Angel_Tian
|
Upam, da niste jezne, ampak sem se vseeno odločila, da vam med delom le ŠE ENKRAT napišem prej izginule odgovore na vaše objave :) (delo me tak stalno počaka ) Z malim sva za vikend uživala, moj pa je bil oba dni na dopoldanski smeni (kar je nama s Tianom sicer zelo ok ). Cele ure sva se igrala s plastelinom, ki sem mu ga kupila. Je bila zraven še neka napravca za stiskanje plastelina različnih formatov. Zdaj je navdušen nad to izdelavo testenin . Pa še pol stanovanja mi je mogu popravit s svojim orodjem hihihi. Sva bila pa tudi pridna in kot vsak vikend imela čistilno akcijo - med tednom namreč nič kaj ne uspem narest. Ja in včeraj sem si celo čupo uspela pobarvat, je nekak skor črna barva izpadla Smo pa včeraj po kosilu (pohan puran in pipika pa restan krompirček) šli lepo na sprehod vsi komplet - Tian, moj in jaz pa naš psiček Olly. Bilo super, se mormo spet malo bolj na to navadit. Miklavž pri nas prinese samo otrokom kako malenkost - sadje, kako čokoladico, no pa ta plastelin je letos bil. Jaz pa sem baje lahko srečna, da me ni kdo odnesel Pri nas je božič malo "bolj bogat". Ampak sem se odločla, da Tian vsaj od naju ne bo dobil več igrač, ker ima že toliko vse te plastike, da bomo počasi rabli kje kakšno skladišče emibu - sem vesela, da sta se s tvojim le pomirila. Verjemi, da tudi njemu ni bilo enostavno, ko je moral izbirati. Sicer se pa zaradi takih stvari ne splača jezit, ker jih bo še ogromno in moški so si prav bogi, ker nas pač ne razumejo tako, kot bi si me želele, da bi nas Pa saj se včasih same sebe ne hahahaha. animus - ja, jaz priznam, da vse med službo napišem, ker sem samo takrat za računalnikom (saj je teh 8 ur dnevno dovolj ane ), doma pa se res bolj ali manj samo za plačevanje položnic vsedem pred kišto. Uuuuuuuuuuuuh, poletje si tudi jaz že želim, in to kot vsako leto že kar od konca poletja meemee - kaj pa vem, če ima velikost trebuha res tolk veze z gibanjem ali pa ne. ker jaz se tudi ne gibam najbolj. V službi teh 8 ur presedim, edino doma potem kolker me tamali pretera sem in tja. Pa mislim, da trebuh tak najbolj zraste v zadnjem mescu in meni so VSI lepi . Ko sva pri prvi nosečnosti z mojim hodla v materinsko šolo, je tam bilo nekaj punc, ki so imele trebuhe večje za vsaj polovico od mojega. Hec pa je bil v tem,d a sem jaz že čez dober mesec šla rodit, one pa šele čez 2 ali celo 3 . Ma, so se mi nekatere kr zasmilile malo, ker so res že komaj hodle. zivepo - v kakšnem stanju je kaj tvoj zdaj Sem malo ugibala ali ga bo vrgla pijača ali utrujenost hehe. Ja, pa da ti ne pozabim čestitat za naučene strani . Nikoli nisem marala učenja na pamet, pri meni mora bit vse logično :) Tepihi - jaz jih nikjer nočem met in sem tudi tiste tekače, ki smo jih ob postelji imeli vrgla ven. V Tianovi sobi je zdaj edino en manjši pri radiatorju, ker tam sediva in bereva knjige. Ko je bil Tian še dojenček, je imel dve taki igralni blazini, ampak ga je vse drugo bolj zanimalo kot ležanje tam gor. frcefela - me veseli zate, da imaš že precej opreme priskrbljene k_a_t_i - tudi kraki prispevki so vedno dobrodošli. Vse kar se napiše vsaj jaz z veseljem preberem Saj boš pa kdaj drugič imela bolj zgovoren dan ;) m_o_i - lepo, da ti bo tvoj v pomoč pri porodu. Pa verjemi, naši moški ne padajo kr tako po tleh , se bo izkazal, boš videla. Takole, ni čisto tako kot je bila prva verzija, ampak vsaj večino sem zajela (zdajle med malicanjem krofa, ki mi ga je prinesel sodelavec)