Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 20:44:20
|
|
|
|
Ploha
|
jst pa rabim en nasvet: Tiste, ki ste že napisale in tiste, ki pišete diplomo: Kako ste se stvari lotile?? Moja tema je razdeljena na 4 sklope, veliko je nemške in angleške literature...zdej pa ne vem kako naj začnem??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 21:06:21
|
|
|
|
sonček33
|
mimi - halo no, kaj pa ne poslušaš naše ulle...100x, je povedala, da naročte od 0-6 A na ušesih zdiš?? ulla - ja zdej se je ohladilo in je treba met ornk debeel koce na seb ploha...joj je že tolk dolg nazaj ...pozabla, kako sem se ju lotila...eno sem itak mela bolj raziskovalno o SOS telefonih za otroke... na slov. pa branje, branje..pol pa analiza, analiza... Res, ne znam svetovat. Joj, Lovro je tak revček, ga zobje matrajo...ma čist rdeča lička, pa vse v usta tlači... In ni prave volje. Upam, da čimprej kaj pokuka. Q: Lovro si ful amne oči, tudi kadar ni zaspan - posledično im ačist rdeče. Jancci super za VP. Pa za zob. Barba ti pa spet šivaš na veliko.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 21:10:48
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: ni panike, bom že neki skup spacala drgač si pa meta tud mane oči kadar je zaspana, smao če vidim ji rokico odmaknem, drugače pa je kar je...itak potem kmalu zaspi.... tisti ki so dobili zobek.... meti zdele pomoje 3 vn rinejo kaj jst vem, use ma napet pa napihnen, eden bo prav kmalu se že vidi, samo še predret more...je pa tud tečka, pa ponoči se zbuja, za vročino pa ne vem če jo ima, ker nimam toplomerja....slini itak v potokih teče.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 21:10:50
|
|
|
|
kiara24
|
Joj sem vam pozabila danes povedat kaj se mi je naredilo me je skoraj pobralo. KLARO HRANIM IN SE JI JE ZATAKNIL KOŠČEK V SPANIKU ONA JE HLIPALA KO NORA. jAZ SEM SE PA RUKALA K NISEM VEDLA A JI BOM LAHK POMAGALA AL NE. IN NA SREČO JE ŠLO KO SEM NO UBRNILA OKROG IN PARKRAT LOPNILA MED LOPATICAMI. TO JE PA GROZNO. Nam pa ful zobki gajajo, a je možno da gredo zg.4 naenkrat ven oz. en za drugim . Ulla- ja tudi jaz upam, da jo mine tole škrtanje sem ji skoz dudo dajala k je to začela delat pa je bilo pol nekaj časa kul pol jo je pa ven vrgla in sept jovo na novo. Danes je pri nas GH bom slabo lavfala najbrž so krivi zobeki. Ali je katera dajala sirup takrat ko so zobeki rastli Capol, k sm brala da lajšajo vročino, simpome prehlada in pa izraščanje zob? Grem na kavč sem čist fuč, bom šla kmal spat. Mirno nočko.
< Sporočilo je popravil kiara24 -- 21.9.2009 21:13:03 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 21:12:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Nam pa ful zobki gajajo, a je možno da gredo zg.4 naenkrat ven oz. en za drugim . Ulla- ja tudi jaz upam, da jo mine tole škrtanje sem ji skoz dudo dajala k je to začela delat pa je bilo pol nekaj časa kul pol jo je pa ven vrgla in sept jovo na novo. Danes je pri nas GH bom slabo lavfala najbrž so krivi zobeki. Ali je katera dajala sirup takrat ko so zobeki rastli Capol, k sm brala da lajšajo vročino, simpome prehlada in pa izraščanje zob? Grem na kavč sem čist fuč, bom šla kmal spat. Mirno nočko. to gre meti pomoje...tud mene zanima? ne nism ji dajala calpola, ji pa s calgelom vsake tolk časa namažem....
< Sporočilo je popravil Ploha -- 21.9.2009 21:13:34 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 21:46:55
|
|
|
|
barba
|
sonček - sm tok blaga privlekla domov, da ga morem spod nog spravit ... sej bom kej poslikala in dala na FB Drgač pa nč ... celo popoldne smo bli zunaj. Meta se je s kolesom po ulici vozila, Tine se je pa režal na gugalnici. Fletno!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 21:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
se je ula zbudila in jokala da jo taaaak zobek buba ji grejo zgleda petice ven, ma spodaj čisto natečeno...sem ji dala žličko calpola, zdej spi....bomo vidl, kaj bo.... tko da ja - komot se da calpol tud tamalim, no, sej niso več tko mali jst vem da sem dala uli, ko so ji izraščali, zdej je pa tko kul, ko že pove in točno veš.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 21:59:11
|
|
|
|
barba
|
No, kva je pol v petek? Vseslovensko srečanje v KR al ne?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kva zdej, a v kr al v ce sm že en trikrat hotla vprašat, pa zmeri pozabim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:15:54
|
|
|
|
farfala
|
Pomoč rabim. A ve katera, kje se dobi zaščitna folija za steklo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:18:15
|
|
|
|
barba
|
ulla men je vseen kje, sam zjasnte se ja/ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:19:43
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala Pomoč rabim. A ve katera, kje se dobi zaščitna folija za steklo? tuki: http://www.recinko.si/products.php?cat=11
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba ulla men je vseen kje, sam zjasnte se ja/ne men je tud vseeno, pridem kkrkol že tk da zjasnte se, ja
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:28:35
|
|
|
|
rubica
|
čer gaja je pa dons 1ič jogurt jedla, pa pomoje. če bi ji dala pol lončka bi pa tok pojedla al pa celga . ena je sprašvala za skuto, jaz ji dam kar pasirano od lj mlekarn (mu)- je nima tok rada. končno spi, ne vem a se bodo začel kaj zobi kazat al kaj, je mal sitkana, jih nima še nič smo se šli pa v vrtec vpisat danes, tako, da 16.12 je 1 dan vrtca . a vaši že vsi rečejo mama, k naša ne jaz in sva ata ostali pa teta.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:29:23
|
|
|
|
rubica
|
a se bo ktera cepla proti gripi?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:31:06
|
|
|
|
barba
|
rubica - dobr, da že govori. Pr nas dvigne eno roko za živjo in obe, da pokaže kolk je velik No, babe zjasnte se! drgač bova midve z ullo mele svoj vseslovenski shod
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:32:09
|
|
|
|
spetko
|
a ko sem pa jz bila v CE pa ni bilo ne duha ne sluha o vseslovenskem srečanju joj vi že govorite o 4kah in 3kah..mi še enk nimamo vzunaj... kiara24...ja to je res grozno za videt...tako se je tudi enkrat Tianu zgodilo ko je odlomil od enkrat prevelik kos vaflja in pol sem ga samo udarila po vmes lopatk pa je tko blo vzunaj vse...pol je začel bogi jokat ki se je tud sam ustrašu... barba..pridna za šivanje... ploha...jaz bi ti rade volje odgovorila kako se lotit diplome...ampak če bi znala tebi odgovorit..pol bi se je že lotla oz. naredila nič..grem se še malo stiskat z mojim..pol pa spat...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:36:17
|
|
|
|
farfala
|
jaaa, rajši pa CE al pa kje tu blizu
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica a se bo ktera cepla proti gripi? mi tud na kraj pameti ne pade
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:42:39
|
|
|
|
farfala
|
rubica hvala za link, ampak nič ne piše kake dimenzije so , bom morala poklicat Sem ravno včeraj razmišljala, da naš ni nekam zgovoren , že več kot 1 mesec ponavlja samo ba-ba-ba-ba ....ni šans, da pove kaj drugega Jaz se ne bom cepila proti gripi, menda stranski učinki tega cepiva niso znani v celoti...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:44:15
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, zgovoren tud neo ni...dadada pa ba ba ba pa cvili in špuka...edin kadar se ga am ne vzamem, lazi za mano in cmevka ma ma ma ma mam ma ma ma ma.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 21.9.2009 22:45:08
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: rubica a se bo ktera cepla proti gripi? mi tud na kraj pameti ne pade tko nekak tut jaz razmišljam IZVIRNO SPOROČILO: barba No, kva je pol v petek? Vseslovensko srečanje v KR al ne? če se že kregate al kranj al pa cjele... kamnik je lih na sredin nekje grem spat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.9.2009 7:50:53
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz sem za srečanje v Kranju.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.9.2009 7:54:35
|
|
|
|
krtekxx
|
Vseslovensko srečanje: če bo v Kr pridem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 22.9.2009 7:55:31
|
|
|
|
Zvezdica
|
, sploh uni, k so mel tamalo v bundi-brezrokavniku in s trakom čez ušesauser posted image user posted image men je blo v kratki majci za crknt vroče, res je blo mega vreme....men se je prov smilila pupa....user posted image ma revčki bogi. Kombinezončke naj jim obllečejo pi 25°C. Bemti no! Drgač pa good morning. Pri nas smo full dobr spali, je spal vso noč, niti zajavkal ni (no enkrat ko sem vrata od sobe odprla in je blo mal svetlobe v sobi). kok je to hecen, liam je spal vedno z lučko, še zdaj včasih, vrata odprta,... patrik pa zaprta vrata, rolete do konca dol, nč nč nobenga zraven sebe in takrat spi kot lord.) Včerajšnji popoldan je bil pa katastrofa . Je tulu, glodal vse kar je utegnil, zdaj pa isti, gloda kuhovnico. .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?