|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
10.9.2009 15:01:45   
šivilja
Pardon izrazu - ampak danes očitno ni dan za sranje. Moja Hana je ponavadi ob vsakem previjanju pokakana, danes pa ima popolnoma čiste pleničke (razen polulane seveda). Me je že kar groza kaj bo , ko se bo spravla k delu, oziroma ko bo opravila.

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 626
10.9.2009 15:07:32   
katrinka
odlocba csd - jaz sem jo dobila prej kot v 10 dnehuser posted image

rina - drzim pesti da bo vse okuser posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 627
10.9.2009 18:36:39   
rina22
Špela in katrinka, hvala vama user posted image user posted image

Me je pa tak strah, kak bo.. Res. Upam, da bom lahko vsaj pri njej ostala.. Ne morem si predstavljati, da se joka in je noben ne dvigne.. Mi kar solze pridejo v očiuser posted image
Prosim, držite pesti, da bo vse vredu.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
10.9.2009 21:05:27   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Me je pa tak strah, kak bo.. Res. Upam, da bom lahko vsaj pri njej ostala.. Ne morem si predstavljati, da se joka in je noben ne dvigne.. Mi kar solze pridejo v očiuser posted image

Držimo pesti, Rina. Ne skrbi, vse bo v redu. Tudi meni se zdi, da je P malo zapretiravala ... ampak veš kaj, bolje da naredijo kakšno preiskavo preveč kot pa premalo, ane?

user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 629
10.9.2009 22:30:20   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Držim pesti za vajuuser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 630
10.9.2009 22:55:01   
dd77

trallala...danes pa imamo 2 meseca.hi hi

špela30- ma vem kako je te čisto štekam ti kar skulirano uživaj....vem 4 dni ni nič sploh pa gre ko da so 2.

ti upam da si vidla mojo cifro, in če boš želela samo mi pošli sms pa bom jaz priletela do ankarana da gremo na kavo....če ne itak upam da se bomo enkrat use kje dobile ali pa boste še kdaj prišli na obalo sigurno.ne?
Z češnco se dobimo jutri ob 17.00.KOmaj čakam da poklepetamo uživo.

Veste kaj babe jaz sem dobila mestruacijo takoj mesec po porodu,zdej bi motrala dobit včeraj drugič če gremo po pravilih pa nič.
Ma mislim da lahko celo na začetku je neredna, pa nedobiš še drugi mesec pa tretji naprimer ja in tako dokler se ne uredi....UPAM AL KAJ?

Ma kašne sicer je blo opa cupa in pazimo seveda.Nikoli nisem jemala kontracepcije ker sem malo proti hormonov pa nič ni blo osem let odkar sva skupaj.
Samo vem da tudi če paziš, zna bit kašna kapljica ki uide umes in te oplodi...MAAAAAAAAA ne A?In še pravijo na začetku da si bolj odprt...NNNNEEEEE A?

SPLOH nebom več telovadla.ha ha ha.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 631
11.9.2009 9:33:35   
katrinka
jutrouser posted image

dd77 - ja loh se zgodi tud ce pazis, sam manj vrjetnosti je seveda...mene se zdaj boli in je obup...pa ti veselo ze user posted image pa ta bolecina user posted image

vceraj je moj sel kupit kapljice bio gaia - mislim da pomagajo, se je suzi ponoci pokakala za cel teden nazaj k niuser posted image smo imeli ze pestro ob sestih zjutriuser posted image

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 632
11.9.2009 12:36:31   
šivilja
Katrinka - super za kakanje, mi kar še nismo, zdaj me pa že malo začenja skrbet, ker niti pikice ne naredi, prej pa pri vsakem previjanju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 633
11.9.2009 13:28:10   
elevitka
Tud nam full pomagajo kapljice bio gaia in jih dobi vsakič ko ceu dan ne kaka (zadnjič se je po teh kaplicah tako pokakal da je bil zjutraj posran do pet - ne pretiravam) user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 634
11.9.2009 21:52:05   
katrinka
o ja - mi je znano tako kakanje - mi je tako ze 3krat naredila, pa saj ce sem doma niti ni problem, malo je zoprno edino ce kam gresuser posted image ah, vazn da vsaj to naredijo, vem da je nasa ljubljanska mamica pisala da je njen sincek v 2 mesecih 2krat kaku...to je pa ze hudouser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
11.9.2009 21:52:21   
katrinka
user posted image lahko noc

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
12.9.2009 10:57:50   
katrinka
dobro jutrouser posted image

user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 637
12.9.2009 11:27:03   
šivilja
kakal smo jupi!!!!!!!!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 638
12.9.2009 12:53:39   
donna22
Zanimivo, Zala pa nima nobenih težav s kakanjem ... Pravzaprav mi vsaj dvakrat na dan tako napolni plenico, da mi ni nič jasno user posted image  

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 639
12.9.2009 13:15:11   
šrimpf
naš mali je do pred treh dni kakal tut po 6krat do 7krat dnevno. me je že pošteno skrbelo. sm ene parkrat klicala v ZD, pa so rekli, da pri polno dojenih otrocih ni to nič takega. blato je pa variiralo od rumene do špinačno zelene. tudi to naj bi blo ok, ker se vzpostavlja črevesna flora. vročine pa nima, tko da sm še kar pomirjena. HB mamo ta tedn pediatra, pa se mam namen ornk pogovorit. skrbi me tudi, ker je začel polivat oz. dvakrat je v loku brizgnilo, kar pomeni, da je bruhal.

zadnjič sem bila pri zobarju in so množično nosili čisto male dojenčke v sosednjo ambulanto. a js česa ne vem, pa mi mogla tudi svojega nest, al gre za kake težave oz. kaj podobnega?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 640
12.9.2009 13:41:51   
rina22
Hvala vsem, ki ste mislile na naju user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sva prišli domov (sva samo na izpustu), v ponedeljek pa morava nazaj. Kaj so nama naredli - zamenjali so mleko za Aptamil AR, pa blato in urin so vzeli, pa kri. V ponedeljek bodo pa delali ultrazvok.

Je pa polna bolnica otrok z rota virusom. Je zdravnica rekla, da ni nič čudnega, če ga je fasalauser posted image user posted image Za kolko časa se pojavi, če ga je res? Mislim, jaz bom pop.....user posted image Je sestra takoj rekla, ko smo prišli na oddelek, zakaj nas je sprejela, ko pa je vse polno rota virusauser posted image Potem pa še zdravnica reče, ko pride na vizito, da je to itak čist banalna stvar in da če sva že tukaj, da pa naj ostaneva čez noč, potem pa v pon nazaj - tešči 4 ure. Že prav vidim, da se ji bo mešalo. Ko je lačna, če ne dobi takoj mleka, se takl dere, da si ne moreš mislit. Je rekla zdravnica, da ji bodo dali nekaj na dudo in bo pač dudo vleklauser posted image

Hvala vam še enkrat, zdaj pa šibam, je že alarmuser posted image LAČNAAAAAAAAAAAuser posted image

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 641
12.9.2009 21:03:30   
Češnca
Čer!

Mi smo doma z morja - bilo je lepo. user posted image Spoznala sem dd77 - čudovita punca!!! user posted image user posted image user posted image Njen Luka pa tak velik in lep fantek! user posted image

Preberem vas kak drug dan, sem bolj kot ne slabe volje, ker mi je poginla psička. user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 642
12.9.2009 21:12:49   
giggica
žal mi je za tvojo psičkouser posted image vem kak je to, upam da se čim prej pobereš!

zdaj pa vprašanje: sem v dilemi, cepiti ali ne cepiti proti rota virusu!!!najina mala nima ne bratcev ne sestrice, nimava je namena dati v vrtec, bo v varstvu pri dedkih in babicah. stika z otroki nima (ke pa sem kakšen). vem kakšen je rota virus in vse. vem tudi da je 80% sigurn, da ne zaščiti 100%. z mojim se bolj nagibava da ne bi cepili (in ne zaradi denarja, ta je itq postranskega pomena ko gre za zdravje otroka!) pa tudi ne vem kako zdravo je to cepivo???

kaj boste storile ve? prosim za čim več mnenj...itq se na koncu morava odločiti midva.
lepo spančkajet in lepe sanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 643
13.9.2009 4:26:24   
katrinka
donna22 - ja nasa pa kr nekaj dni skupaj ni kakala, ampak bio gaia pa res nasi pomagajo, vceri je spet cist napolnila plenico in to ravno ko smo zeleli na obisk...potem se je pa zadovoljno smejckala na previjalniuser posted image

srimpf - meni je vceri suzi orng bruhnla, tok se ni do sedaj...user posted image

rina - mah sam da bo vse ok a ne, je pa nasa tudi taka da k je lacna kako minuto se pocaka potem se pa dere ...uufffffffuser posted image

gigglica - mah, tudi jaz ne vem kaj naj z cepljenjem proti rota virosu - otrocki so res bogi ce ga dobijo, samo tako kot ti, nasa nima ne sestre ne brata, ni v vrtcu, obiskov ni veliko...mah hitr se bom mogla odloct k mamo pregled ze ta cetrtekuser posted image

(odgovor članu giggica)
Neposredna povezava do sporočila: 644
13.9.2009 9:51:40   
dd77

Ciao babe.....

Evo nič ne dogaja oblačno pa sončno, pa res neveš kako oblečt te naše dojenčke...

češnca- super super čudovita punca...ti upam boš še prihajala sem da čvekamo...he he.
Upam da ste imeli vredu vožnjo za domov.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
13.9.2009 14:58:57   
šrimpf
tudi midva sva v dilemi, kaj s cepljenjem. tudi edinček zaenkrat, v vtrec bo šel s tremi leti, edino bratrance ima tri, s katerimi se bomo videli enkrat do dvakrat na mesec, v zdravem stanju, jasno. Se bolj nagibam k temu, da ne bi cepili. tudi sestra v ZD je bila enakega mnenja. pa šoping centrov se z njim na daleč izogibam. je pa recimo zoprno, če se zgodi podobna situacija kot v primeru rine22, da greš z dojenčkom v bolnico z eno čist x stvarjo, domov pa prineseš takole darilo. ampak srčno upam, da ne bo potrebno.

tudi mi imamo probleme z oblačenjem, mam dodatno dekco sabo na sprehodu, pa vse na gumbke, da ga lahko hitro slečem ali oblečem. pri nas je bolj problem to, da mali tak hitro raste, da smo že na 68. sem iz dneva v dan presenečena, kaj vse mu je že premalo, pa mu je blo še tedn nazaj skoraj prevelko. sem kupila tako luštne bodije v leclercu, pa so premaliiiii user posted image no za dvakrat bodo user posted image kar naj raste, dete.

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 646
14.9.2009 5:10:20   
katrinka
pa sem spet pokonc....tradicija a neuser posted image
moja suzi je tok ziva da ni sans da bi zaspala - se vrti k vrtalka zdele v narocjuuser posted image

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 647
14.9.2009 9:27:40   
jazzz27
jutro!!

kakanje...super za vse ki jim je uspelouser posted image . Naš se tudi predvčerajšnem ni pokakal...včeraj pa dvakrat do lopaticuser posted image user posted image . Pa tako lepo nedeljsko je bil opravljenuser posted image . Pri nas so pomagale vetrovne kapljice.

rina...upam, da niste nič staknili....pa upam, da bo s tvojo pupiko vse ok in da poštimate. Javi kaj je bilo

rota virus...jaz tudi cinglam ali ja ali ne. Mislim pa da ga bom dala cepiti. Glede na to kakšni so lahko zapleti, bo verjetno laže cepivo prenesel, kot pa potem bolezen.

vreme...punce kaj boste počele s sončki, ko bo tako lepo vreme? Me kar ubija, ker ne moreva ven...user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.9.2009 10:59:48   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

vreme...punce kaj boste počele s sončki, ko bo tako lepo vreme? Me kar ubija, ker ne moreva ven...user posted image

jaz grem danes po igralno blazino v bc, sicr je kr draga, drugje je pol ceneje sam ima velik stvari za igrat - tako se bo mala zamotila in razvijala motoricne sposobnostiuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.9.2009 11:02:04   
rina22
Evo naju, midve sva domauser posted image So ji danes naredili UZ trebuščka, pa so rekli, da je vse ok, samo ta Aptamil AR mora jesti do kontrole, potem se bomo pa dalje pomenili, katrero mleko ji bomo dajali.

Me pa spet nekaj skrbi - ne vem, če je to zaradi mleka, ali se je pojavilo nasploh zaradi prebave - včeraj se je full trdo pokakala. Najprej je bilo full trdo, potem pa dalje bolj mehko, samo vseeno ne tak, kot normalno. Pozneje se je enkrat še normalno, danes pa vspet full trdo.Ko se revica napenja, jo full boli, da lahko ta kakec spravi iz sebeuser posted image Kaj priporočate? Zdravnica je rekla, da naj ji dam zjutraj sladek čaj za spit. upam, da ne bo vedno po tem mleku takuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Vam je ime LENA všeč?
nika23

da (39%)

ne (61%)

Število vseh glasov: 306

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!