bribiki
|
Uh, ste se razpisale v zadnjih dnevih, odkar nisem brala. Sem se prebila čez, sicer malo bolj površno... Zredila sem se za 1kg, pa sem zadj dobrih 14t ... Se mi pa full pozna trebušček, ker sem bila vedno suhec. Ena majčica je napisala, da jo trebuh boli po daljšem sedenju v nosečniških hlačah. Mene isto, in sicer, če imam oblečene H&M-ove kavbojke, pri žametnih me nič ne boli. Mogoče tud nisem navajena, ker sem večinoma doma in v trenerki. Bo pa treba kupit še kake legice in daljše puloverje. V CA sem probala farmerke, kot ulite so mi bile, ampak sem se odločila, da jih kupim kasneje, ko bo buši še večji. Glede zgodb- se mi ne zdi nič narobe, vsaj veš na kaj/koga bit pozoren. Bolj mi gre na živce, ko punce (ki BTW nikoli niso rodile, ali niti nimajo stika s nosečnostjo) na veliko razlagajo o stvareh, ki so jih nekje slišale. Npr. zadnjič mi je sošolka razlagala, kako je ena rojevala 20 ur, pa kaj vse so ji delali, bla bla bla. V glavnem stavri, ki jih nosečki pač ne greš razlagat. Sej ne, da me je prestrašila, ampak zdi se mi butasto, da nekomu razlagaš same slabe stavri. Sem si prav rekla, da ji bom vrnila, ko bo ona noseča. Razpoloženje mi full niha, z dragim se včsih spričkava za take butaste stvari...me je kar sram, ampak si ne morem pomagat. Sej razume oz. se trudi razumet. Tud jokam pogosto, ob kakih filmih al pa kar tako. Aja, dobrodošle novo pridružene majčice . Vesela sem za vse, ki ste uspešno opravile NS, za ostale pa držim pesti za naslednje pregelde.
|