|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
6.12.2009 9:30:26   
barvar
Jutro user posted image !
Niste nič pridne v čvekanju ta vikend user posted image . Ali so vas vse parklji odnesli. Jaz pa sem spet cel vikend sama in se ravno odločam kaj bom danes počela. Mislim, da bom kakšne piškote spekla user posted image .
Za srečanje v januarju sem pa jaz tudi, za kakšno tortico pa še bolj. Sem se odločla, da moram jaz tudi svojga bušija malo pokazat, se mi zdi že res veliiik!
Lepo nedeljo vsem skupaj...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
6.12.2009 11:59:15   
Melia
pozdravljene

zgleda je res vse parkelj odnesel.....user posted image

pa saj je prav da si vikend vzamemo zase in za svoje drage in se pocrkljamo....brez računalnikauser posted image

no, jaz sem zgleda bila pridna in mi je miklavž prinesel lepo takšno malo daljšo majčko, vijoličaste barve s potiskom....kjer piše beautiful and pure girl....hja, miklavž že veuser posted image

zdaj trenutno pa pečem mafine za mamo, ker dobi neki obisk....pa je to tak na hitrco (kr tisti iz škatle od dr. oetker)

popoldne pa grema z dragim malo do njegovih, pa ko se stemni pa čez mesto(maribor) da vidimo kako je okrašeno....

lepo nedeljo želim vsem in ne pozabite prižgat druge adventne svečkeuser posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
6.12.2009 12:19:53   
emibu
heila heilauser posted image

sam res vas ni nič slišat ste use uredu??user posted image
jaz že komaj čakam na kosilo sem tako lačna da kr jojuser posted image user posted image
no samo tako malo na hitro sem vas hotla pozdravit pa lepo nedeljo vam želim
papauser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
6.12.2009 13:55:10   
bubolin
Pozdravljene user posted image

Nooo evo jaz se javljam, mene ni parkelj odnesu user posted image Sem pa od miklavža dobila velikooo lepih in dobrih stvari, tako da sem bila letos očitno zeloo pridna user posted image

Kosilo je že za mano, tako da zdej sledi en krajši počitek, potem pa moram mal diplome napisat - ufff kolk se mi ne da user posted image

Lep preostanek vikenda user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 13:55:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
6.12.2009 14:34:29   
MiniMiska
Ojla! Pa je res zatišje. No tudi mene ni parkelj odnesel user posted image , sem bila očitno pridna. Sem ravno po kosilu, sem upala, da bo kaj sonca, pa je le mraz in neka megla, tako spalno vreme user posted image Lepo preživite nedeljo pa se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 3631
6.12.2009 16:23:25   
Meemee
Pozdravljene souser posted image .

Ravno počivam po dobrem kosilu. Super vikend je bil, ampak spet je prehitro minil user posted image .

Miklavž mi je prinesel nekaj sadja user posted image . Da bom zdrava jaz in moj user posted image

fiška33 - trebuh si mažem (sicer ne vsak dan, res nisem pridna), tako da bo verjetno res to krivo. Hvala user posted image

Še naprej vam želim lepo nedeljo user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
6.12.2009 18:03:12   
emibu
ojla ojla nosečkice mojeuser posted image user posted image

no tkole je biu moj dan za miklavža uff dobila veliko daril od zlate zapestnice do ure zlate verižice skodelic denarja ( se ga je nabralo za 200 euru...) čokoladic politankic in še bi lahko naštevalauser posted image user posted image skratka letos sem bila angelček zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image no potem pa se ga je moj dragi naluckau (pri izdelavi klobas) in potem sem ga mmogla spraut u bano in spat če vete kak dougo lahko to trajaa hjooooooiiii
ampak ok zdej je v postli jst si morm pa najdet mesto na sedežni saj mislim da me bodo hlapi ubili user posted image user posted image user posted image
kako ste pa ve preživele kaj dan?

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
6.12.2009 18:49:07   
frcefela
Čao punce,

jaz sem pa tako vesela danes, dobila sem Bugaboo Cameleon voziček z vsemi dodatki, lupinico Maxi Cosi, veliko košaro za spanje do 6mesecev, avtosedež in posteljo Kinderpet, tako da morava nabavit samo še previjalno mizo user posted image user posted image user posted image

Miklavž mi je prinesel ogromno sladkarij in sadja . aja pa copatke user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 19:11:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frcefela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
6.12.2009 19:37:17   
carly
No pri nas pa miklavž ni nič nosil, no pri tašči je za tamalo ker ona vztraja da pri njih miklavž vedno nosi, no sej ne da bi imela tolk proti samo sem hotela da bi se darila samo enkrat dajala, takrat ko jih vsi, tako bo pa od ostalih dobila za božička od tašče pa zdej pa še poj, bo mela tamala čez kakšn let k bo mal vedla za kaj se gre celo zbrko zakaj nekje dobi dvakrat nekje pa samo enkratuser posted image .

Sicer sem pa zjutraj spekla parkeljne, da smo se malo posladkali.

Nič sedaj moram pa še malo delat, je fajn če delaš doma, da si malo prilagodiš delavnik, samo zadnje čase mi vse za čez vikend ostane, ma pa bomo že, še kakšni dve leti bo tako, potem bosta šla pa obauser posted image v vrtec pa bomo lahko spet normalno delali.

Aja minimiška že imaš datum za pregled srčka, da bomo vedle kdaj mormo še posebej pesti držat?

Neposredna povezava do sporočila: 3636
6.12.2009 20:35:54   
Melia
dober večer

tako....pa je vikenda konec....no, skoraj....je bil lep vikend, mi smo danes pred hišo lučke prižgali in je že prav praznično vzdušjeuser posted image

moj ima jutri dopust in sem prav vesela,...bova lahko malo dlje skupaj poležala zjutraj....pa kavico skupaj spila....uf, imam rada takšna jutra

no, pa lep večer vsem

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
6.12.2009 21:08:02   
K_a_t_i
Čer.
Se še jaz malo javim. Sem vas zgubila nekje pri makaronih z ocvirki (kako gre to skupaj?!) - men je namreč še vedno skoz slabo user posted image
Sicer pa je vikend minil v znamenju žurov (petek, sobota, danes odbojka) in spanja ter na drugi strani v znamenju kvalitetnega preživljanja prostega časa mamice z otrokom. Vse jasno? user posted image
Pri nas Miklavž ne nosi, tako da bo dete moralo še nekaj časa počakati na darila - pridejo z dedkom Mrazom. Je pa mulček že v hudem pričakovanju. Smo postavljanje smrekce kar malo odložili, ker pol bo pomojem kar pod smreko spal do konca leta user posted image .

A sem res tok dolgočasna, da bom samo to napisala user posted image Jp, samo to bo danes.... Neki se mi spi. Deca itak ni. Tko da - postelja, here I come!

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
7.12.2009 7:29:28   
m_o_i
bro jutro user posted image user posted image user posted image

parkeljci niso prisli, ker so se ustrasli, da bojo tepeni user posted image  
miklavz daril(a) ni prinesel, ker ga se nikoli ni-verjamemo v bozicka user posted image  se 18x gremo spat, pa prideuser posted image

takole; jaz sem vceraj mojega vprasala, ce bo prisoten pri porodu in me je enostavno sokiral s svojim zacudenim "zakaj pa ne bi pomagal?!no, al pa oni men, ce bom skupi padu.."user posted image  posteno povedano, sem se bolj nagibala k temu, da ne bo za stvar oz. da bo za, samo ce bom jaz rekla, da naj bo (kao meni na ljubo). sem bla vesela, res!

tale teden se uzivam, naslednjega pa sibam v sluzbo-odlocitev komisije pac. sicer je pa zadnji delovni teden, zato mislim, da bom prezivelauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
7.12.2009 8:14:41   
Angel_Tian
Dobro jutro ženskice user posted image
user posted image
Grem brat in pisat, delo bo moglo malo počakat hihi. Vidim, da ste me ubogale in niste preveč napisale user posted image user posted image

zivepo - sem dobila mail. Seveda ti bom pomagala, z veseljem user posted image

Takole, tolko v pozdrav za začetek, se seveda še oglasim, ko vas preberem user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3640
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 8:33:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
7.12.2009 8:34:55   
nusi
Jutro. Jaz sem pa danes doma, en prehlad se me loteva, pa bom rajš kak dan na dopustu, ker če res zbolim bom brez zdravil zihr 10 dni doma, to bi bila pa kr štala sploh zdej v decembru, ko je treba cel svet rešt - vsaj js mam tak občutek v službi user posted image

Drugače pa čutim, da se mi malo trebušček napenja če potipam pod popkom, pa zjutraj je bil na eni strani mal bolj trd, kot bula al nekej tazga, zdej pa ni več. Kaj je to? Če bi mi znala katera razložit?

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
7.12.2009 8:42:50   
Angel_Tian
No, da vas zdaj lepo povrsti "obdelam" user posted image

gromska - kar prikaži se večkrat izza kolisja, da se nam ne boš samo "za hrbtom" smejala user posted image Saj vidiš, da je zabavno in več kot nas je, boljše bo ;)

Sadje - na srečo ga niti moj dragi niti Tian ne obožujeta najbolj, tako da ga ne rabim nikol skrivat. Sem pa trenutno na mandarina, pomaranča, banana obdobju. No, kar se pač kupi, to pojem user posted image user posted image

zivepo - imam eno tako zelo zelo dobro domače bučno olje s prekmurja, njamiiiiii user posted image Smo ga že od malega radi tudi kr tak na kruhu jedli, hahahahaha, ko v starih časih, ko jim je to blo nekaj wauuuuuu in izjemoma (vsaj tak sto meni to moji rekli user posted image ).

Smejanje
- user posted image user posted image user posted image saj mi je vseeno no, če kot pohan golob al kot pečen maček user posted image Le kje jih najdete, take izraze :) Jaz se samo smejim kot nora, pa že to me včasih čisto zdela user posted image

melia - daj še meni kako idejo za novo frizurco (al pa katera druga tudi lahko). Sem se včeraj samo na sveže prepleskala. Zdaj se pa morm še do frizerke spravit, ampak ne vem niti tega ali naj mi samo malo skrajša lase ali bi si mogoče omislila kako fajno kratko čupco. Sprejemam ideje :)

aha, sem že prišla do tja, kjer vidim, da se je zivepo kar nekaj uspela naučit user posted image Le tako naprej... (nikoli nisem marala učenja na pamet, pri meni mra vse nekak logično bit).

carly - a tolk si se pa mogla oglasit,d a si mi lušte naredla s čokoladno torto? user posted image Jaz sem jo tudi hotela spečt včeraj (schwarzwalderkirsch - pojma nimam kak se ji po naše reče, višnje so not med drugim user posted image ). No, nisem je mogla spečt, ker mi je nekaj sestavin manjkalo user posted image . Bom pač naslednji vikend. Upam,d a ste lepo praznovali atijev rojstni dan :)

Evo, petek sem obdelala. Nadaljujem že z vikendom user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3643
7.12.2009 9:28:43   
Angel_Tian
Pa saj to ni res babnce. A se vam je že kdaj zgodilo, da se je vse kar ste napisale, zbrisalo?
Presneto, očitno sem predolgo odgovarjala na vse vaše objave user posted image user posted image user posted image
Pa za celo stran sem mnda napisala jao user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3644
7.12.2009 9:32:47   
m_o_i
Angle_Tian samo to se res zgodi, ce predolgo klobaso napisesuser posted image  shranjuj, punca, shranjujuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3645
7.12.2009 9:37:22   
Angel_Tian
Ja, pa ne bom še enkrat vsega pisala, ker je bilo res ogromno (sori punce), bom kar od tu nadaljevala.
Presneto no user posted image user posted image user posted image še kr ne morem verjet, da se kaj takega lahko zgodi.

zivepo - evo ti moj mail: tatjana.gosnik@amis.net
Najboljše pa bi tak blo, da naredim kot pri meni doma. Ko imam vse pohištvo, ga kr po sobi prestavljam sem in tja, dokler mi postavitev ni všeč user posted image .
Predvidevam, da ti nekaj pohištva že imaš, nekaj pa bi še dodala al kako. Ker v tem primeru bi bile koristne tudi mere pohištva, da vem, kam lahko kaj dam ;)

nusi - to tiščanje pri meni počne ponavadi zvečer, ko se lepo uležem. Pač dete rabi prostor in si ga dela. Kje vse še bo do konca nosečnosti user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3646
7.12.2009 9:39:06   
j.b.
Živjo dekleta,

Naj še jaz na hitro javim, da vas tut stalno berem in spremljam in se vam smejem - kakšne mateuser posted image user posted image user posted image , komentirati pa ne uhitim vedno.

No, naj vam povem da je do zdaj miklavž nosil le z moje strani, sama nisem dobila nič. Pač imam fanta ki kar pozabi da bi mi lahko kaj kupiluser posted image .
Tian_Angel, joj kak imaš lep trebušček. Na mojmu je pa nekaj dodatnega špehca, heheuser posted image  Naj še kera doda slikco, da se malo primerjamo.

Fino bodit, pa kej pišite - vas berem.
lpuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
7.12.2009 9:40:11   
Angel_Tian
m_o_i - pa mi tega ni mogla kaj prej povedat? user posted image user posted image user posted image

bom zdaj na krajše odgovarjala al pa res shranjevala ja. hvala user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3648
7.12.2009 9:41:43   
Angel_Tian
Ja, hvala vsem, ki tako gledate in hvalite moj bušček user posted image Jaz pa še vedno čakam slikce od vaših user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3649
7.12.2009 9:53:24   
nusi
angel - tian - moj trebuh bomo še kar dolg čakale user posted image ravno včeraj so mi obiski rekli če sem prepričana, da sem noseča, ker nimam nič trebuha in res, razen zvečer, ko je trebuh poln hrane ga sploh ni vidt user posted image Sicer mi je po eni strani to ok, po drugi sem pa mal nestrpna user posted image , hja me otroček že takoj navaja, da ne bo vse po moje user posted image

Aja mogoče sem kje spregledala ampak s čim se pa ti ukvarjaš, ker vidim, da te punce glede ureditve stanovanj sprašujejo?

< Sporočilo je popravil nusi -- 7.12.2009 9:55:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Zanositev
Daise

Koliko casa ste potrebovale, da ste zanosile?

1 mesec (39%)

2 ali 3 mesece (19%)

4 do 6 mesecev (11%)

6 do 12 mesecev (6%)

1 do 2 leti (9%)

vec kot 2 leti (16%)

Število vseh glasov: 402

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!