Anonimen
|
dejte mi rečt, a so vaši mulčki tud, ko so recimo sami z atijem, čisto pridni, veseli, nič ne jakoja, takoj k se pa ve prkažete pa katastrofa k pr nas je tko, že ko me na stopnicah sliši, začne smevkat in sitnarit, prej pa če me 2 uri ne bo, bo vse kul. da pa grem mimo njega brez da bi ga vzela, se pa tko dere, kt da se mu ne vem kake grozote dogajajo in še un čist užaljen fris naredi, ma prov smešn je... včeri sem ga postrigla, kr z ono mašinco, sicer ne čisto, sam ob straneh sem mu onih pet polmetrskih laskov pobrala pa spredaj sem mu jih skrajšala, k jih je že čez oči mel pa siten je zadnje dva, mogoč tri dni, da za znoret...sumim zgornjo enko, k je res čist natečeno in mehko, pa sploh ne pusti pošlatat...sam ven še ni nič pogledalo....sem mu pa včeraj eno ono grizalico, k je voda notri dala mal v zamrzovalnik in je grizu k zmešan bogi revčk... krtekxx jst sem mu dvakrat dala po par žličk jogurta in je pol bruhal parkrat popoldne...tko da sem zdej prekinla, pa bom čez ene 14 dni ( no, zdej je že manj ) spet probala, pol bom pa vidla...je pa res da mu nisem še nič drugega od mleka dala, bom probala kako žličko smetane v obrok, sam to se morm jst spomnt, navadno se pol, k že poje zdej a bi to bla alergija, ne vem...pri uli je bla kriza, že kosem jst jedla mlečne izdelke, sem res na strogi dieti bla pol....pol smo pa mal prden je šla v vrtec uvedli najprej mlečne izdelke in pol še mleko, pa je blo vse kul, prej pa če sem sam deci mleka probala spit, k je dva dni pol bruhala in se v krčih zvijala pa jst pri neotu težko rečem, k res ni še nič drugega od kravjega mleka nikol dobil, niti ad. mleka, ti pa si ji dala skuto že itd., tist pa je kul, mogoč res sam jogurt ne velja...probi enkrat večjo količino skute, da boš vidla...
|