|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
21.9.2009 20:44:20   
Ploha
jst pa rabim en nasvet:
Tiste, ki ste že napisale in tiste, ki pišete diplomo: Kako ste se stvari lotile??

Moja tema je razdeljena na 4 sklope, veliko je nemške in angleške literature...zdej pa ne vem kako naj začnem??

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.9.2009 21:06:21   
sonček33
mimi - halo no, kaj pa ne poslušaš naše ulle...100x, je povedala, da naročte od 0-6user posted image user posted image user posted image user posted image  A na ušesih zdiš??user posted image user posted image

ulla - ja zdej se je ohladilo in je treba met ornk debeel koce na sebuser posted image user posted image

ploha...joj je že tolk dolg nazaj ...pozabla, kako sem se ju lotila...eno sem itak mela bolj raziskovalno o SOS telefonih za otroke... na slov. pa branje, branje..pol pa analiza, analiza... Res, ne znam svetovat.

Joj, Lovro je tak revček, ga zobje matrajo...ma čist rdeča lička, pa vse v usta tlači... In ni prave volje. Upam, da čimprej kaj pokuka.

Q: Lovro si ful amne oči, tudi kadar ni zaspan - posledično im ačist rdeče. user posted image

Jancci super za VP. Pa za zob.

Barba ti pa spet šivaš na veliko.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.9.2009 21:10:48   
Ploha
sonček: ni panike, bom že neki skup spacala user posted image

drgač si pa meta tud mane oči kadar je zaspana, smao če vidim ji rokico odmaknem, drugače pa je kar je...itak potem kmalu zaspi....

user posted image user posted image user posted image tisti ki so dobili zobek....

meti zdele pomoje 3 vn rinejo kaj jst vem, use ma napet pa napihnen, eden bo prav kmalu se že vidi, samo še predret more...je pa tud tečka, pa ponoči se zbuja, za vročino pa ne vem če jo ima, ker nimam toplomerja....slini itak v potokih teče.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.9.2009 21:10:50   
kiara24
Joj sem vam pozabila danes povedat kaj se mi je naredilo me je skoraj pobralo. KLARO HRANIM IN SE JI JE ZATAKNIL KOŠČEK V SPANIKU ONA JE HLIPALA KO NORA. jAZ SEM SE PA RUKALA K NISEM VEDLA A JI BOM LAHK POMAGALA AL NE. IN NA SREČO JE ŠLO KO SEM NO UBRNILA OKROG IN PARKRAT LOPNILA MED LOPATICAMI. TO JE PA GROZNO.

Nam pa ful zobki gajajo, a je možno da gredo zg.4 naenkrat ven oz. en za drugimuser posted image .

Ulla- ja tudi jaz upam, da jo mine tole škrtanje sem ji skoz dudo dajala k je to začela delat pa je bilo pol nekaj časa kul pol jo je pa ven vrgla in sept jovo na novo.

Danes je pri nas GH bom slabo lavfala najbrž so krivi zobeki.

Ali je katera dajala sirup takrat ko so zobeki rastli Capol, k sm brala da lajšajo vročino, simpome prehlada in pa izraščanje zob?

Grem na kavč sem čist fuč, bom šla kmal spat.

Mirno nočko.

< Sporočilo je popravil kiara24 -- 21.9.2009 21:13:03 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.9.2009 21:12:47   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Nam pa ful zobki gajajo, a je možno da gredo zg.4 naenkrat ven oz. en za drugimuser posted image .

Ulla- ja tudi jaz upam, da jo mine tole škrtanje sem ji skoz dudo dajala k je to začela delat pa je bilo pol nekaj časa kul pol jo je pa ven vrgla in sept jovo na novo.

Danes je pri nas GH bom slabo lavfala najbrž so krivi zobeki.

Ali je katera dajala sirup takrat ko so zobeki rastli Capol, k sm brala da lajšajo vročino, simpome prehlada in pa izraščanje zob?

Grem na kavč sem čist fuč, bom šla kmal spat.

Mirno nočko.

to gre meti pomoje...tud mene zanima? user posted image

ne nism ji dajala calpola, ji pa s calgelom vsake tolk časa namažem....

< Sporočilo je popravil Ploha -- 21.9.2009 21:13:34 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.9.2009 21:46:55   
barba
sonček - sm tok blaga privlekla domov, da ga morem spod nog spravituser posted image user posted image user posted image ... sej bom kej poslikala in dala na FBuser posted image

Drgač pa nč ... celo popoldne smo bli zunaj. Meta se je s kolesom po ulici vozila, Tine se je pa režal na gugalnici.user posted image Fletno!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.9.2009 21:57:39   
Anonimen
se je ula zbudila in jokala da jo taaaak zobek bubauser posted image ji grejo zgleda petice ven, ma spodaj čisto natečeno...sem ji dala žličko calpola, zdej spi....bomo vidl, kaj bo....

tko da ja - komot se da calpol tud tamalim, no, sej niso več tko maliuser posted image jst vem da sem dala uli, ko so ji izraščali, zdej je pa tko kul, ko že pove in točno veš.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.9.2009 21:59:11   
barba
No, kva je pol v petek? Vseslovensko srečanje v KR al ne?

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.9.2009 22:14:10   
Anonimen
kva zdej, a v kr al v ceuser posted image

sm že en trikrat hotla vprašat, pa zmeri pozabimuser posted image user posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.9.2009 22:15:54   
farfala
Pomoč rabim. A ve katera, kje se dobi zaščitna folija za steklo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.9.2009 22:18:15   
barba
ulla men je vseen kje, sam zjasnte se ja/ne

LP, barba

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.9.2009 22:19:43   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Pomoč rabim. A ve katera, kje se dobi zaščitna folija za steklo?

tuki:

http://www.recinko.si/products.php?cat=11

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.9.2009 22:21:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barba

ulla men je vseen kje, sam zjasnte se ja/ne

men je tud vseeno, pridem kkrkol žeuser posted image tk da zjasnte se, jauser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.9.2009 22:28:35   
rubica
čer

gaja je pa dons 1ič jogurt jedla, pa pomoje. če bi ji dala pol lončka bi pa tok pojedla user posted image al pa celga user posted image .

ena je sprašvala za skuto, jaz ji dam kar pasirano od lj mlekarn (mu)- je nima tok rada.

končno spi, ne vem a se bodo začel kaj zobi kazat al kaj, je mal sitkana, jih nima še nič
smo se šli pa v vrtec vpisat danes, tako, da 16.12 je 1 dan vrtca user posted image .
a vaši že vsi rečejo mama, k naša ne jaz in user posted image sva ata ostali pa teta.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.9.2009 22:29:23   
rubica
a se bo ktera cepla proti gripi?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.9.2009 22:31:06   
barba
rubica - dobr, da user posted image že govori. Pr nas dvigne eno roko za živjo in obe, da pokaže kolk je velikuser posted image user posted image user posted image

No, babe zjasnte se!user posted image drgač bova midve z ullo mele svoj vseslovenski shoduser posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.9.2009 22:32:09   
spetko
a ko sem pa jz bila v CE pa ni bilo ne duha ne sluha o vseslovenskem srečanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

joj vi že govorite o 4kah in 3kah..mi še enk nimamo vzunaj...user posted image user posted image

kiara24...ja to je res grozno za videt...tako se je tudi enkrat Tianu zgodilo ko je odlomil od enkrat prevelik kos vaflja in pol sem ga samo udarila po vmes lopatk pa je tko blo vzunaj vse...pol je začel bogi jokat ki se je tud sam ustrašu...

barba..pridna za šivanje...user posted image

ploha...jaz bi ti rade volje odgovorila kako se lotit diplome...ampak če bi znala tebi odgovorit..pol bi se je že lotla oz. naredilauser posted image user posted image user posted image

nič..grem se še malo stiskat z mojim..pol pa spat...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.9.2009 22:36:17   
farfala
jaaa, rajši pa CE al pa kje tu blizuuser posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.9.2009 22:36:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

mi tud na kraj pameti ne padeuser posted image

(odgovor članu rubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.9.2009 22:42:39   
farfala
rubica hvala za link, ampak nič ne piše kake dimenzije souser posted image , bom morala poklicat

Sem ravno včeraj razmišljala, da naš ni nekam zgovorenuser posted image , že več kot 1 mesec ponavlja samo ba-ba-ba-bauser posted image ....ni šans, da pove kaj drugega

Jaz se ne bom cepila proti gripi, menda stranski učinki tega cepiva niso znani v celoti...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.9.2009 22:44:15   
Anonimen
eh, zgovoren tud neo ni...dadada pa ba ba ba pa cvili in špuka...edin kadar se ga am ne vzamem, lazi za mano in cmevka ma ma ma ma mam ma ma ma ma.....user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.9.2009 22:45:08   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

mi tud na kraj pameti ne padeuser posted image

tko nekak tut jaz razmišljam

IZVIRNO SPOROČILO: barba

No, kva je pol v petek? Vseslovensko srečanje v KR al ne?

če se že kregate al kranj al pa cjele... kamnik je lih na sredin nekje user posted image

grem spat

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.9.2009 7:50:53   
sonček33
Jaz sem za srečanje v Kranju.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.9.2009 7:54:35   
krtekxx
Vseslovensko srečanje: če bo v Kr pridem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.9.2009 7:55:31   
Zvezdica
, sploh uni, k so mel tamalo v bundi-brezrokavniku in s trakom čez ušesauser posted image user posted image men je blo v kratki majci za crknt vroče, res je blo mega vreme....men se je prov smilila pupa....user posted image

ma revčki bogi. Kombinezončke naj jim obllečejo pi 25°C. Bemti no!

Drgač pa good morning. Pri nas smo full dobr spali, je spal vso noč, niti zajavkal ni (no enkrat ko sem vrata od sobe odprla in je blo mal svetlobe v sobi). kok je to hecen, liam je spal vedno z lučko, še zdaj včasih, vrata odprta,... patrik pa zaprta vrata, rolete do konca dol, nč nč nobenga zraven sebe in takrat spi kot lord.)

Včerajšnji popoldan je bil pa katastrofauser posted image user posted image user posted image . Je tulu, glodal vse kar je utegnil, zdaj pa isti, gloda kuhovnico. user posted image user posted image user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?