|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
12.11.2009 13:59:10   
frcefela
H&M ima kar užitne puloverje na varianto pulija z dolgimi rokavi. Ni oprijet in prihaja v različnih barvah - zelena, siva, črna, bela in viola. Cena 19,90EUR. Jaz ga kombiniram s pajkicami in škornji do kolen. Hudo dobro user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.11.2009 14:04:22   
Sky3
na klasičnem oddelku ali za nosečnice??

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.11.2009 14:45:15   
Tiaraaa
Teja popolnoma se strinjam s tabo in gremo s pozitivnimi milsimi na prej na našo lepo nosečniško pot user posted image user posted image user posted image

Melia čestitke za diplomo user posted image drugo leto pa mam namen tudi jaz oddati diplomo...bom pa z bušijem zagovarjala user posted image mogoče se mi bojo pa kej usmilili user posted image

zdej pa res počasi na sončka mal...uživajte in božajte bušije user posted image

http://www.facebook.com/group.php?gid=174926976959&ref=ts

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.11.2009 14:52:24   
bubolin
Ojla user posted image

Jaz tudi mislim, da je zdaj počas že čas, da damo pesimizem stran, in začnemo pozitivno razmišljat (in uživat v naših nosečnostih), čeprav je včasih teško, ampak zato smo pa tukaj, da si pomagamo med sabo in se v kakšnih neprijetnih trenutkih bodrimo, a nee? Tako da POZITIVNO RAZMIŠLJAT PA BO VSE OK!!!!! Mislim, da s psiho zelo veliko naredimo in s tem zelo vplivamo na naše pikice, ki so naše največje ljubezni.

Vsem, ki imate kakršnekoli preglede in NS veliko sreče user posted image user posted image user posted image

Aja pa še glede razpoloženja. Ja joooj jaz sem tudi taka jokica postala, da si grem kar sama sebi na živce. Zelo hitro dobim solzne oči, kar se pred nosečnostjo ni nikoli zgodilo, zdaj pa...
Petruscha zelo lep seznam user posted image   Melia čestitke za diplomo user posted image Noo jaz bi se tud lahko jo spravla mal pisat, hmmm, sej bo.

Lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.11.2009 14:59:31   
m_o_i
a je ktera diplomsko omenla? user posted image  mogoce jo pa res kdaj napisem...bemtis, ce se ne morm zraven spravit....
diplomiranki cestitam in ji zelim, da jo dobro vnovci (po porodniski i guess)user posted image

cez 25 ur bom ze nekje v LJ (upam, da ne izgubljena na obvozniciuser posted image ) - greva đuniorja pogledatuser posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.11.2009 15:03:09   
Teja K
MOi za pregled user posted image

Uživaj, pa upam, da boš že videla kaj je user posted image ....

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.11.2009 15:05:15   
m_o_i
naj mi rece, da ni fant, ce upauser posted image
ce pa jaz ze od zanositve vem, da jeuser posted image

no, tut puncka je zelo zazeljena-sploh z atijeve straniuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 15:06:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 15:09:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.11.2009 15:15:12   
m_o_i
garmina mamo mi tudi, pa na mail so mi poslali zemljevid z razlago, kako se do njih pride - samo najprej je treba moski ponos preizkusit (pravzaprav mosko iznajdljivost); garmin je skrajna sila. ceprav na morje se je pa pustil vodit garminu ze kr iz velenja venuser posted image  kdo bi jih razumel!?

aja, prej je tekla neka debata o nerazumevanju moskih-takole, drage moje: ce zelis, da odnese smeti, potem RECES "odnesi prosim smeti" brez ovinkarjenj in elegantnega zavijanja v celofane! to in samo to razumejo-ko vsekas direkt.
preverjeno in uspesno uporabljano v praksi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.11.2009 15:55:25   
charlyka
zivepo - če greš v domžale k Strahovi, nimaš kaj posebej iskat ... iz ac dol, skos naravnost do mercator centra na desni strani, parkiraš kar tam, ker drugje je gužva, greš čez cesto na drugo stran - ogromen nov objekt (trgovine, kafiči), zadaj pa so trije novi bloki, greš v oranžnega v pritličje - so tudi table in to je to

srečno m_o_i in zivepo user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.11.2009 16:37:40   
Melia
hvala za čestitke ob diplomi, ampak v bistvu sem jo zagovarjala že maja letos....in komaj zdaj imamo podelitev diplom....joooj, kak dolgo rabijo na našem faksu....zdaj mi sploh ni več noben filing da sem že diplomirala....ko je blo še sveže sem pa kar cvetela od sreče da sem se rešlauser posted image

in, ja...upam, da bom jo po porodniški lahko boljše vnovčila kot pa sem jo do zdaj....

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 16:48:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.11.2009 17:01:46   
bubolin
Ojla.

Zivepo jaz sem te dodala na FB. Lepo se mej

Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.11.2009 17:07:29   
Snovalka
Pozz Tiaraaa, jaz sem drugače tudi rojena Komendčanka, preseljena v Kranj. Upam da v Komendi uživaš, sej se je to "selo" kar razvilo. Rada bi te vprašala, ker sem prebrala da si študentka kako si boš uredila status. Ok razen čes si izredna, jaz hodim redno pri 31 letih a si predstavljaš.
Drugače pa ste punce res pridne in se vam ful vsem zahvaljujem za razne informacije, ki mi prišparajo veliko časa.user posted image  Za seznam pa da je nuhalna 23.10 uspela pozabila od navdušenja vprašat za spol,user posted image če se kaj vidi. Lepo smo slišali tudi srčka. 3. pregled bi morala imeti danes pa ni ginekologinje, tako da čez teden dni. Še eno neumno vprašanje za vse a ste se že kaj zredile???user posted image
LP

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.11.2009 17:09:10   
m_o_i
glede vprasanja o kilah gor: vprasanje ni neumno, je retoricno user posted image  mene tut zanima, ce je kaka "srecnica" ki se ni dobila nobene kile gor!?

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.11.2009 17:18:28   
Kratka
ja jaz sem tista "srečnica", ki je celo shujšala. Sicer mi ni škodla kaka kilca dol, ampak bi raje imela da ne bi shujšala in bi lahko normalno jedla in s pravim apetitom, tako pa moram skos študirat nekako v tem smislu, da eh to pa raje ne bom jedla ker bo težko bruhat...haha s čim se ubadam. Ne res punce, lahk mi katera odstopi vsaj nekaj odvečnega apetita ker je smotano, ko ti res nič ne diši. 

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.11.2009 17:20:08   
Kratka
aja, melia čestitke!
Tudi pri meni je bilo tako, da sem maja diplomirala, decembra sem pa imela podelitev. Pri nas je pač tako, da je 2x na leto podelitev.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.11.2009 17:31:03   
Snovalka
Pozdravljena Moi, jaz imam 15t in 3d pa sem 4kg dobila pa me zanima a ni to mal preveč, iz začetnih 65 sem na 69 pa še 10kg me garantirano čakauser posted image . Jaz se kej dost ne sikiram ker sem že cel življenje na dieti in vem da bom po porodu spet. Težje bo kakšni, ki nikoli  ni rabila paziti na to kaj poje če bo potem mogla na dieto. Upam da ne boste imele teh težavuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.11.2009 17:32:04   
m_o_i
men se pa okus za hrano ni prav nic spremenil.apetit je povecan u iber in vam povem, da jem tut po 10x na danuser posted image
edina sprememba je glede vonja: lenorje in to prav vse zavoham na kilometer!!! pa tista sladkobna kepa potem v zelodcu-bljeekuser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.11.2009 17:35:47   
m_o_i
jaz sem sla iz 59 pred nosecnostjo na 63-stehtano pred tremi tedni! user posted image
je pa res, da tistih 59 je zvaganih na domaci vagi, 63 pa pri G...in isti dan, ko mi je vpisala 63 kg v materinsko, je men na domaci vagi pokazalo 61, tak da se mi sanja ne, kolko sem se pa res zredila (v kilah)

hlace sem ze vse zamenjala za nosecniske; boki so sli narazen TAKOJuser posted image

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.11.2009 17:36:09   
kittyy
punce,tudi jaz se vam bom pridruzila na FB,samo da damo NS skozi drug teden.
ja tudi jaz se nisem sla kile gor,sem ze dva meseca na istem.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.11.2009 17:56:54   
m_o_i
mene na FB ne bo (da se ne boste vse tja prestavle in pozable tu pisat!!), ker mi zadeva ni vsec...
ce pa ktera zeli videt mojo sveto podbico, ji jo pa lahko posljem na mailuser posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.11.2009 18:06:12   
carly
Joj jest sem šla prvič vsega skupaj gor 19 kg, zdej pa zgleda da bom hvala bogu se mal manj zredila,, se pozna k morm skos za tamalo letatuser posted image .Drgač so šle pa pri meni kile ful težko dol, se je šele potem poznalo ko sem mogla it na dieto zarad tamale ker je imela sum alergije na mleko pa jajca in poj itak so vse sladkarije odpadle.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.11.2009 18:06:52   
carly
Ja pa razpoloženje mi tud ful niha.

Pa pozdravljene nove.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.