|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
4.12.2009 13:52:49   
Teja K
Živepo ja tvoje kombinacije so definitivno nosečniške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
4.12.2009 14:16:21   
Angel_Tian
Teja K - ne vem, kak spol bo. Ampak pri prvem mi kislo ni najbolj dišalo, to imam trenutno enih 14 dni tako fazo.

Za prvega otroka tudi nisem vedela, kaj bo. Ampak je prišlo to, kar sem se odločla, da naj bo - fantek.
Torej bo zdaj punčka user posted image user posted image user posted image
Na to NS tudi nikol nisem šla in na noben "odvečen" pregled. Pa še ginekologinja ima tako staro aparaturo, da nikol spola ne vidi user posted image . Nekaj bo!

zivepo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne gre drugače
Meni je tudi tašča take neke nastavke v lekarni kupila, čeprav nisem imela nobenih težav pri dojenju. Preventiva? user posted image Sicer pa je ona ena izmed paničnih tipov ljudi, ki vidijo že v naprej vse grozno...
Makaroni z ocvirki??? user posted image To nisi mogla slišat, to je tvoja umetnost user posted image user posted image user posted image No, saj so tudi taki, ki jejo radi čokolado z dodatkom feferonov user posted image
One murke poleg pice malo bolje razumem, čeprav si jaz raje dam kako koruzo al pa beluši kar na pico, pa kako kislo smetano še user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3602
4.12.2009 14:17:34   
m_o_i
danes ste pa "skuhale" vraga in pol ze user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 14:25:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
4.12.2009 14:30:17   
markicaa
dan punce..
ni me blo par dni pa ste tooook napisale, se mi zdi da vsak dan več... no sej je lepo to ,,, sam priznam da nism vse za nazaj brala :)
mejte lep dan še naprej

aja a je kej sneg pri vas?

Neposredna povezava do sporočila: 3605
4.12.2009 14:36:04   
m_o_i
ce naute pridne, vas bojo parklci odnesliuser posted image

user posted image

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
4.12.2009 14:54:35   
MiniMiska
Čveke, živjo. Hvala ker skrbite za moje trebušne mišice - se krepijo s smehom user posted image
Vam zaželim lep miklavžev vikend, naj vam prinese tisto, kar ste mu napisale v pismu in šibam kuhat kosilo...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
4.12.2009 14:58:41   
Angel_Tian
najprej vprašanje /ker dlje še ne morem brat) user posted image user posted image user posted image
Kako zgleda pohan golob????user posted image

m_o_i - ja, kr lepo nam je user posted image

zivepo - kar lepo izkoristi prosto popoldne, da še mal več predelaš. Za dopoldan mi je tak jasno, da več kot 2 strani ni šlo - enostavno te preveč motimo. Vem, da te kr na RR vleče, da prebereš kaj user posted image

Uh, kolk časa hodijo parklji, a zdaj že kr tri dni al kako (sam tolk, da vem, kok časa se morm skrivat)?

markicaa - mi smo na srečo brez snega user posted image
Pa kr preberi za nazaj, saj nismo tolk pisale, bolj smo se smejale user posted image user posted image user posted image

Takole, zdaj pa se jaz počasi domov spakiram user posted image . Zaslužen vikend me čaka. Pa da ne bo v ponedeljek preveč novega za prebrat, ker mi bo drugače delo preveč začelo zaostajat user posted image user posted image

Lepo bodite in pridno božajte bušije user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 15:20:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 17:09:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3610
4.12.2009 17:49:19   
m_o_i
pri nas se pa rezis ko pečen maček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3611
4.12.2009 19:17:47   
Melia
pozdravljene!!!

joooj, kak sem se zdaj smejala ko sem vas brala....pa res ste pridne kolk ste natipkale....pa samo par urc me ni bilo.....user posted image ....prave ste!user posted image

mene tudi bradavice srbijo in včasih kar cela prsa....se mi pa nič ne lušči.

morem se vam malo pohvalit....sem bla pri frizerju....sem se malo razvajala.....sem se naklepetala s svojim frizerjem in še nova frizurca....eh, supercauser posted image

pridne bodite, smejte se in lep vikend....pa da bo čimmanj šib miklavž prinesel....user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
   [Brisano sporočilo]
4.12.2009 19:50:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
4.12.2009 20:33:43   
carly
Mene so prvič tud ful bradavice srbele pa sem jih par dni mazala s kremo za dojenje za prsa pa je blo ok.Drgač se pa lohk zgodi da začne mal vn tečt, pa so zato kakšni beli flekci pa delčki sam to je bl proti koncu kolkr je men znanouser posted image

Prijeten vekend vam želim, jaz sem ravno čokoladno torto naredila, moj ati praznuje.

Neposredna povezava do sporočila: 3614
4.12.2009 21:46:51   
kittyy
sam,da vas mal pozdravim,mi racunalnik neki nagaja.
jst sem se vedno v pricakovanju poste in postarja z dobro novicko,...user posted image user posted image

MINIMISKA,ves da ti iz srca zelim,da je se s srckom vse ok,....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
4.12.2009 23:05:04   
sabri
Bom poskusila malo sproti, ker drugače po tolikih straneh pozabim vse.
mubi: možno je, da se malo kapljic izloči iz prsi in se zasuši pa zaradi tega tako srbi. Ker sem jaz ravno včeraj poskusila stisnit malo in je priteklo že ven bodoča papica za bebicouser posted image .
angel tian: ful lep buši, sva pa nekje na istem, samo, da jaz nosim samo nosečniške še, ker me kar nekaj tišči vse.
tejaK: si dali pravi nasvet, jaz sem dojila samo z nastavki, ker imam premalo izbočeno bradavico in prej sem bila tak mim, da nisem vedela, da obstajajo nastavki za touser posted image , potem pa dojila 9 mesecev, ampak nikoli brez. Kar smotano, ker nimaš vedno pri roki, ampak se vse navadiš. Tak da punce-se pridružujem, nastavki so zakon, če je kak podoben problem.
porod: trajal 5,5 ur, brez svojih popadkov, malo proti koncu me je že bolelo vse skupaj, potem pa na hitro akcija, je bila bolj drobna in nisem bila nič prerezana, babica je bila zakon, upam, da v drugo naciljam vsaj podobno babico, ker je skoraj vse odvisno od nje, pa od nas seveda tudi. Je pa res, da se pred porodom namenoma nisem hotela zanimati o izkušnjah in je bilo tako bolje. Zdaj, ko vidim, koliko stvari gre lahko narobe, me je skoraj bolj strah. Ampak še noben ni noter ostal neuser posted image .
hrana: se mi je malo umirilo, mam samo prebliske, ko mojemu težim ob 21, da mi gre iskat čokolado pa čipsa...
kg: se ne obremenjujem, v prvo sem šla gor 16 kg, ki jih res ni bil nikjer videti, ker sem nosila očitno bolj zadaj. Dobiš pa tudi hitro dol, no zdaj, ko sem bolj v letih, se bom morala malo bolj pomatrati pa bo.
slončkanje-sex: jah, je...včasih...se ne spomnim, kdaj že...Se hecam malo, dosti ne, je bolj poredko, kar nekak pride tko. V prvo je bila proti koncu ful suha, se spomnim, se je moj kar nekaj bal, ne vem, mogoče je mislil, da ga trka al kajuser posted image .
picek pečen: sem prav ujela? Ga bom jutri vrgla na sol in spekla, sem že enkrat probala in mi je bil ful všeč, brez komplikacij.
brcike: jaaaa, ne vem točno, katera me je vprašala, kako vem, da je to to. Je razlika, ki jo veš, ko res brcne bebica, nekak istočasno od znotraj in na bušiju brca. Saj ne znam dobr opisat. Je pa user posted image in upam, da jih še ostale čimprej čutite, tiste, ki jih še niste.
Zdaj grem pa spat počas, jutri pa nastavite miklavžu, da kaj dobite. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3616
   [Brisano sporočilo]
5.12.2009 7:51:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
5.12.2009 10:47:46   
bubolin
Ojlaa čveke.

Kako ste kej? Ste kej pisale miklavžu, da vam bo kej lepega prinesu? user posted image Jaz mu nisem nič, ampak vseeno vem da nekaj mi bo ziher prinesu user posted image

Joooj ste smešne, sem se tok nasmejala ko sem vas zdele brala za nazaj user posted image

Pri nas tudi ni nič segca. Jaz bi ga tudi malo, je potem takoj boljše, bolj zimsko vzdušje. Noo ja, sej bo že kej.

Lep miklavžev vikend user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 3618
5.12.2009 11:49:04   
emibu
hei heiuser posted image

tudi pri nas ni nič snegecauser posted image ...
no naj vam povem razplet kolin in rojstnega dneva...učeraj sva se skregala pri meni doma do konca res kr sm popizdla enostauno dost sm mela usegauser posted image user posted image in pol sma se odpelala domou kjer nisv a spregovorila besedice potem me je uprašal kje je usb kluček in sm mu pod nod porinila miklavževo darilo še preden ga je odprl pa je tudi men porinil darilo oba sva ga odprla potem pa sem ga prvič videla jokati user posted image user posted image kupiu mi je prečudovito zapesnico in po tistem ko sva oba jokala sva se nekako pobotala potem me je peljal še na imenitno večerjo s svečkami in vinčkom vendar pa danes ker sem mogla sama it na praznovanje on pa je pri kolinah še vedno v meni tli žarek razočaranja in jezeuser posted image user posted image user posted image ...to je to...

lep dan vam želim morm hitro še mal posesat ker prihajajo obiski papa

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
5.12.2009 14:11:13   
MiniMiska
Danes je pa mirno tukaj. Ker je lena sobota, snega ni, ni kaj pametnega počet razen miklavža čakat user posted image - grem popoldne v Kranj pogledat, kako dobri mož razveseljuje otroke... drugače sem si jaz zaželela predpasnik in ga tudi že dobila user posted image ni mogel čakat do jutri miklavžek user posted image - naj tudi vam prinese, kar si želite ...

emibu - pomembno je, da sta se pobotala in da -upam- oba vesta, zakaj sta se skregala ... hormoni nam nagajajo, bolj smo občutljive, moški ne razumejo takoj, tako da hitro kaj poči, a na koncu je pogovor tisti, ki reši vse...

Lepo preživite soboto, jaz grem počasi na kosilo (danes moj kuha, jaz sem celo solato lahko pripravila user posted image ), potem pa v miklavževo deželo.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
5.12.2009 17:22:23   
bubolin
Ojlaa čveke.

Pa kje ste danes??? Sej vem vse se delate pridne, da bi vam miklavž kaj prinesel user posted image hi hi hi...

Jaz tudi čakam miklavža pa ga kar ni in ni. Upam, da pride user posted image Pa sej sem bila pridna letos nooo.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
5.12.2009 21:12:04   
Animus
Aha, pa je res zatišje. A to pomeni, da vse med službo vse to natipkate?! user posted image

No, jst sem imela danes tehtalni dan - pridobila že 3 kg. Pol kg od tega je od neurejene prebave. Mi je kr OK glede na to da bolj malo migam.

Od strica Miklavža sicer nisem nič pričakovala, ker mi je že avgusta prinesel stric Semenček tisto kar sem si resnično želela user posted image Me je pa vseeno presenetil s par novimi revijami o notranjem opremljanju, ker se s tem ukvarjam. Praktično. Božičku pa je tudi že Semenček pobral idejo. Tisto, kar bi si pa še želela zraven, pa je res neuresničljivo, ker si želim POLETJE!!! No, pa sej bo tudi to prišlo,

V bušiju nič novega. Premika se zelo, ker ga slišim na AS. Čutim pa še čisto nič. Bo že, ko bo čas.

Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
5.12.2009 22:13:13   
Meemee
Pozdravljene souser posted image .

Sem se precej nasmejala ob vašem pisanju user posted image user posted image user posted image

Emibu - Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem za to, da se po novem letu dobimo nosečke. Navijam za sladoled. Pa čokolado gor. In smetano user posted image user posted image user posted image

angel tian: fuuuul lep buši. Moj tudi nekako tako zgleda (samo jaz imam rok 14 dni za tabo user posted image Bo verjetno krivo to, da čisto nič ne telovadim. Bo treba začet user posted image user posted image user posted image

Mene pa bolj kot bradavice srbi trebuh. Pa ne vedno. Vsake toliko časa. Hecno. user posted image

Miklavž - jaaaaaaaaaaa, jaz sem bila tudi pridna. Kakšno pomarančo upam, da bo pustil na okenski polici tudi zame user posted image

(odgovor članu Animus)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
5.12.2009 23:32:02   
fiška33
Dober večer user posted image

Najprej čestitke in ena tortica za emibu user posted image .

user posted image

Za mano je krasen dan. Ker je bil lep sonček, sva šla z mojim na sprehod po isti poti, kot nameravam kasneje vozičkat, ker sem hotla preverit stanje makadama. In nasproti nama pride družinica s točno takim terencem, kot ga mislim kupit. Great user posted image . Potem sva na kosilo povabila še taščo. Mi je všeč, če pride, ker se še prej ustavi po kake tortice user posted image . Jutri pa ona kuha, pa smo vsi zadovoljni user posted image . Ko se je zmračilo smo šli pa še na ogled okrašenega Maribora, in na kuhančka user posted image .

Trenutno prebiram na netu (na vseh tistih 18 različnih webpagih user posted image ), kaj se z bejbijem dogaja ta teden. Včeraj sem bila 18t0d. Velik je že 14 cm. Zdaj že začenja slišat in sem mu prej že malo predvajala Raimonda Lapa. On je priredil cel kup klasične glasbe za dojenčka. Svetujem, da si poskusite kaj zdownloadat user posted image .

Tudi jaz se ukvarjam z opremljanjem user posted image . Zadnjič sem hotela kupit en drag ležalnik za dojenčka, ker imava mali kavč (samo dva enoseda postavljena skupaj - sva najemnika in še kaj večjega nisva nabavljala, ker nikoli ne veš, kako se bo obneslo v naslednjem stanovanju) in sem želela, da bi bil ležalnik precej visok, ker bo stal zraven kavča. Pa se je mojemu zdel predrag, 150 €. No, včeraj sem pa nov kavč naročila, ki je še vseeno mini, ampak bo pa zdaj dovolj prostora, da se bomo lahko vsi trije skupaj cartali. Zdaj pa izbiram še dodatke - povštrčke, lap top holderje, preprogo -->Ikea... Hm, za preprogo še ne vem. Ali naj kar 130/190 cm nabavim, al bo na začetku dovolj samo igralna podloga od Tiny Love. Luštno delo user posted image .

Meemee, srbenje trebuška lahko pomeni, da ti koža ratuje pretesna. Si se že kaj namazala s kako kremo proti strijam?

LP

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
   [Brisano sporočilo]
6.12.2009 8:49:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

ime
symba

katera oblika imena ti je ljubša?

ela (81%)

ella (13%)

elle (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!