Špela30
|
Hey mamice! Končno mi je uspelo prit na RR, sem od jutra pakirala za morje... Robe je toliko, da ne vem če bo šlo sploh vse v avto, a gremo samo za 4 dni . Kaj bo šele drugo leto, bomo kar prikolico rabili... rina22... ojoj, ubogica . Po mojem mnenju pediatrinja malo pretirava, ampak naj ji bo, se boš tudi ti potem boljše počutila, ko boste dali UZ mimo. Ko je bil Taj star 10 dni je naša patronažna tudi naredila paniko, da je bilo jojjjj in smo šli k pediatrinji po napotnico in v pediatrično kliniko. Tam so že na samem začetku rekli, da ne vidijo, da bi bilo kaj narobe, a ker smo prišli tja z napotnico naše pediatrinje, so mogli Taja obdržali na opazovanju (so rekli, da "reda radi"). 2 dni je bil v bolnici in meni se je trgalo srce. Tam nisem mogla bit, ker ni bilo postelj. Mleko sem si črpala in ga nosila tja. Po 2 dneh in vseh možnih preiskavah in opazovanju, so ga odpustili, vse bp. Aja, bil je pa sum, da ima sindrom "padajočega sonca" in to zato, ker je patronažna na previjalni mizi opazila, da mu včasih učke padejo dol. Jaaaa, seveda, da so mu, če pa je ležal in gledal proti nam (za zvokom).. Eh... Po mojem, bo tvoja pikica mogla ostati v bolnici na opazovanju, samo upam, da ne več dni. V katero bolnico pa gresta? Mi smo bili v pediatrični v Lj. in kar mi je najbolj ostalo v spominu, so big lcd tvji na vsakem koraku . Držim pesti za vaju in zagotovo bo vse ok!!! Čimmanj se sekiraj in seveda poročaj. katrinka... jaja, tudi mene že skrbi kaj bo po več dnevi pavziranja s kakanjem upsss . dd77... gremo v Ankaran in če bo kaj časa, se javim. Nič pa ne obljubim, ker imamo že toliko načrtov..., če bi bili dlje časa, bi bilo seveda lažje. A s češnco sta se dobili? Chebellca... denar smo dobili v roku 30 dni od prejema odločbe. Da vas niso spregledali??? V odločbi mislim, da morajo navesti v kolikšnem roku bo nakazilo. Jazzika... upam, da ti pošljem mail še predno odrinemo...
|