|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
4.12.2009 10:41:37   
Angel_Tian
melia - saj lepo, da se lahko tolk smejimo in jaz se zelo rada, včasih na svoj račun še bolj kot pa na račun koga drugega :)
ampak moram priznat, da tolk kot se zadnje dni (odkar sem se vam pridružila na RR) vsaj v službi že dolgo nisem user posted image
face ste, vse po vrsti

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 10:43:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3577
4.12.2009 10:50:26   
Sky3
Dobro jutro vsem! user posted image

morm priznat, da nism več čist na tekočem, o čem ste kej pisale zadnje dni... sm v kr lepem zaostanku s prebiranjem postov. veliko vsega na kupu, pa ni bilo pravega časa... user posted image

v glavnem, upam, da ste vse super in da se mate fino! zasledila sm, da se veliko smejete, kar je super! user posted image tudi jst se! user posted image mene je že parkrat tko popadel smeh, da se nikakor nisem mogla ustavit in so tudi solze lile huje kot pri joku. me je kr presenetilo, se še kateri to dogaja??? user posted image

no, bodite fino sonosečke in uživajte v prihajajočemu vikendu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3578
4.12.2009 10:53:51   
milena2222
Dobro jutro vsem!
Res ste pridne s pisanjem, bolj kot ne utegnem samo prebrati vse skupaj...Hvala za porodne zgodbe,sem jih z zanimanjem prebrala.
Snovalka-tudi jaz sem prvič noseča...
Emibu-čestitke za rojstni danuser posted image kar se težav v zobmi tiče,pa sem na istem kot ti.Sta se mi do sedaj zlomila dva zoba in sem bila včeraj pri zobozdravniku ter mi je enga popravila,v ponedeljek pa grem spet.Sovražim zobozdravnikeuser posted image in mi je žal da si jih nisem prej vse lepo popravila,ker zdej pa zgleda še ta nosečnost zraven povzroča,da je še huje z mojimi zobmi...
No,drage souser posted image ,da vam povem,da smo imeli pri nas prepir v hiši zaradi tega kar sem napisala na forum.Zadnjič sem namreč napisala,da ne vem, če bo moj prisoten pri porodu in da zna paniko zganjat,računalnik pustila na mizi,v tem pa pride moj dragi in začne brati.Strašno je bil užaljen,zakaj tako mislim in sem se pol morala kar precej potrudit,da je nehal kuhat mulouser posted image ker on se bo izkazal in mi bo pomagal po svojih najboljših močeh!user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
4.12.2009 10:57:55   
Angel_Tian
čisto res je kar si napisala zivepo
Zaradi tega pa tudi tako rade visimo tu, ker si lahk vse povemo pa ni nobene zamere. Takih ljudi, ki se v vsako malenkost zapiknejo, tak nikol nisem razumela.
Pa če si ti user posted image , sem mnda jaz tudi (vsaj malo), ker drugače ne vem, če bi se tolk razumele.

Sicer pa, kr naj se javi tista, ki misli, da v njej ni nič user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se pa ob tejle tvoji izjavi o tolkih user posted image user posted image user posted image takoj nekaj spomnila. A si lahko predstavljate, da bi se nekje marca recimo vse dobile. Take trebušaste. Kolk smeha na enem kupu bi šele takrat bilo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
4.12.2009 11:08:23   
Angel_Tian
Sky3 - res se ogromno smejimo in nekako imam občutek,d a se vsak dan bolj.
Se pa meni osebno to pogosto dogaja, da se moram do solz nasmejat. Sicer pol že drugim ni več jasno, če se še vedno smejim al se prav jočem, ampak kaj čem user posted image

milena222 - držim še pesti za drugo rundo popravila. Kar zdrži, se splača.
Svojmu pa lepo sporoči, da mu me vse tu lepo čestitamo za njegovo odločitev. Le naj bo ob tebi user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3581
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 11:42:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3582
4.12.2009 11:47:07   
frcefela
jutro punce,

no jaz sem pa šele zdajle vstala in šele pijem kavo user posted image Mater, ste se razpisala, sploh ne sledim več. Hvala za porodne zgodbe, zdaj uradno sem prestrašena user posted image

Kaj pravite na to, da po novem letu zorganiziramo kako srečanje?

Neposredna povezava do sporočila: 3583
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 11:53:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frcefela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
4.12.2009 12:02:57   
frcefela
sem, sem prestrašena user posted image To bo še zanimivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
4.12.2009 12:07:16   
Teja K
jojjojoj saj vas sploh več ne utegnem brati!

Joga za mamice - Končno uspelo. Fiška hvala za vso pomoč, včeraj sem odprla in vse je šlo, nobenega errorya ali kaj podobnega... samo včeraj nisem bila pri pravi volji, da bi začela, bom danes ali pa jutri...

Včeraj me je full pri trebuhu navzdol pritiskalo, pa križ me je bolel, počutje je bilo u ****u... ampak potem sem sexala user posted image in danes sem že boljše volje user posted image user posted image ...

Jutri pa pizzo pečem, pa morda tudi do frizera skočim... moram se malo razvajati, ker drugače bom nekomu lonec in sesalec v glavo vrgla (beri Nekomu=moj dragi=moja tašča) hahaha

NO lepo bodite pa fino pišite naprej...

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
4.12.2009 12:10:33   
Angel_Tian
frcefela - nimaš zakaj bit prestrašena, smo vse ob tebi user posted image (vsaj z mislimi bomo no)

srečanje - JA, sem tudi za, če lahko prosim za normalno kolo pa čist normaln, s čokolado prelit sladoled. Pa smetano še prosim zraven user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
4.12.2009 12:20:58   
Mubi
en lep rahlo zasnežen dan! user posted image
od kar sem bila nazadnje tukaj prisotna ste napisale kar 10 strani.....na hitro sem preletela, vendar za podrobno branje nimam časa.....
javljam se vam, ker imam ponovno eno vprašanje. ne vem, ali ste se o tem že pogovarjale, vendar jaz tega nisem še zasledila tu gori.....
Že od samega začetka nosečnosti me včasih bolj, včasih manj srbijo bradavice. vendar ne cele, samo vrh bradavice.....user posted image user posted image težko se je popraskati, ker boli....če grem na rahlo čez njo z nohtom, je videti, kot da bi "odluščila" nek bili sloj.....user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače je bradavida videti normalna, kot je vedno bila..... to mi pa res ni jasno.....??
No, če se je še kateri to zgodilo oz. se ji dogaja, naj mi to sporoči.....
hvala!
Uživajte user posted image moje!

Neposredna povezava do sporočila: 3588
4.12.2009 12:29:39   
Angel_Tian
mubi - podobno težavico sem jaz imela dva dni nazaj. Desna bradavička me je ves čas srbela, nekaj čohat pa se tudi ne moreš povsod user posted image . Sicer se mi ni nič luščilo dol ali kakorkoli drugače izgledalo, samo srbelo je. Dva dni nazaj sem to mojmu omenla in čez noč je nehalo srbet - mogoče me je pozdravil med spanjem hihi ali pa je bilo dovolj že to, da sem mu povedala user posted image user posted image user posted image
Lahko pa da je pomagalo to, da sem si po tuširanju pač namazala s kremo (za to mazanje sem drugače zelo zelo lena)

punce
, pokažem vam mojga bušija, pa upam, da bom pravi link prpopala sem, da boste lahk vidle

user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
4.12.2009 12:30:56   
Angel_Tian
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem misla, da bo viden samo link, ne pa kr slika. se oproščam za tako vsiljivost user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3590
4.12.2009 12:41:07   
Animus
Mubi - mene so včasih srbele, zdaj je sicer nehalo. Kaj mi je pa najhuje. Ko me zebe, se tak srčijo in bolijo za POPI..... Se mi pa tudi tako luščijo - take bele posušene pikice. Se mi zdi, da ni nč takega, morda je to posledica vseh teh priprav mlečnih žlez.

AngelTian - sej je super, da daš slikico gor. Men je kul gledat bušije in otročke.

Frčefela - do takrat te bo strah že minil. Jst te nisem hotela strašiti, sej sem tudi imela lep porod. Tak, da grem raje še 3x rodit kot pa 1x k zobarju. Sem lih naročena JAN pri zobarju, pa me je tak strah, da ga bom odpovedala in se zgovarjala na to, da je preveč gripe okoli, ker ima ordinacijo v ZD.

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 12:43:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3592
4.12.2009 12:51:56   
Mubi
Animus hvala za odgorov! sej se mi je zdel, da ne more biti nič takega, samo mal me pa že moti to..... Pa saj upam, da bo kmalu minilo!....

angel_Tian lušten buši!!! Tudi jaz imam že podobnega, samo da se pa že kar nekaj časa ne upam obleči navadnih kavbojk, ker se mi zdi da me kar nekaj pritiskajo na user posted image :D

(odgovor članu Animus)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
4.12.2009 13:16:50   
Teja K
Mubi, daj si malo ti te bradavice namaži s kakšno kremo, dobiš posebno kremo v drogerijah za doječe dojke, pa si lahko namažeš, s tem pa si boš bradavice še utrdila za čas ko boš dojila...

Pupe moje, ne šparajte preveč bradavic ker vas bolijo, dajte jih vsake toliko zdrgnit narahlo z brisačo mokro, da bodo navadile, če ne boste potem v pikapolonici če bo bebi premočno potegnil... bo bolelo... pa preverite če se vam bradavica v špic obrne... meni se v prvi nosečnosti ni in detece ni moglo zagrabit dojke in pit mlekeca... sčasoma sva natrenirala in sedaj se bradavičke lepo pokončno postavijo user posted image user posted image ... nasvet za tiste, ki se jim ne postavijo bradavičke v vojaški položaj... pred odhodom v prodnišnico si kupite ene nastavke za pomoč pri dojenju... dobijo se v lekarni... to je en takšen nastavek, ki ga daš na dojko in potem dojenček lažje pije, pa če so boleče dojke in bradavičke ne boli... No to je en moj majhen nasvet user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
4.12.2009 13:20:00   
Angel_Tian
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo super, čakam še slikice vseh vaših busekov user posted image

Kavbojke je pa za mene normalno, da jih še spravim gor, celo še malo mi dol lezejo. Te drugače rabijo orng zategnjen pas user posted image
Pritiskajo me pa še ne, jih nosim tak spodaj kot oni res debeli dedci user posted image
Pri prvi nosečnosti si nisem kupila niti ene nosečniške cote. Tak sem poleti rodila in sem lahko lepo kiklce prej nosla ;)
Mi je pa mami kupla dvojne nosečniške hlače, ki jih pa nisem mogla nosit, ker sem imela premali trebuh user posted image

hahahaha, sem se zdajle spomnila nekaj (saj, kdaj se pa ne)
Moj opa, je imel pač vedno tak mal večji vamp. In ko sva z bratom bila še mlajša (nekje zgodna osnovnošolska leta), ga je enkrat vprašal, kje se dajo kupit take hlače za pod trebuh user posted image user posted image user posted image

zivepo - hvala za tisto konkretno porcijo sladkobe user posted image , ker kaj dietnega ne vem, če bi prebavla. Moj želodec ni navajen na "pusto" hrano.

Danes dobim od stare mame kislo zelje. Pa mislim, da bojo kr naši domači ocvirki gor padli in se bom jaz fino tega najedla. Na kislo mi vleče user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
4.12.2009 13:26:11   
Angel_Tian
Teja K - dober opis in dober nasvet :)

na srečo imam dva vojaka user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3596
4.12.2009 13:28:51   
Teja K
Angel_Tian, a sedaj tudi fantka nosiš? Meni je v prvi nosečnosti kislo pasalo nenormalno user posted image user posted image in imam fantka, ker mi sedaj zelje ne diši upam na punčko user posted image ... Nisem bila na NS zato ne vem... saj bom zvedela hihihih, če ne prej enkrat maja ali junija user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 13:29:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3598
4.12.2009 13:31:06   
Teja K
Živepo ajde za prve tri jedi, ampak makaroni in ocvirki (to še nisem slišala, pa niti jedla) potrdijo, da si noseča user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3599
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 13:47:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Citroen Xsara picasso vs.Grand Scenic
OliveOyl

Katerega bi izbrale?

a) Grand Scenic (58%)

b) Picasso (42%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!