|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
14.9.2009 12:00:35   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Evo naju, midve sva domauser posted image So ji danes naredili UZ trebuščka, pa so rekli, da je vse ok, samo ta Aptamil AR mora jesti do kontrole, potem se bomo pa dalje pomenili, katrero mleko ji bomo dajali.

Me pa spet nekaj skrbi - ne vem, če je to zaradi mleka, ali se je pojavilo nasploh zaradi prebave - včeraj se je full trdo pokakala. Najprej je bilo full trdo, potem pa dalje bolj mehko, samo vseeno ne tak, kot normalno. Pozneje se je enkrat še normalno, danes pa vspet full trdo.Ko se revica napenja, jo full boli, da lahko ta kakec spravi iz sebeuser posted image Kaj priporočate? Zdravnica je rekla, da naj ji dam zjutraj sladek čaj za spit. upam, da ne bo vedno po tem mleku takuser posted image

rina, žal nimam nikakeršniš izkušenj z prilagojenim mlekom, tako da ti ne vem povedati. Definitivno pa moraš povedati pediatrinji, da ti punca trdo kaka. Mogoče bi probala v kombinaciji s kakimi kapljicami?

sladke kamilice poženejo, tako da mogoče bi probala. Še namig...kamilice ne smejo vret, ko ti voda zavre ugasni in daj notri kamilice....

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.9.2009 12:01:22   
šivilja
To kakanje je res en križ - v soboto se je mega veliko pokakala, zdaj pa spet nič, pa ful več joka kot je prej. Danes sem se odločila poskusit še z bio gaia kapljicami, če ne bo nič bolje, grem pa ka pediatrinji, ker je kar preveliko naklučje, da so se tećave začele ravno ko smo začeli dajat AD3 kapljice.

Trdota blata - se je v doboto na začetku tudi bolj trdo pokakala, druga runda je bilo pa celo jezero.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.9.2009 13:50:43   
vim
Ojla mamice kako ste kaj.

Mi smo preživeli podaljšanj vikend v Bovcu božansko lepo je bilo in jaz sem si privoščila raftanje. Noro je bilo sploh ker smo mamice pustile malčke s fotri me pa na raft. Hehehe očkati so se dobeo znašli jaz sem bila pa pohvaljena da sem v sušper kondiciji za 6 tednov po porodu. ja kaj čmo naš ne spi prav veliko več podnevi in sem večino časa kar aktivna s sprehodi in....

vidim, da teče tema cepiti proti rota virusu ali ne. Jaz ga bom, ker ga je imel nečak ko je bil star 2 leti in naj vam povem, da so otroci ki ga fašejo res bogi. Rina22 upam, da mali prihaja k sebi in da se vse kmalu spet uredi.

kakanje.....mi 1x na dan sigurno, kaj več pa ne.

Pozdravček na ta nič kaj lep dan. Sonček pokaži se nouser posted image user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.9.2009 15:01:24   
šivilja
Rota virus - jaz sem se pa odločila, da se ne bomo cepili, ker ceplenje drži samo dve leti. Torej eno leto ko je doma in še eno leto ko je v vrtcu. Sploh je pa teh virusov, ki povzročajo bruhanje in drisko malo morje - Helena je bila dvakrat na infekcijski zaradi tega, pa nikoli ni bil razlog rotavirus.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.9.2009 19:23:09   
rina22
jazzz27, hvala za nasvetuser posted image Bom probala, če bo potrebno. Se je popoldne tak konkretno pokakala (ne trdouser posted image ). Sem bila tak veselauser posted image Samo, da je vse ok..

vim, super, da ste uživale, mamiceuser posted image Naša mala je kar vredu, kakanje jo je matralo - upam, da bo zdaj ok... Drugače pa upam, da res ni staknila rotavirusa. Sem prebrala, da se znaki začnejo kazati (po okužbi) od 1 do 3 dni. Tak, da bomo vidli, danes sva še bili v bolnici. Resnično upam, da ga ni staknila..
Se strinjam s tabo, vim. Jaz sem tudi opazovala zdaj v bolnici te ubožčke male, kak so bogi, ko staknejo ta virususer posted image Jaz sem ziher, da jo bom dala cepiti. Je že res, da je edinka, ampak je veliko v stiku z otroci, ki hodijo v vrtec, pa še moja mama dela tam. Tak, da raje ne bom tvegala.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.9.2009 20:34:01   
Špela30
Mi smo že doma in moram rečt, da takoooo paše domača posteljauser posted image . Tajkotu pa tudi, saj je naredil rekord in prvič spal 7 ur v kosu, jedel in nato še 3!!!
Na morčiju smo se veliko navozičkali, kopali pa se nismo, ker nekako ni "prave" plaže, da bi se človek z veseljem vrgel v morjeuser posted image .

Danes sem cel dan nekaj kuhala, pekla, pripravljala..., jutri praznujem, pojutrišnjem imava z dragim prvo obletnico poroke..., se hecam, da bi bil cel teden žuuuur, če še ne bi bilo Taja..., no bo pa party na easyuser posted image .

Rina... upam, da tvoja srčica ni kaj staknila, ker sem tudi jaz toliko "groznih" zgodb slišala o ubožčkih, ki so staknili rota virususer posted image . Super pa za kakanjeuser posted image .
Taj je prvo dozo cepiva proti rota virusu že dobil, naslednjo pa bo z ostalimi cepljenji. Ni pa imel nobenih stranskih učinkovuser posted image . O tem ali bi ga, ali ga ne bi cepila niti nisem razmišljala, ker če obstaja samo 1% manjša možnost, da bi  kaj staknil, me že zadovolji... Nikoli si namreč ne bi oprostila, če bi slučajno zbolel in bi ga mogla gledat kakšen revček je.

Sem pa danes super volje, sem izvedela iz faksa, da ne rabim ponovno plačat šolnine za magisterij, izpite pa lahko opravljam. Kako fajn, ker bi bil znesek kar visok. Sicer sedaj o tem, da bi študirala niti še ne razmišljam..., mogoče mi bo pa čez pol leta že kej dolgčasuser posted image user posted image user posted image .

Jazzika... imaš mailuser posted image

Poljubčka za lahko in mirno nočko!

< Sporočilo je popravil Špela30 -- 14.9.2009 20:35:15 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 656
15.9.2009 4:11:51   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

To kakanje je res en križ - v soboto se je mega veliko pokakala, zdaj pa spet nič, pa ful več joka kot je prej. Danes sem se odločila poskusit še z bio gaia kapljicami, če ne bo nič bolje, grem pa ka pediatrinji, ker je kar preveliko naklučje, da so se tećave začele ravno ko smo začeli dajat AD3 kapljice.

Trdota blata - se je v doboto na začetku tudi bolj trdo pokakala, druga runda je bilo pa celo jezero.

joj sploh ne omenjat,moja tudi ne kaka - nardila je ogrnomno v cetrtek po enem tednu, pa v soboto, zdej pa spet nic, morm zamenjat se iz ad3 na d3 ce je to razloguser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 657
15.9.2009 8:37:51   
Alex01
Naš mali je samo dojen (tudi nobenega čaja), pa je pokakan tudi po 5x na dan. Imava pa kapljice D3 (6 kapljic). Če ga pa kaj zvija, mu pa dam 2 kapljici vetrovnih kapljic user posted image in je bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
15.9.2009 9:11:05   
rina22
Špela, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko zdravja, sreče, vsega, kar si sama najbolj želiš, ter seveda veliko družinske sreče in uživanja z malim Tajem. Upam, da boš dobila velikooooo daril, pravo darilo si letos pa že dobila - Tajauser posted image Lepo praznuj

Meni je letos za roj. dan veliko ljudi reklo, da sem pravo darilo letos pa že dobila. Pa še prav so meliuser posted image

Meni se pa zdi, da našo tamalo zvija po D3 kapljicah. Pa prej, ko je še pila Aptamil Imunofortis, je takoj, ko je dobila kapljice polivala. Ne vem, te kapljice so tak... Kak dolgo pa jih sploh morajo otroci jemat?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 659
15.9.2009 9:30:39   
katrinka
rina - naceloma se te kapljice jemljejo 1 leto, meni je pa moja rekla da jih daje 2 leti ker grejo otroci po enem letu v vrtec - tam pa sej ves kok hitr so bolaniuser posted image moram pojutrisnjem reci dohtarci da mi da d3 - da vidim ce bo mali boljeuser posted image

user posted image spela - vse najboljseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 660
15.9.2009 9:49:27   
jazzz27
ŠPELISIMA....

user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
15.9.2009 10:07:05   
donna22
user posted image user posted image user posted image Vse najboljše, Špela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 662
15.9.2009 10:21:54   
rina22
Ste že razmšljale o tem, katero vrsto kontracepcije boste uporabljale sedaj, po porodu? Oz. katero uporabljate? Jaz se nagibam k materničnemu vložku. Tablet namreč ne bi več jemala, pa tudi drugega otročka še ne bi mela tak hitro, tak da se mi zdi to dobra odločitev..

Ima katera izkušnje? Kaj menite o tem?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 663
15.9.2009 12:28:38   
donna22

Ste že razmšljale o tem, katero vrsto kontracepcije boste uporabljale sedaj, po porodu? Oz. katero uporabljate? Jaz se nagibam k materničnemu vložku. Tablet namreč ne bi več jemala, pa tudi drugega otročka še ne bi mela tak hitro, tak da se mi zdi to dobra odločitev..

Jaz ne morem uporabljat tabletk, ker dojim, pa še planiram imet drugega user posted image čez kaki 2 leti, tak da mi bolj malo pride v poštev user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 664
15.9.2009 14:04:39   
katrinka

jaz sem se ze odlocija in bom vzela ta vlozek, tabletke odpadejo zaradi dojenja pa tudi ne da se mi vsak dan se s tem ubadat, se kaksnega user posted image pa planiram cez 3 letauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 665
15.9.2009 15:16:11   
Špela30
Mamice, najlepša hvala za čestitkeuser posted image .
Moram pohvalit Taja, mi danes zelo zelo pomaga, ko pripravljam stvari za praznovanje - hvala bogu spiuser posted image user posted image .
Tako, da sem se uspela celo stuširati wiiiiii.

Kontracepcija... nič šeuser posted image . Zaenkrat "paziva", no "pazi" user posted image . Bo pa si treba kaj omisliti, ker res še nič čaz za novo user posted image .

Šibam, čez uro bodo že prišli lakom lakotniki papa

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 666
15.9.2009 16:35:41   
Češnca
Špela vse naj naj naj!!! user posted image user posted image user posted image

Mi2 z Jušem sva ravnokar iz ZD-ja, sva mela končno posvetovalnico (prvič!!!) in je bil tudi že ceplej proti rotavirusu - jst sem itak vedla, da ga bomo, ker imamo že z Anžejem dobre izkušnje, čeprav je bil prvorojenec, pa ni bil v vrtcu...). V glavne Juš je pridobil dobri 2 kg in tudi precej zrasel! user posted image user posted image user posted image Zdej ma 5760g in 59,5 cm. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 667
15.9.2009 19:55:21   
dd77

Ciao, babe

Špela... VSE NAJBOLJŠE....pa lahko malega pustite za eno noč tudi tvoji mami al pa njegovi, pa naredite en žurček samo vi dva.Mislim odvisno od kakšnega dojenčka maš-Tako mislimo naredit mi zdej oktobra za moj roj.dan.Imamo pa srečo ker naš Luka spi celo noč in ga še povrh ne dojim.

češnca- bravo za našega Juša, kar lepo je napredoval...pozdravček.

kontracepcija...res nevem po mojem samo "pazit".Ne upam se vstavljat tujke v telo...ker poznam primere ki so mele diafragme,spirale pa cele komplikacije so bile.Ampak res hude.

ciao ciao..

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 668
16.9.2009 8:22:10   
zoga08
Hoj,
se oglašam po dooolggemm času. No prebiram vas kar redno.
Mi se imamo fajn. Nič posebnega jemo in spimo se mal crklamo in hodimo naokrog.

Zanima pa me tiste ki si mleko črpate kako ga shranjujete. Jaz sem si namreč začela mal črpat da dam mleko v skrinjo za kasneje. Pa tud za takrat, ko bi jaz naprimer kam šla sama. Aja pa kako očistite črpalko, če nimate sterilizatorja?
Hvala vam.

Pozdravčka. Uživajte z vašimi user posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 669
16.9.2009 9:54:57   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Jaz ne morem uporabljat tabletk, ker dojim, pa še planiram imet drugega user posted image čez kaki 2 leti, tak da mi bolj malo pride v poštev user posted image

saj obstajajo kontracepcijske tabletke za doječe mamice CERAZETTE se imenujejo - tudi jaz jih jem

Cerazette... nekej novega na tržišču in v principu isto kot mirena. Ni menstruacije, blagi hormoni, zminimalizirani stranski učinki, sluznica ne nastaja. Jemleješ jih neprestano, torej ko poješ eno šklatlico, ne čakaš M in 8 dni(al kolk že pri KT), ampak odpreš novo in ješ naprej...M ne pride, sluznica niti ne nastaja, ovulacije ni...
Pri jemanju je treba bit strikten, ker so tako blage, da ne sme biti, če pozabiš kakšno vzeti točno na uro, več kot 12h vmes presledka, ko vzameš zamujeno, sicer zaščita pade.
Kar se tiče glavobolov...Lahko rečem, da tistih pravih migrenskih v enem mesecu jemanja(ravno zaključila prvo škatlico) nisem imela, so bili pa 5 dni vsak dan prisotni tisti glavoboli, ko čutiš en pritisk, pa veš, da je ni tablete, ki bi ga omilila...Ponavadi se mi je iz takih glavobolov razvila migrena(tokrat se ni), sem se pa s tem zbujala ponavadi že zjutraj(tako kot pri jemanju KT).

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 670
16.9.2009 10:28:52   
BOOMER
ola!

sam da ti javim:
- mela sem elektronso aventovo črpalko k je zakon (sem si vsak obrok mogla črpat...no commentuser posted image )
- za shranjevanje - avetntove posodice za shranjevanj - 4x eno lahko zamrzneš, so bulletproof, potem jih nucaš za hrano al pa kaj, v hladilniku. 10eur komplet desetih, mislim pa da kupiš pokrovčke pa posode ločeno. Mi jih mamo za čaje za karkoli, lepo se zlagajo skupaj, s svinčnikom pišeš gor datume, majo merco...večnamenske za mali denar
- setriliziranje - ko sem uspešno stopila spodnji del črpalke (ja ja pač pozabla na štedilniku) sem šla po chiccotovo tekočino za sterilizacijo - za 1l tekočine daš 5eur v DM jo prodajajo. pol daš en pokrovček (al za 1l ali pa 2,5l) tekočine v vodo (jest mam plastično posodo), nato pa očiščene stvari noter potopim in pustim najmanj 30minut (jest dokler ne porabim), nato temeljito spereš in uporabiš. Tekočino isto lahko maš za sterilizacijo celi dan - 24 ur in samo mečeš stvari not.

eko grem mal še delat!user posted image

Julka cocquered the hrčki krčki problem! (ne bodo nas glodalci je*user posted image )

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 671
16.9.2009 10:32:13   
Špela30
Hvala tudi Češnci in dd77user posted image .
Je bil včeraj prav lep dan in danes bo prav takouser posted image .

dd77... joj, jaz si ga še kar ne upam pustit tako dolgo brez mamice in očka. No, če bi bila ziher, da bo noč prespal, potem bi bilo drugače. Naš Taj je čisto nepredvidljiv, včeraj je zaspal ob 23h in se zbudil ob 1h in ne vem kako bi zdržal brez joške. No, če ne bi dojila, potem bi bilo še izvedljivo, tako pa še ne. Pri tebi je res lažje, ker ti Luki prespi celo noč in ne dojiš.
Bova pa si z dragim v kratkem privoščila 1urno kopel v Spa centru. Je treba obeležiti prvo obletnico. Tako sem srečna z mojim možkom in samo upam in želim, da bi ta sreča bila večnauser posted image .

zogica... tebe pa res že dolgo ni bilo slišat ja. No, samo, da se imate luštnouser posted image .
Črpano mleko shranjujem v flaškah v skrinji. Na vsako flaško pa nalimam listek z datumom, da bom vedela od kdaj je. Dobro naj bi bilo namreč pol leta. Včasih pa ga shranim samo v hladilnik in če ga v 3 dneh ne porabim, ga vlijem stran. Ampak ponavadi kar prav pride... sprehod, če so obiski, če kam gremo.
Črpalko cca 1x na teden prekuham, drugače pa po vsaki uporabi umijem z vročo vodo.

elevitka... sem slišala za te tabletke, ki jih lahko ješ tudi med dojenjem. Samo mene je strah, da bi pozabila kdaj pojest in potem bi bila spet kot brez zaščite. Ma kaj, če pozabiš npr. 1 tabletko, koliko časa si potem spet nezaščitena? Kdaj spet začne zaščita delovat? Nisem še nikoli jedla tabletk, pa sploh ne vem kako to točno deluje...

Češnca... kako pa so izmerili Juša? Pri nas je nazadnje sestra rekla, ah, saj ne moremo še izmeriti zagotovo, ker se tako majhni dojenčki še ne morejo čisto iztegniti, ah naj bo kar 59??? No, mi je zanimivo, ker so vam namerili 59,5user posted image . Je pa že pravi dečko, super! A je dobro sprejel cepivo (rota)? Taj ga je super. Še en mesec in bo dobil že drugo dozo in še vsa druga cepiva.
Potem pa se bomo kmalu lahko že kopali v bazenu wiiiiiii. No, 3 tedne po cepljenju naj bi se lahko (da se ne okuži drugih otročkov, ki so tudi v bazenu in morda niso cepljeni).
Komaj čakam, da gremo na "vadbo dojenčkov". A boste druge hodile/i?

rina22... a kapljice še daješ? Jaz sem jih nehala in bom počakala, da minejo 3 meseciuser posted image

katrinka
... jaz sem slišala, da se kapljice dajejo 1 leto. A tebi je P rekla, da 2 leti. No zanimivo, dobro vedetiuser posted image

dona22... a že kar planiraš drugega user posted image ?user posted image user posted image user posted image Joj, jaz sem vedno rekla, da bova imela dva otročka, ampak trenutno mislim, da bomo ostali na enemu. Buuu, mogoče se spet premislimuser posted image user posted image user posted image

rojstni dnevi, darila
... no, če boste kdaj v dilemi kaj komu kupit, je res dobra stran www.mojedarilo.com , ker se da kar najti kakšno idejo. Danes ima moj brat rojstni dan in sem mu kupila doživetje - canyoning na Soči. Po mojem bo full vesel.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 672
16.9.2009 10:36:23   
katrinka
ciscenje - jaz imam rocno aventovo pa vse skup vrzem v en lonc pa prekuham, do sedaj vse okuser posted image mi je pa tale tekocina k je boomer napisala vsec-bom probalauser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 673
16.9.2009 10:38:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30
katrinka... jaz sem slišala, da se kapljice dajejo 1 leto. A tebi je P rekla, da 2 leti. No zanimivo, dobro vedetiuser posted image

ja ja - eno leto ampak moja da se za en let k takrat so otroci loh ze v vrtcu-tam pa sej ves kok hitr se cesa nalezejouser posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 674
16.9.2009 12:05:16   
Špela30
Punce, kaj sem jaz ugotovila...
Taja večkrat prime in se začne jokat kot nor in na noben način ga do sedaj nisem mogla umiriti, prav ubogec je biluser posted image .
Potem pa mi pade na pamet, da so res mogoče zobki (ker menda spodnja dva lahko izraščata kar več mesecev) in sem mu dlesni namazala s Calgelom. Čez 10 sekund kot bi odrezal!! Prav nasmejčkal se mi je od udobjauser posted image . Tako, da sem ga 1x namazala včeraj zvečer, pa enkrat danes zjutraj in oboje je zelo pomagalo.

Pa še eno vprašanje... ko hranite user posted image (dojite ali pa po flaški) in vam potem zaspijo - jim vseeno podirate kupčka ali pustite, da spijo naprej? Pri meni Taj ponavadi tako lepo zapančka, ko pa ga začnem "premetavat", da bi podrl kupčka, pa se zbudi in spet rabimo čaaas, da zaspi. Bi pustila, da spi, pa se bojim, da bo imel potem krče (ker ne bi podrli kupčka)user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Čiščenje po tleh
grahek85

Kako pogosto pomivate po tleh bivalne prostore?

vsak dan (7%)

večkrat na teden (16%)

enkrat na teden (41%)

vsaka dva tedna (13%)

enkrat na mesec (16%)

vsake par mesecev (8%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!