svetovni bodyji. Mojemu so se kar oči zasvetile, ko sem domov prinesla. Kdor ne skače ni slovenc!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
20.5.2010 20:36:18   
bcljka
midva mava pa kompromis... če bomo odhajal iz P na dan tekme, bo user posted image  v dresu, drgač pa v tistem kar sva misnla že prej user posted image  in seveda da bomo vsi v stilu, mava dres tu za naju user posted image

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
20.5.2010 21:10:41   
soncnizarek25
oj:)

se kar dogaja vidim.

mi smo imeli v torek malo lažnih popadkov, pa je tašča zagnla tako paniko, da nisem vedla a je ona noseča a jazuser posted image , je klicala hčerko, ki je vodja kuhinje v porodnišnici, da imam jaz popadke, ni pa ji povedla da niso redni, in je že rezervirala porodno sobi in sporočila moje ime in priimek, da ko pridem d, da me takoj vzamejo. no potem pa je klicala user posted image  in ji je povedal da nebo nič. pa da kaj zganjajo tako paniko. tako da sem se odločila da nobenemu ne bom povedala ko bo treba iti, samo user posted image , da me bo peljav, seveda če bo doma.

pregled:
železo je drastično padlo iz 138 na 101 v 14 dneh,kar ga še nisem imela tako nizko v nosečnosti, vedno je bilo dobro. tako da mi je dala tablete ferrum lek in moram vzeti 2 na dan.
mi j vzela bris za stetokskope.
drugače pa b.p.
me je pa pohvalila za kg, da kar lepo počasi rastejo, saj sem se v 14dneh zredila samo 10dg, vsega skupaj pa 12kg
naslednji pregled 2.6

uživajte:)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
20.5.2010 21:18:19   
naraščaj
Čer,
dans je pa bil en tak siten dan. Tamala se je že zbudla ko osa, posledično bla nerodna, ko 100 user posted image . Ob 9ih sva šli v MB k tismu bioenergetiku in je bla taka gužva (ful poznanih z mojga konca), da sva čakali dobri 2h, pol se je pa naša začela tok dret, da ni mogel nč nrdit. In tako sva meli zablojen dan. Pol sva vsaj spali popolne, sam se je spet zbudla bolj kot ne tečna in nerodna. Za povrh, se je zgleda prehladila v mehur,ker ji je v 2h 4x mal ušlo v hlačke user posted image user posted image . Pa sej ni čudn kakršno je vremeuser posted image , žnudrava pa je itak ful odkar je v vrtcu, ponoč je tut neki pokašljevbala. Vglavnem do 3h zjutri nisem spala skor nč, sem misla, da bom kr kam šla, ker me je ful šraufal, pa trebuh bolel, bit trd. No pol sem pa uspela zaspat celo do 7ih in tamala tut se je pol po 3 umirila.

IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja

zdaj pa najprej čestitke:
- nikcaa... za nečakinjo
- tukaj... za izpit
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pridružujem lepim željam.

bcljka - dobro se uči, pa da v pon razturaš.
Jaz bi šla pa na pedikurooooo, pa se kr ne odpravim...
Jaz tut morm it!!!!!!!

Torbo morm naštimat zase... pa sej mam še čas... user posted image   Tut jst je še nism, kr odlašam user posted image

Sej bi še kej mogla pokomentirat, pa mam tok prazno glavo, da sploh ne vem kaj sem prebrala. user posted image

Opazla sem, da vas bo kr neki melo CR. Vsem želim čimhitrejše okrevanje.

Zoja83, pa ti to resno misliš, da boš v maj pobegnla. Če ti/vama je tko namenjen pa good luck in jav se.

bcljka, tole je pa kr hudo user posted image . Sem kr mojga poklicala in sva se prov nasmejala (da boste vsi v stilu)user posted image

nočka

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
20.5.2010 21:30:59   
Bonnie_RR
Čer.

Zoja... Upam, da bo kmalu jasno ali bo treba iti v P ali pa gre le za lažni preplah...user posted image

Čestitke vsem za uspešne preglede in izpite. user posted image

železo... Js sploh ne vem za vrednosti. Jemati moram pa 15ml legoferja 2x na dan.

pranje in urejanje... Vse ste nekaj pridne.user posted image No, js imam večinoma vse že urejeno. Tud torba je že na pol spakirana, manjkajo samo še tiste stvari, ki jih potem samo še na hitrco noter vržeš (telefon, polnilec, zobna ščetka, materinska ipd...).

otrdevanje... Spet bolj prisotno...user posted image

kg... +10

pomoč pri zatekanju... Meni nič kaj ne pomaga, kot sem že jamrala...user posted image user posted image

pritisk navzdol... Je tud pri meni prisoten in ga od prej nisem vajena.

bodiji... user posted image

spanje... Na srečo spim ko klada celo noč - še za na wc se sploh ne zbujam več... Si skoz ponavljam, da zdej si to še lahko privoščim in morem izkoristit priliko...user posted image

No, mislim, da bo to zaenkrat vse...user posted image lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
20.5.2010 21:41:57   
Bonnie_RR
Sem toliko časa pacala skupaj post, da je vmes še naraščaj uletela...user posted image

Veš, midva s tamalim sva bila pa v ponedeljek pri zobarju in kljub temu, da z umivanjem in vsem v zvezi z zobmi sploh nimamo problemov, tam na lepem sploh ni hotel odpreti ust. Smo se nekaj mučili in ga prepričevali, pa je bilo samo še slabše, pa prav tečen je bil, ker sem ga pobrala v vrtcu takoj po kosilu in je bil ful zaspan. Groza, res. user posted image   Je kr neki sikal, na koncu pa meni težil v avtu, češ da mu zobozdravnica ni hotela pogledati zob...user posted image user posted image
No, naslednjič bosta šla pa kar z atijem...user posted image Meni je vse skupaj čist pobralo energijo...user posted image
Že nekaj časa nazaj smo imeli pa pregled pri okulistu, pa je na prvem izvidu napisano: NE SODELUJE, naslednjič je bilo pa ok. Zgleda, da naš mora vse opravljat 2x...user posted image user posted image

Prej sem pa še nikci pozabila čestitat ob rojstvu nečakinje..user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
20.5.2010 23:23:10   
Aninchy
Tk da veste, prebrala sem vas, komentirat se mi pa ne da....user posted image

Sem pa tud jst vidla tele drese v katalogu od BC in se odločla, da letim jutri ponj. Kaj to sta dva v kompletu al vsak posebej? Ker jst prav ne vem, kterga bi vzela. user posted image So pa številke od 62 naprej, tak da bo našmu lumpu verjetno kar visel s telesa.user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
20.5.2010 23:30:12   
bridget3
Aninchy, mu boš malce vate še kam zataknila, pa bo lepo stal bodi hahaha user posted image

Mi pa nismo taki nogometni navdušenci, zato bomo oblekli malčka v nekaj drugega ... ampak kompletek iščem, iščem in iščem ... pa ne najdem prave kombinacije user posted image  ker sploh ne vem, kako ga naj oblečem - ali v žabice v celem pa spodaj bodi, ali v žabice-hlačke pa spodaj bodi in kaka jopica ... v glavnem, problem meseca je to pri nas user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
21.5.2010 0:08:30   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Tk da veste, prebrala sem vas, komentirat se mi pa ne da....user posted image

Sem pa tud jst vidla tele drese v katalogu od BC in se odločla, da letim jutri ponj. Kaj to sta dva v kompletu al vsak posebej? Ker jst prav ne vem, kterga bi vzela. user posted image So pa številke od 62 naprej, tak da bo našmu lumpu verjetno kar visel s telesa.user posted image

v kompletu sta, tko da ti ni treba bit v dilemi katero barvo boš zbrala user posted image drgač pa jst sm jih lihkar vzela iz sušilca in so se očitno vidno zmanjšal... tko da so zdele še manjši kt večina "mojih" 56 ... ubistvu lih prou glede na to da je prvenstvo junija user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
21.5.2010 6:37:12   
Kiya

user posted image

Moj je tudi včeraj kupil tele bodije, pa še Zakumija za Julijo user posted image

< Sporočilo je popravil Kiya -- 21.5.2010 6:42:41 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
21.5.2010 8:33:30   
gajka
Sem prišla pofirbcat, če je superman od Zoje83 že na tem svetu, pa očitno še ne. user posted image Ali pa bomo bolj pozno izvedele, ker bcljka še najbrž ni vstala. user posted image

Tele navijaške bodije sem jaz ta teden videla v BC, ampak me prav nič ne ganejo, ker nismo neki nogometni navdušenci. user posted image Tako da pri nas jih sigurno ne bomo imeli. user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
21.5.2010 8:42:24   
misar

dobro jutro,

je kavica že skuhana?  eno skuham user posted image jaz

user posted image

kje se pa kupijo ti dresi, bi ziher mojega presenetila, če bi jih kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...aha  v BC se dobijo sem že zasledila v naslednjih postih user posted image user posted image user posted image
pa tud za našo frčafelco majo majčko in hlačke...zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

zoja83.
..predvidevam, da že pestuje. men se je prav točno tako prejšnjič začelo, ko je šlo zares. ful neredni popadki,bolečina v križu, trd trebuh pa vmes sem lahko še eni dve urci odspala, potem pa kar akcija. držim pesti.

sem pa včeraj imela tud jaz zvečer žurko, mi je ful v intervalih začel trebuh otrdevat, pa sem ukazala tamalčku, da naj bo kar lepo priden, da mami še nima časa spljoh user posted image pa je očitno kar ubogljiv fant user posted image user posted image

grem še malo prebirat...uživajte

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
21.5.2010 8:53:16   
čeb Maja
Jutro,

kakšni hudi bodiji!!!! Sem mojemu pokazala, je čist navdušen, tko da greva zihr po njih user posted image

pritisk navzdol - jaz ga še ne občutim, imam občutek kot da ga imam še čist na rebrih in v želodcu. Sicer ko se ful utrujena mi paše, da tko ''nesem trebuh od spodaj'' ampak ne tišči pa še nič...

soncnizarek25 - jaz sem tut rekla, da če nama bo le ratal ''spiz...'' od doma ko bo šlo zares, da ne bo noben vedu vsaj toliko dokler imava jaz in moj telefon prižgan - pol pa lahko izvejo user posted image Sem nesramna a ne user posted image
Ne vem če bo plan uspel, bomo vidl user posted image

Jaz sem pa danes super spala, ful se (kar se buhija tiče) dobro počutim, AMPAK me pa grlo boliii pa smrkaaam user posted image Zdej jem med pa pijem čaj, samo bi rada da čimprej mineeee, a ima kakšna skriven recept za prehlad, da gre hitro stran?

user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
21.5.2010 9:00:03   
Maxica
Dobro jutro, mmm, sem začela boljše spati, juhej, tako da se zbudim samo enkrat ponoči, grem na wc in zaspim dalje. Nebesa.user posted image
Sem prišla tudi jaz pogledat, če je kakšen nov user posted image  na našem forumu, pa zgleda, da ali še Bcljka spi ali pa še ni nič. user posted image  Zoja???
Izvidov za tokso jaz nisem nikoli kopirala, meni rezultate sestra pri G. prepiše v MK, pa je.user posted image
Nikcaa, čestitke za nečakinjo. user posted image user posted image user posted image
Tukaj, čestitke za izpit.user posted image  Res si pridna.
Zdaj bomo šli pa mal na sončka, kakšnega konkretnega dela nimam več, tako da samo še uživancija. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?