Bobipalcka
|
Nea_teja_ malinov čaj naj bi mehčal maternično ustje, zato ga po moje kar lahko piješ, škodit ne more. Si me pa fino spomnila, da si ga grem takoj skuhat...ga pridno pijem vsak dan, mi je prav dober Čestitke vsem mamicam, ki že uživate s svojimi drobnimi čudežki...kk vam je fajn. Sama že tudi komaj čakam, da dobimo našo princesko in že kar nekam mrzlično odštevam dneve, čeprav me je po svoje kar malo strah, da bi šlo že zares Zadnja dva dni se počutim tako odlično, da spet veliko hodim in če me mala ne bi tako vneto brcala (in razen očitnega trebuha seveda) bi lahko čist kamot pozabla da sem noseča, oziroma, da sem že tako daleč, da lahko gremo zdej zdej rodit Par dni nazaj, pa sem imela že tudi kar malo panike, ker celo noč nisem mogla spat zaradi otrdevanja trebuha, ki je blo nekaj časa celo kar preveč konstantno in se je pojavljalo v nekih čudnih intervalih, zraven pa je bil še nek tak čuden občutek, da sem samo čakala, kdaj bom zbudila svojega in ga pripravila na odhod. Amapk so težave nekje ob pol 4h zjutraj izzvenele, da sem lahko vsaj malo spala. Zdej pa že dva dni spim kot angelček...da se mi prav fajn zdi. Zadnjič na pregledu so mi povedali, da še ni panike, da je mala sicer že čisto spuščena, maternični vrat pa še zaprt in dobro ohranjen. Bila sem tudi v Avstriji, kjer mi je babica lepo pregledala lego bejbike in rekla, da ima glavico že čisto vstavljeno v kanal, tako da se je skoraj več ne čuti. Tako da smo na nek način pripravljeni na začetek. Me je lepo pomirila, me seznanila z možnimi začetki poroda, povedala, da naj bom čimbolj mirna, predvsem pa mi je bilo super to, da je bil zraven tudi moj , da je slišal in dobil par napotkov, tako da vem, da me bo pri porodu ful podpiral in mi bo v maximalno pomoč...mislim, da tudi v poporodnem obdobju. Komaj čakam, da se bodo zadeve umirile (ustanavljava svoje podjetje in je zdej ful zaposlen in kar leta nekje naokoli, tako da sem veliko sama) in da bomo lahko potem več skupaj. Velikokrat se mi opraviči, da je zdej tako in mu je res žal, ampak saj razumem, te stvari je treba sedaj uredit, upam samo da bo šlo čimprej skozi. Ker ni fajn bit sam Kakorkoli že...uživajmo še v zadnjih dnevih, tednih nosečnosti...ker jaz imam občutek, da bom potem ta občutek precej pogrešala, ampak vem pa tudi, da bo pol še ful bolš, ker bom imela ob sebi malo štručko, ki bo samo moja moja moja