|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
22.12.2009 11:29:53   
tulpek
Zdajle sem pa dobila porcijo.... že dolgo ne takšne user posted image . Sem ga komaj poštimala, cel umazan, čeprav sem ga takoj šla previt....in frajer, namesto da bi bil miren, gre še nogico tiščati v polno pleničko in z rokicami po umazani ritki šlata... Saj problem je samo v tem, ko jih potem lahko v sekundi da še v usta, in potem sem js v dilemi, kaj najprej čistit.. ali rokice, ki jih potem itak spet da na pokakano ritko, ali ritko, ampak vmes lahko gredo rokice neznano kam.. no na koncu je uspelo :) sem mu dudo porinila v usta, tak da za rokico ni bilo placa :)) Kak kompliciram, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak so dileme to....

Greva zdaj na sprehod, poštarja bom pa štopala, če pride vmes...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
22.12.2009 11:54:23   
veselka
user posted image user posted image si me nasmejala tulpek

z nogo tud Aurora v plenico zacilja, zato zmer ko se pokaka dan nogavičke pred pleničko dol user posted image pa baby handling je tud že bolj klavrn, ker tko z nogami opleta in brca, da je niti spucat ne morm normalno user posted image

dons je bla patronažna tuki, sem klicala zarad prstka. moram kupit jod, pa masirat kožo stran. baje se rado tem pikcem to nardi in da ni panike. ma če se zagnoji pa je treba k zdravniku.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
22.12.2009 12:07:35   
TuBoLina_86
no, se vam oglašam po dolgem času.... ste se pa razpisale...user posted image user posted image user posted image

no, tudi mi smo opravili uz kolkov ( so dobri ), ampak moj P priporoča široko povijanje vsaj do 6 meseca.... ampak jaz mu davam samo ponoči gor, mi itak celo noč prespi, tak da ponoči raste user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobili smo prvo pikico, in zvečer žal tudi vročino user posted image , vendar sem mu dala zvečer svečko, pa še eno zjutraj, in je minilo....user posted image user posted image pa nogica ga tudi ni bolela.... samo cartek je bil....

pa danes končno gremo na prehod, ker se mi že meša.... par dni nismo šli, ker je bilo krepko minus ( -15 ), sem si dala mejo do -5 gremo ven, vse kaj je pod ne, razen če je kaj nujnega....

ja, pa zdaj mamo obdobje, da bi se samo cartal.... podnevi noče zaspati v gugalniku, ampak ga moram vzeti v naročje in ga tak uspavati.... upam, da ga mine....

tudi mi smo se začeli kotaliti....user posted image user posted image

glede pazljivosti.... hmm, v tem času sem malce občutljiva, sploh zaradi te gripe.... drugače me ne moti če ga božajo, poljubljajo, edino malo me skrbi, če ga kdo hoče varvati, glede glavice, ker je zelo zelo hiter, nemiren, moraš res paziti.... zdaj pa ti dopovej starejšim, ki majo reflekse kot crknjen konj, da naj še malo počaka, ko bo barem glavico lahko držal.... leže se pa sploh noče nositi... hoče biti gor, da vse vidi....user posted image

glede higijene.... imamo doma tudi razkužilo za roke, vendar ga uporabljamo zmerno, ne pretiravamo...

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
22.12.2009 12:45:15   
veselka
ojoj ojoj... mi imamo danes revolucijo... zjutri pustim Auroro 2 min samo na otoku, pridm nazaj, za 180 st. obnjena in z nogami dol z otoka... evo zdele se je že za skor cel krog obrnla, pa skos se na bok trud dajat, zravn pa spušča zvoke kot da bi se posrat hotla user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 22.12.2009 12:47:30 >

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
22.12.2009 12:49:25   
škorpijončica

Veselka, pa veš da ti je Aurora prav podobna..sem zdajle opazovala na fotki..lušni sta obe.

Bety- jaz sem še vedno proti hojici, ker smo se tudi v šoli tako učili, pa res mislim, da je nekaj na tem... seveda ni nujno da je hojica kriva za moje spotikanje je pa sigurno kriva za poškodbe glave...mislim, da sem dovolj jasno napisala, da je problem v padanju...ko je kateri drugi otrok padel naprej je refleksno potegnil roke pred sabo tako da se je na tleh ujel nanje, ko sem padla jaz, pa se nisem zavarovala in si razbila čelo, ker se tega nisem mogla naučiti, ker v hojici ne padeš, tudi če zgubiš ravnotežje. Sicer pa je imela soseda ful nesrečo s to hojico, ker je njen sinček z njo zgrmel po stopnicah za celo nadstropje bloka...

Uspavanje-
sedim zravn postelce in ji držim dudo, da ji ne pade vn...pa čakam..včasih 5min, včasih pol ure, včasih eno uro...

Jutri gremo na slikanje kolkov. Upam da bo ok.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
22.12.2009 13:16:53   
Anonimen
majra ja ful jo nogica boli ampak sam še dans pa mogoče jutri potem bo pa že boljeuser posted image

igrača no naj povem da je tist kužek k govori ful fajn,naš ga je dobil pr 6 mesecih in ga ma ful rad,
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169674
pa ma še eno tako gobo kjer moraš glede oblike notr spuščat take igračke
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168784
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169040

men pa dans tamala sploh ne more pančatuser posted image

(odgovor članu škorpijončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
22.12.2009 14:10:41   
katrin***
čaw,

se oglašam po dolgem cajtu. Berem vas redno, ampak mi zmeri mal fali, da bi kej napisala user posted image

Mi smo v petek tudi dobili en velik šus v nogico - je mela mal vročine, ampak ni bilo sile, je že o.k. Sam mi pa zdej od petka ne spi toliko ponoči kot je prej (prej do 5h zdej že okoli 3h), podnevi mi tudi več spi. Sploh ni več tako živahna kot je bla prej, kr neki je tečna pa kr joka pa nč ne pomaga. Sklepam da je to od cepljenja in upam, da se čim prej vrne v stare tire, ker je res pridna in vesela pupika.

Kdaj pa mothercare kej zamenja katalog?

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
22.12.2009 14:23:53   
majra
Evo,mi smo od pediatra in sem ful slabe volje. Nina ni dvignila glavice, ko jo je potegnila za rokice v sedeči položaj in je pediatrinja začela ful komplicirat in moramo čez 2 tedna nazaj. Ampak kolko se spomnem, je ni tudi Katja. Saj vem, da jo eni prej drugi pozneje, ampak me je potem še moj spravu ob živce, ker se je ustrašil, ker ima kolega, katerega hčerkica tudi ni dvigovala glavice in so potem odkrili eno mišično bolezen.
Tako, da sem ful user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
22.12.2009 14:57:41   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

majra ja ful jo nogica boli ampak sam še dans pa mogoče jutri potem bo pa že boljeuser posted image

igrača no naj povem da je tist kužek k govori ful fajn,naš ga je dobil pr 6 mesecih in ga ma ful rad,
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169674
pa ma še eno tako gobo kjer moraš glede oblike notr spuščat take igračke
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168784
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169040

men pa dans tamala sploh ne more pančatuser posted image

jp, pa lesene kocke ali duplo kocke (za enoletnika), za tamale pa jaz kake tiny love, fisher price, kako knjigico (v ikei imajo take fajne mehke), klumpa, pa ne kupujema, rajš dama malo več, pa traja, kot pa nek plastik fantastik, pa zdrži glih 2x.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
22.12.2009 15:17:45   
barika
Razkužilo za roke imamo pa tudi mi, je v uporabi, samo, takrat, če gremo v trgovino in nazaj. Kupila sem pa spitaderm in ta zadeva men taaak diši, da adijo pamet user posted image user posted image

Tamal mi zvečer zaspi na trebuhu ali pa na zizi, bog ne daj, da bi sam zaspal, čez dan pa ni problema,,, mulc razvajenuser posted image user posted image (zaspi pa nekje ob 23. pa spi do 7, 8, čist odvisno).

Veselka, a vidve sta še vedno sami, potem pa tvoj spet gre??user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Rada bi ji z mojim kupila kako [b]lepo didaktično igračo, tiste, ki so npr. od 9-36m in se jih s starostjo malo prilagodi-sestavi. Tiste, ki imate že več otrok, kaj priporočate? Ste bili s kakšnim takim izdelkom posebej zadovoljni in je res služil svojemu namenu?

Sem pa že dobila paket za mojega ker ima 24. rojstni dan in tako dobi dvojno darilo. Aja, dobi pa takooo željeno igračo za velike otroke (neke konzole za PC in računalniške pripomočke, še sama ne vem točno kaj je vse not)...meni je pa to čisto mimo...

Mene tudi zanima kakšna fajn praktična in res koristna igrača za malo večje... bi jo nečaku kupila (12 mesecev). Ampak bi nekaj takšnega, kar je res fajn, ne samo še ena stvar več... potem že raje kaj za oblečt kupim .

Le kdo bi razumel moške.... js tudi ne vidim smisla v teh zadevah... sploh, ker potem to po prvem valu navdušenja uporablja samo še 3krat na leto.

ko bi ti vedla, kaj sem jaz za Božička dobila user posted image user posted image . Moj je pa najbolj srečen, če dobi lego kockeuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
22.12.2009 15:20:02   
polari
Mi smo tudi prišli iz pregleda....lepo raste, se razvija, pazit moram edino pri tem, da se ne ukrivlja preveč nazaj in ga ne smem preveč nosit pokonci, edino če gleda stran od mene. Tudi za rotavirus je lepo spil in dobil pikico, pa ni niti trenil z očmi, še smejal se je zdravnici......v glavnem, ful ful priden.....sploh ni zajokal. Šla sem tudi po sirup proti vročini, samo res upam, da ga ne bom rabla uporabit.....zaenkrat je vse okej...glih je zaspal na igralnem otoku.....

Spanje: Enej ima ful rad pleničke okol glave, da mu je toplo, pa obvezno enega medeka-reče se mu prijatelj objemalček (hehe, smešno)....edino ponoči mu ne pustim pleničk, samo tega medeka.....
Spi pa čisto pri miru..nič se ne obrača kot vaši......niti ne zbrca s sebe odeje.....sploh ni problema....tudi na sploh se še ne obrača, poskuša pa že....

Saj jaz sploh ne vem, kak bom vedla, če bo imel vročino......user posted image

Pa od Mustele sem kupila kremo proti temencom, pa še šampon, pa losjon za telo.......taaaaak diši vse ....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 3761
22.12.2009 15:28:49   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Zdajle sem pa dobila porcijo.... že dolgo ne takšne user posted image . Sem ga komaj poštimala, cel umazan, čeprav sem ga takoj šla previt....in frajer, namesto da bi bil miren, gre še nogico tiščati v polno pleničko in z rokicami po umazani ritki šlata... Saj problem je samo v tem, ko jih potem lahko v sekundi da še v usta, in potem sem js v dilemi, kaj najprej čistit.. ali rokice, ki jih potem itak spet da na pokakano ritko, ali ritko, ampak vmes lahko gredo rokice neznano kam.. no na koncu je uspelo :) sem mu dudo porinila v usta, tak da za rokico ni bilo placa :)) Kak kompliciram, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak so dileme to....

Greva zdaj na sprehod, poštarja bom pa štopala, če pride vmes...

Ufff ja ... tak problem sem imela pa tud samauser posted image . Samo HB je bil moj takrat doma, sem ji samo obrisala nogice potem sva jo pa dala pod tuš.

Igrače naši je Miklavž prinesel pametnega kuža (ki ga je tudi že Larilu omenila) in je prav navdušena nad njim, ker ga pa pomoti pritisne in začne peti, pa še barvast je...

No mi smo nazaj od ortopeda in nas je ženska prav čukasto gledala kaj mi tam delamo. Hmmm.... sem ji rekla, da nas je pediatrinja poslala, pa je rekla, da so kolki superuser posted image Ehja...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
22.12.2009 15:30:38   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Evo,mi smo od pediatra in sem ful slabe volje. Nina ni dvignila glavice, ko jo je potegnila za rokice v sedeči položaj in je pediatrinja začela ful komplicirat in moramo čez 2 tedna nazaj. Ampak kolko se spomnem, je ni tudi Katja. Saj vem, da jo eni prej drugi pozneje, ampak me je potem še moj spravu ob živce, ker se je ustrašil, ker ima kolega, katerega hčerkica tudi ni dvigovala glavice in so potem odkrili eno mišično bolezen.

Nam pa niso tega pogledaliuser posted image user posted image . No čeprav Sara že suverno tako dvigne glavo in je zelo vesela, ko se ji uspe malce na ritko posedet.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
22.12.2009 15:38:18   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Mi smo tudi prišli iz pregleda....lepo raste, se razvija, pazit moram edino pri tem, da se ne ukrivlja preveč nazaj in ga ne smem preveč nosit pokonci, edino če gleda stran od mene. Tudi za rotavirus je lepo spil in dobil pikico, pa ni niti trenil z očmi, še smejal se je zdravnici......v glavnem, ful ful priden.....sploh ni zajokal. Šla sem tudi po sirup proti vročini, samo res upam, da ga ne bom rabla uporabit.....zaenkrat je vse okej...glih je zaspal na igralnem otoku.....

Spanje: Enej ima ful rad pleničke okol glave, da mu je toplo, pa obvezno enega medeka-reče se mu prijatelj objemalček (hehe, smešno)....edino ponoči mu ne pustim pleničk, samo tega medeka.....
Spi pa čisto pri miru..nič se ne obrača kot vaši......niti ne zbrca s sebe odeje.....sploh ni problema....tudi na sploh se še ne obrača, poskuša pa že....

Saj jaz sploh ne vem, kak bom vedla, če bo imel vročino......user posted image

Pa od Mustele sem kupila kremo proti temencom, pa še šampon, pa losjon za telo.......taaaaak diši vse ....

Bravo za Enejauser posted image user posted image . Moja na igralnem otoku sploh noče zaspat, če kaj hoče spat čez dan je to samo na rokah.

Za vročino boš videla, ko bo vroč (glavica) in umirjen, takrat mu izmeri temperaturo. Meriš lahko v ritki (tam naj bi bila T 38,5 da daš Calpol sirup je pa v ritki zmeraj za pol stopinje več), sama najraje pod pazduho z digitalnim termometrom. Drugače se pa za vročino smatra temperatura nad 37,2 st. celzije.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
22.12.2009 15:53:40   
trudi*
IZVIRNO SPOROČILO: polari

user posted image za Eneja, pri nas pa medvedek ne pali za spat, se začne takoj z njim pogovarjat;očitno bo zgovorna punca in nadvse prijazna,saj se pogovarja z metuljčki s prevleke, medvedki iz zvezdice in igračko medvedkom  user posted image

mojih las še ni odkrila (imam kratke), ko je zaspana si je pa svoje začela vlečt, jih prav zagrabi user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.12.2009 16:03:30   
polari
Moram dat nekaj slik gor....user posted image user posted image user posted image

Enej je navdušen nad tem papagajem. Ko ga potegneš za modro bunkico spodaj, mu krila mahajo.....ful je dober, pa lesen je.....

user posted image

Tako pa se igra z rožico....zdaj jo že kar precej vleče za cvetove, pa za steblo, pa pogovarja se z njo.....

user posted image

Pa še ena slika:

user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu trudi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
22.12.2009 16:52:41   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Nam pa niso tega pogledaliuser posted image user posted image . No čeprav Sara že suverno tako dvigne glavo in je zelo vesela, ko se ji uspe malce na ritko posedet.

Enako!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.12.2009 17:02:35   
tulpek
Polari user posted image za Eneja. Lepe fotke.

Poštar prinesel paket. Še dobro, ker se mi zdi, da mu bo kmalu prav, tak hitro ko raste.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

ko bi ti vedla, kaj sem jaz za Božička dobila user posted image user posted image . Moj je pa najbolj srečen, če dobi lego kockeuser posted image user posted image

Oh, ne govori.... moj komaj čaka, da se bosta lahko lego kocke skup igrala. Samo o tem razmišlja, katere bi mu kupil... in je imel naštudirano, katere lego kocke so za punčko, če bi bila slučajno punčka.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.12.2009 18:09:53   
baby blue
Mi smo se pa skopali in najedli zdej smo pa tako zmatrani in smo lepo zaspali user posted image user posted image

Ta kuža govoreči je res fajn zadeva ja... Mi smo ga kupili hčerki od sosede in prav uživa ko ga grabi za ušesa in noge pa ko govori user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.12.2009 18:24:16   
baby blue
No toliko o spanju... Smo že pokonci... je bilo bolj počivanje user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.12.2009 18:29:26   
Tanik
tulpek, saj ga vzpodbujam tudi na levo stran.

jaz sem se pa danes potepala, sem bila s sodelavci na prednovoletnem kosilu v indijski user posted image , ga je oči cel dan čuval. sta bila oba pridna.

sem hotela slike naložit na shrani.si pa ne dela user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 3771
22.12.2009 18:54:25   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

tulpek, saj ga vzpodbujam tudi na levo stran.

jaz sem se pa danes potepala, sem bila s sodelavci na prednovoletnem kosilu v indijski user posted image , ga je oči cel dan čuval. sta bila oba pridna.

sem hotela slike naložit na shrani.si pa ne dela user posted image

uporabi slikomat.com , se ne rabiš prijavljat

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.12.2009 19:40:57   
altaja
jst sem boljše... čeprav še ne čist ok, še vedno sem račka. Majra, ja, še vedno se trudim z dojenjem zato nisem smela nobenga tableta. Včeraj zvečer me je moj tako zmasiral da sem čist obležala na tleh. Nisem mogla ne levo, ne desno, gor pa sploh ne. Sem misla da bo treba poklicat za inekcijo pa me je pol nekako dvignil in dal v posteljo. Katastrofa. Jutr bom že zrela za šoping user posted image

Igračke: kuža je res ful dobr. Mali brca vanj in pol poslušam "Objemi me!, "rad te imam",.. hehehehhe, najbolj grozljivo je blo ko se je sam začel sred noči vklapljat..grrrr, sem ga kar ugasnila. Druač je pa še ena knjigica ful uredu od tiny love k je na magnetek in poje pa daš magnetek na žival in ta se oglasi. Tko, luškana zadevca, sicer še ne aktualna, bo pa kmal in je zanimiva tudi za 2 letnike. Drugač sem pa pristaš lesenih igračk. Moji sestri je bla najbolj zanimiva ščipalka za perilo navezana na špago user posted image . Enostavno je najboljš..pa ropotuljce iz jogurtovih lončkov itd... Tle ma Škorpijončica verjetno več idej.

Kakanje: ga primem za nogice in dvignem v zrak da ne namaka stopal po kakcu. Pa kako čedalje bolj diši..

lastnosti miškolina: tudi mi delamo kroge v igralnem centru, odkril je lulčka, pa najraje je nagec. Če joka, dam hlače dol in je smeh user posted image . Smeje se če me boža po obrazu, seveda me pocuka, smeje se če ga žgečkam po popku, rad se kopa, sovraži oblačenje bundice. Je pravi dobrovoljček. S spanjem zvečer ni težav (že spi), popoldne se pa velikokrat težko spraviva h konkretnemu spancu. Kadar ne greva ven je tečen. Mah..sej se vsega trenutno niti ne bom spomnila..je pa vsak dan kaj novega.

Majra: mogoče pa ni bila pri volji. Jst mislim da to še nič ne pomeni.

No, njegov bodoči trener je prišel na obisk tko da grem. By the way..kje je pa Mož*?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.12.2009 19:49:07   
tulpek
upam, da boš boljše jutri . se ti je že kdaj zgodilo?

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Kakanje: ga primem za nogice in dvignem v zrak da ne namaka stopal po kakcu. Pa kako čedalje bolj diši..

Saj js običajno tudi, ampak včasih mi pa uide user posted image
.
Upam, da bom našla knjigico, ki jo opisuješ.
Mož pogrešam tudi js user posted image mogoče spet izpolnjuje kakšne obrazce ali pa peče za pubertetnike user posted image

A je katera od vas odprla temo Septembrke*2010?

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.12.2009 20:03:37   
altaja
Tulpek: evo, to je ta knjigica

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188778

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......