|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
21.12.2009 21:42:38   
majra
Kje ste pa danes vse user posted image

Mam še pol ure do Hausauser posted image , pa nimam kaj delat. Starejša že spi, s tamalo se pa moj bori, mata tekmovanje v vztrajnosti, moj dudo v usta, ona dudo ven pa rokico not user posted image  in tako že kakšno uro  

Jah nč, si grem pa sendvič naredit ta cajt user posted image

Noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
21.12.2009 21:47:50   
barika
Majra, čakam hausa user posted image user posted image   - pa ga ne bo danes!!user posted image
M. že spi (mi je mulc nehal čez dan spat hodituser posted image , pa gre že med 19.30 in 20. spat (ker ga nisma imela prej časa dat spatuser posted image user posted image ), T. pa vriska v igralnem centru (je cel dan prespaluser posted image ) in čaka, da bo ura 23, da se naje in gre spat.

Ta teden bom malo manj čveka, ker ima moj dopust - hvala bogu, da se mal spočijem (če verjamešuser posted image )

< Sporočilo je popravil barika -- 21.12.2009 21:51:20 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
21.12.2009 21:55:08   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Majra, čakam hausa user posted image user posted image   - pa ga ne bo danes!!user posted image

user posted image  ne me zezat user posted image  zakaj ne?

Upam, da si res odpočiješ ta teden. Če je kaj podobno kot pri nas, si ne boš user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
21.12.2009 21:59:36   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Upam, da si res odpočiješ ta teden. Če je kaj podobno kot pri nas, si ne boš user posted image

en film je, sara đesika parker (user posted image ) igra.

Ja itaq, da si bom "spočila", bom, ko rožica user posted image , potem naslednji teden pa spet spravljanje M. v stare tirnice, da bo po moje user posted image

btw. a ni haus ob torkih??? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
21.12.2009 22:19:45   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa
Altaja upam, da bo križ kmalu bolje. A preveč Vida okoli nosiš?

Katastrofa je! Sem ko bakica.. tamalga sploh ne morem dvignit user posted image . Zgleda da je žlehnoba vn udarla. Pestro dopoldne sem mela, se je blo treba nekako znajdt. Jutr bo pa moj doma in mi bo pomagal.

Baby Blue:
upam da si ti boljše.

Tulpek: pri nas je isto. Samo da nimamo zobka, zvokov se je ustrašil pa že v porodni in še vedno se. Dvakrat se nam je že uspelo obrnit, na bok se pa skos obrača in se jezi če naprej ne gre. TV najde vedno in povsod, enkrat si bo še vrat zlomu user posted image . Ampak ne pustim gledat. Drugač ga pa nikjer ne forsiram, toliko kot sam hoče. Za hojo je pa isto..otrok shodi ko je pripravljen, ni ga treba učit. Zato so men te hojce čist brez veze. Zakaj bi po prstkih hodil če ni potrebe? Bodo že shodili ko bodo pripravljeni...in pa seveda bosi.

Grem v horizontalo. Noč

Aja, Beti .. glede korenčka. Sem komentirala preden sem slikco pogledala.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
21.12.2009 22:52:40   
dolenjka
Čer user posted image

Ne bom komentirala hojice in ostalega, sem že povedala svoje...

Moram pa povedat, da sta Sara in Neli mojga Maksa tko očarali, da ni skoraj nič spal user posted image Potem je pa doma od 17h pa skoraj do 21h, ko sem ga nahranila, pa skopali smo se, še 1 joška, pa je že na njej omagal user posted image Se bova še z bejbami dobila, sta mu všeč user posted image

Anitka, ene čokolade ni več user posted image Sem jo pogledala in čez minutko je bil samo še ovitek user posted image A misliš da jo je svizec odnesel user posted image user posted image

Malinca, kako se ti je zdelo v svetu brez "nepotrebnih" priveskov user posted image user posted image Na skoraj 100% babji kavi oz čaju user posted image Boš še šla v svet user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
22.12.2009 0:00:42   
trudi*
Smo kupili zvezdico, da bi jo uspavali in bi sama zaspala, ampak ona se začne vsa utrujena z medvedki pogovarjat user posted image user posted image ne vem kako naj jo naučim zaspati v posteljci, ker grozno joka, isto je v najini.
Zadnji teden  se začne prav dret,ko jo damo v ležeči položaj in jo nosimo gor in dol in ji govorimo, vendar traja preden se umiri in začne ležat. Potem pa še nekaj časa hlipa na rokah in nato končnoo zaspi. No, saj potem spi od 8-10 ur,sam uspavanje je ratalo pa prav utrujajoče.
... zdaj smo še v fazi hlipanja...

Kako pa vam zaspijo otročki?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
22.12.2009 0:10:08   
veselka
najprej je blo tko, da sem jo dojila in ker sem jaz vmes zaspala jo je moj odnesel v postlo (ker gre kasneje spat), ko njega ni doma, sem probala pač sama tako, al pa je kr pri meni v tavelki poslti ostala. ker to je bla cela katastrofa jo dat stran od mene. odkar pa imamo zvezdico... najprej je ni marala, potem je 2x zaspala ob zvezdici in od takrat, ko zvečer zaspi pri meni na zizi in jo odložim - ob neki normalni uri - ni nič več sitna. čudež, sej vem user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu trudi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
22.12.2009 0:26:41   
trudi*
Tudi mi bomo počakali na čudež user posted image mogoče nam ga pa Božiček prinese user posted image , če ne bomo pa hitro še Dedku Mrazu pisali user posted image

sam,da ne bomo čakali darila do naslednjih praznikov user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
22.12.2009 6:58:02   
veselka
jutro,

dons sm pa bolj zgodna... mi je Aurora vse vn vrgla... upam, da ne bo zdej (na stara leta user posted image ) začela na polivat user posted image

no, je pa spala do čez 6 user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 22.12.2009 7:00:31 >

(odgovor članu trudi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
22.12.2009 7:50:21   
vila MaLiNa
Zehhh...

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jutro,

dons sm pa bolj zgodna... mi je Aurora vse vn vrgla...

Mene pa Sarauser posted image
Je moj danes tok kolovratil po stanovanju, da sem mislila, da jo bo zbudil. Pa se punca ni dalauser posted image Mu morm rečt, da naj si večer prej pripravi oblačila, ki jih bo naslednji dan oblekel.

Katero zvezdico ima to Aurora? Lahko link?

Trudi... Sara tudi zaspi na joški (če imam srečo), nato jo moram previdno vso zadekano (posebaj roke) položiti v posteljico, da se ne zbudi, ker drugače je prec alarmuser posted image user posted image . Ima pa še vedno to Morojev refleksuser posted image , ki ji krati spanec. Največkrat dnevni. A kaj veste kdaj to zgineuser posted image .

Dolenjka led sem prebila to je važnouser posted image user posted image . Drugače je šel pa čas hitro. A zdaj veš kako je, če otroci popoldne ne spijouser posted image . Sara tudi ni nič, potem je bila koma ob 20ih, ko je malo pojedla in prec zaspala, zbuditi pa se lumpa mala ni pustilauser posted image . No potem je po ornk trudi zaspala ob 22.30user posted image . Sem naredila tako kot je Antika rekla - umirjeno v posteljico položila, in jo pobožala pa je šla v mižuleuser posted image . Samo to enkrat na 100 let ratauser posted image .

Larilu kako sta?

Altaja pusti se potem danes razvajati! Pa naj hitro popusti bolečina.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
22.12.2009 8:01:28   
vila MaLiNa
Aja... ko ste opisovale napredek svojih malih nadobudnežev in nadobudnic... a za lase pa še ne vlečejouser posted image . Mene Sara ful in potem rečem avvvv...ona se pa reži kot norauser posted image user posted image . Pa tudi že nekaj časa se smeje na glasuser posted image user posted image user posted image , to je tok luštno slišatiuser posted image . Pa žgečka jo tudi žeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3737
22.12.2009 8:37:04   
Tanik
dobro jutro,

danes je pa spal od 22.15 pa do 6.45, jeeeeeeeee prva noč da sem spala v kosu user posted image user posted image user posted image user posted image

naš se je pa včeraj v banjci med kopanjem prevalil na trebuh preko desnega boka in kako je čofotal, prav zabavno ga je gledat.
a vaši tudi bolj eno stran uporabljajo, ker naš bolj rad drži glavo na desno, se prevali na desni bok iz trebuha.

kaj pa roke, a imajo tudi mrzle? pa ga pokrivam a on se odkriva.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
22.12.2009 8:43:41   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Zehhh...

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

jutro,

dons sm pa bolj zgodna... mi je Aurora vse vn vrgla...

Mene pa Sarauser posted image
Je moj danes tok kolovratil po stanovanju, da sem mislila, da jo bo zbudil. Pa se punca ni dalauser posted image Mu morm rečt, da naj si večer prej pripravi oblačila, ki jih bo naslednji dan oblekel.

Katero zvezdico ima to Aurora? Lahko link?

aja, Aurora je izbruhala vse...

zvezdica je pa tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=142578

Neposredna povezava do sporočila: 3739
22.12.2009 8:44:55   
baby blue
Jutro

Mi smo že pokonci user posted image Včerja zaspali ob 22.30 do 4-ih in nato do 7-ih... Smo se previli in podojili zdej pa že veselo vriskamo v ležalniku user posted image Mami pa zdej čaj spije pol se gre pa odkidat... user posted image user posted image čeprav še kar pada

Sem pa že veliko boljše... Iz nosa mi ne teče sploh več toliko kašelj je pa tudi opazno manjši in ne več tako pogost... Tale sirup res pomaga v boju proti kašlju... user posted image user posted image

Vlečenje za lase... Pri nas zelo aktualna dejavnost pri kateri izredno uživamo - no ne vsi... user posted image user posted image Samo tista ki vleče... user posted image user posted image Pa še smešno ji je user posted image user posted image

Mrzle roke... Naša ima tud kak dan mrzle roke pa ji jih malo zmasiram da se ji malo ogrejejo...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
22.12.2009 8:45:06   
Anonimen
jutro!
malinca mi smo ok,sam še zmer bolj jokoca,pa nogica jo buba drugače smo pa ok,se je pa zbudila ob1 pa potem ob 4 in ob pol 6 zaspala nazaj,in zdele še pančkauser posted image no se je zbudila k da bi vedela da sm o njej pisalauser posted image

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
22.12.2009 9:58:00   
tulpek
Morojev rekles ima tudi naš še vedno, pa se mi zdi, da je zadnje dni pogostejši.. mogoče zobek tak vpliva. Naj bi pa zdaj enkrat se končal... nekje ob koncu 3-. meseca.
Vlečenje za lase je aktualno, ja user posted image . če ga požgečkam po hrbtni strani roke, spusti.

Včeraj popoldne in zvečer je bil na sporedu jok.... in dočakali smo drugi zobek. je še komaj viiden, ker je šele prebil dlesen.

uspavanje: včasih kar sam v kinderpetu, ob vrtiljaku, včasih med dojenjem.

tanik, če uporablja predvsem eno stran, ga skušaj v drugo sama malo vzpodbujat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
22.12.2009 10:12:37   
barika
Tulpek, tvojmu se pa nekam mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dalenjka, hvala!!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
22.12.2009 10:19:33   
anitka7
Dobro jutro

Malinca user posted image lepo da ti jo je uspel uspavat...saj bo še naprej tako,boš vidla....

Veselka tako zvezdico bo Neli božiček prnesu,upam da je ne bo motilo kr najraje zaspi v temi....eden mi hoče zaspat v temi,ta drugi pa mora met majhno lučko user posted image user posted image

Trudi spanje...jaz dam našo budno v zibko,pol mal gleda svoje ovce nad pojstlo,enkrat zapojejo ugasnem luč in grem ven....ponavadi morm pridt enkrat dat še dudo v usta....se je pa tud že zgodil da me šetkarila po štengah gor pa dol k je dudo ven metala in se drla user posted image user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
22.12.2009 10:20:37   
Dulsineya
Jutro!

Pri nas pa Lili bojkotira noči. Od drugega meseca je prespala noč od cca. 21.30 do 6.00, sedaj pa se zadnjih 14 dni non stop zbujauser posted image vsako uro do uro in pol (obupno je lačna, dudo tako sesa, da je to nekaj neverjetnega in ko ji pade ven, je alarm). Poskusili smo tudi riževo kašico zmešat v večerni obrok mleka in je bilo popolnoma isto (po nasvetu pediatrinje) in tudi opoldanski obrok smo obogatiliuser posted image je poskusila že res v izredno majhnih količinah sadne kašice, zaenkrat jabolko&mango in malo speštane banane in tako lepo je, da jo je prav veselje pogledat. Pa sadni sok ji dajem po žlički in prav uživa v novem okusu. Sem ji pri Sunvalu naročila te bio in demeter kašice (sadne in žitne) in sokove in so še meni dobrega okusa. Imela sem sicer namen dojit oz. črpatuser posted image do 6. meseca, ampak se je naša odločila, da bi poleg mleka že sadaj kaj drugega...bomo pa šli to v zelo počasnem ritmu naprej, da samo proba nove okuse in da spremljam, če bi prišlo do kake reakcije. Zaenkrat je navdušena in bi ona po mojem še večuser posted image

Hojice tudi mi ne bomo imeli, ker imamo čuden tloris in se nima kje vozit, pa tudi ne zdi se mi ne vem kaj extra...Sem pa zadnjič gledala tiste hopserje, ki se na štok med vrati dajo, da se ziba in od tal odrivauser posted image Ima katera izkušnje s tem?

Rada bi ji z mojim kupila kako lepo didaktično igračo, tiste, ki so npr. od 9-36m in se jih s starostjo malo prilagodi-sestavi. Tiste, ki imate že več otrok, kaj priporočate? Ste bili s kakšnim takim izdelkom posebej zadovoljni in je res služil svojemu namenu?

Šibam danes še po zadnje nakupe, v BC imajo od danes akcijo za igrače (boni).

Še en problem imamo pri nas...Lili ima zelo velika stopalca in so ji vse te pajkice ala BC premale v stopalcih. Od Nexta imam žabe in štumfke od 6-12m in so ji glih za glih. Bi sicer rada ta pižamce s stopalci, ker si štumfke sama dol zbrcauser posted image pa bomo mogli neki drugega pogruntat.

Peka pri nas je moja mami čisto nora na peko piškotov in potice, zadnje čase smo jo prepričali tudi za rafaelo krogljice...in sva z Lili kar nekaj časa prebili spodaj in opazovali in vohali...no mami je tudi okušalauser posted image .

Sem pa že dobila paket za mojega ker ima 24. rojstni dan in tako dobi dvojno darilo. Aja, dobi pa takooo željeno igračo za velike otroke (neke konzole za PC in računalniške pripomočke, še sama ne vem točno kaj je vse not)...meni je pa to čisto mimo...user posted image

Mala princeska je spet laaaačččnaaaa...šibam!

Lili 16.8.2009 in Zoja 4.3.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
22.12.2009 10:29:07   
neli04

IZVIRNO SPOROČILO: trudi*

Smo kupili zvezdico, da bi jo uspavali in bi sama zaspala, ampak ona se začne vsa utrujena z medvedki pogovarjat user posted image user posted image ne vem kako naj jo naučim zaspati v posteljci, ker grozno joka, isto je v najini.
Zadnji teden  se začne prav dret,ko jo damo v ležeči položaj in jo nosimo gor in dol in ji govorimo, vendar traja preden se umiri in začne ležat. Potem pa še nekaj časa hlipa na rokah in nato končnoo zaspi. No, saj potem spi od 8-10 ur,sam uspavanje je ratalo pa prav utrujajoče.
... zdaj smo še v fazi hlipanja...

Kako pa vam zaspijo otročki?

naš pa kar meni na trebuhu zaspi-ko se naje in zaspi na moji rami med podiranjem kupčka,ga še nekaj časa tako pustim in odložim v posteljico.če pa ne zaspi na rami,si ga dam na moj trebuh(tudi in je na trebuhu),dudo v usta in zaspi.potem počakam par minut in gre v posteljico.včasih moram malo ob posteljici sedeti in mu dajati dudo,ker mu ven pade in se zdrami,ampak z dudo takoj zaspi nazaj.
samo to funkcionira zdaj,ko je še majhen,kako bo ko bo večji bomo pa videliuser posted image

(odgovor članu trudi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
22.12.2009 10:49:03   
tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

Rada bi ji z mojim kupila kako [b]lepo didaktično igračo, tiste, ki so npr. od 9-36m in se jih s starostjo malo prilagodi-sestavi. Tiste, ki imate že več otrok, kaj priporočate? Ste bili s kakšnim takim izdelkom posebej zadovoljni in je res služil svojemu namenu?

Sem pa že dobila paket za mojega ker ima 24. rojstni dan in tako dobi dvojno darilo. Aja, dobi pa takooo željeno igračo za velike otroke (neke konzole za PC in računalniške pripomočke, še sama ne vem točno kaj je vse not)...meni je pa to čisto mimo...user posted image

Mene tudi zanima kakšna fajn praktična in res koristna igrača za malo večje... bi jo nečaku kupila (12 mesecev). Ampak bi nekaj takšnega, kar je res fajn, ne samo še ena stvar več... potem že raje kaj za oblečt kupim user posted image .

Le kdo bi razumel moške.... js tudi ne vidim smisla v teh zadevah... sploh, ker potem to po prvem valu navdušenja uporablja samo še 3krat na leto.

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
22.12.2009 10:51:35   
majra
jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: majra

kakšne dezinformacije širiš user posted image             user posted image  sem ga gledala na HTV

Altaja user posted image user posted image user posted image  upam, da bo hitro boljše. Vem, kako boli. Jaz tudi rabim zjutraj ene pol ure, da se sestavim skup. Ti pa še dojiš, ne? Pa ne smeš nobenih pravih tablet vzet. Boga. Čimveč probaj počivat

uspavanje.....zaspi pri mojemu na kavcu, potem jo pa premakne v posteljico. Po jutranjem hranjenju jo dam pa kr v posteljico in zaspi sama še eno rundo. Čez dan je pa obvezno na zakonski al pa kavču

Tanik user posted image user posted image  za prespano noč

mrzle rokice........vedno, pokrita pa ni šans, da bi bila. Se takoj zbudi, če jo pokrijem. Čez dan je pa vedno odkrita, ker itak takoj zbrca vse s sebe. Kot starejša user posted image  zato pa imamo bolj toplo v stanovanju, pa je

Larilu, zakaj pa tvojo nogica boli? Sem spregledala user posted image  a od cepljenja?

Tulpek oz. Tjaš user posted image user posted image  za drugi zobek
Mi smo pri starejši predvčerajšnjim dobili spodnje petke. Še zgornje dve, pa smo končali, da bomo lahko začeli pri Nini user posted image

Zdaj se grem pa psihično pripravljat na posvetovalnico user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
22.12.2009 10:52:15   
tulpek

Tulpek, tvojmu se pa nekam mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dalenjka, hvala!!

Barika, misli me pretentat, da bi prej dobil GH.

Dalenjka, pri nas še nič... poštar hodi po 12. uri... če bi imela avto doma, bi šla sama na pošto, tak pa nestrpno čakam.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
22.12.2009 10:54:43   
baby blue
Lana v posteljici vedno in obvezno zaspi z dudo v ustih user posted image Pred tem se lepo pocrkljamo potem pa jo lepo položim v posteljico in zaspi... Kdaj pa kdaj se pa naredi - tako kot včeraj - da je preveč zaspana in ne more zaspat čeprav že po mišje gleda user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......