|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
23.9.2009 18:59:44   
Meliitak
punce tud men je šlo dons na user posted image zarad mojga možka in mame...sem se zmenila s prjatlco ker se nisva dolg vidle za ju3 da se dobiva v LJ, ker jest sm iz KR ona pa iz Litije, ona pa dela v Lj, pol po njeni službi...pa me kot prvo mami postran pogleda da neve al bi me peljala tok stan pa kr samo in v tem stanju (ker trenutno nimam avta), pol se nekak zdilam da me bo pelala, ko pa je možek pršu domov pa se je kr kadil iz vseh njegovih lukenj, češ že v zraku je tko al tko velik viroz pa gripa, pa umazana Ljubljana, bo treba hodt in tm ne bo bliz postle za ulešt, pa pa pa...me je kr šokiral in sem se ob likanju pleničk kr mal zjokala...sj me res dol vleče sam bi že zdržala tisto urco, pa sama nebi bila...sj sta zlo uvidevna ker ju skrbi zame sam men je full dolgcajt sama doma in bi rada se mal družila ne da edin hodjo k men ko pač majo čas (bolj ne kot ja)..sj vem da bo po porodu tko, sam bom z bejbijem okupirana, zdej pa res rabm mal več druženja...

tko da vas punce k mate probleme s  svojimi razumem, če vas tok duši je res čas da se ločita pa kaj če bejbi prihaja, ampak po drugi strani moški se zanjo s prihodom dojenčka spremeniti, tko da tiste nekaj tednov mal počakte in pol pokažte svoj jaz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
23.9.2009 19:22:28   
Anonimen
Karmen kam bi ti šla? Da se ti da tok okol letat. Mi2 sva bla dons 2 urce pa pov v BTCju, od tega 1 uro na kavi pa sm čist adijo. Pa še po trgovini sm težko hodila, ker mi je trebuh otrdevu, pa dol me je tiščal! user posted image Nism za hojo sploh.

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
23.9.2009 19:23:36   
tea85
res vsem hvala za tolažbo, pomaga user posted image

saj tudi jaz sem ga že začela ignorirati, ampak ni fer do mene, da je taki, pa ga vprašam zakaj,te mi daje take bedne izgovore, pol mi začne težit za enega prijatla, ko ga poznam že več let, še pred njim, pa nikol nisma nič imela, saj je tudi on vezan pa sem tudi stike z njim prekinla, samo da mi nebi več mel kaj za učitat, ampak skoz bo naprej to metal. mu rečem ti si tud prijatlce pokličeš oz si si jih, jaoo, ah pa bo že mimo pa enkrat boljše.
mogoče mojega tud malo mantra tole da bo počasi dete na svetu, kaj pa vem, sploh ga več ne razumem.

hvala vsem user posted image zdaj še pa hitro v trgovino skočim pol pa pred tv.

lep večer vsem

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
23.9.2009 19:35:43   
LINDI
Ja po mojem jih to ful matra ,moj je tudi drugačen do mene,res da skoz na zidavo misli in ful dela,ampak mu rečem,pa daj malo bušija poboža,pa pravi,kaj ga čem zdaj božati,ga bom potem,ko bo bejbi,pa me je prej večkrat...sem ga vprašala,če ga je strah,pa pravi,da ga je...pa saj je nas tudi,njim se ponavadi spremeni samo 30 procentov,nam se pa sto a ni tako,pa ne zganjamo take panike...user posted image Pa ves čas bi se k meni stiskal,pa se naj,po drugi strani pa s takim veseljem gleda cunjice,pa lupinico...Sem enga pajacka kupila ,je pa rekel,joj kako bo luštkan,kot kakšen zajčekuser posted image ma pajacek ušeska in se je ful zasmejal....

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
23.9.2009 19:50:02   
Anonimen
Joj imate pa res probleme s svojimi user posted image . Upam, da jih resno daje samo strah pred novo osebouser posted image . Jaz imam srečo, ker moj je res pozoren in ne dela neke panike. Tko, da je ok ....

Danes sem pa same sladkarije jedla tako da groza...Sem dobila prav napad na sladko, prej pa ni bilo neke panike, zdaj pa kod bi rušila vse ovire s hrano. Se moram malo v red spraviti tako, da jutri samo sadje, zelenjavo, pa tako naprej....konec sladkorjauser posted image

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
23.9.2009 20:23:28   
Nea_teja_
Punce tud moj je dons doživu šok k sm rekla da lahko v sob rodim.On pa je še računu da gremo zadnji vikend na morčka pa še pospravt je treba .Tko da že cel dan bluzi kdaj bo šel itd jest se pa sam smejem.Drugač je pa skoz doma in govori počaki še 14 dni sej maš še cajt.Mislim da ga malo hvata panikauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
23.9.2009 20:35:37   
Februarka08
Pri nas je isto danes jauser posted image no, saj še jaz komaj verjamem da lahko v torek že cartamuser posted image mi ne gre in ne gre še v glavouser posted image pa še za tamalo morm darilo kupit, pa v šoping bi šla še mal, pa v McDonaldsauser posted image ma si želim že celo user posted image kaj takega pojest, pa itak nikol ne pridem do tjauser posted image

Saj ne vem kaj bi počelauser posted image tv me ne potegne, moj se tušira, najraj bi šla kar v posteljouser posted image seveda ne samauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
23.9.2009 21:15:02   
karmen b
lahko noč in sladke sanje user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
23.9.2009 21:26:24   
Crystall
Tea85 ... držim pesti, da se uredi tako, da boš srečna z bebico - z njim ali brez njega. Mislim pa, da ti je dala Karmen krasen nasvet. user posted image user posted image user posted image

Midva z mojim sva šla gledat dokumentarc v kino - Denar sveta grobar, zdajle pa pod tuš in spančkat.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
23.9.2009 21:31:20   
rozilu
Tea85 user posted image

Jaz preveč utrujena za klepet, grem kar na kavč. Lahko noč!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
23.9.2009 21:34:39   
Februarka08
Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 22:51:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
23.9.2009 23:01:34   
stuhica
Spet tolk za prebrat da sploh ne vem kaj vse odgovorit in komu...

V glavnem Februarka če boš pa v torek cartala pač boš, itak se šteješ še pod oktobrko... pa lahko nočko in naj te ne skrbi več sej bo vse OK

Lindi midve z Michelle zagotovo ostaneva okobrki ker mva clo prestavlen rok na november user posted image user posted image user posted image Mar ni tako Michelle...

Anitka držim pesti za jutrišnji izpit....

Teli naši drageci user posted image ja so mal čudni sej moj je bil tud za popnet v prvi nosečnosti se clo 2 mesca ni zgovarjal z mano sem milsila da bvom živčnga fasala... ampak ja verjetn jih je res ful strah, pa tudi ko pride otrok na svet verjemite mi da jim bo žal ker so se tako obnašali do vas, ke rmislim d amojmu je kar precej , sedaj pri drugmu je veliko boljše kar se tiče pozornosit, pa božanja bušija itd...

ampak zdej je spet odvisno od moških kašni so... so pač taki kot so in take jih mormo jemat... vedite pa da ko rodite boste imele svoje sončke in sončice, ki vam ne bodo postavljali pogojev in vas bojo imeli Brezpogojno radi  ti vaši otroci in to je nekaj kar šteje največ na svetu- Brezpogojna ljubezen... no vsaj meni pomeni moj prvi sončeek največ zdaj kmalu s e mu bo pridružil še ta drugi, ki je trenutni podnajemnikuser posted image user posted image user posted image

Me pa zanima ma v ktermu tednu naj bi se otrok obrnu  do kdaj je tisti skrajni rok... jaz pri našmu še vedno čustim cel kup obračanja in brcanja z rokami z nogami... včasih me kr zaboli že vseuser posted image user posted image

Služba... kolk je lepo slišat da obstajajo še sanjske službe z dobrim kolektivom.... upam da bo kej sreče po porodniški tud zame...

Odločba no danes sem končno dobila odločbo za porodniškonastopim jo šele 05.10. ... si morm še preračunat, čeprav vem da prav velik več od 500 evrčkov itak da ne bo... user posted image no ja bomo preživel..

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
23.9.2009 23:46:30   
skačica
rozilu- najprej zate fotka, odpiši na ZS, ok?user posted image

user posted image

Sicer pa dober večer!

Tud jaz sem mal luftala okrog, šla iskat neke malenkosti v Mullerja, pa za strica in teto mini darilčka, ker gremo v nedeljo k njima na kosilo pa mal v Ca pogledat in v HM- kupila nič in na koncu še v McDonaldsa. Sem se najedla, zdej me pa zgaga peče. Me prav zanima kaj bo jutri pri G. tehtnica pokazalauser posted image user posted image .
Trebuh se je full spustil in jaz imam skoz prazen želodec. Zdele že gruntam kaj bi spet jedla. Ali čokoladico, lučko al pa mogoče mal čipsa? Jah, tko je. Same svinjarije. Bo kmal bolje. Po prvem porodu sploh nisem imela nobenega apetita, no jedla sem že, ampak čist zmerno in zdravo hrano. Upam, da bo zdej tud tko.

partnerji- ma, jih ne razumem. Res ne. Zdele, ko so hormoni na višku bi morali najbolj ob strani stat svoji nosečki, ne pa da je njih strahuser posted image . Jaz vem, da sem zadnje dneve mal bolj tečka in HB da moj to razume in ne peni za vsako bedasto, ki jo vržem ven. Drugače bi se lahko kar kregala. Ne, ne. Pa tudi precej mi pomaga, saj je logično, da jaz ne zmorem več vsega sama, ker sem prav okorna. Si ne predstavljam, da ne bi imela njegove podpore pa da ne bi ustregel mojim muhamuser posted image , sej sem šele drugič nosečka in verjetno zadnjič in ne vem kdaj me bo razvajal, če zdej ne.
Sicer pa vam, ki imate težave s partnerji želim, da jih čimprej sreča pamet in da se začnejo odgovorno vesti.

februarka- joj, a veš kok si že blizu? Jaz bi tud. Boš vidla, da bo vse ok, tud če se dete odloči, da gre že v torek ven.

stuhica- a veš, da ne vem točno do kdaj naj bi se mulčki obrnili na glavo?
Moja Iza je bla na glavi od morfologije dalje in se ni več obračala, tale je bila pa tud na morfo na glavici, potem na 3d je sedela, zdej je pa že nekaj časa spet na glavi in G. pravi, da je že tako nizko z glavico, da bi se težko obrnila nazaj.
Morda je pa tvoj tud že na glavi. Men se tud zdi, da se mala skoz obrača in muva, ampak verjetno samo z nogami in rokami tako dela, da mislim da se cela obračauser posted image

michelle- ja, hudo. Sploh, če pride tako na hitro. Upam, da te ne bo preveč potrlo.

Grem še mal prebrat.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 23:46:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 0:20:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 0:26:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3442
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 0:27:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3443
24.9.2009 4:57:50   
boob
dobro jutro,

jst spet že od 4h pokonc in lutam po stanovanju. . . kaj naj naredim da bom vsaj mal spala.

Vas grem še mal prebrat

Neposredna povezava do sporočila: 3444
24.9.2009 6:18:10   
karmen b
Dobro jutro....no boob danes se ti pridružim. Sem sicer zbijena od 5ih, ampak se se trudila premetavat še skor celo uro po postelji, potem sem obupala.

Zdej mi pa še en komar tule nagaja okol računalnika in ta isti me je piču včeraj zvečer na dveh koncihuser posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
24.9.2009 7:00:35   
karmen b
Vidim, da ni nobene junakinje, ki bi vztrajala tako zgodaj zjutraj, zato bo najbolje, da se odpravim, k frizerju. Mam na laseg že za oljarno odpret maščobe. Pa ne morem na CTG s tako glavo in se grem malo crkljat.

Pa lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
24.9.2009 7:52:37   
gorenka
Jutro vsem!

Tut jst se dons pridružujem kljubu nenaspanih user posted image user posted image . Od 4h naprej gledalal u luft, pa hrbet me je tko bolel da je blo za popuser posted image in normalno nism več zaspala nazaj... Sva pa res z user posted image zamenjala strani v postelji...tolk da se navadiva kontra spat da bom jst potem na tisti strani k je zibka. In glede na to da je tut moj jamral da je slabo spal je tut to uhka razlog da nism za nikamor. Si morm zdej en čajčk nardit, pa fruštk, pol pa na dek.stol (če ne bom pol tm zaspala)user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
24.9.2009 8:03:35   
Meliitak
Dobro jutroooo

ja karmen ti se kar pocartej in bodi lepa sj take mormo bit user posted image , ne smemo se kar zanemarit

drugač pa Nea_teja in Februarka po moje je vajinih dragih res sam strah in se otepata vsake biljke k še visi, vidve pa pridne brez panike user posted image user posted image user posted image ...ko bo šlo zares se bosta že soočila s tem in nardila kar pač morta in bo ostalo že počakalo...to pa daj je tok blizu je pa verjetno šok tudi za vaju, sam bejbe se pripravljamo na to celo nosečnost, moški pa po svoje kujejo železo...kakorkoli SREČNO VSEM!!!

michelle1...sožalje za sodelavca, ne morem si predstavljat da kr tkole nekdo umre, ga ni več in to brez pojasnjenih razlogov...saj to je proces življenja ampak se človek težko sooča s tem, zato potrebuje nekoga ob strani, da si olajša dušo, kot ti tu deliš misli z nami

stuhica...BRAVO user posted image user posted image user posted image lepo si to napisala o bodočih očkih...Brezpogojna ljubezenuser posted image user posted image user posted image

drugač pa sem dons in včerej tud jest zombi ponoči in se bom šla kar zdej ko mi paše cartat nazaj v posteljo, zaenkrat mam še mir he, he...ponoč ma pa možek več placa da se raztegne he, he...čeprav včasih kar zavzame placa, da ga morm kr odrivat, če ne bi padla s postle...sm se pa pomirila z mojim nameravanjem obiskov...čeprav je bla prijateljica užaljena, sam ko bo ona enkrat noseča bo že vidla da ne bo mela časa vsepovprek in kako se bo partner odzival...sm pa mojmu rekla, da me ne sme tok bremzat sj res nisem iz vate in vem da je ljubeč pa da ga skrbi...sam kok je zalegl pa nevem ker me je samo gledal...

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
24.9.2009 8:27:51   
majakla

Dobro jutro!

Jaz pa rabim vedno 3 ure, da zaspim
in pol me vsake toliko zbudi zgaga.
Danes sem bila auf ob 3h, malo mleka
spila, Rupurut zmazala, pa ni bilo nič
bolje, potem sem si pa kar 2 pojštra
pod glavo nabasala, pa je šlo, do
budilke.

Me pa živci mantrajo, včeraj sem imela
pregled pri G in mi je pritisk tako skakal
in bil tako visok, da ga nekaj časa sploh
izmerit ni šlo, no, ko se je pa umiril, pa
ni padel pod 145/93 ! ! ! In, no, morda se
mi le zdi, ampak user posted image je mirnejši. ? ? ?
Zato moram danes ob 10h spet k G, da
me spet pregleda in če bo pritisk visok,
grem v P na preglede.
Prosim držite pesti, da bo OK,
vam javim.

Uh, moram se it zrihtat, baaaj!

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
   [Brisano sporočilo]
24.9.2009 8:37:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?