|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
23.9.2009 13:43:54   
Februarka08
Uf, saj res... ninasiki, hvala da si me spomnila, izvidi so bli okuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, drugače se pa strinjam, bolje roditi malo prej, vsaj živcirajo te ne vsi pa kličejo ipd. jaz upam samo da se ne bo to kaj pri user posted image poznalo, da bi bil bolj lenušček za jest ali kaj... ker do zdaj mam same take kolegice ki so mal prej rodile, so rekle da so bli ful leni za vlečt in je blo potem ful več problemovuser posted image no ja, bomo vidliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.9.2009 13:48:36   
Anonimen
sm slikala lupinco, k sm jo učeri dubla :)

user posted image

men je ful lepa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3402
23.9.2009 13:55:30   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

O madona, pa se očitno že čisto zares začenja oktober user posted image  Meni se je prejšnji teden zdelo, da bom vsak čas rodila, ker mi je kar nekam dol tiščalo. Samo zdaj sem pa začela razmišljati, da bom se preselila kar k novembrkam. Se mi zdi, da bom na koncu še novembra tu strašila in čakala na akcijo.

jaz pridem  malo strašit k vam, ti pa mal  k nam novemberkam. user posted image user posted image user posted image
se lahko kar hitro zgodi. meni se je to zgodilo pred 4l. iz julijk sem padla med avgustovke.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
23.9.2009 13:59:58   
Aniiita
user posted image ha ha mayci..kako scensko zgleda tisti slon noter (al kaj že je) user posted image

Majčke za očke-ma jaz bi pa kaj drugega gor napisala kot to kar že imajo..morda katera ve koliko pride potem, če daš svoj napis?

Februarka
- be happy! Vse bo tako, kot bo najboljše za tvojega dojenčka..saj bo že donošen, tako da ni pomoje res ni panike user posted image

Jaz sem pa oprala še en stroj cunjic user posted image Mi je prijateljica nekaj spet podarila user posted image , pa rjuhice za košek smo dobli..pa mama mi je kupila en kompletek za it porodnišnice.. ker ji ni šlo skupaj, da bi jaz oblekla kar enega rabljenega  user posted image
Lahko bi kupila novega tudi sama..samo malo brezveze se mi je zdelo, ker ga bo itak takoj prerastla..pa cunjic imam itak dovolj.. No, ta ima posebej majčko in hlačke,pa kapico in copatke in bo vsaj po delih uporaben malo več časa.

Je tako lepo videti vse tiste cunjice ki se sušijo tam na stojalu  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
23.9.2009 14:22:12   
Anonimen
Hippo je tist. Ja če pa še nimam dojenčka za notr. Prazna pa ne zgleda tko ql user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3405
23.9.2009 14:50:48   
Aniiita
user posted image user posted image

Ja, hitro dojenčka pripeljat zdej user posted image

Ninasiki- jaz grem tudi stavit! In to z veliko verjetnostjo..pa veliko denarja bi šla tvegat, če bi šlo za take vrste stavo.. in sicer stavim....................................................................................... da jaz gotova  ne bom naslednja prva.

user posted image user posted image user posted image

Evo, to pride od preveč učenja user posted image Grem zdej dol od tu, drugače si samo odmore delam..mam jutri izpit madona..še zadnji za dodiplomski študij user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
23.9.2009 15:01:23   
Meliitak
nebi se šla šlogarce punce, ker nevem kok kateri paše da bi bla naslednja...definitivno pa v ospredje dajem tiste z rokom na začetku oktobra...

Februarka
ti pa še ne boš rodila, čeprav vse kaže na to, razen če boš tok aktivna da bo napredoval, če pa nočeš pa predlagam strogo ležanje, čeprav vem da je težko ob še enem otroku, no ja naj bo kar pač more bit sam da je dete zdravo

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
23.9.2009 15:48:16   
Februarka08
Majcy ful lepa lupincauser posted image user posted image user posted image

Eh, vedno pozabim prašat: ali mogoče veste približno koliko je bil user posted image utrip na CTG-ju (tiste, ki ste ga že imele?). Jaz sem danes opazovala in je bil na začetku kar 150 nekaj časa, potem je skakal od 140-150, no potem pa je bil v povprečju 130. Se mi zdi 150 fuluser posted image user posted image
pa še: ali še katero pečejo bradaviceuser posted image mene ful, bog ne daj, da se jih dotaknemuser posted image sem se prejšnji dan kar z Bepantenom namazala, pa itak ni bilo učinka, preveč se pa ne upam, da jih že sedaj ne razvadimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
23.9.2009 15:58:45   
lenika83
Jaz še sicer nisem bila na ctg, ampak mi je G poslušal utripe kar pri njem z neko malo napravico. Kazalo je pa od 140 do 150 in je rekel, da je to super. Pa se mi zdi, da sem že prej slišala, da okrog 150 je za user posted image  povsem normalno.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
23.9.2009 16:20:18   
Perlica76
Ojla punce!

Se malo oglašam tu in pa pri novemberkah-malo skačem,ker imam PDP 4.11.Pa da še vem postavim kako vprašanje,ki me muči.

Danes sem bila pri G in mi je omenil preiskavo na streptokok,da bi jo naredili naslednjič,če sem za,je pa samoplačniška in sem že rekla,da sem za,torej čez 3 tedne testiramo.A morda katera ve kaj več o tem streptokoku?

Ima pa plodek 2kg user posted image ,pa čeprav mi je rekel,da je to čisto ok glede na mojo konstitucijo,me vseeno malo skrbi,saj sem pri eni videla,da njen plodek v istem tednu tehta že 2,6kg.Danes sem doplonila 34 tednov.
Pa rekel je še,da je plodek obrnjen na glavico in da ima glavico že ful dol,obrnjrno v moj hrbet.Verjetno sem imela zato že parkrat močne krče v sp.delu trebuha(kot ob M),ker se je verjetno dol peštal,pa se je maternica širila user posted image .

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.9.2009 16:45:38   
Aniiita
meliitak, saj jaz bi bila vesela, če bi šla že rodit, ni bilo mišljeno tako,ko sem rekla, da vem, da ne bom naslednja..

Vem bolj zato,ker imam rok kasneje, pa tudi ni takega dogajanja kot pri nekaterih ostalih.

user posted image

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.9.2009 17:00:41   
Crystall
In smo oddelali zadnji dan, se posladkali s pecivom, naredila sem primopredajo user posted image

Emily ... jaz delam na podružnici in nas je samo 13 user posted image  in se imamo KRASNO!!!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.9.2009 17:05:20   
LINDI
Februarka in Neja tea a žeuser posted image user posted image user posted image pa kaj boste vse septembra rodile,saj nimam nič proti,ampak nebi bila rada edina oktoberkauser posted image .

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.9.2009 17:06:33   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

In smo oddelali zadnji dan, se posladkali s pecivom, naredila sem primopredajo user posted image

Emily ... jaz delam na podružnici in nas je samo 13 user posted image  in se imamo KRASNO!!!

Kako je to lepo slišat, da uživaš v službiuser posted image user posted image user posted image

lenika hvala za odgovoruser posted image

Jaz grem pa zdaj za moja dva sončka skuhat puding. Da jih še malo razvajam, če bom mogla slučajno kam ituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.9.2009 17:06:48   
naty6
Ojla.

Nej@- ti kar lepo daj dude in vse kar imaš le v vodo in jih pusti vreti enih 5 minut in to je to.

Meni pa zadnje dneve zelo odtekajo gležnji-v prvi nosečnosti nisem imela s tem problemov. Ali ima katera podobne težave in kako jih odpraviti?!

Naty

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.9.2009 17:24:32   
Emilly
Frrr - a veš da sem na to že sama pomislila, da bi šla pa pač v Puser posted image user posted image pa bi mela Wc pa vodo na voljo...no ja pa vseen še nebiuser posted image sem sklenila, da bomo že potrpel...

Crystall - SUper da vas je tolk mal!!! Jst bi bla tud na takoj na podružniciuser posted image  Sicer se nimam kaj pritoževat, nas je na šoli res veliko, ampak je tud enkraten kolektiv!!! sem tud mela kar solzne učke, ko smo se poslavljal, pa se še kar skoz neki kličemo....Uživaj porodniško, jst jo pa uradno začnem 26.9.

Mi smo pa končno postavli banjo v kopalnico,vav, sej počas pa bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.9.2009 17:28:59   
karmen b
Evo mene s potepanja. No o telih popadkih in kdaj bo kjera šla naslednja rodit, jaz še nebi in LINDI, da te pomirim, jaz pred 15. 10. ne grem rodit, pa če je ne vem kaj. Tako, da ne boš edina, ki bo rodila oktobra.

Emilly upam, da ne boš predlogo brezdomka, ker razumem tvojo stisko user posted image

Jaz bom mela pa baje jutri končano kopalnico in bom lahko začela cunjice prat!!!!!! Se pravi, da bomo za vikend sobico zrihtal user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Imam predlog: v ponedeljek dopoldne po deseti uri bi šla v center na marone! A se mi katera pridruži?

< Sporočilo je popravil karmen b -- 23.9.2009 17:29:18 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.9.2009 18:07:20   
LINDI
No KARMEN vsaj še ena ki se ne da ,upam,da boš uživala v pranju cunjic...jaz semuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.9.2009 18:08:20   
Crystall
Karmen b ... jz bi se ti takoj pridružla, sam sem iz Posavja, 100 km proč user posted image  Kostanj pa obožujem ... NJAMIIIII

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.9.2009 18:16:32   
tea85
oooh kak je naše dete divjo v trebuhu user posted image nekaj se preteguje al kaj, prav čutim njeno rokico ampak je občutek že rahlo neprijeten, je dete kar močno user posted image user posted image in živahno.

drugače pa dan zelo brezvezen, dolgočasen, itak jezna na mojega 100 na uro, sploh se mi ne da s njim ukvarjat, menit, nič, ker je taki ***** potrpljenje me mineva !! sem tak slabo spala ko sem razmišljala celo noč kak naj odidem domu, ker on me pustil ne bo, meni pa je škoda časa zgubljat. kolegice pravijo naj počakam, kak se bo z ootrokom obnesel, pa kaj mi to če vidim da ni ljubezni več al kaj, še jaz ne vem več kaj čutim do njega.user posted image user posted image jokam že 2 dni, paše hormoni pripomorejo seveda...jooooj kak vre v meni... mogla sem dat to ven iz sebeuser posted image user posted image počutim se zlo osamljeno, sploh ker med nama ni več to kar je bilo, zvečer se obrnema vsak svojo stran in to je to in mene to ful boli, jaz pa več nočem se silit ker me to še bolj prizadane, da ne govorim o temda se pogovarjama zelo malo, jaz si želim pogovora o pupiki, ma kjee pa, eh..

da preusmerim misli v kaj bolj pozitivnega... hja, danes me je popadla nakupovalna mrzlica user posted image pa seveda nisem šla ker ne smem dinarčkov zapravljat, sem hotela it malo za bebico gledat cotike, pa kaj bom več kupovala če jih mam že poooolnoo user posted image

ah grem še malo po netu brskat.

< Sporočilo je popravil tea85 -- 23.9.2009 18:18:26 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.9.2009 18:24:26   
Februarka08
Tea85 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.9.2009 18:30:32   
LINDI
Tea user posted image user posted image user posted image mislim nate in ti želim,da bo kdaj tudi zate boljše kot je sedaj..

Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.9.2009 18:42:27   
Anonimen
tea ... user posted image user posted image user posted image
Zgleda je tak cajt da dece neki meče ... NE VSE!!! ... moj je šov učer ob pol 6h h kolegu igrce špilat, pa je pršu ob 11h domov, sm bla tok jezna, da se sploh nism pogovarjala z njem. Čist vsak dan gre h kolegu/om, k žvijo 15 min stran ... grrrr ... zdj sm spet sama, ker je šov fuzbal tja špilat ... sj učer je vidu da ni ql, pa se je neki slinu, sam sm mu povedala, da se lohk še ne vem kok slin pa opravičuje, pa ne bo nč bolš, pa tut poklicala ga dons nism, k ga vedno, ko se zbudim. Bomo vidl kdaj bo dons pršu domov. Je reku da zdj še lohk, da pol k bo user posted image da bo skos doma. Ja sj če pa misl tut pol tko okrog skos hodt, ga bojo pa en dan samo kufri pred vrati čakal. Še to ne, ker nima kufrov, so vsi moji, vrečke za smeti s cunam ga bojo počakale pred vrati ... jp!

Jst sm pa bla dons spet mal v šopingu. Sm šla pogledat kok pridejo dile za steno obložit pa stiropor, nism mogla vrjet, da stiropor pride dražji k pa dile za steno. Kupla sm pa plastične košarce, za drobnarije od user posted image , pa 2 umivalnika mejčkena, pa toplomer za vodo. Spet nč zase. Sam sva pa šla pol z mojmu na kavo z njegovim kolegom in mi bo zrihtu univerzalne kozarce za vino, une ta velke user posted image user posted image user posted image . So mi tok hudi da jih morm met, pa zakaj bi jih kupovala, če jih lohk dobim đabe user posted image . Tko da zdj bom pa lohk pogostila kolegice za roj. dan. Jih bom, če bom še 2 v 1 povabla na vinčeka (sladki muškat ... njami) pa tortico. Bo babji "žur" pred porodom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.9.2009 18:44:54   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Tea85 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem. user posted image user posted image
Ful se mi vse smilite, ki imate take težave v nosečnosti, ko bi morala oba z veseljem pričakovati dojenčka.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.9.2009 18:46:54   
karmen b
Tea kaj naj ti rečem....ne vem kdaj se je pri vama tak odnos začel, ampak vem, kako ti je. Tudi moj dela enako in ne morem nič narest. Pogovor o otroku mu je popolnoma odveč, intimnost med nama se je ustavila, vse naredim narobe, če se hočem pa pogovort, mi očita, da ga za vse krivim. Ampak sem ga skužila!!! Strah ga je ko hudič! Ne upa se me dotaknt, ker se boji, da bo naredu s tem kako škodo in če mu hočem dopovedat, da škode ne bo, se začne kregat z mano na vse možne načine, samo da mu nebi blo treba, ker ga je vseeno strah, priznal pa seveda ne bo, ker je moški! Najbplj zanimivo pa je, da ko srečam najine prijatelje, vsi govorijo, kako jim razlaga, da je živčen, ker se bliža rojstvo otroka in kako se vsega tega veseli. Zato sem sama sklenila, da bom svoje hormona sprostila kje drugje, njega pa pustila pri miru. Ignoranca zelo zaleže. Slej ko prej opazi, da si popolnoma drugačna in ga začne grist, zakaj je tako.

Ne smeš si delat take žalosti. Zmeni se s prijateljicami, nosečkami... pejd naokol, zafilaj si čas, da ne boš vedla kam ti dnevi uhajajo in tudi vidva se bosta kar naenkrat našla, boš vidla. Pri nama je delovalo, pa sem ga že čist odpisala.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?