TuBoLina_86
|
no, se vam oglašam po dolgem času.... ste se pa razpisale... no, tudi mi smo opravili uz kolkov ( so dobri ), ampak moj P priporoča široko povijanje vsaj do 6 meseca.... ampak jaz mu davam samo ponoči gor, mi itak celo noč prespi, tak da ponoči raste pa dobili smo prvo pikico, in zvečer žal tudi vročino , vendar sem mu dala zvečer svečko, pa še eno zjutraj, in je minilo.... pa nogica ga tudi ni bolela.... samo cartek je bil.... pa danes končno gremo na prehod, ker se mi že meša.... par dni nismo šli, ker je bilo krepko minus ( -15 ), sem si dala mejo do -5 gremo ven, vse kaj je pod ne, razen če je kaj nujnega.... ja, pa zdaj mamo obdobje, da bi se samo cartal.... podnevi noče zaspati v gugalniku, ampak ga moram vzeti v naročje in ga tak uspavati.... upam, da ga mine.... tudi mi smo se začeli kotaliti.... glede pazljivosti.... hmm, v tem času sem malce občutljiva, sploh zaradi te gripe.... drugače me ne moti če ga božajo, poljubljajo, edino malo me skrbi, če ga kdo hoče varvati, glede glavice, ker je zelo zelo hiter, nemiren, moraš res paziti.... zdaj pa ti dopovej starejšim, ki majo reflekse kot crknjen konj, da naj še malo počaka, ko bo barem glavico lahko držal.... leže se pa sploh noče nositi... hoče biti gor, da vse vidi.... glede higijene.... imamo doma tudi razkužilo za roke, vendar ga uporabljamo zmerno, ne pretiravamo...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|