|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
22.12.2009 20:06:24   
neli04
no,tudi midva sva bila danes v posvetovalnici in bila cepljena.napredujemo s težo in višino,tudi lulček je super-tega me je bilo najbolj strah.
je pa že cel dan siten,po cepljenju pa še bolj.se mu je prav zamerilo,ko je dobil pikico in ga nisem in nisem mogla umiriti.
zdaj pa že kliče!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
22.12.2009 20:13:20   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

A je katera od vas odprla temo Septembrke*2010?

a ste že v vrsti za septemberke 2010? jaz bi tudi....user posted image samo nekako ne upam, ker se mi zdi, da nebi zmogla vse naenkrat ( nosečnost pa še mali ).....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
22.12.2009 20:54:44   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek: evo, to je ta knjigica

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188778

iiiiiiiiiiiiiiiii hvala!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.12.2009 21:21:18   
barika
Moja mala žirafa je pa taak mehka user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
22.12.2009 21:22:47   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

A je katera od vas odprla temo Septembrke*2010?

a ste že v vrsti za septemberke 2010? jaz bi tudi....user posted image samo nekako ne upam, ker se mi zdi, da nebi zmogla vse naenkrat ( nosečnost pa še mali ).....

če ne probaš ne vešuser posted image user posted image user posted image
midva sma se glih dans menla, da jaz nočem več user posted image , on bi pa še enegauser posted image user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.12.2009 21:26:55   
polari
Midva kar načrtujeva......tam nekje avgusta recimo-drugo leto, pa pride na svet nekje maja.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.12.2009 21:32:46   
veselka
js sm rekla, da ni šans, da sm spet visoko noseča čez poletje user posted image tko da, mogoče se spomladi kej zaktiviramo v tej smeri.
sam če bom mela še 1 Auroro poleg Aurore, bom rabla poživila uživat user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 22.12.2009 21:33:41 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.12.2009 21:39:26   
vila MaLiNa
Veselka a veš kaj pravijo? Živčni zlom je deden. Dobimo ga od svojih otrokuser posted image . Se mi zdi, da je Sara ravno tako zahtevna kot Arurora. Od Antike Neli in od dolenjke Maks sta bila pa tok pridna. Pa, ko greva kam k zdravnikom... ona itak ta najbolj glasna povsod - pa saj ne joka, ampak naglas protesira in pove svoje mnenjeuser posted image user posted image user posted image

Uff.... da bi imela še naslednje leto enegauser posted image Nak.... Je Sara za nekaj časa dovoljuser posted image . Sicer pa moj ni za in pa menstruacije itak še nimamuser posted image ... aja pa v celibatu sem še zmerajuser posted image .

Tiste, ki pa se odločate tako kmalu lahko rečem samouser posted image . Sej mogoče je dobro na kmalu imeti dva...

Altaja luštna knjigica.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.12.2009 21:43:05   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Veselka a veš kaj pravijo? Živčni zlom je deden. Dobimo ga od svojih otrokuser posted image . Se mi zdi, da je Sara ravno tako zahtevna kot Arurora. Od Antike Neli in od dolenjke Maks sta bila pa tok pridna. Pa, ko greva kam k zdravnikom... ona itak ta najbolj glasna povsod - pa saj ne joka, ampak naglas protesira in pove svoje mnenjeuser posted image user posted image user posted image

Uff.... da bi imela še naslednje leto enegauser posted image Nak.... Je Sara za nekaj časa dovoljuser posted image . Sicer pa moj ni za in pa menstruacije itak še nimamuser posted image ... aja pa v celibatu sem še zmerajuser posted image .

Tiste, ki pa se odločate tako kmalu lahko rečem samouser posted image . Sej mogoče je dobro na kmalu imeti dva...

Altaja luštna knjigica.

ja, ko smo bli mi v SN, je še od Mož dal bolj mir (je neki časa spal user posted image )... z Auroro sem se mogla pa skos neki ukvarjat, ker mi je non stop po naročju plezala, pa za lučkami se obračala...

Aurora pa pri zdravniku povzroči mehiški val joka user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.12.2009 21:50:34   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

Altaja luštna knjigica.

ja, ko smo bli mi v SN, je še od Mož dal bolj mir (je neki časa spal user posted image )... z Auroro sem se mogla pa skos neki ukvarjat, ker mi je non stop po naročju plezala, pa za lučkami se obračala...

Aurora pa pri zdravniku povzroči mehiški val joka user posted image

Tudi jaz, tudi jazuser posted image . Preveč zanimivih stvari okoliuser posted image . Ampak, ko bi jo to vsaj zmatralo... mah kje... Sej Aurori se že po okicah vidi, da je nagajiva. No sej samo še malo pa bo četrtek in potem se bo tudi oči kaj z njo ukvarjal.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.12.2009 21:55:42   
tulpek

js sm rekla, da ni šans, da sm spet visoko noseča čez poletje user posted image tko da, mogoče se spomladi kej zaktiviramo v tej smeri.
sam če bom mela še 1 Auroro poleg Aurore, bom rabla poživila uživat user posted image

Js bi pa še imela enega Tjaša user posted image . Kar njegov klon user posted image . Pa me moj čudno gleda, da bi še kar enemu dala Tjaš ime (Barika, se spomnim, da si enkrat pisala še na stari temi, da bi tvoj imel še kar enega Martina... sedaj ga razumem).

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.12.2009 21:59:07   
barika

Js bi pa še imela enega Tjaša user posted image . Kar njegov klon user posted image . Pa me moj čudno gleda, da bi še kar enemu dala Tjaš ime (Barika, se spomnim, da si enkrat pisala še na stari temi, da bi tvoj imel še kar enega Martina... sedaj ga razumem).

M in T sta si pa karakterno čisto nasprotje, vizuelno pa kot enojajčna dvojčkauser posted image , pa Tomaž je večkrat poimenovan  Martinuser posted image user posted image

Tulpek, imaš pa dober spomin user posted image , btw. a paket si dobila?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.12.2009 21:59:18   
vila MaLiNa
Tulpek a veš kako pravijo, če smo/so prvi otroci pridniuser posted image , potem imajo starši še otroke...

Joj pri nas že v luft letijo raketeuser posted image - Skos skačem pa gledam kako se Sara na to odzove. Pa zaenkrat še spi kot angelčekuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.12.2009 22:03:48   
baby blue
Mene je tud kar malo strah teh raket... Pri nas k sreči še nič ne leti in razsvetljuje neba... Upam da ne bo preveč hudo

Je pa malo prej zaspala tak da že sladko pančka... Z njeno obvezno opremo - dudo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 22.12.2009 22:07:12 >

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

Neposredna povezava do sporočila: 3789
22.12.2009 22:06:18   
tulpek

če ne bi dodala celibata, bi ti rekla, da CB test naredi user posted image user posted image .

Sem opazila še eno spremembo pri našem: hitro se prestraši. prej mi je spal na rokah, partner se je pa nekaj po postelji premetaval in padel iz nje user posted image user posted image user posted image seveda sem se js skoraj razpočila od smeha, mali pa takoj v jok - zaradi mojega smeha. Sem se komaj obvladala, ampak potem sem se spet spomnila na dogodek in seveda spet smeh in jok...Tak občutljivček je postal.

Neposredna povezava do sporočila: 3790
22.12.2009 22:06:53   
dolenjka

Tulpek a veš kako pravijo, če smo/so prvi otroci pridniuser posted image , potem imajo starši še otroke...

Joj pri nas že v luft letijo raketeuser posted image - Skos skačem pa gledam kako se Sara na to odzove. Pa zaenkrat še spi kot angelčekuser posted image

Ja, res je, mi2 sva kar hitro "klon" naročila, sam pri spolu moj ni bil glih čist natančen, ampak tut klon z lulčkom je OK user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3791
22.12.2009 22:07:41   
dolenjka
Tulpek, si srečala poštarja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
22.12.2009 22:13:39   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

nekaj časa nazaj sem obujala spomine na stari temi in ugotovila, da bi js tudi še kar enega enakega user posted image
Paket se je že opral user posted image . Mislim, da bo mali kmalu zsčel to nosit, mu ne manjka veliko.

js upam, da ga rakete ne bodo preveč motile, glede na to, kako se hitro prestraši, me je kar malo strah. mu bom ušeske skup držala.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
22.12.2009 22:15:03   
barika
test22, zdravo, dej povej kej, ne pa da nas samo bereš user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
22.12.2009 22:15:06   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tulpek, si srečala poštarja user posted image

zs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
22.12.2009 22:16:00   
tulpek

test22, zdravo, dej povej kej, ne pa da nas samo bereš user posted image user posted image

user posted image
a ne dauser posted image pa sploh ni edini primer...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
22.12.2009 22:16:58   
dolenjka

nekaj časa nazaj sem obujala spomine na stari temi in ugotovila, da bi js tudi še kar enega enakega user posted image
Paket se je že opral user posted image . Mislim, da bo mali kmalu zsčel to nosit, mu ne manjka veliko.

js upam, da ga rakete ne bodo preveč motile, glede na to, kako se hitro prestraši, me je kar malo strah. mu bom ušeske skup držala.

No povej samo še, če si zadovoljna user posted image

Tara je lani prespala miljavžnt raket, petard in podobnega sranja user posted image Spijo trdneje kot si mi mislimo in trdneje kot mi user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
22.12.2009 22:18:58   
dolenjka

user posted image

sovražim jihhhhhhh, mate* jim testovsko user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
22.12.2009 22:23:29   
tulpek
dolenjka, itak da sem user posted image . takoj ko bo suho, ga bom oblekla, da vidim, koliko še mora zrasti user posted image . žirafe so zakonuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
22.12.2009 22:25:14   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image

sovražim jihhhhhhh, mate* jim testovsko user posted image

Ampak Član/ica od: 12.3.2009 --velja za test22.... mogoče se nam pa ne upa pridružit user posted image

kje je mož user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......