skačica
|
rozilu- najprej zate fotka, odpiši na ZS, ok? Sicer pa dober večer! Tud jaz sem mal luftala okrog, šla iskat neke malenkosti v Mullerja, pa za strica in teto mini darilčka, ker gremo v nedeljo k njima na kosilo pa mal v Ca pogledat in v HM- kupila nič in na koncu še v McDonaldsa. Sem se najedla, zdej me pa zgaga peče. Me prav zanima kaj bo jutri pri G. tehtnica pokazala . Trebuh se je full spustil in jaz imam skoz prazen želodec. Zdele že gruntam kaj bi spet jedla. Ali čokoladico, lučko al pa mogoče mal čipsa? Jah, tko je. Same svinjarije. Bo kmal bolje. Po prvem porodu sploh nisem imela nobenega apetita, no jedla sem že, ampak čist zmerno in zdravo hrano. Upam, da bo zdej tud tko. partnerji- ma, jih ne razumem. Res ne. Zdele, ko so hormoni na višku bi morali najbolj ob strani stat svoji nosečki, ne pa da je njih strah . Jaz vem, da sem zadnje dneve mal bolj tečka in HB da moj to razume in ne peni za vsako bedasto, ki jo vržem ven. Drugače bi se lahko kar kregala. Ne, ne. Pa tudi precej mi pomaga, saj je logično, da jaz ne zmorem več vsega sama, ker sem prav okorna. Si ne predstavljam, da ne bi imela njegove podpore pa da ne bi ustregel mojim muham , sej sem šele drugič nosečka in verjetno zadnjič in ne vem kdaj me bo razvajal, če zdej ne. Sicer pa vam, ki imate težave s partnerji želim, da jih čimprej sreča pamet in da se začnejo odgovorno vesti. februarka- joj, a veš kok si že blizu? Jaz bi tud. Boš vidla, da bo vse ok, tud če se dete odloči, da gre že v torek ven. stuhica- a veš, da ne vem točno do kdaj naj bi se mulčki obrnili na glavo? Moja Iza je bla na glavi od morfologije dalje in se ni več obračala, tale je bila pa tud na morfo na glavici, potem na 3d je sedela, zdej je pa že nekaj časa spet na glavi in G. pravi, da je že tako nizko z glavico, da bi se težko obrnila nazaj. Morda je pa tvoj tud že na glavi. Men se tud zdi, da se mala skoz obrača in muva, ampak verjetno samo z nogami in rokami tako dela, da mislim da se cela obrača michelle- ja, hudo. Sploh, če pride tako na hitro. Upam, da te ne bo preveč potrlo. Grem še mal prebrat.
|