|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
21.9.2009 8:43:06   
Anonimen
dejte mi rečt, a so vaši mulčki tud, ko so recimo sami z atijem, čisto pridni, veseli, nič ne jakoja, takoj k se pa ve prkažete pa katastrofa user posted image user posted image k pr nas je tko, že ko me na stopnicah sliši, začne smevkat in sitnarit, prej pa če me 2 uri ne bo, bo vse kul. da pa grem mimo njega brez da bi ga vzela, se pa tko dere, kt da se mu ne vem kake grozote dogajajo in še un čist užaljen fris naredi, ma prov smešn je...

včeri sem ga postrigla, kr z ono mašinco, sicer ne čisto, sam ob straneh sem mu onih pet polmetrskih laskov pobralauser posted image pa spredaj sem mu jih skrajšala, k jih je že čez oči meluser posted image user posted image

pa siten je zadnje dva, mogoč tri dni, da za znoret...sumim zgornjo enko, k je res čist natečeno in mehko, pa sploh ne pusti pošlatat...sam ven še ni nič pogledalo....sem mu pa včeraj eno ono grizalico, k je voda notri dala mal v zamrzovalnik in je grizu k zmešanuser posted image bogi revčk...

krtekxx jst sem mu dvakrat dala po par žličk jogurta in je pol bruhal parkrat popoldne...tko da sem zdej prekinla, pa bom čez ene 14 dni ( no, zdej je že manjuser posted image ) spet probala, pol bom pa vidla...je pa res da mu nisem še nič drugega od mleka dala, bom probala kako žličko smetane v obrok, sam to se morm jst spomnt, navadno se pol, k že pojeuser posted image
zdej a bi to bla alergija, ne vem...pri uli je bla kriza, že kosem jst jedla mlečne izdelke, sem res na strogi dieti bla pol....pol smo pa mal prden je šla v vrtec uvedli najprej mlečne izdelke in pol še mleko, pa je blo vse kul, prej pa če sem sam deci mleka probala spit, k je dva dni pol bruhala in se v krčih zvijalauser posted image pa jst pri neotu težko rečem, k res ni še nič drugega od kravjega mleka nikol dobil, niti ad. mleka, ti pa si ji dala skuto že itd., tist pa je kul, mogoč res sam jogurt ne velja...probi enkrat večjo količino skute, da boš vidla...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
21.9.2009 9:08:01   
mimi30
ulla, pri nas je podobnouser posted image ....dragi pravi, da mala namesto mene vidi en ogromen hot-doguser posted image in začne težit sam ko mim gremuser posted image ....zadnjič, ko sem bla na koncertu je celo zaspala nazaj brez problema....se zbudila, mal pojamrala in zaspala....pol, ko sem pa domov prišla pa ni blo več variante, da spi brez, da ziz dobiuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
21.9.2009 9:20:23   
Anonimen
WATCH

The lesbians next door asked me what I would like for my birthday.

I was quite surprised when they gave me a Rolex.

It was very nice of them, but I think they misunderstood me when I said, “I wanna watch.”

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
21.9.2009 9:22:29   
Jancci
Jutro.

jancci, kam ste jo mahnili?

Velika planina. Fajn.

Jogutr, skuta našemu ne delajo težav, dala sem samo navadnega in pasirano skuto, včasih dam še sadje not in vse poje

=

dejte mi rečt, a so vaši mulčki tud, ko so recimo sami z atijem, čisto pridni, veseli, nič ne jakoja, takoj k se pa ve prkažete pa katastrofa k pr nas je tko, že ko me na stopnicah sliši, začne smevkat in sitnarit, prej pa če me 2 uri ne bo, bo vse kul. da pa grem mimo njega brez da bi ga vzela, se pa tko dere, kt da se mu ne vem kake grozote dogajajo in še un čist užaljen fris naredi, ma prov smešn je...

je bilo tako, k osmo bili na morju.. zdaj se je pa že malo skulirala.. malo je odvisno tut kolk je zmatrana

Včeraj mi je kolegica, ki ima 15mes starega sina prvič v vrtcu rekla, da so ji vzgojiteljice rekle, da se otroka ne sme prekmalu dajat na kahlo, ker lahko ne vem kaj zajebaš. Ni točno vedela kaj.. sem pa pol jest razmišljala, da je to vrjetno zato, ker je njim lažje, če jih samo previjajo in ne lovijo tam po kahlah z nagimi ritami. Ali se motim???

Pri nas so nova igrača vrata user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
21.9.2009 9:37:02   
kiara24
jutro,

Khurde- vem da je ta muzika kopija... samo meni je tolk všeč mi je šla takoj v ušesa. Njeni komadi mi drugače niso ne vem kaj.

Ulla- naša pri atiju noče zaspat, če mene sliši, če me ni na spregled je vse kul, ko me zagleda, steguje rokice in hoče k meni če je ne da začne cvilit. Je pa začela naša ful trmarit a ne to mogoče?user posted image

Jancci- tudi pri nas je bilo tako z vrati in nekajkrat so bili spodaj prisotni njeni prstki pa nič zato, sedaj je zanimiva guna bunka za vrati, da vrata ustavi da ne počijo v steno in jo hoče pojest....user posted image .

No sedaj greva pa malo ven na zrakec pol pa v KR pogledat če imjo v Mullerju že mleko za Klaro.

Pa do kolegice če jo dobim, pa pol z njo na kavo.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
21.9.2009 9:43:41   
Anonimen
a so ji vzgojiteljice rekle, da se otroka ne sme prekmalu dajat na kahlo, ker lahko ne vem kaj zajebaš. Ni točno vedela kaj.. sem pa pol jest razmišljala, da je to vrjetno zato, ker je njim lažje, če jih samo previjajo in ne lovijo tam po kahlah z nagimi ritami. Ali se motim???

jst bi rekla tkole - če počneš tko kt recimo ronja, pa skoz od rojstva daješ otroka lulat in kakat na kahlo, pol nimaš kej zajebat po moje. pač tko je in otrok je tega navajen. če pa tega ne delaš, pa se res lohk zgodi tko. pol je verjetno res treba dat otroku čas, da to v njem dozori, ker verjetno otrok, ki skoz lula in kaka v plenice, iztrebljanje doživlja drugače, kot en, k je od rojstva navajen, da se ga lulat in kakat daje pač nekam drugam. recimo mojo sestrco je babica z nekje 10m začela na kahlodajat in je stvar super zalaufala. pa je super laufala nekje 2 meseca, pol pa bohsigavedi kaj se je zgodilo, ampak pol se ji je nekak zamerlo  in uprlo in je bla pol cela štala, ker je vreščala in vpila in kakat sploh ni hotla, še v plenico pol ne, ma katastrofauser posted image in ko je kahlo sam zagledala, je začela tulit, tko da jo je blo treba skrit, šele po nekje pol leta borb je prenesla pogled na kahlo, pa še neki časa je minilo, da se je spet vsedla gor, no pol je blo pa okuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
21.9.2009 11:07:30   
barba
kahla - če si preveč agresiven in težiš s to kahlo tud ni fajn. Jst sem Meto začela dajat na kahlo pri 9h mesecih ko je fajn sama sedela. Nisem jo silila za vsako ceno. Prvič je blo za foro in se je polulala, potem sem jo pa začela dajat počasi vsak dan ob isti uri. Zraven sem ji dala kakšn cajtng za trgat al pa kakšne igrače. Tko, da ni blo nobenga problema, niti potem ko se je odvajala od plenic in je začela hodit na wc. Poznam pa primere k so na vsak način hoteli otroka navadit na kahlo. Mali se je na vse upiral in potem tudi na wc ni hotel na noben način. Tko, da je treba počasi, ne na silo in boljše malo počakat in večkrat probat.

IZVIRNO SPOROČILO:Pri nas so nova igrača vrata

našo "novo" igračo predale smo pa zapopal ... se je parkrat pripru prsteuser posted image

jogurt, skuta - Tinetu ful sedejo in bi kar jedel in jedel. Bruhal ni nč, itak bruha samo takrat ko se takoj po jedi začne kotalit.user posted image

Mi smo bli včeraj na Štefani gori. Smo se imel prav fino, čeprov je kar fajn pihalo.

Grem nazaj šivat ... mali je bil dons ponoč ful priden, se je zbudil samo enkrat. Vstal je ob 7h in ob 10h spet dol padu.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
21.9.2009 11:32:58   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

dejte mi rečt, a so vaši mulčki tud, ko so recimo sami z atijem, čisto pridni, veseli, nič ne jakoja, takoj k se pa ve prkažete pa katastrofa user posted image user posted image k pr nas je tko, že ko me na stopnicah sliši, začne smevkat in sitnarit, prej pa če me 2 uri ne bo, bo vse kul. da pa grem mimo njega brez da bi ga vzela, se pa tko dere, kt da se mu ne vem kake grozote dogajajo in še un čist užaljen fris naredi, ma prov smešn je...

pa to si ti našega bumbarja opisalauser posted image user posted image . Ati pa sprašuje:pa kako ljubezen imata zdaj to vidva

Kahla - v našem vrtcu jih začnejo kar takoj navajati na kahlo, imajo to rajši kot previjanje.Samo ne v najmanjši skupini, pri tistih, ki so že malo starejši. naš se zaenkrat tud samo igra, spoznava z njouser posted image

Kaj je možno, da dobi vneto ritko od malin? A te niso tako problematične kot jagode, al se motim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
21.9.2009 12:51:25   
nina166
Dan!

Pri nas smo po starem...spimo sicer malo boljše, se zbudi samo enih 3-krat na noč...še vedno pa noče spat v kinderpetu, razen podnevi ko mi zaspi na rokah jo potem prestavim v kinderpet in spi kake pol urce. Je že kar nekaj stvari, je pa tako da kak dan lepo je, pol pa je nekaj prime in kak dan štrajka...bo že. Zoba imamo še samo dva. Začela pa se je postavljat na nogice, zna dat pa-pa in včasih da bravo...če je take volje.

Zdajle trenutno si v kinderpetu, jaz pa si grem glavo umit, kaj skuhat pol pa po Domna v vrtev.

A gre kera na Piko?

Lepo se iemjte, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
21.9.2009 13:25:14   
mimi30
sam to sem hotla povedat, da sem dobila copatke 6-12mes in so prevelikiuser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
21.9.2009 15:58:43   
Jancci
preveliki

itak user posted image user posted image

Meti je pa ven pokukal 3 zobek user posted image user posted image Je včeraj mal prstka cuzala, pa zadnje dni se je malo bolj slinila, drugač pa čist pridna. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
21.9.2009 16:08:05   
uršika***
da pa grem mimo njega brez da bi ga vzela, se pa tko dere, kt da se mu ne vem kake grozote dogajajo in še un čist užaljen fris naredi, ma prov smešn je...

ja, ula, tudi pri nas je tako.

prvi zobek je prišel!!!!
smo sitni zelo, noč neprespana do konca- tako slabo pa še ni spal v celih 8 mesecih.
grem ga zdaj cartat, je čist bogi
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
21.9.2009 16:15:59   
Jancci
Bravo Uršika za zobek!

Ane, kok so si otroci različni. TOLE poglejte. user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
   [Brisano sporočilo]
21.9.2009 16:37:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
21.9.2009 16:42:13   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

A ti to mojem Eriku govoriš user posted image  Isto je pri nas!

Včeraj sta in Lara in Erik šmrkala, nocoj je revček imel zabasan nos in je slabo spal. Upam, da bo na nosku tudi ostalo.
Danes sem že od jutra leteča. Najprej jaz k zobozdravniku, potem pa še Laro zaradi tistih njenih luknjic. Joj, se mi je skoraj zmešalo. Mogla sem še ta malega vlečt zraven, ker je oči mogel v službo (kaj pa drugega). In je glih ratal lačen in siten (Erik namreč user posted image ) ko je Lara mogla usta odpret. Halo... celi teater!
Zdaj oba2 od muke spita.

Včeraj sem na forumu GH brala, da so eni 11m user posted image , ki nočejo nič drugega jesti razen se dojit. Mene že malo panika grabi, da z Erikom ne bo tako. Niti do ene hrane nima nekega navdušenja. Tisto kaj en dan lepo poje, drugi dan niti povohat noče. O zelenjavi da niti ne govorim, razen kakšnih juhic.  Ne vem ali so krivi zobki, al je kaj drugega.
Punčki sta od samega začetka bili zelo neješči. Ema se je v zadnjih mesecih popravila, pri Lari pa je loterija če bo tisto kar skuham pojedla al pa ne. Če bo še Erik tako izbirčen, se mi bo zrolalo.

jancci - link je cool :-)

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
21.9.2009 18:04:39   
spetko
hellooo...

ulla...pr nas je isto...še posebej tisto ko grem samo mimo njega brez da ga vzamem al kaj povem...kot da sem mu nevem kaj naredila..dretje in za mano plazenje..pol če recimo kaj delam za jest pa se mi obeša na noge..pa copate hoče dat v usta..pa pol mi gre vmes nog in joče in zdej ki se daja na kolena in se gunca gor in dol in se zabija v omarouser posted image user posted image !aja..dober vicuser posted image ..sva se oba z mojim nasmejala

jancci...dober link:)))..kar se tiče pa tega kahlica in vse to...nimam pojma..edino to da se strinjam z barbo in ullo

daness pa je bila na menuju riba...
torej podušila sem osliča..skuhala krompir,bučke..dodala zraven še malo česna in na koncu pa še dala not ribo..kakšno sekundo še kuhala in pol seskljala in to je to...
pojedel vseuser posted image
mi pa smo tudi jedli ribo-vitkega soma skupaj z maslenim krompirjem,pred tem pa še česnova juha...

danes smo imeli 30stopinj..user posted image ...sem mislila da se je končno malo ohladilo in zdej spet..jooojj..želim da se malo shladi...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
21.9.2009 18:17:41   
vekybel
wejllla "spetko",
ma koga jz vidim tam na slikici a????? To je moj mali lulek Tian.
Nemorem verjet da sem te najdla. Kako je z tistimi pikicami pa to???

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
21.9.2009 18:23:43   
Zvezdica
Napišem pa me vn vrže...kaj je s to RR danes?

Meti je pa ven pokukal 3 zobek user posted image user posted image Je včeraj mal prstka cuzala, pa zadnje dni se je malo bolj slinila, drugač pa čist pridna. user posted image

BRAVO META

Nam pa zgornji trojki rasteta, ena je že ven predrla, ampak tako kot se tokrat matramo, ma to je za **** res. je prav bogi, posledično tudi jast.

dejte mi rečt, a so vaši mulčki tud, ko so recimo sami z atijem, čisto pridni, veseli, nič ne jakoja, takoj k se pa ve prkažete pa katastrofa user posted image

ej ulla, ko sem brala tvoj post, je zgledalo kot da sem sama pisala. Včer je bil z atijem, priden ko bubca, čim sem dam prišla...jaooooo. Res ne vem kaj nardit, za en teden jo mahnt nekam sama

uršika bravo za zobek

SKUTA, JOGURT, tudi pri nas to laufa vsak dan. ima raje jogurt kot piškot

Danes je pa bil na vrsti shoping, mi je uspelo kupiti kavbojke in pleteno jopico, tamal je bil pa ful priden v garderobi, se je gledal v ogledalu in smejal.

niia, mi smo tud šopingirali, bolj hrana in muller, ampak sem si šla še superge iskat, ker tele so odslužile svoje.

Aja, kako je z vseslovenskim srečanjem v petek?

i belive i can fly....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
21.9.2009 18:57:29   
kiara24
No našaje obupona zadnje čase ko jo postavim v voziček se naredi čisto trdi pa z nogam se odriva.... groza, včasih je enako tako tudi ko jo dam v avto včasih tudi pojoče.... pa jo jaz kar pustim in ji pravim, da greva pa-pa. 1 minutko ali dve trmi pol je pa kul.

Kaj se lahko stori, naša ful škrta sedaj z zobmi k ima še zg. enko zunaj. Tudi mi smo danes ekstra tečni, pa jaz zraven ker sem vsa usrana k mam tako drisko da vse teče od mene, upam, da ne stakne še Klara.

Pa vsem bravo za zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Se kasnej oglasim še kaj.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
21.9.2009 19:10:40   
snikolina
snikolina, vredu zrihtaj....držim pesti

Hvala MIMI, sem ga naredila, še celo zvišala sem oceno jeeeeeeeeejj ful sem vesela. Samo še tri, to pa nardim januarja in končno diploma. Ko bom mela kej avto te pokličem za kofe.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
21.9.2009 19:35:34   
spetko
oooo vekybel...tudi jaz ne morem verjet da si me najdla...user posted image ..
na kerem forumu si ti...čvekanje v pričakovanju?
ma so bolše tiste pikice...zginjajo...jutri pa imamo zdravnika da ga pregleda...
pa ti?kako si kej?

aja...sem prej pozabla napisat...vsem user posted image user posted image user posted image za zobke...upam da boste tudi meni kmalu to napisaleuser posted image user posted image

snikolina..čestitam...tudi jaz moram še 1 izpit naredit in diplomo..upam da se zmrdam še to leto..user posted image

vse ste pridne in šopinigirate...jaz moram še malo shujšat pa pol...pa tudi kake čevlje si moram kupit...v bistvu če razmislim...vse moram kupituser posted image user posted image

tiste ki dajate skuto in to...kero dajate?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.9.2009 19:56:40   
krtekxx
Ulla, pri nas je isto. Samo pri meni cmevka, pri ostalih pa usta do ušes. Že vepri kom lahko.
Jogurt: na Alergijah mislijo, da ni alergija in da je le prekisel - svetujejo sadni jogurt. Bom probala dat noter eno žlico marmelade made by babi in sporočim.
Kahlica: jaz sem v več različnih buklah brala, da pred 18 meseci otrok ne ve zakaj se točno gre in da je nekako vržen stran trud. Jaz sem trdno odločena, da se tega projekta lotim naslednje poletje in da bo septembra 2010 šla v vrtec suha.
Po novem Brita malce hrope - kakor da se ne odkašlja dobro. Sem jo mal mislila k P peljat pokazat, da nas ne pozabi, ker že 2 tedna nismo bili pri njej, ker moram itak it iskat potrdila za vrtec za fanta.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.9.2009 20:01:24   
Anonimen
sam to sem hotla povedat, da sem dobila copatke 6-12mes in so preveliki

a bejž!!!! ma ne more bit...user posted image

pa user posted image vsem za zobkeuser posted image

no, vidim da so vsi po vrsti mamine mazeuser posted image user posted image user posted image da ni pol sam moj sine tak skrkljancuser posted image

kiara kar se škrtanja tiče, ne vem če lohk kej nardišuser posted image upaš da jo čimprej mineuser posted image je pa grozno poslušat, men kr lasje pokonc stopjo...

snikolina user posted image user posted image user posted image za izpit!

mi smo bli cel popoldan na igrišču, ula je skoz bosa laufala po pesku in travi, neo pa po vseh štirih za njouser posted image so nas mal čudn gledli, sploh uni, k so mel tamalo v bundi-brezrokavniku in s trakom čez ušesauser posted image user posted image men je blo v kratki majci za crknt vroče, res je blo mega vreme....men se je prov smilila pupa....user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.9.2009 20:36:55   
snikolina
no, vidim da so vsi po vrsti mamine mazeuser posted image user posted image user posted image da ni pol sam moj sine tak skrkljancuser posted image

Ufff pri nas je isto. Totalna histerija rata, pa grem samo mimouser posted image

Hvala za čestitke. user posted image

Kdaj bo srečanje zdej in kje????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.9.2009 20:38:18   
snikolina
mel tamalo v bundi-brezrokavniku in s trakom čez ušesa

Ha, tle pri nas najdeš eno še ne 8 mesečnico z volneno kapo in bundo, pa šal in rokavice. Sem takoj zašvicala, ko sem jo revo vidla.

Jst še vedno japonke furam in se čudim kako folk že kr čevlje pa debele štumfe nos. Mene pa vsi postrani gledajo hahahahaha

< Sporočilo je popravil snikolina -- 21.9.2009 20:39:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?