|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
5.9.2009 20:59:43   
Špela30
Hey pikice! Kako ste preživele soboto? Mi smo spali in se crkljali skoraj do 11huser posted image .
Imeli smo nekaj obiskov, potem pa sem naredila pico, da te kapuser posted image . Mmmm, res dobra, ampak spet sem se preveč najedla in hb, da Taj spi in tako imam tudi jaz vse 4 od sebeuser posted image user posted image .

Sempervivum... najlepša hvala za navodila. Smo že na 2.dnevu in zaenkrat ni nobenih krčkov, super!

rina22... jaz dajem otroški čaj od Galex-a in ga ima rad.

vim... smo kar doma ostali, vreme ni glihk ta pravouser posted image . Je pa tudi doma prav luštnouser posted image .

bybyka_1987... dobra informacija glede ustekleničene vode. Jo bom sedaj uporabljala za čajček. Prej sploh nisem razmišljala...in sem vedno prekuhavala vodo. Si mi olajšala delouser posted image .

gretje mlekca, čajčka na sprehodu... doma pogrejem in potem pije tako kot je - sobna temperatura. Tudi, ko je zelo vroče in vidim, da je žejen (vdrta mečava), mu dajem čajček sobne temperature in se ne pritožuje, ga rad spije.

zavarovanje.
.. po mojem, če si nezaposlen, da user posted image zavaruješ prav tako po sebi, pač preko občine in ne preko delodajalca. Bi bilo najbolj logično (razen če niso spet kaj zakomplicirali...user posted image ).

vim... bravo za zmanjšanje obroka!user posted image Tole z rokico mi je pa znano hehe. Ampak dostikrat, ko Taj skoraj "poje" roko in ga pristavim k dojki, se začne jokat in noče jest. Tudi čajčka noče, nič. A rokico je naprej. A je možno, da bi ga matrali zobki? Kako sploh vemo, da gre za zobke? Mu je možek danes enkrat že namazal dlesni s Calgelom in se je kar umiril pa zaspal..., tako, da res ne vem??
Če se po kapljicah user posted image umiri oz. mu je lažje, bi jaz na tvojem mestu kar nadaljevala. Itak bo kmalu mimo..., saj se počasi bližamo 3 mesecem.

Zdaj pa se selimo v spalnico, bomo gledali film Felon (Zločinec). Po vsebini sodeč bo full dober...

PIP***

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 576
6.9.2009 9:29:49   
dd77

cao mamike.....

Joooj prav sem zaskrbljena že 2 dni me boli glava ion malo se mi bruha.Nič zato ampak včeraj sdo me začeli bolet jajčniki ko se vsedem prav zbada.Danes že obupno.Bojim se da nisem fasala kašno vnetje jajčnikov.
Amak jaz sem prejšnji mesec že mela mestruacijo.Morala bi jo dobit nekje 8-9 septembra.ma nemogoče da bi lahko bolelo toliko zaradi tega.ker že varjanta komaj hodim.ajoooj samo da ni kaj...to mi res nerabi.Samo zakaj se mi bruha?
Si mislite da sem že zanosila? in da boli ker se muči mestruacija da pride?
HA HA to so une moje psihične....da nebi blo res ha ha na koncu.zdej se pa res ustrelim....ker nočem že valda zanosit!!!!!
BOOOOOOOOO kašni so znaki vnetja, če je kira mela?

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 577
6.9.2009 9:36:17   
dd77

uuuu špela , FELON eden od boljših filmov ki sem jih gledala v zadnjih časih,  res dober film....
Kašne filme pa rada gledaš?
Jaz in dragi smo ljubitelji filmov..

Rada gledam romantične komedije tašne ljubezenske, nevem kaj maš rada lahko bi ti svetovala kašnega dobrega da pogledaš.....

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 578
6.9.2009 9:47:40   
Češnca
Hej! user posted image

Se na hitro javljam! Danes pakiramo, jutri pa šibamo na morje. Menda bo lepo vreme, če pa ne, so nam pa notranji bazeni na voljo, bosta oči in Anžej norela, midva z Jušem se bova pa upam sprehajala.

Moram pa povedat, da sem danes tko fajn spočita! Pasaloooo jeeeee!!! Juš je spal od 21h do 3.30, ko je bil konkretno pokakan, potem pa od 4h do 7.15. Še več takih noči si želim! user posted image

dd77 joj, ne vem, ampak čuvaj se in pojdi do zdravnika, če ne bo bolje!!!
Se pa tudi jst pridružujem srečnicam, ki ste že dobile to user posted image menstruacijo... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 579
6.9.2009 9:53:33   
Špela30
dd77... ubogica, upam, da kmalu mine...user posted image
Za vnetje jajčnikov je značilna povišana telesna temperatura, bolečine v spodnjem delu trebuha, izcedek, boleče menstruacije, boleči spolni odnosi, bolečina pri ginekološkem pregledu. Lahko se pojavi tudi slabost, bruhanje ali driska. Najbolje, da jutri svojo G. pokličeš.

Felon... res super movie! Po dolgem času sva ga oba pogledala do konca. Drugače filme gledava po 10 minut pred spanjem (se pravi enega pogledava v enem tednu hehe). Sva pa jih pred Tajem fulll več gledalauser posted image . Sva tudi midva ljubitelja filmovuser posted image .
Kaj imam rada? Akcije, trilerje, romatične komedije, drame so lahko tudi fine... Jaaaaaaa, se priporočam za kakšno priporočilouser posted image .

Kaj boste počele mamice danes? Moj dragi dela kremšnite, jaz pa guncam Taja na stegnih in berem RR.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 580
6.9.2009 9:54:50   
Češnca
Aja punce, kupljena voda ni nič boljša od tiste iz vodovoda! No, vsaj če nimate res zanič vode iz pipe... Tako, da če že, je vseeno če prekuhavate eno ali drugo oz. ne prekuhavate nobene! Obstaja pa prav voda za pripravo mlekca (vem, da jo majo v Mullerju) - mislim da je od Milupe, ampak je dražja, seveda!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 581
6.9.2009 9:55:21   
Špela30
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Hej! user posted image

Se na hitro javljam! Danes pakiramo, jutri pa šibamo na morje. Menda bo lepo vreme, če pa ne, so nam pa notranji bazeni na voljo, bosta oči in Anžej norela, midva z Jušem se bova pa upam sprehajala.

Moram pa povedat, da sem danes tko fajn spočita! Pasaloooo jeeeee!!! Juš je spal od 21h do 3.30, ko je bil konkretno pokakan, potem pa od 4h do 7.15. Še več takih noči si želim! user posted image

dd77 joj, ne vem, ampak čuvaj se in pojdi do zdravnika, če ne bo bolje!!!
Se pa tudi jst pridružujem srečnicam, ki ste že dobile to user posted image menstruacijo... user posted image

O, Češnca, super se boste imeli! Četudi ne bo idealno vreme, že morski zrak naredi svoje. Mi gremo v petek, tudi že komaj čakam. UŽIVAJTE!!!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 582
6.9.2009 11:40:57   
rina22
dd77 - misli pozitivno, jutri pa le pokliči G, pa poročaj, kako boš rešila. Držim pesti, da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

Češnca - UŽIVAJTE na morju user posted image user posted image Jaz bi tudi šla...

Špela30
- ti imaš pa res pridnega možauser posted image user posted image Če bi le bilo več takihuser posted image Saj moj tudi skuha, ampak peče pa neuser posted image Bom ga poslala k vam v šolouser posted image user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 583
6.9.2009 13:41:02   
dd77

hi hi naprosinček je malo pomagal.

špela in češnca kam pa greste to morje?

Aja špelči ti bom napisala v kratkem seznamček super filmčkov za pogledat.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.9.2009 13:54:02   
Češnca
Hvala punce, upam, da bo res fajn! user posted image

špela tudi vi uživajte!!!

dd77 v Žusterno. user posted image A se kej vidmo???

Moji trije fantje vsi spijo... In mi je dolgčas! user posted image user posted image

Evo ena fotka z včerajšnjega sprehoda:
user posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 585
6.9.2009 14:56:13   
dd77

ČEŠNCA PA VALDA OBVEZNO SE MORAMO DOBIT.....

Pa jaz živim 2 km od hotela žusterna...pridem z vozičkom tam po tebe in gremo se sprehajat ob morju,pa na kavo in tako...HA HA KE LEPO.

EVO TI MOJA ŠT. 070/702-497 PA MI NAPIŠI SVOJO. PA KO HOČEŠ IN SI TLE, SAMO MI NAPIŠI SMS IN PRILETIM.CIAO

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.9.2009 9:39:43   
bybyka_1987
mi smo se pa zmeraj brez menstruacije user posted image sem se prow wesela samo ne wem kako dolgo bo se tako hehe 

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 587
7.9.2009 9:47:44   
rina22
Špela, a tudi vi greste na morje? UŽVAJTE!!!user posted image user posted image

Kako dolgo ste mele čiščo? Najina Timeja je bila včeraj stara 1 mesec, pa še imam vedno malouser posted image Sem mislila, da bo prej minlo..

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 588
7.9.2009 10:36:33   
Anonimen
Čau, sm tolk, da se mal oglasim. Je bol mal čaa, zdej ko se je šola začela user posted image . Je pa naš Aljaž zelo priden. Ogromno se smeje in ,,pogovarja,,. Sicer ga včasih mal zvija po trebuščku, ampak ni sile. Mu pa pomagamo s kapljicami Sub Simpleks. Gas Bimbi niso mele glih neki efekt. Se še kar polno dojiva, zaenkrat nama še gre brez dodajanja. Tut na teži ful pridobiva, pri 7t je imel že 6240g (porodna 3720g). Bomo pa jutri stari že 2 meseca user posted image . Upam, da se mate tut vse ostale družinice tako fajn kot mi, da se cartate in preživljate dneve in noči s čim manj krčkov. Bom pa pol mal kasneje prebrala še mal za nazaj, ker zdej nimam ravno ogromno časa. user posted image

(odgovor članu rina22)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
7.9.2009 11:00:07   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Špela, a tudi vi greste na morje? UŽVAJTE!!!user posted image user posted image

Kako dolgo ste mele čiščo? Najina Timeja je bila včeraj stara 1 mesec, pa še imam vedno malouser posted image Sem mislila, da bo prej minlo..

Jaz sem tudi mislila, da jo bom imela manj časa user posted image Imela sem jo 32 dni ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 590
7.9.2009 11:44:16   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: inuasa

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

še eno prašanje imam: tiste, ki ste nezaposlene z nadomestilom (a je sploh katera taka???, vem da nas je bilo kar nekaj user posted image , ki jim je potekla pogodba), ali ste že urejale zdravstveno izkaznico oz. zavarovanje za tamaučka? Kaj je treba narest user posted image

Pozdravček!

Čau

jaz sem trenutno brezposelna...s tem, da vseeno dobivam porodniško, ker se mi je pogodba iztekla, ko sem že bila na porodniški. Tako, da je mali zavarovan preko očita, ki ima stalno službo...na svojo kadrovsko službo je poslal kopijo rojstnega lista in oni so uredili vse potrebno...čez kakšen teden smo dobili potrdilo (ki velja, dokler ni kartica) in še čez kakšen teden smo dobili zdravstveno kartico.

Če bi pa rada zavarovala po sebi...to pa ne vem kako to gre...

Lep začetek vikenda vsem

meni pa jutri potece pogodba o zaposlitvi, od rojstva do jutri je bila zavarovana po meni, od jutri naprej pa preko csd-ja, nocem je preko ocija zavarovati ker pri njih je kadrovska, racunovodstvo in sef ena in ista oseba k rabi za eno stvar da zrihta vec mesecev - brez pretiravanjauser posted image

vim - porodna - 2910, iz porodnisnice 2800, po 5t3d pa 4135, je suzi samo dojenauser posted image

cajcek - jaz dajem komarcka od hipauser posted image

kje se da dobiti bio gaja kapljiceuser posted image

kako mate cez dan otrocke - lezijo na hrbtu, na trebuscku, v lezalniku...nasa je zlo ne rada na hrbtu, a bi si omislila igralno podlogo mogoče...trenutn poslusa pravljice pa je zaspala...me je od ocija prijateljica zakompleksala da more samo lezat - ena ali druga stran, k vcer sm malo mela pri sebi kot da sedi - pa ni - da to ni dobr user posted image

rokica - moja tud svojo rada imauser posted image a so res to loh ze zobkiuser posted image

cisca - sla cisto stran pri 5tuser posted image

(odgovor članu inuasa)
Neposredna povezava do sporočila: 591
7.9.2009 16:00:41   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

meni pa jutri potece pogodba o zaposlitvi, od rojstva do jutri je bila zavarovana po meni, od jutri naprej pa preko csd-ja, nocem je preko ocija zavarovati ker pri njih je kadrovska, racunovodstvo in sef ena in ista oseba k rabi za eno stvar da zrihta vec mesecev - brez pretiravanjauser posted image

No, tole je pa že bolj podobno moji situaciji ... jaz je nisem zavarovala v svoji službi, ker se mi je za manj kot mesec zdelo brezveze. Zdaj pa ti meni povej, a CSD to stvar naredi sam od sebe, ali moraš ti kaj posebnega narest???

v Lekarni Nove Poljane, ki je odprta v Ljubljani na Gasparijevi ulici 2, v naselju Nove Poljane,
glej link: http://www.lekarnar.com/infos/o-lekarni--2

kako mate cez dan otrocke - lezijo na hrbtu, na trebuscku, v lezalniku...nasa je zlo ne rada na hrbtu, a bi si omislila igralno podlogo mogoče...trenutn poslusa pravljice pa je zaspala...me je od ocija prijateljica zakompleksala da more samo lezat - ena ali druga stran, k vcer sm malo mela pri sebi kot da sedi - pa ni - da tuto ni dobr user posted image

naš je zelo rad na hrbtu, ga tako manj šraufa ... drugače pa L ali D bok, občasno na trebuhu. Kot da sedi, ga jaz ne bi dajala - ni še dovolj razvit za tak položaj. Saj bo tudi za to še prišel čas.

Čišča pri meni še ni šla user posted image Naš mali je star 1 mesec in 4 dni.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
7.9.2009 16:13:57   
lilka
Hej, hoj...

Sem mela čas in sem vas malo brala, drugače bolj pišem pri tavelikih lumpkih...

Zanimivo, jaz sem se z istimi stvarmi ubadala, ko sem bla mamica prvičuser posted image

tekočina: jaz mu dajem, ker jeva adaptirano melko in to prekuhano vodo po žlički, jaz nisem za čajčke, sploh kakšne Hipove ne....najboljša zame je voda.

kapljice za krčke: sap simplex so nam najbolj pomagale in nam še zdej pri tadrugem, tiste od Koroških lekarn je pa sam sladkor pomešan z komarčkovim čajem, mamice jih velikokrat uporabljajo tako, da dajejo kakšno kapljico na dudo, da se otrok pomiri, ker je pač sladko in to zelo, jaz nisem pristaš teh kapljic in jih ne dajem, pravilno pa naj bi se dajale 3x dnevno na žličko z vodo.

Mi gremo tudi drugi teden na Pag, če bo tavečja zdrava, ta teden jo je zakuhalouser posted image

rokica: ko jo uspejo najti in uskladiti gib da jo sparvijo do ust, jim je to prava zabava, jaz nebi rekla, da so to zobki, vsaj tako sem prebrala, že takarat pri Tinki.... 

ležanje: ponoči ga še vedno dam na bok, uporablam šepripomoček za ležanje na boku, čez dan je v ležalniku na hrbtu in tam tudi zaspi večkrat mu blazno paše

reagiranje na jok: joj se spomnim, ko je Tinka zajokala sem tudi tako priletela, da sem skoraj vse podrlauser posted image , pri Ožbeju je drugače in on tudi manj joka, Tinka je veliko jokala in bila že kot dojenček zelo zahtevna, Ožbej ni tako zahteven in je navajen počakat, pri prvem je pač drugače, sej razumem pri drugem ti pa več ne zneseuser posted image

ušeska in nosek: ušeska nikoli ne čistim s palčko in to se tudi ne sme, kolker jaz vem, samo obrišem jih s pleničko kolikor gre, nosek ne čistim, ker ni potrebno, če bo zamašen pa bom, seveda, potem je tudi nujno treba, sej si tudi mi ne čistimo nos če nimamo kaj v njem za sčistit a ni tako , ali pa se mogoče motim.

Zdej pa dovolj čvekanja, če ne mi bo zmanjkalo časa.

Lepo bodite in uživajte s svojimi malčki in delajte tako, kot se vam zdi najbolj prav!!!!user posted image

To je pa moj princ:user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 593
7.9.2009 18:26:45   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

No, tole je pa že bolj podobno moji situaciji ... jaz je nisem zavarovala v svoji službi, ker se mi je za manj kot mesec zdelo brezveze. Zdaj pa ti meni povej, a CSD to stvar naredi sam od sebe, ali moraš ti kaj posebnega narest???

jaz sem jim poslala kopijo roj.lista od suzi ter kopijo sklepa o prenehanju pogodbe o dol.casu, loh pa tud fotokopijo delavske knjizice - karkoli da vejo da nisi vec zaposlena, vseeno pa jih najprej poklici in preveri kaj zelijo imeti, a ja pa zravn sm napisala dopis o cem se sploh greuser posted image

v Lekarni Nove Poljane, ki je odprta v Ljubljani na Gasparijevi ulici 2, v naselju Nove Poljane,
glej link: http://www.lekarnar.com/infos/o-lekarni--2

o super - hvalauser posted image

kako mate cez dan otrocke - lezijo na hrbtu, na trebuscku, v lezalniku...nasa je zlo ne rada na hrbtu, a bi si omislila igralno podlogo mogoče...trenutn poslusa pravljice pa je zaspala...me je od ocija prijateljica zakompleksala da more samo lezat - ena ali druga stran, k vcer sm malo mela pri sebi kot da sedi - pa ni - da tuto ni dobr user posted image

naš je zelo rad na hrbtu, ga tako manj šraufa ... drugače pa L ali D bok, občasno na trebuhu. Kot da sedi, ga jaz ne bi dajala - ni še dovolj razvit za tak položaj. Saj bo tudi za to še prišel čas.
no sej ni v sedecem polozaju, bolj napol - ji pase k loh vse vidiuser posted image

Čišča pri meni še ni šla user posted image Naš mali je star 1 mesec in 4 dni.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 594
7.9.2009 19:56:45   
Špela30
Hey babuške!

Danes sem imela dan telefonijade in kuhanjauser posted image in je dan minil, kot bi mignil.
V BC sem kupila eno zadevco za zobke, ki je kot dudika, samo, da je v obliki pollunce in se prilega dlesnimuser posted image . Ampak Taj ne mara grizt tega, kar ven pljune in nadaljuje z rokicouser posted image . Si jo je zadnjič toliko pocuzal, da je kar flekec ratal...

Moram it, so prišli obiski.. Si pa tudi spomnejo uro, svašta!user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 595
7.9.2009 21:05:44   
dd77

ciao babe...

Hvala bogu se počutim super,ne bolijo me več jajčniki.Torej ni blo vnetje.Drugače nič zanimivega vsak dan skoraj isto poteka.

drugi mesec mam roj.dan...pa mislim da bomo kar pustili malega noni celo noč in šli z dragim zažurat malo.

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 596
8.9.2009 7:44:26   
rina22
Dobro jutro, mamiceuser posted image

dd77, super za tebe, da je nehalo boletuser posted image

Kolko krat na dan je vaš dojenček pokakan? Sem prebrala, da ni nič narobe, če je pokakan samo 1X na dan, ali pa če celo več dni (do 3) ne kaka. Je to res? Naša mala je kakala do nedavnega do 3, 4X na dan, zdaj pa samo 1X. Se mi pa zdi, da se skoz dan matra, da ne more kakati. Sem večraj to tudi P omenila, pa me je vprašala, kolko dni že ni bila pokakana, ko pa sem ji povedala, da sicer kaka vsak dan, ampak da se mi zdi, da jo napenja, je samo rekla, da naj pije dosti tekočine. Tak, da je verjetno to normalno, če kaka samo 1X, kajne?

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.9.2009 8:50:06   
Chebellca
Živjo pupe!

Evo nas iz morja! Blilo je fenomenalno, Lili je bila tako pridna, da še zdaj ne morem verjetiuser posted image in prava atrakcija v hoteluuser posted image Tako da punce tiste, ki še greste na morje vam prav zavidam...

Takole smo se kopali kar v umivalniku...
user posted image

Na sprehodu...
user posted image

Pa še ena navihana...
user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 598
8.9.2009 10:04:18   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Dobro jutro, mamiceuser posted image

dd77, super za tebe, da je nehalo boletuser posted image

Kolko krat na dan je vaš dojenček pokakan? Sem prebrala, da ni nič narobe, če je pokakan samo 1X na dan, ali pa če celo več dni (do 3) ne kaka. Je to res? Naša mala je kakala do nedavnega do 3, 4X na dan, zdaj pa samo 1X. Se mi pa zdi, da se skoz dan matra, da ne more kakati. Sem večraj to tudi P omenila, pa me je vprašala, kolko dni že ni bila pokakana, ko pa sem ji povedala, da sicer kaka vsak dan, ampak da se mi zdi, da jo napenja, je samo rekla, da naj pije dosti tekočine. Tak, da je verjetno to normalno, če kaka samo 1X, kajne?

ja, ce je otrok samo dojen celo do 14dni brez kakanja je ok, moja suzi je kakala veckrat na dan, zdaj pa po 4 dni ne, potem me pa zadane k strela iz jasnega k se pokaka dobesedno za 4 dni skupi, zdaj mi je to ze 2krat naredila, kakec je sel cez plenico, bodi, hlaCKE IN MAJCKO, samo pod tus je sla - mala frajla pa konc uzivala k je mami drekec pucalauser posted image

chebellca - super ste se znajdluser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 599
8.9.2009 10:53:17   
rina22

ja, ce je otrok samo dojen celo do 14dni brez kakanja je ok, moja suzi je kakala veckrat na dan, zdaj pa po 4 dni ne, potem me pa zadane k strela iz jasnega k se pokaka dobesedno za 4 dni skupi, zdaj mi je to ze 2krat naredila, kakec je sel cez plenico, bodi, hlaCKE IN MAJCKO, samo pod tus je sla - mala frajla pa konc uzivala k je mami drekec pucalauser posted image

Mogoče katera ve kak je s tem pri otrocih, ki niso dojeni?

chebellca, super slikiceuser posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 8.9.2009 10:54:02 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katera različica?
Februarka08

Lea (68%)

Leja (32%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!