fiška33
|
Dober večer, kako ste kaj? Jaz sem preživala krasen dan :) Dopoldne sem imela pregled, ponovno brez UZ. Srček še bije . Na "včerajšnjih" prijedenih 6 kg, dodajam še 3. Res sem izkoristila nosečnost. Drugače se moram ves čas pazit, da se ne zredim, danes pa (priznam) sem bila v čakalnici prvič lačna, odkar vem da sem noseča . No, malo sem bila presenečena, ker sem imela občutek, da ziher ne morem it tolko gor, kot prejšnji mesec, ampak zgleda da občutek, v tej široki trenirki, vara . Obiskala sem tudi prijateljico, ki ima 4 letnika, zdaj pa je ponovno v 10t. Sva nadoknadile za 5 let čvekanja, ko nekako ni bilo skupne točke . Kasneje sem z drugo prijateljico, ki ima 14 mesečnika "obdelala" vso potrebno opremo za otročička. Posodila me je tudi Angel sound in trenutno poslušam bitje našega . Mislim, da bom lažje zdržala do morfologije, ki jo imam napovedano za 22.12.. Takrat bom v 21 tednu. Komaj že čakam. Hvala za info o vaših ležalnikih. Ja, fajn bi blo še, če bi imel ta moj ta drag koleščka, bi bejbija vozila po stanovanju, kot ve v koških. Grem pogooglat koške. Hvala :) LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 13.11.2009 22:10:43 >
|