_lenca_
|
Živjo, punce! Vidmi, da mamo kr veliko dela s tamalimi, pa sej je tko tud prov, a ne? Je tolk luštno, da se že zdaj zgrozim ob misli, da grem čez eno leto v službo - majhen otrok, pa mama v službi - to res ne gre skupaj. Mam pa 1 leto časa, da kej naumim... katrinka - čisto vseeno je, kdaj oddaš - ker boš v vlogo itak napisala lanske dohodke od obeh. Ker si zdaj brezposelna ( ), se ti bo to poznalo šele 2010, ko boš navajala podatke za 2009. Jp, bedasto, ampak tko je. Kaj ti pomaga tak sistem, če si zdej brez dnarja? Ti pa iz lastnih izkušenj povem, da za otroke ni boljšga kot to, da je eden od staršev doma... Sliš se grozn, vem, zarad dohodka, ampak j... ga, otroc hitro zrastejo, denar pa ne odtehta trenutkov z njimi. krči - naša jih ma, ampak sem se odločila, da ne bom komplicirala. Pri prvi sem bila 5 mesecev na strogi dieti (nč mleka, jajc, konzervansov, semen, oreškov, čokolade, ne prekislih stvari, svinjine, ipd.) sej se človk kr navad, ampak zdej pa nč več. Mam sub simplex kaplijice: če jo hudo napenja, jih dam kr na dudo - tko se mal potolaži, pa še pomaga mende. Je pa tko: kakpen dan spi kot ubita, drug dan pa sam joka. Ponoč pa godrnja in renči , potem pa ga spusti kot ta velika. Pa nehala je kakat večkrat po malem: zdej nardi enkrat na dan povprečno, pa toooolk, da jo rajš takoj previjem, ker morm drugač celo preobleč. Aja, poskusila bom še komarčkov čaj. Ga morm sam še skuhat..., mi še ni uspelo... večerni krči in sitnoba - Za plan B mam zvečer pripravljen sprehod v štorklji ali umivanje oz. kopanje. Sitka cca 2 uri. Ponujam ji zizke, pa se jezi, bi, pa ne bi, pa nosim jo, da mal gleda okrog, za ostalo je pa plan B. dojenje - na 2-do 3 urce, ponoč mi da mal dihat, na cca 4 urce. kupček - podiram, če mi ne zaspi. Če zaspi, jo pustim. Dvignem jo, če jo začne napenjat čez kakih 20 min, drgač pa ne. Ponoči je ponavadi ne dvigujem, ker zaspi. plenice - mamo muellerjeve od 3-6kg. Bom pa sprobala še Hoferjeve - jih ktera pozna? čišča - nimam pojma, kdaj je minila prvič. Zdaj jo še mam (po 3 tednih). Uporabljam navadne dnevne vložke, tk da ni moteče. Kk dan začutim, da se mi mal bolj ulije (bolj sveža svetlejša kri oz. izcedek), takrat ga takoj zamenjam, sicer pa mam sam manjše rjave flekce. bolečine, pekočine - pomagam si s hladno vodo, bepanthenom. Katrinka, mislm pa, da gre lohk tud za vnetje nožnice - jst bi se obrnila na G za kk Canesten. Drgač sem si pa včer dala mal jogurta na vložek... Sva že probala (ne zdržim več), pa me je malo peklo... oblačenje - moja je v bodiju s kratkimi rokavi in nogavičkah. Doma mam pokrito z dekico. Za vn jo zjutraj, ko je bolj hladno, zavijem v dekico. Dans je blo pa res sveže, sem ji pa oblekla hlačke in jopico, pa še kapico je dobila. Je pa res zoprno, ker je na soncu vroče , v senci (gozdu) pa hladno, zato je dekico priročna, da jo hitro odvijem oz. zavijem. štorklja, kengurujček - mi mamo zdle štorkljo (sling), se mi zdi res fajn, za kasneje mamo pa babybjorna, se nam je ful obnesu. Tko da voziček še sameva. Verjetno ga bom uporabla mal kasnej za daljše pohode, da pridem v kondicijo. Za kšno dobro urco je pa zdej tud štorklja ok. Sicer pa komaj čakam, da pojenja vročina, da pride september, da gremo kej na morje, mam že dost zapečkarjenja... bi se že kopala, pa šla v hribe, pa... čisto vse bi počela... Dans al pa jutri se vrneta moja , sta naju mal pustila sami in šla na morje. Ju kr pogrešam, je tolk prazno doma... ni tolk fajn bit sam kt se sliš . Ampak vem, da uživata . Aja, pregled mava naslednji pon. (17.), ko bo stara skoraj 1 mesec. Me prav zanimajo mere, zdej se mi zdi že kr malo okrogla, prava bajsika . Ja, pa res ne znam bit kratka... Čau in lepo nedeljo!
|