uršika***
|
Čaj: jaz sem naši dajala hippov zeliščni čaj v granulah in šele po pol leta ugotovila da je sladkan user posted image . Zdej ji skuham bebe čaj ampak ga noče pit, nad vodo ni ne vem kaj nadušen no, ravno tole sem jaz hotela napisat. jaz pametnjakovič- pa ponavadi kar berem etikete, ampak meni se je zdelo logično, da Hippov čajek ni sladkan, če je namenjen dojenčkom. Probala ga pa res nisem, ker se dela direkt v stekleničko. hja, zdaj imamo pa odvajanje od Hippa, ker drugega nesladkanega pa noče pit. kriza. Kako se je zadnjič kremžil ko sem mu dala filter čaj, nesladkan pri 8 mesecih lahko kao začnejo jest čokolino. a je katera že poizkusila? jaz si še ne upam. kaj pa ostale sladke stvari- a jim daste kakšen piškot ali kaj podobnega? jaz mu dam bebi piškote, pa včasih v sadno kašico albert kekse. kar je s čokolado nisem pa še nič poizkušala. Zobki: tisti otroci, ki imajo takšne grde črne zobe- a to je zaradi neumivanja ali česa drugega??? to mi je pa tko grdo pri otrocih, se mi kar smilijo, ko vidim, da imajo takšne zobke- upam, da jih moj ne bo imel Kako umivate zobke? Že kaj s krtačko poizkušate ali še s krpico, pleničko,.. mi smo do sedaj itak s pleničko umivali, ker drugega kot dlesni tako ni bilo . noč: neprespana, še slabše kot včeraj. neustavljiv jok, nosila sem ga po rokah- ampak navadni koraki niso dobri. moram poskakovat, drugače že godrnja. kot kamela moram hodet - mu to poskakovanje ublaži bolečino. pa seveda mažemo tudi. Saj kar pomaga ta calgel. Ampak so res božčki s temi zobki. A je res, da prvi najbolj boli, potem pa ne več tako??? Ker če bo pri vsakem zobku tako, bo mene pobral, ne sam Alena ploha jaz sem delala diplomo po osnutku, ki smo ga morali oddat pred začetkom izdelave diplome. jaz sem najprej pisala teorijo- navlekla bukve iz knjižnice in po knjigah pregledala kaj se da uporabit, potem sem imela pa praktični del- grafe, razpredelnice, moje ugotovitve- mojo raziskavo, izračune Ja, začela sem pa na začetku . Saj bo, samo spravi se dol iz ringaraje pa deli diplomsko Srečanje: imamo trgatev, pa še tam ne vem, če bom prisotna, če bo tamal še tako bogi. ponoč ga je tudi kuhal - občasno. lp
|