|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
13.11.2009 10:03:23   
Melia
Teja K.....njamiii....mmmm....bi ga kar zdaj jedla.....imava pa zelo, zelo podoben recept....v bistvu kar enak, no.....jaz dam edino namesto margarine majonezo....in pa včasih še kake začimbe not namečem (kako baziliko, pa rožmarin....)....njam, njam, njamuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
13.11.2009 10:13:36   
Teja K
Melia jaz dam noter margerino, zato da bolj zgosti...

Miška me je dobro spomnila, moram zdaj ga en dan naredit... uhhh kr čutim ga na jeziku user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
13.11.2009 10:35:04   
Melia
Teja K....bom poskusla z margarino...ne vem če ne že med vikendom.user posted image

Kje so danes vse ostale?
Aja...kaj kater ve kdaj se vrne Štajerka iz poročnega potovanja? Da nam bo malo lušte delala kak je uživala na sončku in peščeni plaži...user posted image

Tako, grem zdaj dalje kuhat, pa vas vmes malo pridem prebrat....

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
13.11.2009 10:35:32   
Tiaraaa

IZVIRNO SPOROČILO: Snovalka

Pozz Tiaraaa, jaz sem drugače tudi rojena Komendčanka, preseljena v Kranj. Upam da v Komendi uživaš, sej se je to "selo" kar razvilo. Rada bi te vprašala, ker sem prebrala da si študentka kako si boš uredila status. Ok razen čes si izredna, jaz hodim redno pri 31 letih a si predstavljaš.
Drugače pa ste punce res pridne in se vam ful vsem zahvaljujem za razne informacije, ki mi prišparajo veliko časa.user posted image  Za seznam pa da je nuhalna 23.10 uspela pozabila od navdušenja vprašat za spol,user posted image če se kaj vidi. Lepo smo slišali tudi srčka. 3. pregled bi morala imeti danes pa ni ginekologinje, tako da čez teden dni. Še eno neumno vprašanje za vse a ste se že kaj zredile???user posted image
LP

hej...ja jst sm pa priseljena komendčanka, je bol mirno pri nas nič se ne dogaja le tu pa tam veselice pa kmetijski sejmi na hipodromu...vidim pa dosti konjčkov :) user posted image

sem redna študentka imela namen končati septembra diplomo in se vpisati na magisterij, ampak sem se odločila da bom za eno leto prestavila mag. da bom imela še naprej status....trenutno zbiram vse informacije kaj se mi najbolj splača: obdržat status absolventa ali diplomirat in se vpisat na zavod in vlečti kako socialno...zanimam se tudi če mi kot študentki brez dohodkov mogoče pripadajo kakšni socialni dodatki?? hmmm...tko da nič še ne vem razen da lahko zaprosim 60 dni pred ali 60 dni po porodu za paket novorojenčka in potem tudi otročki dodatek, ter da za porodniško lahko zaprosi bodoči pčka....

se opravičujem, ker sem se tok razpisala user posted image

http://www.facebook.com/group.php?gid=174926976959&ref=ts

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
13.11.2009 10:43:56   
Kratka
Ojla punce!
Tiaraa, po moje se ti bolj splača obdržat status. Kolegica je tako naredila, da je obdržala status, njen je šel v porodniško, zraven pa še dodatno služi dinarčke, ker je itak ona doma z otrokom. Zdej če gledaš s te strani se ti bolj splača. Če bi šla na zavod, bi pa od socialne dobila kot samohranilka nekje do 400€-točno ne vem, ampak več kot toliko ne bi dobila. Nevem preračunaj...če bi tvoj lahko šel dodatno služit se ti prva varianta res bolj splača.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
13.11.2009 10:47:36   
nanny.girll
evo pa se še jaz oglašam po dolgem času.
morm vas pohvalt, da ste zelo pridne čveke. Le tako naprej. user posted image user posted image
KG: zredila sem se okoli 1kg tm nekje. mi fuul mal paše jest ubistvu sam kšne banane pa mandarine kivi...smo na sadju večinoma user posted image

jz se vam tudi pridružim na fb, takoj po nuhalni =) komej čakam torek..jeiii =)

jz sm tudi še redna študentka tako da bom prijemala oroške dodatke, starševsko nadomestilo in štipendijo. okoli 500€ vsega. mislim da se da preživeti. user posted image kokr sm slišala da če boste šle na zavod dobite ful manj. drugače pa ti itq pripada dodatno študijsko leto za vsakega rojenega otroka. tisto leto ko pa si na ''porodniški'' ti pa status miruje. user posted image

punce lep sončen dan še naprej

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
13.11.2009 11:23:28   
adria12345

helo user posted image ,

Malo pozno odgovarjam ampak včeraj sem bolj pozno prišla domov in sem samo padla v mižule. Ni bilo moči za branje in pisanje.

isabeaux- NS sem delala pri svojem G., ki sicer nima licence, dr. Tataloviću v Lj.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
13.11.2009 11:58:18   
bribiki
Uh, ste se razpisale v zadnjih dnevih, odkar nisem brala.user posted image Sem se prebila čez, sicer malo bolj površno...

Zredila sem se za 1kg, pa sem zadj dobrih 14t user posted image ... Se mi pa full pozna trebušček, ker sem bila vedno suhec. user posted image Ena majčica je napisala, da jo trebuh boli po daljšem sedenju v nosečniških hlačah. Mene isto, in sicer, če imam oblečene H&M-ove kavbojke, pri žametnih me nič ne boli. Mogoče tud nisem navajena, ker sem večinoma doma in v trenerki. user posted image Bo pa treba kupit še kake legice in daljše puloverje. V CA sem probala farmerke, kot ulite so mi bile, ampak sem se odločila, da jih kupim kasneje, ko bo buši še večji.
Glede zgodb- se mi ne zdi nič narobe, vsaj veš na kaj/koga bit pozoren. Bolj mi gre na živce, ko punce (ki BTW nikoli niso rodile, ali niti nimajo stika s nosečnostjo) na veliko razlagajo o stvareh, ki so jih nekje slišale. Npr. zadnjič mi je sošolka razlagala, kako je ena rojevala 20 ur, pa kaj vse so ji delali, bla bla bla. V glavnem stavri, ki jih nosečki pač ne greš razlagat. user posted image Sej ne, da me je prestrašila, ampak zdi se mi butasto, da nekomu razlagaš same slabe stavri. Sem si prav rekla, da ji bom vrnila, ko bo ona noseča.user posted image

Razpoloženje mi full niha, z dragim se včsih spričkava za take butaste stvari...me je kar sram, ampak si ne morem pomagat. Sej razumeuser posted image oz. se trudi razumet.user posted image Tud jokam pogosto, ob kakih filmih al pa kar tako.user posted image

Aja, dobrodošle novo pridružene majčiceuser posted image . Vesela sem za vse, ki ste uspešno opravile NS, za ostale pa držim pesti za naslednje pregelde.

(odgovor članu adria12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
13.11.2009 12:07:00   
Teja K
Ej a je že katera razmišljala kje bo bebika spala?

Jaz sem prvega mela v posteljici, pa zibalnik sem mela za čez dan, vendar ga na začetku nisem morala vanj dat, tako da sem mela kar nekaj težav glede tega, zato sem se zdaj začela malo navduševat nad koškom s kolesi...

Tudi moja sestrična ga je imela, pa je bebiko po stanovanju kar za sabo vozila, če je šla v kuhinjo ali pa za dalj časa v kopalnicoo...

Mislim, da si bom tudi jaz to omislila...

Sam me skrbi, če je to ok, kot posteljica user posted image

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
13.11.2009 12:12:05   
bribiki
Tud jaz razmišljam o košku s kolesiuser posted image ,v sobici pa posteljica. Kje se ga pa dobi? Pri prodajalcih suhe robe? Na začetku bo itak spal/a pri nama v spalnici.user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
13.11.2009 12:14:23   
Teja K
ja sem malo čekirala, pa se dobi pri suhi robi, vendar pa moraš nabavit potem še jogi... v Rutarju so pa baje meli koške z vsem (torej košek, jogi in posteljnina-1komplet)...

Mislim, da bi jaz morala tudi še imeti posteljico od sina, vem da sem jo posojala, ampak če se je vrnila pa ne vem, tudi tja bom morala novi jogi kupit se mi zdi...

Kaj pa vozički? Kako daleč ste z izbiro?

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
13.11.2009 12:21:06   
Sky3
Najprej spet DOBROOO JUTROOOO user posted image (again, mela toliko za prebrat, da zamujam s postom)

Melia nič majoneze v namazke še par mesecev, remember. je na rdeči listi user posted image

m_o_i držim pesti še zate!! vse bo super! sploh danes! super dan je tralala tralala, sonček sije, toplo je zunej.. sami dobri znaki, da je veliko pozitivne energije v zraku! user posted image

uff.. mene pa kr razganja že celo jutro/dopoldne/opoldne.... zdele neki pod zob vršt (kak topli sendviček s sirom, paradižnikom in bazilikooo njamiii) pa pod tuš... vsa frišna in dišeča.... wiiii... potem pa v trgovino v nabavo za smetanco, pa banane in nutello.... bom pekla tortico za jutri... kaj češ lepšga user posted image user posted image

noseča sem, sonosečke so super, življenje je lepo in super sončni dan je zuni!!! natipkanje! user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
13.11.2009 12:35:16   
Teja K
jaz pa še samo mičkeno potrpim, grem danes prej dam... na zaslužen vikend... spakiram cotike in hrano, poberem sineka v šoli in pičimmmmmmmmmmmmm via vikend, v naravo, da napolnim baterije user posted image user posted image user posted image

Pa še tak lep sonček je, jupiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
13.11.2009 12:52:43   
Melia
SKY3....meni je tudi danes tak fajn, ko je prelep dan veni.....uff, naj kar tak ostane, zarad mene ne rabi bit zime in snega in mraza....
aja, pa hvala za skrb.....majoneze pa res tako malo konzumiram, da če jo dam eno žličko v namaz ne bo tak hudo....mislim, da kar nekaj nosečk obožuje majonezo in nisem zasledila da bi lahko bilo kaj narobe....ja, ta domače majoneze pa mi je tak jasno da ne smem....user posted image

jaz bom verjetno imela kar posteljco zraven najine postelje...mi je pa taka košarica na kolesih zelo všeč...

vozički.....še vedno sem navdušena nad HARTANOVIMI....bomo videli, če pri tem ostane ker bi še jih kar nekaj rada videla in preizkusila v trgovini...tak da še me to čaka....

TEJA K....lep vikend ti želimuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
13.11.2009 13:05:36   
Sky3
ma ja sej za majonezo nism napisala zaradi kg (čeprov bi jst morala lih na to pazit user posted image ) ampak zaradi surovih jajc iz katerih naj bi bila user posted image no, tko so pač mene podučil... čeprov... ena olivna čebata, z samo žličko majoneze, pa tuno, paradižnikom in solato... po moje bi zdej tut dušo prodala za tak sendvič hehe user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
13.11.2009 13:08:29   
Sky3
Melia men pa želiš prijetno praznovanje, ane?? user posted image hehe joj sm k skokica dans!

šibam pod tuš, potem pa hitr še kej napisat! user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
13.11.2009 13:10:44   
Melia
saj vem da nisi mislila zaradi kg.....ampak zaradi svežih jajc....ampak sem prebrala da vse kar kupimo v trgovini je itak vse pregledano in ni nekih strahov, čeprav....nikoli se ne ve.....ker če bi vse upoštevali ne bi smele nosečke skoraj nič kaj jest...tak da se sama držim načela kar mi zapaše to jem....res pa ne jem in ne bom jedla surovega mesa (npr.bifteka)....

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
13.11.2009 13:11:47   
Melia
SKY3 uspešno praznovanje tebi in vsem tvojim!!!! ju-huuuu....bo luštno, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
13.11.2009 13:16:54   
Sky3
o ja! user posted image nutellino torto bom jedla pa lubčke pokasirala!!! hehe user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
13.11.2009 13:26:27   
bribiki
Lepo praznujteeeeuser posted image user posted image user posted image Jaz bi tud nutelino tortouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
13.11.2009 13:40:32   
charlyka
tudi jaz želim lepo praznovanje user posted image user posted image

vidim, da ste danes vse dobre volje in prav je tako user posted image user posted image

meni je sicer še vedno kar slabo ampak se trudim, da uživam dan user posted image

(odgovor članu bribiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
13.11.2009 14:13:02   
Sky3
hvala user posted image lani je šu moj r.d. mimo brez česarkoli, tko da upam, da bo letos bolj veselo! user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
13.11.2009 14:16:59   
frcefela
Babe, jaz sem pa končno dobila Angelsound in zdaj veselo poslušam srček mojega bejbija. Huuuudo dobro. Kot da bi lokomotivo poslušal user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
13.11.2009 14:17:17   
Melia
pa veš da bo veselo, saj si že ti tak vesela da drugače na more bit kot pa veselouser posted image

user posted image user posted image VSE NAJ, NAJ!!!user posted image PA VELIKO OBJEMOV IN POLJUBČKOV TI ŽELIM IN SUPER SE IMEJ IN FAJN user posted image TORTICO PAPCAJTE IN SPLOH UŽIVAJ KER JE TO TVOJ DAN!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
13.11.2009 14:17:49   
charlyka
kje si ga kupila?

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.