|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
7.12.2009 13:59:11   
Angel_Tian
Zdaj pa ne vem, če imam samo jaz te težave ali še katera od vas. Ne morem pisat ZS, ne morem nobene med prijatelje dodat, pa še na cirka vsake pol urce me kr samo z RR odjavi user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
7.12.2009 14:00:58   
m_o_i
nekaj steka, ja
sem lih u tri krasne pisala eno mal daljse sporocilo, pa ga ni nikjer vec...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
7.12.2009 14:19:40   
Angel_Tian
ok hahahahaha, pol bo tvoje v tri krasno sporočilo srečalo tistega mojega jutranjega, ki je tudi tam nekje user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
7.12.2009 14:52:02   
m_o_i
user posted image  privoscljivkauser posted image

a vse busije slikate!?
teja k se verjetno kuj pico je, da je tak tiho...
in kje je petruscha!?

kr neki jih je zginlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3679
7.12.2009 15:05:29   
Angel_Tian
Ne vem, kaj so vse tolk zaposlene user posted image

Jaz bom v glavnem kmalu zaključla s službo za danes, tako da nadaljujem čvek jutri. Lepo bodite.
Ja, pa vse trebuščke poslikat, m_o_i - daj mej malo nadzora ti nad tem user posted image , da se katera slučajno ne izmuzne user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
7.12.2009 15:58:09   
MiniMiska
Dober dan, čveke.
m_o_i: user posted image user posted image za slikco, lep buši! Se bom tudi jaz en dan slikala.

frcefela: user posted image za opremo, a to je miklavž prinesel?

Drugače pa pogrešam par čvek tukaj, petruscho za obnovitev seznama, ker ji gre to delo najbolje od rok.

No danes sem tudi uradno dobila pošto, da imamo zdravega fantička user posted image , UZ imam 30.12., hvala, ker boste držale pesti. To mi veliko pomeni user posted image Verjamem pa, da je vse OK, in bo izvid darilo dedka mraza user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3681
7.12.2009 16:02:33   
m_o_i
its a booooooooooooooooj user posted image  
user posted image user posted image zdrav pubec, ijeeeeeeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
7.12.2009 16:05:29   
m_o_i
user posted image  joooooooooooj, kak sem pa jaz spregledala, kak je frcefeli miklauz tako lepo darilo prinesu!?!?
sem sla zdej prav iskat nazaj o cem to govori minimiska!

ma super user posted image , kaj naj recem!?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
7.12.2009 17:47:25   
bubolin
Ojlaaa user posted image
Minimiška user posted image user posted image za fantiča - jeeej.... vse bo u redu tudi s srčkom.

Frcefela fuuuul lepo darilo.

Moi lep buši.

Nooo zdaj sem ga tudi jaz slikala in ga lahko najdete v mojem albumu.

Drugače sem pa danes spet skakala naokoli po opravkih, tako da sem zdele že prav utrujena. Sem bila pa vmes na eni tortici (mi je tako cukr padu, da sem mogla it) user posted image Je bila takooo dobra - mmmm njamiiii....
Jutri imam pa frizerja tako, da se gre tudi jaz malo polapšat user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
7.12.2009 18:17:12   
j.b.
Hej živjo souser posted image

Naj povem da tut mene malo heca tale RR, mi velikkrat sploh ne objavi kar sem natipkala. In pol ponovi vajo s tipkanjem... user posted image

Minimiška, čestitam za zdravega fantka, super ti je Miklavž tole zrihtaluser posted image Zdaj pa verjamem da se ti bo ful vleklo do konec decembra.

U soboto je pa tut pri nas bil sneg, blo ga je cca 10 cm, in sva morale it s user posted image hitro ven se naužiti zimske idile. Sva obe s psico čisto mahnjene na sheg. Aja, moram vam povedat da sva pri naši hiši v pričakovanju obe s psico, heheuser posted image user posted image user posted image

No, jutr pa fejst pesti držat, ker imam pregled - upajmo da je še zmeraj vse ok. Komi čakam da spet vidim našga čmlja. Malo me je sicer strah tehtnice, upam da je še v mejah normaleuser posted image

Bubolin, tvoj trebušček preverim jutri (doma mi dela internet prepočasi da bi lahko videla slikeuser posted image ), sicer pa ti želim da bo čupa jutri super uspelauser posted image

Nč bejbe ful fino se imejte!

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
8.12.2009 7:50:13   
_katja_
Dobro jutro!

Sem končno uspela prebrat za nazaj, in to šele tretji dan bolniške user posted image No saj jutri pa nazaj v službo.

Glede hrane: imam obdobje ze od začetka, slane stvari (topljen sirček, kisla smetana,...) + od sladkega indijancki....mmmm.... No pa včeraj sem ob 23,30 jedla kruh za zaseko. Se je tamal zbudu in jest zraven lačna kot volk user posted image

Meni tudi že pridno trebušček raste. Tako da imam že nosečniške kavbojke in še ene svoje široke normalne hlače. Drugač pa trenerke so zakon:) Sem pa oprala zdaj vse nosečniške cunje, tko da pridejo spet majcke in srajčke na vrsto. Sem že pozabila, da imam uno majcko, fantek ali puncka? :) user posted image Morm pa mal probat cunje za oblečt, ker gremo smucat za vikend. Sej skoz ne bom smučala, ampak mal pa bi, pa imam smučarske hlače in bundo ful oprijeto, tko da to odpade user posted image No sej neki bomo že najdl pri hiši.

Držim pesti za vse ki imate pregled v teh dneh!!!!!

Kar ne morem verjet kakšen mir je....sama doma...kr čudež user posted image

Aja včeraj za večerjo sem naredila vanilijeve njoke z omako iz gozdnih sadežev (jih je Damijan kuhan na Slo 1 v soboto). Dobra zadeva, sladki njoki, predvsem pa slastniuser posted image

Lp
K

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
8.12.2009 8:08:26   
Angel_Tian
Dobro jutro vsem user posted image

grozne sanje sem imela user posted image . Sina sem kr nekaj tepla po riti, da se je že kr jokal in drl: ne mami, ne mami user posted image user posted image user posted image Pa to so bile v zadnjem mescu že druge take neke "nasilne sanje". Upam, da ne pomenijo kaj slabega, čeprav nekak ne dam kaj dosti na sanjarjenje. Ampak že sam občutek mi je tako grozen...

Grem zdaj raje malo prebrat, o čem ste še včeraj popoldne čvekale babnce. Se moram nazaj v veselo stanje spravit user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3687
8.12.2009 8:18:51   
Angel_Tian
minimiška - lepo slišat vesele novice user posted image

bubolin - jupiiiiiiiiiii za tortico user posted image
Mi pa tale RR spet tolk nagaja, da še ne morem it pogledat tvojga bušija user posted image
(se mi nekak zdi, da danes ne bo ravno moj dan)

j.b. - user posted image user posted image pol boste meli pa pri vas dost naraščaja, lepo
Kako je bilo na pregledu?

_katja_ - user posted image ne vem, če je že katera mela bolniško zato, da bi si na RR prišla na tekoče user posted image (saj ne, upam, da si ok in da boš danes lahko normalno delala)
No, pa uživajte na smučanju. Če pa že ne boš tolk smučala, pa ti bo sigurno pasal kak sprehod med zasneženim drevjem. Jaz nisem neki ljubitelj zime in snega user posted image

Takole, zdaj si pa en kakav privoščim potem pa na delo veselo.
Uživajte punce

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3688
8.12.2009 8:23:43   
Angel_Tian
evo bubolin, sem le uspela, da mi je odprlo
zelo lep buši user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3689
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 8:30:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3690
8.12.2009 10:25:13   
fiška33
Dobro jutro čveke user posted image

MiniMiska, the best!user posted image Sem full vesela!

Frčefela, sej ne vem, al ti naj bom fauš vozička, al ne user posted image . Mislim, da boš veliko prikrajšana - beri --> ne boš dobila doktorata iz vozičkov, tak ko ga bom jaz user posted image . Trenutno se celo odločam, kateri bo moj drugi, rezervni voziček, ki bo lahek in ves čas v avtu user posted image . Za ta glavnega že imam dva favorita. Zaenkrat se še odločam med Quinny Freestyle al pa Babe Comfort High Trek. Oba imata svoje prednosti in slabosti pri lastnostih, ki jih želim od vozička.

Moram povedat, da sem nad svojim telesom res zelo razočarana. 3 tedne sem se lepo pazila, jedla po malem, telovadila ... Kile so pa stale. In potem je bil tukaj ta, tazadnji teden, ko je bil moj dragi na bolniški in ni iz šole nosil kosila in sem kuhala jaz. Pač rada skuham malo preveč, da potem še kaj ostane za večerjo. No in potem je bil še vikend, z res velikimi obroki in konkretnimi sladicami, potem še miklavž, ki je prinesel en kup sladkari.... in jaz imam 2 kg več user posted image . Že ližem 70kg, moja stegna so obupna, najraje bi se zjokala user posted image .
Pa kaj prej res nisem pojedla niti malo sladkarij ali kako pri hudiču sem se lahko pri vsej tej dobri hrani nazaj držala user posted image

Nič, grem na kavo z aprilčico, da me malo potolaži user posted image .

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
8.12.2009 10:45:28   
_katja_
fiška: zarad kilogramov se pa res ne splača sekirat. Pač se kakšen teden paziš malo bolj, kakšen malo manj. Važno, da se celo nosečnost ne prenažiraš. Predvsem pa res se ne sekirat zarad tega. Ni vredno.

zivepo: hvala za nasvet glede smucanja. Sem pa že v prvi nosečnosti razčistila sama pri sebi glede rizičnih športov. Vsak po svoje.

Angel_Tian: ja sej bolniška je bila bolj za to, da si moj križ odpočije in prehlad dokončno mine. Je boljše, tako da jutri štartam v službo. Zdaj pa še letim k dohtarju po bolniško.

Lep deževni dan še naprej!
K

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 10:46:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3693
8.12.2009 10:47:45   
Angel_Tian
olala, jutro zivepo user posted image
A si ti čisto v učenje padla?

Uf, dobro, da si me spomnila. Si moram še pisarno okrasit pa začet te bedaste voščilnice za poslovne partnerje pisat. Nekak nimam volje, sploh pa danes ne...

Psički - mi imamo eno tako lepo dlakasto kepo, skor 50 kg, mešanica med bernskim planšarjem in "lesijem" (stalno mi ta pasma iz glave pade user posted image )
Sprejeli smo ga 4 mesce za tistim, ko se je Tian rodil. So ga lastniki hotli dat uspavat, pa se nam je zasmilu, ko je bil tak mali pa tak puhast. In smo ga na začetku imeli v stanovanju, ga je bilo povsod polno. Ima pa tudi tašča ovčarja, ki je že nekaj let pri hiši. Ni bilo nobenega ljubosumja. Niti ovčar ni bil ljubosumen na novorojenčka, niti kasneje ni bilo težav z novim psičem... smo imeli res srečo. Čeprav pa Tian ima našega psiča sedaj zelo rad, taščinega pa niti ne najbolj user posted image
No, si pa moj dragi za nekoč, ko bomo v naši hiši in Ollya ne bo več, tudi želi neko bolj zverino ala rotvajler...

fišika33 - sploh se nimaš kaj jezit zarad kg, saj pa enkrat pa moraš malo zraven dobit

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3694
8.12.2009 11:15:02   
Melia
pozdravljene!!!

kako kaj?

jaz sem ravnokar prišla iz zavoda za zaposlovanje....kjer sem jim danes oznanila da sem noseča....in gospa je bila zeeeloooo vesela....user posted image za njo!!! mene pa je blo tak strah povedat...ne vem kaj sem mislila da bouser posted image

in še rekla je, da mi bo probala kakšno delo preko javnih del zrihtat ali pa kaj za 4 urce....že spet user posted image  za njo....tudi če ne bo nič s tega mi je s svojimi tolažilnimi besedami polepšala dan, kaj dan, cel mesec....ker sem ji povedala da se res sekiram da sem brez službe in da zdaj ko sem noseča imam še manj možnosti itd....pa je rekla da bo že potem boljše, da bo lažje ko bom imela otroka,....skratka potolažla me je....sem ji res hvaležna....user posted image

vidim, da se pogovarjate o psih...tud jaz imam psičko....mešanko med labradorcem in ovčarjem....no, je pa bolj podobna labradorcu kot ovčarju, je cela črna in taka igriva psička, da je včasih kar ne obvladam....je pa stara 4 leta in se mi zdi da kar preveč nori za svoja leta....je pa zelo zaščitniška in poštarja sploh ne mara....user posted image ....upam, da ne bo ljubosumna, ampak mislim da ne, ker ima res rada otroke,....ko je kakšen otrok blizu je čist raznežena....

fiška33...nič se ne sekiraj glede teh kg.....tolaži se s tem da ko bo dete rojeno bo tak hitro šlo dol....in boš spet fit!!! pa jaz imam več kg kot ti, pa kaj....se ne jezim,.....jih imam že od prej več....jem pa vse kar mi paše....mi pa hvalabogu sladko ne paše!!!

želim vam lep dan....zdaj pa grem pogledat vaše slikice....če bom lahko kaj odprla....včeraj ni šlo..user posted image

jaz pa bom v bližnji prihodnosti tud slikala bušija...obljubim....user posted image

aja....kolk sem včeraj bila vesela da zjutraj nisem bruhala me je danes zjutraj čakala dupla porcijauser posted image

uživajte in pridne bodite in smejte se in za nič se ne sekirajte...se ne splača!

Neposredna povezava do sporočila: 3695
8.12.2009 11:24:26   
Melia
tako....sem pogledala slikice...

vsem vam povem da imate prelepe bušije in prelepe otroke (tiste ki imate slike od njih) in nasploh ste simpatične in lepe mamice in atiji!!!user posted image  user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 11:40:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
8.12.2009 13:13:04   
frcefela
Fiška kaj? 2 kili imaš več? Samo? Jaz imam 3 kg več ... user posted image No, nisi edina, ki trenutno ni ravno navdušena nad svojim telesom, vse je neki bolj polno, čudno, mehko, vse se trese in ni nič čvrsto - no razen joške - zaenkrat - bogve kakšne še bodo ... Potem ko pa nehamo dojit, bodo pa itak kot dva povešena uhlja od kokeršpanjela ... YES; ful vzpodbudno. user posted image

Komaj čakam, da rodim in da začnem hujšat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3698
8.12.2009 13:25:37   
Sky3
hehe kok ste hecne! in to samo drobne pupike! user posted image ne se tok sekirat zarad kg noooo. jst sm jih nabila v prvih 2.5 mescih 4!! skos sm neki glodala k mi je blo sicer hudo slabo. evo, zdej se je pa umiril in sm vesela zvedla, da sm se v naslednjem mescu in pol zredila samo 0.5 kg. tut apetit se mi je umiril, tko da sploh ni tko hudo. pač ene prej druge kasnej, ene mal več druge mal manj, vse se pa bomo lahko "uredile" nazaj v stanje, ki nam je ljubo, takoj ko damo ven mladičke user posted image

šibam zdej delat! hotla sam nahitro pozdravit! pridne ste čveke, ni kej. jst pa več nimam tolko časa sodelovat user posted image

FSM četudi na deževen dan! user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 14:26:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sky3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Zanositev
Daise

Koliko casa ste potrebovale, da ste zanosile?

1 mesec (39%)

2 ali 3 mesece (19%)

4 do 6 mesecev (11%)

6 do 12 mesecev (6%)

1 do 2 leti (9%)

vec kot 2 leti (16%)

Število vseh glasov: 402

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!