fiška33
|
Dober večer :) Še dobro, da vas spremljam sproti, ker ste tako pridne tipkarce . Že 1 uro in pol ni nobena nič objavila, pa vas že pogrešam Vidim, da se tudi ostale pridno redite (ne samo jaz), bomo pa potem še skupaj hujšale. Prijedla sem si že 6 kg. . Markicaa, čestitam za rezultate, zdaj pa sproščeno uživaj naprej . Dobrodošla alena* Sem za, da ustanovimo na FB Majčice 2010. Če katera zna, potem naj kar :) Meni je FB kar v redu. Itak imam nastavljeno, da nepovabljeni ne vidijo podatkov o meni. Med prijatelje pa mam v glavnem dodane ljudi, s katerimi nisem tako pogosto v stiku, kontakta pa na nek način le ne bi rada izgubila. Bivše sosede izpred bloka, bivše sošolke, ... Zadnjič me je našel celo dopisovalec izpred 15 let :) Drugače FB pogledam 1x na 14 dni, no zdaj malo bolj pogosto, ampak mi ne predstavlja nobene obremenitve. Še manj kot mail ali telefon - ki ga ne maram . Se pa že veselim slikic bebic, sobic, opreme, ki jih bomo članice dodajale v albume. Kje pa ostale drugače shranjujete fotografije, ki bi jih rade pokazale tudi drugim? Jaz uporabljam Picaso, FB zaenkrat niti ne, pa ga bom Ste že kaj zasledile, da bi kake slavne osebnosti pričakovale maja? Prvo sem že zasledila. Maja pričakuje tudi Tiffani-Amber Thiessen, tista nesramnica iz Beverly Hillsa . Ja, jaz že kar malo izbiram tudi opremo za bejbija in prosim za kakšno dodatno mnenje. Kako je kaj glede ležalnikov? Sprašujem predvsem mamice in ostale, ki ste že kaj razmišljale o tem . Nekje sem prebrala, da niso najbolj priporočljivi, ampak so pa praktični, pa luštni. No in že pred kakim mesecem al pa dvema sem si zamislila, da hočem višji ležalnik, kot jih večina prodaja na bolhi. Pač mava bolj mali kavč in bi ležalnik stal zraven kavča na ustrezni višini. In včeraj sem ga našla. Ima 4x nastavljivo višino, najvišja višina je celo 60 cm in lahko stoji zraven jedilne mize, lahko je pa seveda tik nad tlemi. Pa še ni preveč kičast, kar je tudi zaželjeno Njegov opis je na http://www.madeformums.com/reviews/baby-gear/bouncer-and-rocker-chairs/beaba-up-and-down-rocker/review/753.html, pri nas pa se ga da dobiti za 150 €. No, mojga je skoraj na rit vrglo. Povejte mi prosim, koliko bi bila ta draga reč sploh uporabna. Jaz mislim, da meni full. Ko bo odslužil, ga bi poskušala prodati naprej. Kaj mislite? Kaj pa zibanje, pa tresenje, pa igračke, pa muzike, pa lučke .... Tale nima nič od naštetega. So te stvari nepogrešljive? LP
|