Mož*
|
Hvala, ker ste se pogrešale. Včeraj smo predstavniki svetov staršev imeli popoldne posvet na Brdu pri Kranju in sicer z ministrom Lukšičem o prenovi šolskega sistema. Je trajalo, trajalo; ko sem pa dmov prišla, je pa še bolj trajaloooooo, trajaloooo Joj, joj, kako je tale naš jelenček že 2 dni siten. Spet ga dajejo krči, najprej je čisto prijazen, potem postane ves rdeč, začne brcati z nogicami, se metat nazaj. Danes sem ga 2x vozila po dežju, popoldne skoraj 2 uri: je gledal kapljice skozi sončno streho in bil začuda zadovoljen. Igrače: pri prvih treh mi je izjemno prav prišla igralna kocka, v bistvu plezalo s tobogančkom od Little Tikes, pa igralni voziček, s katerim se je otroček najprej igral na tleh, ko pa je vstal, ga je porival pred sabo: pa vlak-poganjalček od Chicco, tisto kocko, v katero skozi odprtine vlagaš like, ste že pokazale, pa boben od Little Tikes, pravzaprav smo imeli ogromno igrač in igral od Little Tikes. Evo, jaz ne smem otroku božičnega dresa kupit, babe mu pa lahko rogove natikajo in ga slikajo
< Sporočilo je popravil Mož* -- 23.12.2009 0:28:25 >