sabri
|
Bom poskusila malo sproti, ker drugače po tolikih straneh pozabim vse. mubi: možno je, da se malo kapljic izloči iz prsi in se zasuši pa zaradi tega tako srbi. Ker sem jaz ravno včeraj poskusila stisnit malo in je priteklo že ven bodoča papica za bebico . angel tian: ful lep buši, sva pa nekje na istem, samo, da jaz nosim samo nosečniške še, ker me kar nekaj tišči vse. tejaK: si dali pravi nasvet, jaz sem dojila samo z nastavki, ker imam premalo izbočeno bradavico in prej sem bila tak mim, da nisem vedela, da obstajajo nastavki za to , potem pa dojila 9 mesecev, ampak nikoli brez. Kar smotano, ker nimaš vedno pri roki, ampak se vse navadiš. Tak da punce-se pridružujem, nastavki so zakon, če je kak podoben problem. porod: trajal 5,5 ur, brez svojih popadkov, malo proti koncu me je že bolelo vse skupaj, potem pa na hitro akcija, je bila bolj drobna in nisem bila nič prerezana, babica je bila zakon, upam, da v drugo naciljam vsaj podobno babico, ker je skoraj vse odvisno od nje, pa od nas seveda tudi. Je pa res, da se pred porodom namenoma nisem hotela zanimati o izkušnjah in je bilo tako bolje. Zdaj, ko vidim, koliko stvari gre lahko narobe, me je skoraj bolj strah. Ampak še noben ni noter ostal ne . hrana: se mi je malo umirilo, mam samo prebliske, ko mojemu težim ob 21, da mi gre iskat čokolado pa čipsa... kg: se ne obremenjujem, v prvo sem šla gor 16 kg, ki jih res ni bil nikjer videti, ker sem nosila očitno bolj zadaj. Dobiš pa tudi hitro dol, no zdaj, ko sem bolj v letih, se bom morala malo bolj pomatrati pa bo. slončkanje-sex: jah, je...včasih...se ne spomnim, kdaj že...Se hecam malo, dosti ne, je bolj poredko, kar nekak pride tko. V prvo je bila proti koncu ful suha, se spomnim, se je moj kar nekaj bal, ne vem, mogoče je mislil, da ga trka al kaj . picek pečen: sem prav ujela? Ga bom jutri vrgla na sol in spekla, sem že enkrat probala in mi je bil ful všeč, brez komplikacij. brcike: jaaaa, ne vem točno, katera me je vprašala, kako vem, da je to to. Je razlika, ki jo veš, ko res brcne bebica, nekak istočasno od znotraj in na bušiju brca. Saj ne znam dobr opisat. Je pa in upam, da jih še ostale čimprej čutite, tiste, ki jih še niste. Zdaj grem pa spat počas, jutri pa nastavite miklavžu, da kaj dobite. Nočko.
|