katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Čišča: A kateri še kaj ven teče. Jaz moram imeti še zdaj tamali vložek. Sem pa pogledala svoje podvozje spodaj uf še ni lepo je nimam vec, je malo belga toka, boli pa se kr - sploh ce prevec casa stojim na nogah Katrinka kako vse zmoreš, jaz nimam ne zlikan in ne pospravljeno. Moževe srajce ojej omara se krči bo treba začeti. hm kako naj recem - tole je pa moja napaka v karakterju - nisem zdrava ce ni vse spucan - kr mal obsedena stem, tako da ce ma mala dober dan zglancam vse, pol pa ostale dneve v luft gledam...tko nekak, npr. zdaj...suzi sem previla, podojila in sle na mali sprehod - sm jo mela v naročju k z vozickom tuki ni za it...pa je zaspala k top, vmes sm pa palacinke za mojga nardila in kopalnico pospravla...pa se kaj bom najdla...oh grozna sem IZVIRNO SPOROČILO: BOOMER dojenje - mah sploh nebi...sej je mleka dost pa jaz si črpam, sam bi rada dojila. Zdej sva probale ene dva dni, pa me skrbi da premalo poje...sej ne moreš preverit, pa zizek mi je spet čist zmatrala. Ful čudno - en zizek je 100% drugi pa po enem dnevu čist boleč....mah. V bistvu se ful preveč sekiram. Rada bi, da mala normalno je, ampak ne vem kako si najdem vedno kaj, da sem živčna al pa napsihirana....mah, m bo že minilo jutri je posvetovalnica, pa bodo vsi problemi puf pa v luft.... ej, pri meni je ena ful lepa, druga pa ne, pa vedn mislm da je v eni vec k v drugi, suzi pa ne gane ne oblika ne moje tecnarjenje, tisto k dobi tam je, tako da se ne sekiri crkljanje - jest zdej ne vem več. Crkljamo se pri kupčkanju po vsakem obroku, če pa tečnari, ko noče spat pa ne....k zna jokcat prden zaspi....pa animiranje - a se ful ubadate z njimi? Moja je sicer kke 2-3urce pokonc pa v stolčku gleda žvalce, sam se mi zdi tak sama s sabo zadovoljna, da si ne upam drezat pa jo po rokah nosit....ne vem...mogoče sem pač čudna mama...so me tko prestrašli s tem razvajanjem pa to...mal mi v spominu ostaja, ko je moj mlaši brat take izvajal da je blo joj...mat ni mogla NIKAMOR..noben ni bil dost dober, sam ona...priklenjen nanjo 24-7. tak da ko teži pred spanjem jo rihtam kar je treba (previjanje, kupčki, duda, jošk), drgač pa pustim da se prtužuje...itak da pol zaspi. Tak da ne vem...a sem zato slaba mama? k ne crkljam dost? pa ne animiram? ful sem zmedena mah danes ni dan ... ne nisi slaba mama, moja je vsa zadovoljna pri meni, pa gledave kaksen film al pa pojeve pa se miljon drugih stvari, pol jo dam pa posteljo v napol sedec polozaj da grem na wc se pa dere k da sm najbolj grozna, pa jo pustim, pa neha tecnart - sem jo ze po joku pogruntala kdaj izsiljuje in kdaj ne spanje - odkar kopamo od 22:30-3:30oz.4ih ter nato (ne vem kaj je) s stokanjem med spanjem pa zvijanjem do 8ih. Dopoldan do 11ih rusvajs pa tečnarjenje pa 3x futrat, popoldnevi pa mirno in pridno...super otrok za tako mal sfuzlano mamo hehe no, pri nas je obratno, je dopoldan in delno popoldan miren, ko pa oci domov pride mamo pa zanimivo čiščenje noska pa ušes - a moraš vsakič pri kopanju pucat? ker nima nič noter pa se mi ne zdi smiselno vsakič z uno vatko not tišat.... jaz ji pucam samo zvecer po kopanju - naceloma vsak dan k do zdaj je mela ga vedn umazanga IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Špela, kako je bilo v posvetovalnici? Meni je rekla, da je vse v redu, ima 4500 g in 54,5 cm, drugače pa preveč poliva Me je vprašala, koliko krat na dan poliva. Sem rekla, da 7X že - tolko, kot je, pa še kaj zraven, pa je rekla, da ji naj danes dajem manj jesti in to na 3 ure, ter naj ji jutri sporočim, če bo kaj manj bruhala. Če pa ne bo bolje, je pa omenjala bolnico Upam, da nama ne bo treba it tja ja upam da bo vse ok Še eno vprašanje - drugače naša mala je tam na 3, 4 ure, ponoči pa včasih spi skupaj 5 ali 6 ur. Včasih pa bi vsako uro jedla (kak ma dan). No, tedaj, ko bi jedla vsako uro, full malo poje (da ne bo pomote..) Zanima me, kdaj približno dobijo dojenčki nek "ritem" za jesti? Me je prav strah iti z vozičkom v mesto, ker se bojim, da bo ratala lačna, ko je pa lačna, pa kriči na vso moč Pa še dudica ji potem vedno pada z ust, pa še zaradi tega kriči dodatno ja to tud mene vedn skrbi, ker ga se nima, tko da ce kam grem si za eno rundo nacrpam - kot preventiva, pol ce je pa treba podojit pa jo, pa se tko nardim da tik preden odidem jo previjem in podojim potem pa takoj sibamo - tako pridobim vsaj ene 4 ure seveda z mojim nacrpanim mlekom vmes
|