Sempervivum
|
Pozdravček, punce! IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca Sempervivum rane nisem mazala z nobeno kremo, pravzaprav se sploh nisem ozirala nanjo...po moje je razlog to da se je verjetno tisti, ki je rano šival zelo potrudil , saj mi je ostala le 10 cm dolga rožnata črtica debela kot kakšna nitka. Na morje pa gremo z avtom ja, se rada vozi, peljali se bomo lepo počasi z večimi postanki pa bo, saj 5 ur tudi ni tako veliko...najprej smo mislili iti v Sukošan kjer imamo barko, vendar se nama je zdelo da bo letos boljše če gremo v hotel, da si malo odpočijeva od kuhanja in ostalih gospodinjskih opravil pa tudu bolj komot je...drugo leto pa bomo že zapluli malo naokoli Ja, to je pa super Pohvaljen tisti, ki seje očitno prav zares zelo potrudil. Meni se rana sicer lepo celi, ampak se mi je tudi malo razprla, tako da ne bo samo tanka nitka Ideja s hotelom pa je sigurno bolj komot. Kar razvajajte se malo Boste že naslednje leto križarili Bybyka: sem mislila na vas in vašega Me veseli, da je operacija za vami in da je mali v redu Naj tako tudi ostane! IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Mi smo pa danes poleg pralnih plenic prali še košček voščenke in je zdaj vse krasno oranžno, upam da bo šlo s prihodnjimi pranji kaj ven, ker ne zgleda ravno lepo. A ti maš tudi Klemna? Koliko je pa star? Aha, sem kasneje prebrala - prvi razred? IZVIRNO SPOROČILO: inuasa Je pa dns pri nas tako mraz....se mi zdi, da bom kar pospravila bodije z kratkimi rokavi...itak ma non stop mrzle rokice...bo bolj "zmrzle", kot mama Ja, tudi meni se zdi, da bomo kratke rokavčke kar pospravili ... Naš ima tudi ves čas mrzle roke, zdaj je pa še ful kihat začel pa zamašen nos ima. Je tudi pri kateri tako? Kako jim čistite noska? IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Nič nimam časa vas prbirat, kaj šele komentirat Upam, da bo kdaj stanje kaj boljše in bom tudi to lahko "nadoknadila" Sem pa razmišljala, kako veliki so že vaši , moja pa bo stara v čet komaj 4 tedne. Tak, da mislim, da je najbolje, da se kar poslovim z vaše teme. Sva najmlajši in vas nekako ne dohitevame. LP Veš kaj, tole so pa neumnosti Pa čist dobro se te spomnimo Moj mali je tudi čakal na avgust, da pokuka na plan, pa še vedno julijske morske zvezdice berem in obačasno kaj pokomentiram (kolikor mi seveda čas dopušča). Tako da - le ostani z nami Je pa luštna tale vaša princeska Češnca, tudi naš bi najraje na hrbtu spal , pa še mesec ni star. Me tudi malo skrbi, ampak edino tako se umiri. Bom tudi jaz pediatra vprašala, če le ne bom pozabila polupčkajte vaše zaklade papa
|