katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 katrinka... joj, šivčki, upam, da te ne boli preveč . Ponoči pa fejst luftaj, da se umiri, mogoče bo pomagalo. ja, cez noc se umirir, pol pa popoldne-proti veceru spet IZVIRNO SPOROČILO: zoga08 Dieta: Jaz sem na dieti nič mleka in mlečnih izdelkov, nič sadja (tudi kuhanega ne), ne velik zelenjave, manj mastno. Ampak se obnese ker nima težav kakor se pregrešim imamo prebavne motnje (zvijanje in jok). Ja jedilnik imam bol skop ampak počasi bo že se kar navadiš. Vse za mojo pikico. jaz norim ze k sem samo brez mlecnih izdelkov in jajc, dobra si da zdrzis - saj vem, vse za nase strucke, a vseeno voljo je treba met da se niti mal ne pregresis IZVIRNO SPOROČILO: donna22 Zala bo v torek stara 2 meseca in ima že nekaj časa ustaljen urnik: zbudi se ob 8h in je kako uro in pol do dve ful dobre volje in se skoraj ves čas smeji Potem pa se izmenjuje hranjenje, spanje, cartanje na 2 do 3 ure , do večera. No, zvečer se začne akcija ob pol 8h, ko se začne jezit in to ponavadi ne zaradi krčev, ampak kar tako. To pa traja do kakih 9h, pol 10h in jo vmes nosimo in cartamo, da zaspi ... Prav zaspi pa ob 10h in potem spet do 8h zjutraj mir ... Edino je vmes enih trikrat. tud pri nas je blo tko, od petih do desetih smo mel pestro, zdej je pa tok pokonc cez dan - da je cisto vseeno, mi pa danes v kosu spala 6ur in pol - od 22:30 do 05:00, sice trenutn nerga v posteljici a bo ze zaspala nazaj bybyka - hb bogu da je bolje, ti pa sam optimizem da bo v prihodnosti brez tezav jaknik - vse najboljse plenicke - na pamperskah 2 - malo ze a se vedn boli in ni isto
|