Špela30
|
Hvala tudi Češnci in dd77 . Je bil včeraj prav lep dan in danes bo prav tako . dd77... joj, jaz si ga še kar ne upam pustit tako dolgo brez mamice in očka. No, če bi bila ziher, da bo noč prespal, potem bi bilo drugače. Naš Taj je čisto nepredvidljiv, včeraj je zaspal ob 23h in se zbudil ob 1h in ne vem kako bi zdržal brez joške. No, če ne bi dojila, potem bi bilo še izvedljivo, tako pa še ne. Pri tebi je res lažje, ker ti Luki prespi celo noč in ne dojiš. Bova pa si z dragim v kratkem privoščila 1urno kopel v Spa centru. Je treba obeležiti prvo obletnico. Tako sem srečna z mojim možkom in samo upam in želim, da bi ta sreča bila večna . zogica... tebe pa res že dolgo ni bilo slišat ja. No, samo, da se imate luštno . Črpano mleko shranjujem v flaškah v skrinji. Na vsako flaško pa nalimam listek z datumom, da bom vedela od kdaj je. Dobro naj bi bilo namreč pol leta. Včasih pa ga shranim samo v hladilnik in če ga v 3 dneh ne porabim, ga vlijem stran. Ampak ponavadi kar prav pride... sprehod, če so obiski, če kam gremo. Črpalko cca 1x na teden prekuham, drugače pa po vsaki uporabi umijem z vročo vodo. elevitka... sem slišala za te tabletke, ki jih lahko ješ tudi med dojenjem. Samo mene je strah, da bi pozabila kdaj pojest in potem bi bila spet kot brez zaščite. Ma kaj, če pozabiš npr. 1 tabletko, koliko časa si potem spet nezaščitena? Kdaj spet začne zaščita delovat? Nisem še nikoli jedla tabletk, pa sploh ne vem kako to točno deluje... Češnca... kako pa so izmerili Juša? Pri nas je nazadnje sestra rekla, ah, saj ne moremo še izmeriti zagotovo, ker se tako majhni dojenčki še ne morejo čisto iztegniti, ah naj bo kar 59??? No, mi je zanimivo, ker so vam namerili 59,5 . Je pa že pravi dečko, super! A je dobro sprejel cepivo (rota)? Taj ga je super. Še en mesec in bo dobil že drugo dozo in še vsa druga cepiva. Potem pa se bomo kmalu lahko že kopali v bazenu wiiiiiii. No, 3 tedne po cepljenju naj bi se lahko (da se ne okuži drugih otročkov, ki so tudi v bazenu in morda niso cepljeni). Komaj čakam, da gremo na "vadbo dojenčkov". A boste druge hodile/i? rina22... a kapljice še daješ? Jaz sem jih nehala in bom počakala, da minejo 3 meseci katrinka... jaz sem slišala, da se kapljice dajejo 1 leto. A tebi je P rekla, da 2 leti. No zanimivo, dobro vedeti dona22... a že kar planiraš drugega ? Joj, jaz sem vedno rekla, da bova imela dva otročka, ampak trenutno mislim, da bomo ostali na enemu. Buuu, mogoče se spet premislim rojstni dnevi, darila... no, če boste kdaj v dilemi kaj komu kupit, je res dobra stran www.mojedarilo.com , ker se da kar najti kakšno idejo. Danes ima moj brat rojstni dan in sem mu kupila doživetje - canyoning na Soči. Po mojem bo full vesel.
|