veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilipu Pozdravljene, končno da nekaj še napišem... tudi mi smo septembrčki, je mali tako pohitel, da smo skoraj v avgust padli (sva se tudi po bolnici en mesec prej pujsala), čeprav sem imela rok konec septembra , amak se je vse super izteklo, naš fant pridno raste. Sem pa iz okolice Celja, čeprav čez teden veliko v Lj. Glede dud ste se sicer že kar nekaj časa nazaj menle, pa vseen; skor ziher sem za eno dudo, da bo delovala, sem jo za darilo že trem novorojenčkom kupla, ki druge niso hotli, ta pa pali. Je iber grda, rjava, tako da jo mi imenujemo grdavža, je pa zakon. Chicco iz kavčuka cela, probite! Jo pa imajo tudi v Intersaru al pa tavelikih Mercatorjih. Drugač pa imamo kr pestro, ful je imel krče, še vedno jih ima, če jem kake take stvari, tudi čokolada je še vedno na prepovedanem seznamu, tako da ne vem, kako bojo tile prazniki letos . Aja, Leon mu je ime, našemu malemu princu. Danes tale dež spet štrene meša, pa še izpit mam danes,tako da... šibam brat literaturo namesto pravljice. Led prebit, tako da si še pišemo sem kupla, ne deluje samo ziza aja, pa dobrodošla med nami