|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
22.9.2009 8:13:19   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Vseslovensko srečanje: če bo v Kr pridem.

potegnem spet seznam ven, da vidmo stanjeuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.9.2009 8:27:57   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Vseslovensko srečanje: če bo v Kr pridem.

potegnem spet seznam ven, da vidmo stanjeuser posted image

men je vseen, lohka je tud v LJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač majo pa v koloseju nek kafič, k ma prav tiste spužve po tleh za tamale (ala armaflex). Tko da povejte no, da vemo kam grem v petek!

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.9.2009 8:29:48   
kiara24
ojla,

no zbudili enkrat in sem jo morala spet previt že drugo noč. Mi imamo pa ful vneto rito najbrž so krivi zobki k je bilo to že v prvo enako.

Če bo srečanje v KR, jaz tudi pridem sva se ravnoz mojim zgovarjala in je rekel, da naj kar grem da malo počvekamo. In da bi bilo super če bi bilov KRju. POvejte VE.

No jaz grem danes malo pogledat v službo, če me še kaj poznajo.

Saj res to sem vas že spraševal pa enag druga mislim, da tudi ali lahko čaj iz filtra Klara že pije ?

Zdej grem pa Klari za jest narest.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.9.2009 8:39:01   
Anonimen
Saj res to sem vas že spraševal pa enag druga mislim, da tudi ali lahko čaj iz filtra Klara že pije ?

veš da lohkuser posted image

jutrouser posted image

z ulo sma ble v lab. tamala je carica, tud pisnla niuser posted image pa prov z zanimanjem je gledla kaj tetica delauser posted image

pooč je bla katastrofa, skoz se je zbujala pa jamrala, revca moja...sem jo pa hotla dons doma met in ko zapeljem na dvorišče, je začela tult, da gre v vrtecuser posted image da more štampiljke pokazat, pa da jo zajtrk čakauser posted image tko da je v vrtcu zdej...user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.9.2009 8:40:19   
mimi30
bravo za zobkeuser posted image user posted image user posted image ! špeli je tudi danes zgornja enka ven pogledala, mogoč bo pa zdej spet ponoči vsaj malo v svoji postelji spala

Včeraj sem bila na obisku pri prijateljici in mi pove da njej P ni predpisala AD3 kapljic (mala je stara 3 mesece) tako da nič ne jemljejo. Meni je bilo to čudno, a ni tako da se vsakemu predpišejo?

meni je pa ravno včeraj ena punca rekla, da je P. rekla, da če ima user posted image močne krčke pol pa ni treba dajat kapljicuser posted image user posted image

kiara, pozdravi se user posted image

Hvala MIMI, sem ga naredila

snikolina, bravo user posted image .....zdaj pa gasa naprej, ko si že v nizkem štartuuser posted image

k so mel tamalo v bundi-brezrokavniku in s trakom čez ušesa

đizususer posted image , pol se bodo pa čudli, ko bo kr naprej bolana.....da povem še eno na naš računuser posted image , ne na taščin user posted image .....včeraj moj dragi ni našel kam sem pripravla za oblečt za nejca in ga je sam oblekel in potem so šli kar po vrtcu na Pikin festival in jaz njemu hočem tam mikico z dolgimi rokavi dol dat v prepričanju, da ima spodaj majico s kratkimi rokavi in veste kaj je imel spodajuser posted image , spodnjo majico, ker dragi ni našel majic s kratkimi rokaviuser posted image ....tak da naš je bil tud včeraj zimsko oblečenuser posted image

mimi - halo no, kaj pa ne poslušaš naše ulle...100x, je povedala, da naročte od 0-6user posted image user posted image user posted image user posted image A na ušesih zdiš??user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image copatke sem naročila preden sem šla na morje, potem se je pa razvila copatkarska debatauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

a se bo ktera cepla proti gripi?

mi tud na kraj pameti ne pade

tko nekak tut jaz razmišljam

jaz tud, se še nikoli nisem

ali lahko čaj iz filtra Klara že pije ?

če ne pobiraš sama zelišč lahk tud tega, boljše kot Hippov al pa ker drug v granulah, ki je že sladkan

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.9.2009 9:22:46   
ronja
jaz sem v več različnih buklah brala, da pred 18 meseci otrok ne ve zakaj se točno gre in da je nekako vržen stran trud. Jaz sem trdno odločena, da se tega projekta lotim naslednje poletje in da bo septembra 2010 šla v vrtec suha.

Hehe, za nekoga, ki ne ve, zakaj se gre, je Ronja znala neverjetno dobro pokazat, kaj hočeuser posted image . (in bila suha...)

PS: kam boš pa dala Brito pred septembrom?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.9.2009 9:48:32   
krtekxx
PS: kam boš pa dala Brito pred septembrom?

babi varovalni servis

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.9.2009 10:02:26   
Zvezdica
SREČANJE?!?!?!??!? Kaj zdaj?

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.9.2009 10:05:17   
Zvezdica
KLARO HRANIM IN SE JI JE ZATAKNIL KOŠČEK V SPANIKU ONA JE HLIPALA KO NORA. jAZ SEM SE PA RUKALA K NISEM VEDLA A JI BOM LAHK POMAGALA AL NE. IN NA SREČO JE ŠLO KO SEM NO UBRNILA OKROG IN PARKRAT LOPNILA MED LOPATICAMI. TO JE PA GROZNO.

joj kiara šele zdaj sem vidla kaj se vam je zgodil. vem kako je to GROZA user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni je liam (prvi sin) z mize vzel hrenovko (sem jo lih nečaku nardila in sploh nisem bila pozorna) in jo odgriznil. Grozno je blo, ker je bil že čuden, jast pa čist zgubljena, sej potem sem bil v mili stotinki sekunde zbrana in nardila kot je prav. Takrat je treba sam prav ukrepat in to je to. histerijo paniko in vse ostalo sem zganjala pol ko je blo že vse v redu.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.9.2009 11:40:30   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

kok je to hecen, liam je spal vedno z lučko, še zdaj včasih, vrata odprta,... patrik pa zaprta vrata, rolete do konca dol, nč nč nobenga zraven sebe in takrat spi kot lord.)

pri nas je istouser posted image ta večji se še zdaj ponoči prebudi in prižge lučko, gre kao na wc pa pozabi ugasnituser posted image , ta mali pa mora imet poplno temo

Spali fenomenalnouser posted image , samo enkrat je jedel pa še to mu je ati dal, sem samo slišala kako pije in nazaj zaspala. Torej sem teoretično spala celo nočuser posted image user posted image user posted image Sumljivo mi je touser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.9.2009 12:02:57   
vekybel
spetko: ja jz sem na forumu "čvekanje v pričakovanju" - marčevke 2010! Pridi me kaj pozdravit, user posted image , da te tu ne oviram da me ne bodo punce spodile user posted image .

Vsem pa želim čim prej in čim več zobkov pa to......

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.9.2009 12:07:23   
farfala
vekybel nič ne motiš, povej raje malo kak si ti, da bomo spet lušte dobileuser posted image [smek=smiley36.gif]

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.9.2009 12:14:49   
Jancci
Vse prebrala, z vsem se strinjam.. skoraj.. itak ste face!!! Več se mi zdele ne da komentirat.

SREČANJE: (bom pa jest rekla k nobena ne) user posted image
25.9.2009 ob 11ih
KRANJ Tuš planet zgoraj (napovedan je dež)

A je to ql???

Zdej pa roke dvignite.. kera pride, da ne bom sama tam sedela user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.9.2009 12:21:27   
sonček33
Jancci super ...midva prideva

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.9.2009 12:47:47   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Vse prebrala, z vsem se strinjam.. skoraj.. itak ste face!!! Več se mi zdele ne da komentirat.

SREČANJE: (bom pa jest rekla k nobena ne) user posted image
25.9.2009 ob 11ih

A je to ql???

Zdej pa roke dvignite.. kera pride, da ne bom sama tam sedela user posted image

pridem kamor rečete :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.9.2009 12:53:37   
Jancci
SREČANJE: (bom pa jest rekla k nobena ne)
25.9.2009 ob 11ih

Pofočkane:
Jancci
Kiara24
Krtekxx
Sonček
Zvezdica
Barba
.
.
.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.9.2009 13:02:48   
ronja
see boste kdaj dobila spet v lj? Pridemo še me3

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.9.2009 13:04:21   
Jancci
see boste kdaj dobila spet v lj? Pridemo še me3

Dej si zrihtaj avto.. LJ-KR je 20 minut. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.9.2009 13:05:35   
abc123
Vas berem, ampak za pisanje pa ni časa.

Na srečanje žal NE pridem ker mamo napovedane obiske.

Ploha: jaz sem za diplomo najprej naredila cilje, potem sem pa mal na hitr pregledala literaturo (kazala in kratke vsebine), nato sem razdelila na sklope in si izdelala približno kazalo. Potem sem se pa zakopala v delo v vrstnem redu kot sem mela namen imet kazalo. Na koncu sem seveda vse to mal obrnila kaj izpustila ampak tko nekak sem se lotila.

Čaj: jaz sem naši dajala hippov zeliščni čaj v granulah in šele po pol leta ugotovila da je sladkan user posted image . Zdej ji skuham bebe čaj ampak ga noče pit, nad vodo ni ne vem kaj nadušena pa še pitne nimamo. A ve dajete za pit prekuhano vodo al navadno iz pipe ali steklenice?

Khurde al si ti tud iz Kamnika?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.9.2009 13:08:26   
symona
Čao babe žabe!

Poslušte, kaj se je pa nam v nedeljo zgodlo. Popoldne z amadejo telovadim (vaje, ki nam jih je pokazala fizioterapevtka), in naenkrat se mi začne dušiti. Hitro jo obrnem, udarim po hrbtu in z ust ji prileti kroglica, podobna plastelinu user posted image . Kje jo je dobila, ne vem. To pa še ni vse. Jaz jo gledam in opazujem in vidim, da še nekaj ima v ustih. Kličem hitro mojega, jaz jo držim, on ji gre z roko v usta, in kaj potegne iz ust? Majhen kos žice, f.a.k. Še zdaj ne vem iz katere igrače jo je potegnila, ker smo potem vse igrače pregledali, in nama ni blo jasno. Sem pa tako paniko zagnala in po celem bloku letala do sosedov, sploh nisem vedla kje se me glava drži.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.9.2009 13:09:29   
Jancci
Aja Ploha diploma...

Tako nekako kot je abc rekla! Tako približno kot se lotiš seminarske...naslov, vsebina, kaj bi rada povedala.. samo nič komplicirat. Nikol te ne bo nihče vprašal kaj si delala za diplomo.. tako mislim v službi. Pri diplomi je edin važno to, da začneš in da ne nehaš dokler ni konec. Drugač se pa lahko vleeeeeeče.

SREČNO!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 22.9.2009 13:11:09 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
22.9.2009 13:21:47   
Ploha
srečanje: pridem kjerkoli pač že bo! če pa nam krava crkne naja pa ne bo user posted image user posted image user posted image

hvala za nasvete o diplomi user posted image user posted image , v četrtek začnem....user posted image

morm pa še to povedat, da ne maram svoje tašče, kaj mi je nardila....se odločim v nedeljo zvečer da začnem hujšat in ka je blo, v pondelj zutri je na mizo naštimala eno slastno pecivo, da jo ni sram user posted image user posted image user posted image user posted image (hec)

no zdej pa meto zrihtam pol pa greva spat, ker sem se ponoč učila, čau bau...se tipkamo poj...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 22.9.2009 13:22:41 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
22.9.2009 13:28:33   
uršika***
Čaj: jaz sem naši dajala hippov zeliščni čaj v granulah in šele po pol leta ugotovila da je sladkan user posted image . Zdej ji skuham bebe čaj ampak ga noče pit, nad vodo ni ne vem kaj nadušen

no, ravno tole sem jaz hotela napisat.
jaz pametnjakovič- pa ponavadi kar berem etikete, ampak meni se je zdelo logično, da Hippov čajek ni sladkan, če je namenjen dojenčkom. Probala ga pa res nisem, ker se dela direkt v stekleničko. hja, zdaj imamo pa odvajanje od Hippa, ker drugega nesladkanega pa noče pit. kriza. Kako se je zadnjič kremžil ko sem mu dala filter čaj, nesladkanuser posted image

pri 8 mesecih lahko kao začnejo jest čokolino. a je katera že poizkusila?
jaz si še ne upam.
kaj pa ostale sladke stvari- a jim daste kakšen piškot ali kaj podobnega?
jaz mu dam bebi piškote, pa včasih v sadno kašico albert kekse.
kar je s čokolado nisem pa še nič poizkušala.

Zobki:
tisti otroci, ki imajo takšne grde črne zobe- a to je zaradi neumivanja ali česa drugega???

to mi je pa tko grdo pri otrocih, se mi kar smilijo, ko vidim, da imajo takšne zobke- upam, da jih moj ne bo imeluser posted image

Kako umivate zobke? Že kaj s krtačko poizkušate ali še s krpico, pleničko,..

mi smo do sedaj itak s pleničko umivali, ker drugega kot dlesni tako ni bilouser posted image .

noč: neprespana, še slabše kot včeraj.

neustavljiv jok, nosila sem ga po rokah- ampak navadni koraki niso dobri. moram poskakovat, drugače že godrnja. kot kamela moram hodet - mu to poskakovanje ublaži bolečino. pa seveda mažemo tudi. Saj kar pomaga ta calgel.
Ampak so res božčki s temi zobki.
A je res, da prvi najbolj boli, potem pa ne več tako??? Ker če bo pri vsakem zobku tako, bo mene pobral, ne sam Alenauser posted image

ploha jaz sem delala diplomo po osnutku, ki smo ga morali oddat pred začetkom izdelave diplome.
jaz sem najprej pisala teorijo- navlekla bukve iz knjižnice in po knjigah pregledala kaj se da uporabit, potem sem imela pa praktični del- grafe, razpredelnice, moje ugotovitve- mojo raziskavo, izračune
Ja, začela sem pa na začetkuuser posted image . Saj bo, samo spravi se dol iz ringaraje pa deli diplomskouser posted image

Srečanje: imamo trgatev, pa še tam ne vem, če bom prisotna, če bo tamal še tako bogi. ponoč ga je tudi kuhal - občasno.

lp

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
22.9.2009 13:31:09   
uršika***
Pri diplomi je edin važno to, da začneš in da ne nehaš dokler ni konec.

najboljši nasvet!!!user posted image user posted image user posted image ko delaš, delaš in ne smeš pustit, da bi ostala nedokončana!!
go Ploha, go Ploha, go Plohauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
22.9.2009 13:33:38   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Čao babe žabe!

Poslušte, kaj se je pa nam v nedeljo zgodlo. Popoldne z amadejo telovadim (vaje, ki nam jih je pokazala fizioterapevtka), in naenkrat se mi začne dušiti. Hitro jo obrnem, udarim po hrbtu in z ust ji prileti kroglica, podobna plastelinu user posted image . Kje jo je dobila, ne vem. To pa še ni vse. Jaz jo gledam in opazujem in vidim, da še nekaj ima v ustih. Kličem hitro mojega, jaz jo držim, on ji gre z roko v usta, in kaj potegne iz ust? Majhen kos žice, f.a.k. Še zdaj ne vem iz katere igrače jo je potegnila, ker smo potem vse igrače pregledali, in nama ni blo jasno. Sem pa tako paniko zagnala in po celem bloku letala do sosedov, sploh nisem vedla kje se me glava drži.

ojej. kar kri mi je zaledenela, ko sem tole prebrala.
tega se jaz tako bojim. pa tega, da bi me panika zagrabla tud, da nebi znala pomagat.
pa tako vedno mirkam, da ima same takšne igrače pri sebi, da ne more nič dobit v usta,....
uh, huda izkušnja, kaj??

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?