Sky3
|
mislim, da ima kr veliko nosečnic povišano nihanje razpoloženja jst sm definitivno bolj izrazita v izražanju čustev (predvsem kadar me kaj zmoti, užali ali razjezi). hitreje reagiram, pa tudi hitreje spremenim razpoloženje. kar se reakcij tiče, mislim, da ni samo povezano s hormoni, ampak bolj z dejstvom, da sm zdej jst (zaradi svojega babyja) na prvem mestu in se pač postavim zase... že čist nagonsko, da pač nudim malemu največjo varnost, udobje, zaščito in oskrbo ... razpoloženje se pa pri meni vrti okoli otročka in mojih bližnjih. ratam hitreje užaljena oz. žalostna, če dobim občutek, da kdo od ljubljenih zignorira prisotnost nosečnosti in obstoj malega bitjeca... pa mal ratam "surlasta", če se stvari nikamor ne premaknejo (kot recimo zdej, ko imava z dragim že zdavnej izbran voziček, čakat moram pa do januarja, da on dobi božičnico :s...) seveda je pa verjetno tudi zelo odvisno od karakterja osebe... jst sm že od nekdaj bla bl strastna v čustvih in nikoli nisem znala skrivat, kaj si mislim ali čutim... (škorpionka ) se je zdej vse skp samo še mal spotenciralo :) tko, upam, da sm ti približno odgovorila aja, pa še to. učeri sm bla čist razkurjena in objokana, ko sm 1 uro pred NS opazila, da v torbi, ki mi jo je dragi pripeljal v Lj ni bilo materinske knjižice. paniko sm zagnala, ker nism vedla, ali grem lahko na pregled tudi brez, iskala po netu telefonske, da bi poklicala in vprašala, moj je pa mirno meni nič tebi nič sedel zraven na postelji in gledu neko oddajo o avtomobilih. fertik, konc sveta! jezna sm bla nanga še bolj pa užaljena, ker sm se počutila, kot da mu je vseeno in da sm sama za vse, sama noseča. seveda krokodilje solze (in toliko o nihanju, ko sm izvedela, da knjižica ni nujna, sm se že veselo smejala )
< Sporočilo je popravil Sky3 -- 12.11.2009 12:23:00 >
|